KERESÉS search-close

Dunaújváros

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dunaújváros"

Komolyan vették a késsel fenyegetőző dunaújvárosi fiút

30 napra letartóztatták azt a 18 éves dunaújvárosi fiút, aki pár napja videót küldött az RTL Híradónak, amiben egy kést mutogatva azt mondta, leszúr vele egy véletlenszerűen kiválasztott embert az utcán. A bíróság szerint komolyan kell venni az emberölési szándékot, és ennek csak letartóztatással lehet elejét venni.

 

Panaszkodnak a sok szemétre a dunaújvárosiak

Elárasztja a szemét a várost a szelektív hulladékgyűjtő kukák környékén Dunaújvárosban – ezt panaszolták a nyilatkozó lakók. A helyiek szerint vannak konténerek, amelyeket az idén még egyszer sem ürítettek ki.

Halálos gázolás Dunaújvárosban

Két nőt ütött el egy autós délelőtt az egyik forgalmas kereszteződésben. Egyikük meghalt, testvérét súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték kórházba. A rendőrök most azt vizsgálják, hogy a két nő szabályosan ment-e át az úton.

Iszak Eszti imádott nagymamájával találkozott

Iszak Eszti számára nem csak a hétköznapok, a hétvégék is sűrűek. Munkái főleg a fővároshoz kötik a műsorvezetőt, de így is gyakran szakít időt arra, hogy hazalátogasson szülővárosába, Dunaújvárosba.

Titokzatos jelenség a Dunán


szerző:
2018.09.06. 17:46
Titokzatos jelenség a Dunán

Titokzatos jelenséget fedeztek fel hajósok Dunaújváros környékén. A folyó közepén meglehetősen nagy sodrást kavaró rejtélyes dolgot le is videózták és megosztották az interneten, ami immár több, mint félmillió megtekintésnél jár.

Archív fotókból készül a várostörténeti montázs Dunaújvárosban

Megújul a dunaújvárosi Római körút előtti bástyafal, amelyre archív városfotók kerülnek fel. Az alkotást helyi fiatalok készítik a helyi kortárs intézet közreműködésével.

Értékes kincsek a víz alatt


szerző:
2017.07.06. 18:54
Értékes kincsek a víz alatt

Római kori sírkődarabok a víz alatt. Valóságos régészeti kincsekre bukkantak a búvárok Dunaújvárosnál. Egyelőre nem tudni pontosan, milyen épület elemeit találták meg, ezért folytatják a víz alatti feltárást a területen, a munkát külföldi szakemberek is segítik.

Két éven át küzdött a daganattal

Meghalt a dunaújvárosi kézilabdacsapat 18 éves reménysége, Horváth Nikolett. Gerincvelő daganattal küzdött, előbb deréktól, majd nyaktól lefelé bénult le. Utolsó hónapjait otthon töltötte, édesapja ápolta, mert két éve édesanyja is meghalt. A kézilabda akadémia végig támogatta a családot, a temetés költségeit is kifizeti. Szombaton virágokkal és gyertyagyújtással búcsúztak a fiatal lánytól.

SZAKADÓ ESŐ - Dunán innen - Dunán túl

Több nézőnktől is kaptunk felvételeket a hétfői viharról. Kolos Péter Dunaújvárosban, Kenderessy Szabó Gábor és Udvarhelyi Zsolt Szegeden örökítette meg a viharos időjárást.

Egymásra mutogatnak az MSZP-ben

Egymásra mutogat az MSZP országos és helyi vezetősége, mert gyengén szerepelt a képviselőjelöltjük a dunaújvárosi választáson. A baloldali pártok nem tudtak megegyezni a közös indulásban, a DK politikusa végül két és félszer több szavazatot kapott, mint a szocialistáké. Az MSZP helyi vezetőjét a pártelnök lemondásra szólította fel, ő viszont maradna, ezért bizalmi szavazást kért maga ellen. Az időközi önkormányzati választást a Fidesz jelöltje nyerte.

