KERESÉS search-close

Erőss Zsolt

47 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Erőss Zsolt"

Erőss Zsolt özvegye talpra állt és gyerekeknek segít!

Férje halála után hat évvel újra találkoztunk Erőss Zsolt fiatal özvegyével. A két pici gyerekkel egyedül maradt anyuka lehengerlő energiával, hittel és erővel válaszolt minden kérdésünkre. Minden tekintetben kész arra és képes is, hogy férje örökségét tovább vigye. Az özveggyel készült interjút, ami Erőss Zsolt eltűnése után készült megnézheti: ITT!

Öt éve maradt örökre a hegyen - Kiss Péterre emlékezünk

Életét adta a példaképéért, már öt éve, hogy Erős Zsoltért visszafordult a hegyen, a halálzónában. A huszonhat éves Kiss Péter a bajtársiasság és önzetlenség szimbólumává lett. 2013. május 20-án ért fel az akkor már hegymászó legendának tartott Erőss Zsolttal a Kancsendzönga csúcsára. Másnap, a visszaúton, az ereszkedéskor maradtak örökre a hegyen.

Így él Erőss Zsolt családja – 4 évvel a tragédia után

Erőss Zsolt, aki talán a leghíresebb magyar hegymászó volt, az Everesten vesztette életét, 4 évvel ezelőtt. Özvegye, Hilda, aki szintén hegymászó, két kisgyerekkel maradt egyedül. Megkerestük, hogy megértsük, mi hajtja újra és újra a kockázatos utakra a hegymászókat. 

Házon kívül 2017-05-31


szerző:
2017.05.31. 23:40
Három év után először szólal meg Erőss Zsolt özvegye

Erőss Zsolt lassan 3 éve tűnt el a Himalája havas hegycsúcsai között, a Kancsendzönga lett a végső nyughelye. Ő volt az első magyar, aki megmászta a Föld legmagasabb hegyét, a Csomolungmát, és tíz 8000 méter fölötti csúcsot hódított meg - ebből kettőt balesete után, műlábbal.

Fókusz 2016-05-04


szerző:
2016.05.04. 17:25
EMLÉKEZÉS: „A gyász olyan, mint egy búvópatak”

Erőss Zsolt felesége, Sterczer Hilda azt mondja, két évbe telt, mire feldolgozták az őket ért tragédiát. S bár a seb sosem gyógyul be teljesen, Hilda azon van, hogy Zsolt életével és ne a halálával éljenek együtt. Igyekszik a gyerekeiknek is azokat az értékeket átadni, amelyeket férje is fontosnak tartott.

Klein Dávidnak sikerült!


szerző:
2015.10.19. 18:55
Klein Dávidnak sikerült!

Erőss Zsolt után második magyarként megmászta a több mint 8 ezer méter magas Manaslut. Mindezt egyedül, oxigén és technikai segítség nélkül. Veszélyes kihívás volt, mert a Himalájának ezen a részén könnyen elindulhatnak a lavinák.

Erőss Zsolt felesége túl van a nehezén

Már több, mint két éve annak, hogy Erőss Zsolt egy expedíció során eltűnt. Felesége, Hilda mesélt arról, hogyan őrzi férje emlékét. Práger Kittyvel és Csides Katával arról beszélgettünk, hogy vajon milyen az ideális férfi, Frabatotól pedig megtudhattuk, hogy mit jelentenek visszatérő álmaink. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Erőss Zsolt kedvese már túl van a nehezén

Már több mint két éve annak, hogy Erőss Zsolt egy expedíció során eltűnt. Felesége, Hilda bár nem tagadja, hogy bizony a földről kellett olykor összeszedni, mára már nem mindennapos fájdalomként éli meg a gyászt, hanem gyermekeknek szervezett tematikus mászásprogrammal őrzi férje emlékét.

