KERESÉS search-close

Dopeman

71 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dopeman"

Hatalmas zűrzavar a konyhában - Bennük van az íz-faktor?

A villalakóknak olasz ételeket kellett összerittyenteniük, ám látszólag nem ment ez olyan könnyen…

Így indult Majka karrierje!

Mikor Dopeman beköltözött a villába, már a legelső alkalommal meglátta az ózdi fiúban a tehetséget. El is határozta: felkarolja a fiatal tálentumot!

Hogy bírják a villalakók a durva kritikát?

VV Ági ismét felolvasta a nézői kommenteket, és bizony nevetésből ezúttal sem volt hiány…

Hoppá! Dopeman is villalakó lett…

Maya Gold után a rapper is tiszteletét tette a Villában, ráadásul fontos küldetéssel érkezett…

DopeMan keményen beleállt a Majka-Curtis ügybe!

DopeMan is megszólalt az utóbbi napokban kirobbant botrány ügyében!

Így érzett frontális ütközése után Dopeman

Dopeman először azt hitte, egy rossz előzés történt, később viszont kiderült, hogy a másik autó vezetője elaludt a volán mögött.

 

DOPEMAN:

Múlt hét pénteken balesetet szenvedett Pityinger László. A frontális ütközés Dopeman lélek-jelenlétének köszönhetően nem fulladt tragédiába. A baleset részleteit ő maga osztotta meg a Fókusz stábjával.

Autóbalesetet szenvedett Dopeman

A rapper és barátnője kocsijába Dunakeszin hajtott bele egy másik autós. A Facebookon számolt be a történtekről. Azt állítja, nem ő volt a hibás, a szembe jövő sofőr tért át a sávjukba. Dopemannak a feje, a térde és a keze sérült meg, a másik autós viszont súlyos sérüléseket szenvedett. Úgy tudjuk, elaludt a volánnál.

Dopeman elindult a gyógyulás útján!

A rapper édesapja pár napja stroke-ot kapott, ezért a Pityinger testvérek minden szabadidejüket vele töltik a klinikán. A rosszullét után azonnal kórházba szállították, ahol 48 órát töltött kritikus állapotban, de szerencsére már elindult a gyógyulás útján.

Dopeman a mintadiák


szerző:
2017.06.26. 18:00
Dopeman a mintadiák

Túl van az első vizsgaidőszakán Dopeman, és szinte csak ötösöket tudhat a bizonyítványában. A buddhista főiskolán hat félévből az első teljesítette sikerrel: Facebook posztjában a mosolya arról árulkodik, hogy a 4,75-ös átlagra talán még ő sem számított.

A rapper, a lelkésznő és az egykori tesitanár harca

Dopeman országosan ismert rapper, a 8. kerületben nőtt föl. Bolba Márta lelkész, a 8. kerületben él és ott alapított gyülekezetet. Sántha Péterné a 8. kerületben dolgozik, KDNP-s alpolgármester, régen tornatanár volt.  Nagyon különbözőek, de most versenytársak, mert mindannyian indulnak egy képviselői helyért. A Magdolna-negyed, itt lesz majd választás, sokáig kimondottan rossz hírű része volt Budapestnek. A gettó még mindig megvan, a szegénység, a drog és a balhék, de közben a negyed másik része épül-szépül. A jelöltekkel jártuk végig a nyóckert.

Sztárok, akik visszaültek az iskolapadba

Vannak sztárok, akik nem elégszenek meg a híresség nyújtotta lehetőségekkel, felkészülve arra, hogy csillaguk halványulhat. Ők azok, akik visszaültek az iskolapadba, hogy tovább bővítsék tudásukat akár teljesen ismeretlen területen. De kinek tartott 37 évig a diploma megszerzése? Jönnek az örök ifjak Steven Spielbergtől Dopeman-ig.

Dobeman elhagyta hazánkat?


szerző:
2016.08.27. 07:25
Dobeman elhagyta hazánkat?

Tavaly, ezen a napon szerepelt az énekes a Fókusz műsorában, mégpedig abból az okból, hogy egy időre elhagyja hazánkat. Az kiderült, a rappernek elképesztő luxusban van része, hiszen a VIII. kerületből egy éles váltással Dubajba tette át a székhelyét, legalábbis egy időre. Megtudhattuk, sikerült is hamar megszoknia a csillogást, aranyrudakkal pózolt, szállodáról szállodára járt. Hogy hogyan került a világ egyik leggazdagabb országába, arról ő maga mesélt.

Sztárokkal izgultuk végig a ponthatárok kihirdetését

111 000 diák egyszerre örült, sírt és örömében pityergett tegnap este pontban 8 órakor, amikor kihirdették a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. A Fókusz az X-Faktor tehetségével, Benjivel együtt izgulta végig az utolsó perceket, mindjárt megmutatjuk, hogy az énekest felvették-e arra az egyetemi szakra, ahová jelentkezett.

Mit változtatnának meg a sztárok a testükön?

Persze sose lenne baj egy picit hosszabb láb, vagy például vékonyabb csuklók. Ha lehetne, mit változtatnál meg a testeden? Ez a nap kérdése.

Mit tesznek a sztárok, ha rájuk tör az unalom?

Hírességeket faggattunk arról, hogy mit tesznek akkor, ha rájuk tör az unalom.