Milliárdos ígéret a választás előtt

Több milliárdos fejlesztést ígért Dunaújvárosnak Orbán Viktor, mindössze öt nappal az időközi önkormányzati választás előtt. Új buszokat vesznek, szállodát és sportcsarnokot is építenek. Az MSZP és a DK ugyanakkor egymás ellen indít jelöltet vasárnap, mert nem tudtak megállapodni, ki választhatja ki egy esetleges közös jelöltet. A választást azért kellett kiírni, mert a korábbi fideszes képviselő lemondott, miután gyilkossággal vádolták meg.

 

Lázár: az előírások betartását vizsgálták

Fényes nappal vizsgálta a Fejlesztési Minsztérium az új dunaújvárosi lámpákat - értesült az Index. A városban 238 milliós beruházással energiatakarékos izzókkal cserélték le a régieket, de a helyiek panasza szerint ezután sötétebb lett a városban. Az ügyben az adóhivatal és az ügyészség is nyomoz. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint csak azt vizsgálták: megfelelt-e a beruházás az uniós előírásoknak.

XXI. század 2016-03-08


szerző:
2016.03.08. 22:25
Nyomoznak a dunaújvárosi sötétség miatt

Nyomozást indított a NAV költségvetési csalás gyanúja miatt a dunaújvárosi közvilágítás korszerűsítése miatt, tudta meg az Index. A városban 238 millió forintból újították fel a közvilágítását, de sötétebb lett az utcákon, mint előtte. Az új lámpákat egy olyan cég szerelte fel, amely csak néhány hónappal a közbeszerzés kiírása előtt vette fel tevékenységei közé közvilágításhoz kapcsolódó feladatokat.

Hogy került a fideszes képviselő egy gyilkossági ügybe?

Nemigen fordul elő, hogy a politikus gyilkossági ügybe keveredik. De most ez történt. Egy dunaújvárosi fideszes képviselő is gyanúsítottja lett egy emberölési ügynek. Molnár Antal vállalkozó 2013-ban tűnt el, és csak most derült ki, hogy megölték. Ki volt az áldozat, és kik a gyilkosok? Mit lehet tudni róluk? Honnan ismerték egymást és milyen kapcsolat volt köztük? És hogy került a politikus az ügybe? Szondi Vanda rengeteg ismerősükkel beszélgetett, hogy bemutassa a rejtélyes gyilkossági ügy szereplőit és a köztük lévő kapcsolatot.

Házon kívül 2016-02-24


szerző:
2016.02.24. 22:40
Már nem felel a közbiztonságért

Felfüggesztették a gyilkossággal gyanúsított dunaújvárosi fideszes képviselő bizottsági tagságait és közbiztonsági tanácsnoki pozícióját a város közgyűlésének hétfői, rendkívüli ülésén. Azt az ellenzéki javaslatot ugyanakkor nem szavazta meg a fideszes többség, hogy a képviselőt kérjék meg, mondjon le közgyűlési mandátumáról. A polgármester azt mondta, Az önkormányzat részéről lezártnak tekinti az ügyet.

Vita a gyilkossággal gyanúsított képviselőről

Meg akarják védeni a gyilkossággal gyanúsított politikust, ezzel vádolják az ellenzéki pártok a Fideszt. A gyanú szerint Gál Roland Dunaújváros fideszes önkormányzati képviselője részt vett egy 2013-ban eltűnt vállalkozó meggyilkolásában. Önkormányzati tisztségeitől ennek ellenére nem fosztotta meg a közgyűlés. A Fidesz szerint mindenkit megillet az ártatlanság vélelme.

A politikus azt ígéri, vallomást tesz

Megtöri a csendet és beszél a rendőröknek a gyilkossággal gyanúsított dunaújvárosi önkormányzati képviselő. Ezt Gál Roland ügyvédje mondta Híradónknak. Közben a város közgyűlése úgy döntött, a politikus megtarthatja tisztségeit.

Házat is építettek a bebetonozott holttestre

Több köbméternyi törmelék alatt, egy pincében, bebetonozva találták meg annak a vállalkozónak a holttestét, akinek megölésével többek között egy dunaújvárosi önkormányzati képviselőt gyanúsítnak. A vállalkozó még 2013. május 1-jén tűnt el, a rendőrök gyanúja szerint aznap ölték meg a saját házában. A nyomait nagyon alaposan próbálták eltüntetni. Egy házrész épült arra a területre, ahová a férfit korábban bebetonozták.