Klein Dávid újra a csúcsra tör


szerző:
2014.03.26. 17:00
Klein Dávid újra a csúcsra tör

Mínusz 30 fokban, majdnem 9 km-es magasságban, oxigénpalack nélkül. Eddig mindössze 200-an vannak, akik így nézhettek le a Himalája csúcsáról. Klein Dávid hétszer már megpróbálta, sikertelenül. De most nyolcadszor is elindul a világ tetejére.

Fókusz 13-10-31


szerző:
2013.10.31. 19:45
Fókusz 13-10-31

Fókusz: Hisztériába torkollt az X-Faktorosok szerda közönségtalálkozója. A rajongó tömeg a döntősök otthonánál gyűlt össze! Fél éve szenvedett halálos balesetet Erőss Zsolt. A hegymászó édesanyja még mindig a válaszokra vár. De mi az a halloween?- Van, aki azt sem tudja, mit ünnepel valójában. Csalódások a hírességek sírjainál!

Halottak napja: emlékezés, búcsú, könnyes látogatások

Erőss Zsolt édesanyja még mindig könnyes szemmel beszél fia elvesztéséről. A sebek újra feltépődtek, amikor a Fókusz elkísérte őt ahhoz a kopjafához, amelyet a fia emlékére készítettek. Halottak napján ő csak itt tud emlékezni hegymászó gyermekére.

A hegymászás varázsa Kiss Péter szemén keresztül

Kiss Péter képeiből válogatták össze a hozzátartozók azokat a fotókat, amiket egy tárlatba rendeztek. Az volt a céljuk, hogy megmutassák, Péter hogyan látta a hegyeket, illetve hogyan tekintett a hegymászásra, mint élete meghatározó részére.

Fókusz 13-07-02


szerző:
2013.07.02. 20:55
Fókusz 13-07-02

Fókusz: Az életét áldozta - Először áll kamera elé a hegymászó Kiss Péter édesapja. Szívbemarkoló felvételek és az édesanya búcsúlevele elhunyt fiának. Diadalmenet - Hogyan élte meg a család az Attraction sikerét? És miért indul a csapat Las Vegas helyett Kazahsztánba? Búcsú a barátoktól? - Ki éli túl a tragikus autóbalesetet? Esélylatolgatás a Barátok közt szereplőivel.

Kiss Péterre emlékeznek Klausmann Viktorék

A híradások, riportok eddig főleg Erőss Zsoltról szóltak. Kiss Péterről alig egy-két fotót láthattunk, pedig kiderült, hogy hősként az életét áldozta fel, hogy megpróbálja megmenti társát.

Sírva kérte számon Kollárt Erőss Zsolt anyja

Zokogásba fulladó édesanyai fájdalom. Így omlott össze Erőss Zsolt édesanyja a Kancsendzönga- expedíciót lezáró sajtótájékoztatóján. A közjátékot döbbent csend fogadta, még a sokat tapasztalt hegymászótársak sem tudtak megszólalni.

Fókusz 13-06-04


szerző:
2013.06.04. 19:50
Fókusz 13-06-04

Fókusz: Kettő van belőle! - A megszólalásig hasonlítanak egymásra. Az Éjjel-Nappal Budapest Lalija és öccse mintha ikertestvérek lennének. Különös látogató - Együtt vacsoráztak, és barátok lettek. Zuckerbergék Antalék pulikutyáit akarták. A végzetes nap - Mi vezetett Erőss Zsolt és Kiss Péter halálához? Megszólal a Himalája-expedíció vezetője.

Expedíció: Az utolsó nap krónikája

Elcsuklott az expedíció vezetőjének, Kollár Lajos hangja, amikor barátja, Erőss Zsolt elvesztéséről mesélt. Hatalmas médiaérdeklődés mellett kedd délben ért haza a Himalájáról, de már csak egyedül.

Fókusz 13-05-31


szerző:
2013.05.31. 19:50
Fókusz 13-05-31

Fókusz: A legmélyebb fájdalom - Könnyeivel küszködve mesélt fiáról Erőss Zsolt édesanyja. Azt kéri, ne bántsák többé elhunyt gyermekét. Gulyás fagyi - Sonka chipsszel! Hihetetlen ötletek a legjobb magyar séfektől.

