KERESÉS search-close

Erdős Viola

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Erdős Viola"

Íme kedvenc sztárhölgyeink tetoválásai!

Mit, hova és miért varratunk magunkra? Tarts velünk, és derítsd ki, hogy Nádai Anikó, Nyári Dia, Kiss Ramóna és Erdős Viola hogyan vélekedik a kérdésről!

Erdős Viola GoodLike-nak mesélt lánykéréséről

Az énekesnőt a napokban hatalmas boldogság érte, most pedig az X-Stage kamerái előtt is mesélt erről a fordulópontról.

Erdős Viola testvére nem rejti véka alá véleményét nővére külsejéről!

A lányt kisöccse lepte meg öltözőjében. Sem a  testvéri szeretet, sem pedig a csipkelődés nem áll tőlük távol, mint ahogy az a családokban lenni szokott...

Alex Violának:

Mialatt az énekesnő az utolsó élő show-jára készült, számos kétely merült fel benne saját magáról. Alex persze - jó mentorhoz híven - próbált erőt adni Violának: saját életéből merített tapasztalataival igyekezett jobb belátásra téríteni a lányt.

Erdős Viola és Bereznay Dani is szavazott a Comet jelöltjeire!

A www.cometlive.hu/szavazas oldalon és az RTL24 applikáción keresztül is tudsz szavazni kedvenceidre! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát az X-Faktor két legutóbbi kiesője!

Így élte meg Erdős Viola és Bereznay Dániel az X-Faktorból való kiesést

Szombaton este ismét két versenyző esett ki az X-Faktorból. Ez alkalommal Radics Gigi mentoráltja, Bereznay Dániel kapta a legkevesebb szavazatot, így neki azonnal távoznia kellett a versenyből. Erdős Viola kieséséről pedig végül a boríték döntött a párbajt követően.

Reggeli 2017-10-30


szerző:
2017.10.30. 07:15
Férjhez megy az X-Faktor kiesője?

Erdős Viola egyáltalán nem csalódott, hiszen minden álma teljesült azzal, hogy a mai élő show-ban állva tapsolták meg a produkcióját, közben érezte az emberek szeretetét. Emellett azt is elárulta, hogy mi vár rá hamarosan...

Bereznay Dániel és Erdős Viola búcsúzott az X-Faktortól

Az X-Faktor 2017 harmadik élő showjában a nézők és a mentorok döntése alapján, Bereznay Dánielnek és Erdős Violának kellett búcsúznia a tehetségkutatótól.

Erdős Viola minden haragját kiadja magából legújabb produkciójában

Az énekesnő Alexának mesélt arról, hogy miként élte meg a múlt heti párbajt, és állítása szerint, a mai fellépés során minden energiáját és dühét felhasználja majd a jobb teljesítmény érdekében.

Erdős Viola sosem fogja megbánni!

Az X-Faktor extravagáns énekesnője őszintén mesélt tetoválásiról és testmódosításáról. Honnan jött az ötlet? Milyen előítéletek érik őt nap mint nap? Viola ezekről is lerántotta a leplet!

Íme Erdős Viola párbaj produkciója!

Miután Mézes Norbert kapta a legkevesebb szavazatot, azonnal kiesett a versenyből. Az előtte végzett London Kids-nek és Erdős Violának viszont még egy párbajon kellett bizonyítaniuk a mentorok előtt a továbbjutásért.

Peti Erdős Violának: „El volt hazudva ez a dal”

Peti szereti, ha valakinek van mondandója, de hallgatni rossz élmény volt. Alex elismerte, hogy Viola a végén elengedte a dalt, de óriási fejlődést lát a lányban. Gigi szerint ebben a dalban amúgy sem lehetett volna nagyot énekelni. Laci szeretné, ha Viola tudna énekelni, drukkol neki, de…

Erdős Viola: Seven Nation Army (The White Stripes)

Az X-Faktor énekesei a második élő showra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén kettejüktől ma is búcsút kell vennie a közönségnek. De most jöjjenek is a produkciók!

Erdős Viola tetkók nélkül? Alex nem hitt a szemének

Viola összeomlott, amikor kiesett a Radio Mobster. És ha rossz kedve van, egyetlen megoldás van rá: tetováltat. Alex persze azonnal megkérte, hogy mutasson egy képet a régi, tetkó nélküli önmagáról. Volt meglepetés bőven.