Gyilkosságért ült az újabb gyanúsított

Újabb gyanúsított került előzetes letartóztatásba a dunaújvárosi emberölés ügyében. A férfit tegnap fogták el a Liszt Ferenc Repülőtéren, a bíróság már ma döntött, hogy 30 napra rács mögé kerül. Úgy tudjuk, hogy már korábban is volt büntetve, méghozzá gyilkosság miatt. Az ügyben így már három embert gyanúsítanak emberöléssel, köztük egy dunaújvárosi önkormányzati képviselőt. Az áldozat egy dunaföldvári vállalkozó, aki még 2013-ban tűnt el.

Előzetesben a fideszes politikus


szerző:
2016.02.12. 18:00
Előzetesben a fideszes politikus

Gyilkossággal gyanúsítanak egy politikust. Gál Roland dunaújvárosi képviselőt és társát előzetes letartóztatásba helyezték. A nyomozás egy 2013-ban eltűnt dunaföldvári vállalkozó ügyében indult újra.

GYÁSZ: Rajz Attilára emlékezünk

Rajz Attila egy ideig a dunaújvárosi csapatban játszott, a szurkolók nagyon szerették. Attila Fehérváron érte el legnagyobb sikereit, egykori játékostársa szerint mindig lehetett rá számítani.
 

Napokig tartott a halott férfi elszállítása

Több napig hevert a halálos ágyán, mire elszállították a dunaújvárosi férfi holttestét.

Hulladéklerakó a temetőben


szerző:
2011.05.06. 22:29
Hulladéklerakó a temetőben

Sokan a dunaújvárosi temetőbe viszik ki a szemetüket, mert onnan ingyen elszállíttatják.

Veszteséges a befejezetlen M6-os


szerző:
2011.04.02. 18:03
Veszteséges a befejezetlen M6-os

A legkevésbé használt autópálya az M6-os. A környékbeliek arra panaszkodnak, hogy rövid útra nem érdemes ráhajtani, mert ahhoz túl drága.

Rockmaraton Dunaújvárosban


szerző:
2011.03.14. 16:24
Rockmaraton Dunaújvárosban

Hétfőn, a nemzeti ünnep előtti éjszakán tizenkét csapat lép fel a Club Heavenben.

Szétlopta munkahelyét, a neten meg árulta

A férfi az interneten próbált meg túladni a munkahelyéről ellopott holmikon. A cég kára csaknem nyolcmillió forint.

Mozog a föld Dunaújvárosban


szerző:
2010.10.15. 17:57
Mozog a föld Dunaújvárosban

Pénteken 25 embert kellett kitelepíteni a városban, mert megcsúszott a löszfal.

Brutális erőszak egy lépcsőházban

Megverte, majd rálőtt volt barátnőjére egy férfi hétfő délelőtt Dunaújvárosban.

Fürdő élmény és áram nélkül

Kikapcsoltatta az áramot a dunaújvárosi élményfürdőben a tulajdonos bank.

Óriási vihar újra és újra


szerző:
2010.06.18. 18:11
Óriási vihar újra és újra

Kerteket, háztetőket tett tönkre a hatalmas esőzés, vihar hazánkban.

Megrepedt egy út Dunaújvárosban


szerző:
2010.06.15. 17:38
Megrepedt egy út Dunaújvárosban

A forgalom ideiglenesen egy sávon mehet, körülbelül egy-két hétig.

Egy ellopott pulóver vezetett a gyilkossághoz

Halálra késelt egy középiskolás diákot egy 16 éves fiú hétfőn délután, Dunaújvárosban.

Rendőr gázolt ittasan Dunaújvárosban

Ittasan, zebrán gázolt egy szolgálaton kívüli rendőr, majd segítségnyújtás nélkül távozott.

Százmilliókat bukott egy telken a város?

A Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálódik a Hankooknak eladott dunaújvárosi telek miatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való