KERESÉS search-close

Erős István

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Erős István"

Újra hódítanak a retró játékok

A karácsonyi játékkínálatból idén a retrojátékoknak volt a legnagyobb sikere. A Gazdálkodj okosan! társasjáték is úgy néz ki, mint évtizedekkel ezelőtt. Egyedül a szerencsekerék kártyái alkalmazkodtak a kor szelleméhez. Izgalmas fordulat lehet, ha a kártyán az áll, hogy „Migránsok eldobtak egy szendvicset, elpusztultak a disznóid – két körből kimaradsz!”

Vesszen a spanyolnátha, éljen a nemzeti influenza!

Egy kereszténydemokrata képviselő nemzeti módosító indítványt nyújtott be a Parlamentnek. A képviselő felháborítónak tartja, hogy újra felütötte fejét hazánkban a spanyolnátha, ezért javasolja, hogy eztán ezt a rettegett betegséget nemzeti influenzának hívják. Majd hozzátette: nemzeti defibrillátorokra is szükség van a magyarság megtartása érdekében.

Keresztnevét és testét nem vállalva nyilatkozott nekünk a kismama bolti rablásról

December 15-én kiraboltak egy kisboltot Hejőkomárban. Az RTL Klub Híradójának nyilatkozott a kisbolt eladója. Egy kismama, Tallenbakterfischteinné is a közelben volt, aki látta az esetet, és nyilatkozott híradónknak. Kérésére testét nem mutathatjuk, és keresztnevét sem írhatjuk ki.

Szórványos hőmérsékeltek és gomolyok

Pataki Zita, aki néha Véber István, elárulta nekünk, milyen idő várható 2019 első napján.

Elképesztő összefüggéseket tárt fel a számmisztikus

Így az év utolsó napján a Híradó felkereste Löbl Alexandrát, aki a számmisztika nagy ismerője. A Vágó István-díjjal kitüntetett Alexandrát a Reggeliben faggattuk.

Ezt a szót használtuk legtöbbet 2018-ban

A CEU befejezte utolsó magyarországi kutatását arról, hogy melyik szavunkat használtuk a legtöbbször 2018-ban a közéletben. Hogy mire jutottak, megmutatjuk.

Soros György megfúrta a 3-as metrót

További fontos hírek Soros Györgyről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való