Egy gyászoló édesanya megrendítő vallomása

Mindig féltette fiát, de Erőss Zsolt kisgyerekként végzetesen beleszeretett a mászásba. Anyaként nem húzhatta vissza őt, nem gátolhatta abban, ami boldoggá teszi. A hegymászótól és társától, Kiss Pétertől, a gyászoló édesanyja megrázó interjúban búcsúzott.

Fókusz 13-05-24


szerző:
2013.05.24. 19:50
Fókusz 13-05-24

Fókusz: Érik a botrány - Kitálal az úszóbajnok és leleplezi egykori partnereit. Mitől félnek a sporttársak? Végzetes hiba? - Sokan támadják a hegymászókat, mi megtaláltuk az utolsó magyart, aki találkozott Erőss Zsoltékkal. Arcvakság - Brad Pitt nem ismeri fel a barátai arcát? Mi ez a titokzatos betegség és mi lesz Angelináékkal?

Egyre többen bírálják Erőss Zsolt döntéseit

Erőss Zsolt életét nem a felesége, hanem másik szerelme, a hegy vette el. Véget ért a Kancsendzönga-expedíció, mely egy sikeres csúcsmászás után tragédiával végződött: Erőss Zsolt és Kiss Péter is eltűnt a hegyen ereszkedés közben.

Nem keresik tovább a két magyar hegymászót

Május 21-én 7600 méter magasságban adta Erőss Zsolt az utolsó életjelet. Akkor 3 órás pihenés után indult tovább a 4-es táborba. De nem ért el odáig.

8:08 – Minden reggel 13-05-23

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Erőss Zsolt: a remény és a beletörődés pengeélén

Újra csúcsot akart hódítani, azonban eltűnt. Míg Erőss Zsolt felesége szerint nincs már remény, Klein Dávid hegymászó azt mondja: bízni kell Erőss makacsságában!

Fókusz 13-05-22


szerző:
2013.05.22. 19:50
Fókusz 13-05-22

Fókusz: Eltűntek - Erőss Zsolt felesége már a kislányának is elmondta, hogy édesapja nem jön haza többé. A kocka el van vetve - A holland kockaház tulajdonosa milliókat keres azzal, hogy mutogatja extrém házát. Éjjel-nappal bikini - Teszteltük az idei fürdőruhadivatot Zsófival és Joe-val, miközben Lali a medence mellett csajozott.

Serpák mentik Erőss Zsoltot és Kiss Pétert

Az expedíció sajtósa szerint a két férfi szétvált, Zsoltot nem tévesztették szem elől, de Peti hollétéről egyelőre csak feltételezések vannak.

Hegymászók nyilatkozatháborúja


szerző:
2012.06.20. 20:10
Hegymászók nyilatkozatháborúja

Mécs László eddig nem szólalt meg a Fókuszban, noha a történteket, és az azt követő konfliktust már korábban ízekre szedte a sajtó. Kapcsolatuk Erőss Zsolttal azután szakadt meg, hogy az Annapurna expedícióban elvesztették társukat, Horváth Tibort.

Fókusz 12-05-21


szerző:
2012.05.21. 20:45
Fókusz 12-05-21

Fókusz: Lopott csók - Plazma most nem akar a csajokkal foglalkozni, a the KOLIN énekese viszont annál inkább. „Busz” Willis - A világsztárt még a 7-es buszból is kiválóan lehetett fotózni, bemutatkoznak titokzatos társai. Végzetes lavina - Ki a felelős a magyar hegymászó haláláért? Erőss Zsolt szerint emberi mulasztás történt az Annapurnán.

Amikor tehetetlen vagy a természet erőivel szemben

Az Annapurnán egy lavina sodorta el a magyar hegymászót, Horváth Tibort. A világ egyik legveszélyesebb csúcsa, az Annapurna alatt naponta 2-3 lavina is előfordul. A felvételt Erőss Zsolt készítette.

