KERESÉS search-close

Eszti

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Eszti"

Keményebb, mint valaha: Eszti nem bírta tovább, és feladta a Survivort

Az idei Survivor tele van meglepetésekkel. Sokkal keményebb, taktikusabb, és fordulatosabb, mint a tavalyi játék. Kedd este két új túlélő költözhetett be- egy az Agila, egy pedig a Gagamba törzsbe. Balázs és Emese más-más személyiségek és ennek megfelelően máshogy is taktikáznak. Eszti viszont lelkileg teljesen kikészült, tegnap feladta a játékot és önként távozott a szigetről.

Eszti: „Az egyik szemem sír, a másik nevet”

Eszti úgy döntött, hogy feladja a játékot. Exkluzív interjúnkból kiderül, hogy milyen változást eredményezett a Survivor az életében, és ki fog neki a legjobban hiányozni a törzséből.

Hoppá! Az egyik játékos máris feladta a küzdelmet...

Az Agila törzs játékosa nem bírta tovább, ezért úgy döntött, hogy végleg búcsút vesz társaitól és a Survivortől.

Eszti: „Most már jó lenne ide egy normális férfi, aki férfi!”

Balázs szerint a srácok úgy viselkedtek, mint egy falka, akik védik a területüket, a lányok azonban Balázsban látják az igazi férfit, aki gatyába rázza a törzsüket.

A csajok megint hülyét csináltak a srácokból az Agilában

Nóri, Eszti, Eszter és Fanni egy csepp kókuszvizet sem hagytak a srácoknak, és azt kamuzták nekik, hogy romlott volt a kókusz.

Nóri: „Nem akarom elhinni, hogy valaki ennyire naiv legyen! Hogy lehet ekkora hibát véteni?”

Eszti bevallotta a lányoknak, hogy kikotyogta a tervüket Jérémynek. Nóri és Fanni teljesen kikészültek, hogy a naiv lány kiterítette a lapjaikat a fiúk előtt.

Eszti hatalmasat hibázott?


szerző:
2018.10.01. 20:12
Eszti hatalmasat hibázott?

Eszti mindent elmondott Jérémynek, amit a csajokkal megbeszéltek. Vajon Jérémy megőrzi a lány titkát, vagy Eszti óriási hibát követett el azzal, hogy kiterítette előtte a lapjaikat?

Kegyetlen döntést hoztak a lányok: csúnyán átverik az egyik fiút!

A lila csapat lányai megegyeztek, hogy behülyítik Bencét, hogy Jérémyre fognak szavazni, majd jól hátbatámadják a srácot, és kiszavazzák őt a Törzsi Tanácson.

Eszti: „Tudom, hogy nincs esélyem megnyerni! Akkor miért szenvedjek?”

A csajok után Bence is megpróbált lelket önteni Esztibe, akiben ismét felmerült a gondolat, hogy feladná a játékot.

Eszti feladja a játékot?


szerző:
2018.09.27. 20:01
Eszti feladja a játékot?

Eszti nem bírja lelkileg a játékot, ezért azon is elgondolkozott, hogy feladja. Nóri és Eszter próbáltak lelket önteni a lányba, aki a könnyeivel küszködve mesélt érzéseiről törzstársainak.

Robinak elege van a törzséből!


szerző:
2018.09.27. 20:01
Robinak elege van a törzséből!

Robi Esztinek fakadt ki, mert úgy érzi, hogy hiába az a sok erőfeszítés, amit a többiekért tesz, senki nem becsüli meg őt, és nem adnak a véleményére.

Jérémy: „A lányok hülyének néznek minket”

Míg a srácok két órán keresztül keményen dolgoztak, hogy legyen hol aludniuk, a lányok fürdőzéssel ütötték el az időt, ahelyett, hogy fadarabokat és köveket pakoltak volna. Csoda, hogy kiakadtak a fiúk?