Erdős Viola hatásos produkcióval készült

Az extravagáns énekesnő azt tervezi, hogy meglepi ma a nézőket egy az eddigi produkcióitól eltérő dallal. Vajon sikerül neki?

Gigi Erdős Violának: „Köszönd meg a mentorodnak, hogy hitt benned”

Peti nagyon szereti, amije Violának van és a lánynak végre el kell hinnie, hogy Alex nem hiába választotta őt. Laci zavarban volt, nem tudott elmenni a hamis hangok mellett, mégis meghatotta a produkció. Peti szerint ez az a varázs, ami megvan Violában.

Erdős Viola: Ha az életben (Kispál és a Borz)

Az X-Faktor első élő showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

ByeAlex: „Ejj Viola, a szöveget meg kell tanulni!”

Viola és Alex a próbákon nem tudtak úgy haladni, ahogy szerettek volna: magával ragadta egy negatív hullám a fiatal lányt. Ebből párja zökkentette ki, amikor hazautazott egy kicsit.

Viola:

Erdős Viola az első élő show előtt 99,9%-ig volt biztos magában, és saját bevallása szerint egyáltalán nem izgult. Mi a titka? Minden alkalommal úgy áll a színpadra, mintha az csak egy próba lenne.

Erdős Viola


szerző:
2017.10.14. 19:59
Erdős Viola

Az énekes a válogatón Kat Dahlia dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Butterfly című dallal sikerült megkapnia ByeAlextől az Élő show-t jelentő „igen”-t.

Nem vállalja az élő show-ban való szereplést az X-Faktor egyik versenyzője

Nagy Krisztián saját döntést hozott arról, hogy visszalép, melyet mentora, és a műsor készítői elfogadtak és tiszteletben tartanak. 

Erdős Viola: Butterfly (Crazy Town)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Erdős Viola produkciója!

Ismerd meg ByeAlex csapatát!


szerző:
2017.10.08. 21:20
Ismerd meg ByeAlex csapatát!

Tóth Bettinával, Serena Rigaccival és Erdős Violával találkozhatsz hamarosan az Élő show-ban.

Meglepő dolgok történtek Violával a Tábor óta

A babonás lány úgy véli, égi jelet kapott a felkészülése alatt. Hogy pontosan miről is van szó, az a videóból kiderül.

Erdős Violának sikerül bizonyítania mentorának?

Alex ezzel a feltétellel adott újabb esélyt a lánynak a Táborban: „Ha csalódok benned, akkor elporollak!” Most eljött az idő, hogy Viola megmutassa, rászolgált mentora bizalmára.


Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

 

Erdős Viola: Stay (Rihanna)


szerző:
2017.10.01. 21:05
Erdős Viola: Stay (Rihanna)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Erdős Viola produkciója!

Erdős Viola volt a legnagyobb csalódás Alex számára

A lány már a válogatók óta az egyik személyes kedvence a mentornak, ám most mégis csalódást okozott neki.

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Tragédia miatt énekel szólóban!

Az X-Faktor válogatóin egyedül bizonyította tehetségét Erdős Viola – karrierjének kezdetén azonban még bandájával lépett fel. A Nil and Viola popduóban barátaival zenélt korábban, a basszusgitáros azonban fiatalon elhunyt cukorbetegsége következtében. A csapat nem folytatta tovább a zenélést nélküle, a feltűnő külsejű Viola pedig szólókarrierbe kezdett. Az X-Faktorban továbbjutott, jó barátját azonban a máig gyászolja.

Erdős Viola: Gangsta (Kat Dahlia)

Szeptember első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Erdős Viola produkciója!

Erdős Viola szeretné, ha szülei büszkék lennének rá

Az extrém külsejű lány számára családja véleménye a legfontosabb, de biztos, hogy a mentorok szavai is sokat jelentettek a számára…

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Erdős Viola rögtön megtalálta a közös hangot a mentorokkal

Nagyon izgult, és érezte, hogy nem úgy teljesített, ahogy magához képest szokott, de szerencsére a mentorok bizalmat szavaztak neki.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való