Fókusz 12-05-07


szerző:
2012.05.07. 20:50
Fókusz 12-05-07

Fókusz: A nagy összecsapás - Élő adásban esett egymásnak Hajós András és Puzsér Róbert. A feszültség a kulisszák mögött is folytatódott. Dollármilliók zsebből - Megvett egy szállodát, majd sétált a belvárosban. A világ egyik leggazdagabb embere velünk is találkozott. Újabb áldozat - Jéglavina temette maga alá Erőss Zsolt társát. Vannak, akiket még mindig hazavárnak szeretteik.

Fókusz 11-10-12


szerző:
2011.10.12. 20:20
Fókusz 11-10-12

Fókusz: Könnyes búcsú - elköszöntek szüleiktől és beköltöztek közös luxuslakásukba az X-Faktor döntősei. Mivel telnek Stohl András napjai a börtönben? Milyen fogadalmat tett, kikkel beszél, hogyan köti le magát és miként viseli családja hiányát? Az első exkluzív beszámoló a Kozma utcai börtönből.

Erőss Zsolt expedíciója a mozikban

Erőss Zsolt élete a Mount Everest és a Kilimandzsáró csúcsai után, egy veszélytelennek tűnő túrázás során egy pillanat alatt megváltozott. 2 évvel ezelőtt a Tátrában gyorsan kellett döntenie, kerül, amibe kerül.

Dokumentumfilm Erőss Zsoltról


szerző:
2011.10.07. 07:04
Dokumentumfilm Erőss Zsoltról

A Hópárduc talpra áll című dokumentumfilmet péntektől vetítik a mozikban.

Reggeli 11-06-03


szerző:
2011.06.03. 08:35
Reggeli 11-06-03

A Reggeli témái: kifizetik a magánnyugdíjpénztári reálhozamokat, Erőss Zsolt ép bőrrel megúszta, Alekosz és Veronika kibékült, a Csillag Születik döntősei, Gryllus Dorka szerelmét anyukája választotta.

Fél lábbal is csúcsot hódított Erőss Zsolt

Másfél évvel ezelőtt az sem volt biztos, hogy élve lejön a hegyről. Erőss Zsolt végül csak az egyik lábát veszítette el, de már akkor megígérte, hogy ezzel nem lesz vége hegymászó pályafutásának. Megmászta a világ negyedik legmagasabb hegycsúcsát, oxigénpalack nélkül.

Erőss Zsolt újra csúcsot hódított

Erőss Zsolt és Gál László vasárnap feljutott a világ 4. legmagasabb csúcsára, a Lhoce-re.

Erőss Zsolték megmászták a Himaláját

Oxigénpalack és teherhordó nélkül ért fel társával a 8516 méter magas Lhoce csúcsra.

Erőss Zsolt a Himaláját akarja megmászni

A hegymászó a Csomolungma közvetlen szomszédságába készül, 8516 méter magasba.

Reggeli 11-01-04


szerző:
2011.01.04. 09:05
Reggeli 11-01-04

Reggeli: Igazi sztárparádé volt a Reggeliben: nálunk járt a szülinapos Győzike, a szerelmes VV Zsuzsi és Leonidász, valamint Erőss Zsolt és Katus Attila is.

Reggeli 10-10-15


szerző:
2010.10.15. 09:05
Reggeli 10-10-15

Reggeli: A pénteki Reggeliben láthattuk először együtt az X-Faktor tizenkét továbbjutóját. Vendégünk volt Erőss Zsolt, aki nemrég tért vissza a Himalájáról.

Reggeli 10-08-12


szerző:
2010.08.12. 08:12
Reggeli 10-08-12

A mai Reggeli vendége Erőss Zsolt volt, aki újra szembenéz a Himalájával és eljött a stúdióba Galambos Lajos is, aki viszont ismét gyarapodó súlyával vette fel a harcot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való