„Ez nem mehet így tovább” - Érik a botrány az Agilában a fiúk és a lányok között

Bár a lila csapat nő tagjai gyűjtöttek köveket az alvóhelyükhöz, a táborig már nem tudták elhozni őket, mert túl nehezek voltak, ráadásul a tűzgyújtás sem jött össze nekik, ami az ebéd elkészültét is akadályozta. Tamás, Jérémy, Bence és Robi teljesen kiakadtak a csajokra!

Robi: „Tényleg éhen fogunk itt dögleni...”

Tamás egy méretes rákot talált a tengerparton, azonban Eszti megsajnálta szegény állatot, és szabadon engedte, mielőtt törzstársai felfalták volna.

Eszti


szerző:
2018.09.16. 08:00
Eszti

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Esztivel! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Eszti: „Lelkileg nagyon gyengének érzem magamat”

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Esztivel! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Eszti és Zsolti alig bírtak megszólalni a győzelmi mámorban

Mit éreztek az eredményhirdetés pillanatában? Nagyon izgultak, annal pedig nagyon örülnek, hogy együtt táncolhattak el a Fináléig, hiszen nagyon megszerették egymást.

Olívia, Peti, Eszter és Zsolti lettek a Kicsi Óriások kategória-győztesei!

Vasárnap este elérkezett a Kicsi Óriások fináléja, amelyben kiderült, hogy kik lettek az egyes kategóriák – énekesek, táncosok, kis tehetségek – egyéni győztesei. A zsűri döntése alapján az énekesek kategóriáját Peti, a táncosokét Eszter és Zsolti, míg a kis tehetségekét Olívia nyerte meg.

Eszti és Zsolti lett a legjobb táncospár a Kicsi Óriásokban!

A közös produkciójukat követően jöhetett is az eredményhirdetés. A zsűri a Lázadók táncosait, Esztit és Zsoltit választotta meg a legjobbaknak, így lettek ők a táncos kategória győztesei.

Eszti & Zsolti: Smooth Criminal (Michael Jackson)

A zsűri szerint gyönyörűen koronázták meg az eddigi produkcióikat. Geszti Péter szerint Eszti és Zsolti mindig képes érzelmeket megjeleníteni a színpadon, és ez az egyik legfontosabb eleme egy táncnak.

Eszti & Zsolti: „Nem csak egy táncospár vagyunk, hanem barátok is”

Eszti és Zsolti külön-külön érkeztek a műsorba, és nagyon féltek, hogy együtt kell majd táncolniuk. A kezdeti félelem azonban elillant, helyette pedig bizalom és barátság alakult ki közöttük.

Eszti & Zsolti és Dorina & Ricsi: Párbaj!

A Fenegyerekek és a Lázadók táncospárjai is közösen léptek a színpadra, hogy Rihanna Where Have You Been című slágerére egy klasszikus táncpárbajt mutathassanak be, az este utolsó produkciójaként.

Így jutottak el a döntőig a Lázadók!

Rengeteg kihívás, felkészülés, próba és megannyi produkció van már a hátuk mögött. Nézzük meg a Lázadók legszebb pillanatait!

Eszti & Zsolti és a tánctanáraik

A Lázadók táncospárja tanáraikkal, Szabó Tomival és Szabó Nikivel léptek a színpadra, ahol egy igazán érzelmes koreográfiát mutattak be: Tomiék Zsoltiék felnőttkori énjét alakították, így múlt és jövő találkozott egy táncban.

A Lázadók igazi történeteket hoznak a Kicsi Óriások színpadára

Az Akadémián szokás szerint folytatódtak tovább a próbák, azonban most a gyerekek a tanáraikkal is a színpadra lépnek. Eszti és Zsolti egy időutazáson mentek keresztül a koreográfia során, Petra a Tomival énekelt duettben végre igazán elengedte magát. MC Kincső pedig a közös rapükért felelt.

Íme, a Lázadók legemlékezetesebb pillanatai!

Most vasárnap eldől, hogy a Lázadók vagy a Fenegyerekek nyerik el a legjobb csapat címét. Összegyűjtöttük nektek a Lázadók legszebb és legkülönlegesebb pillanatait, hogy könnyebben felidézhessétek az eddigi adások momentumait.

