KERESÉS search-close

Dr.Tóth

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dr.Tóth"

Dr. Tóth az RTL Gold-on!


szerző:
2017.07.17. 07:36
Dr. Tóth az RTL Gold-on!

Pontosan két hete indult az RTL Gold és több műsor ismétlése is látható lesz rajta, köztük a Dr. Tóth is! Dr. Tóth Tamás - fogyókúrás szakértő - Magyarország első számú orvosa és egykori betege, Gerges Csilla voltak a Reggeli vendégei.

Állítólag megvan a túlevés ellenszere

Állítólag megvan a túlevés, és ezzel együtt talán az elhízás ellenszere is, Dt. Tóth-tal egyeztetünk majd. Jön hozzánk Lali és Gábor az Éjjel-Nappal Budapestből, hogy elmeséljék, mit csináltak Burgenlandban. Adával és Joshal pedig egy új őrületről beszélgetünk hétfőn reggel.

VV Maci kijött a kórházból és le akar fogyni

VV Maci visszatért a Való Világba. A hír csak részben igaz, de az mindenképpen pozitív, hogy a játék legsúlyosabb egyéniségét végre nem a kórházi ágyban látjuk szenvedni. Bár nagy fájdalmai voltak, Maci sokáig hősiesen viselte azokat. Társai azonban egyre jobban aggódtak érte.

Dr. Tóth Nagy Feróval síelt


szerző:
2015.01.17. 01:50
Dr. Tóth Nagy Feróval síelt

Az orvos-műsorvezető és az örökifjú rocker útnak indult, és meg sem állt az egyik olasz síparadicsomig, ahol együtt szelték a havas lejtőket – és mindeközben persze remekül szórakoztak.

Figyelj magadra, előzd meg a rákot!

Magyarországon a szív- és érrendszeri megbetegedések után a második leggyakoribb halálozási ok a rák. Évente 30-40 ezer ember hal meg emiatt és több mint 70 ezer új daganatos esetet diagnosztizálnak.

Hogyan előzzük meg a rákot?

Magyarországon a szív- és érrendszeri megbetegedések után a második leggyakoribb halálozási ok a rák. Évente 30-40 ezer ember hal meg emiatt és több mint 70 ezer új daganatos esetet diagnosztizálnak.

Dr. Tóth szerint a nevetés a legjobb orvosság

Dr. Tóth Tamás egészségügyi talk show-jának nézői jól tudják, hogy az orvos-műsorvezető nemcsak érti, de szereti is a humort, így gyakran előfordul, hogy még a komolyabb témák kivesézése közben is megnevetteti a közönségét. Talán ezért is figyeltek fel rá a Showder Klubos fiúk, akik azonnal meghívták magukhoz vendégségbe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való