Kiss Ramóna és Eszti imádtak együtt táncolni a színpadon

Az ötödik adásban már a csapatkapitányok is beszálltak a pontszerzésbe, és mindannyiann felléptek a versenyzőikkel. Rami egy táncot adott elő Esztivel, amiben még az akrobatikával is megpróbálkozott.

Kiss Ramóna: „Nagyon büszke vagyok rájuk!”

A Lázadók csapatkapitánya végigvette, hogy a gyerekek hogyan is teljesítettek az ötödik adásban. Voltak, akik ismét magasra tették a lécet, mások a színpadi lámpalázzal küzdöttek, azonban Rami elégedett volt  aprodukcióikkal.

Eszti & Rami: Me Too (Meghan Trainor)

Kiss Ramóna egy teljesen új oldaláról mutatkozhatott be, hiszen Esztivel egy közös táncot adtak elő. Mint utólag kiderült, mindenki végig azon aggódott a zsűriben, hogy Rami nehogy megpróbálja Eszti valamelyik akrobata ugrását.

A Lázadók már érzik a döntő közelségét?

Akárcsak a többi csapatban, a Lázadók versenyzői is új stílusokkal ismerkedtek meg, hogy még többet mutathassanak a zsűrinek. Persze, akadt itt egy kis lélekelemezgetés is, hiszen volt olyan, aki az előző héten nagyot küdött a produkciójával.

 

Vasárnap a ByTheWay is színpadra lép a Kicsi Óriásokban!

Minden héten új meglepetéssel találkozhatunk a tehetségmutatóban, most hétvégén a kistehetségek ismét a dumájukkal hódítanak majd, a nagyobbak pedig az egyéni produkcióikon túl sztárvendégekkel szerepelhetnek.

A Kicsi Óriások táncosai mutattak pár mozdulatot a ByTheWay-nek!

Vasárnap közösen lépnek a színpadra a Kicsi Óriások táncosai és a ByTheWay tagjai. Ezek után nem meglepő, hogy Zsolti - a Lázadók táncosa - megtanított egy-két mozdulatot a fiúknak.

Kiss Ramóna és a Lázadók falakat zúztak le a próbákon

Volt, aki befeszült az új kihívástól, mások izgatottan - kicsit félve - vágtak nekik az eddig sosem gyakorolt mozdulatoknak. Kiss Ramóna pedig végig ott volt a Lázadók mellett, hogy átsegítse őket a bizonytalanságaikon.

A Lázadók fantasztikus nyolcasa örökre megmarad!

Kiss Ramóna végső csapatába ugyan csak négyen juthattak be - Zsolti, Eszti, Petra és Kincső -, a többiekről sem feledkenek meg, hiszen ők is mindig a csapat részesei lesznek. Ezt a Lázadók egy közös karkötővel is megerősítették.

Lázadók


szerző:
2016.09.03. 19:24
Lázadók

Kiss Ramóna csapata a Lázadók nevet kapta, amelyben Eszti és Zsolti a táncosok, Petra az énekesek, Kincső pedig a kis tehetségek kategóriájában mutathatja meg, hogy mire is képes.

A Lázadók videóit itt visszanézhetitek!

Dávid: „Amikor az ember jókedvében táncol, az egészen fantasztikus!”

Miután Ramóna beválogatta a két párost a csapatába, jöhetett a párbaj. Zsolti és Eszti friss duóként, Adél és Matyi pedig összeszokott párosként lépett a színpadra. A zsűrit mindkét produkció lenyűgőzte: áradt belőlük a jókedv, ahogy mondták.

Így zajlott Kiss Ramóna táncos válogatója

Táncospárok és szóló táncosok is felléptek Ramóna válogatóján. A döntés előtt, egy kis csavarral, két páros kerülhetett be a színésznő csapatába: Adél és Matyi, valamint Eszti és Zsolti.

Eszti és Zsolti


szerző:
2016.09.03. 18:59
Eszti és Zsolti

Kategória: tánc

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való