Dopeman rátalált a legújabb életcéljára

A nagyszájú rapper élete nem merülhet ki pusztán az edzésben, vagy új tehetségek felkutatásában. Ezúttal tanulni akar. Testvérével jelentkeztek a Buddhista főiskolára. Az intézménybe mindkét Pityinger felvételt nyert. A pozitív visszajelzésen még ők maguk is meglepődtek.

Íme Magyarország legcukibb sztárapukái!

Nyakunkon az Apák napja, ezért úgy gondoltuk, összegyűjtjük nektek hazánk kedvenc családfőit. Lássuk, kire esett a választásunk!

Ilyen az, amikor a zenészek összerúgják a port

Rock és rapháborúk, ahol a legnagyobb barátokból pokolba kívánt ellenségek lettek. Zenészek és művészek, akik több évnyi közös munka és siker után szóba sem álltak egymással. De mikor és miért jön el a békülés ideje, ha a múlt vitáktól volt hangos?

Az Orbán-szobor fejét rúgta, felmentették

Nem bűncselekmény a hungarocell Orbán-szobor fejébe rúgni, hanem politikai véleménynyilvánítás. Ezzel az indoklással mentette fel első fokon a bíróság Pityinger Lászlót, azaz Dopemant. A rapper a Szolidaritás 2013-as tüntetésén rúgott bele Orbán Viktor ledöntött hungarocell szobrának fejébe.

Száz év börtönt kapott a hidegvérű gyilkos

Társával együtt 12 rablásban és 5 emberölésben találták bűnösnek, emiatt élete végéig a rácsok mögött marad. Gabor Victor azonban még mindig harcol. Szerinte a rendőrség hibázott a nyomozásnál, a bíróság pedig nem foglalkozott a védekezésével.

Dopeman nagyszüleinek gyilkosa életfogytiglant kapott

Társával együtt 12 rablásban és 5 emberölésben találták bűnösnek, emiatt élete végéig a rácsok mögött marad. Gabor Victor azonban még mindig harcol. Szerinte a rendőrség hibázott a nyomozásnál, a bíróság pedig nem foglalkozott a védekezésével.

Döglégy Zoli betöltötte az 50-et

Ganxsta Zolee 50. születésnapját ünnepelte, és ezt még Dopeman sem hagyhatta szó nélkül. A két rap legenda ugyanis hosszú idő után végre kibékült egymással és újra együtt léptek színpadra.

50 éves lett Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee 50. születésnapját ünnepelte,  és ezt még Dopeman sem hagyhatta szó nélkül. A két rap legenda ugyanis hosszú idő után végre kibékült egymással és újra együtt léptek színpadra.

Ganxsta Zolee:

Már nem csak Rékasi Károly ismeri Ganxsta Zolee ütésének az erejét. A rapper egy kecskeméti cég karácsonyi buliján az év dolgozójával balhézott össze és eltörte a férfi állkapcsát. A zenész barátai és édesapja szerint az örömittas dolgozó végig beszólogatott a frontembernek és az ütés csak önvédelem volt, de a rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt nyomoz.

Jó ebédhez szól a DopeMan

Megmutatjuk, hogyan falatozik DopeMan Dubaiban. Kell ennél több?

Ja semmi, csak kiszedték Dopeman szemöldökét Dubajban

A rapper már korábban is izomból tolta a dubajozást, de igazán csak most sikerült csúcsra járatnia a műfajt. A szemöldökét egyébként nem is akárhogy, hanem cérna segítségével igazították fazonra. 

Sosem szabadulnak Dopeman nagyszüleinek gyilkosai

Az egész országot felzaklatta, felhárorította a brutális bűncselekmény sorozat, amelyben öt idős embert megöltek, tucatnyit megkínoztak kirablóik. Az áldozatok között voltak az ismert repper, Dopeman nagyszülei. Tényleges életfogytiglant kapott a bűnbanda két tagja, a nyomozásban a rapper és testvére is mindvégig együttműködött.

Fókusz 2015-09-23


szerző:
2015.09.23. 17:25
Fókusz 2015-09-23

Őrizetbe vették - Lagzi Lajcsit és feleségét. A rendőrség többek között áramlopással gyanúsítja. A zenész üzent a fogdából! Életfogytiglan - Sosem szabadulnak Dopeman nagyszüleinek gyilkosai. A rapper a jogerős ítélet kihirdetése után kameránk elé állt. Örök szerelem - Elzát anyja helyett születésétől fogva gondozója nevelte. A kismacskából azóta százhatvan kilós csúcsaragadozó lett, de az érzései nem változtak.

Elítélték Dopeman nagyszüleinek gyilkosait!

Kedden kommandósok kísérték azt a rablóbandát a tárgyalóba, akik négy és fél éve kegyetlenül megkínozták Dopeman nagyszüleit. A vád szerint a nyolctagú bandából ketten gyilkoltak. Öt embert öltek meg Budapesten.

VV Dóri újra bombaformában vállalta a pikáns fotózást

VV Dóri bedobta a törülközőt és ledobta a textilt. A Villában jó néhány kilót magára szedő erotikus modell a játék vége óta, vagyis lassan fél éve csak azon dolgozott minden erejével, hogy megszabaduljon a feleslegtől.

Fókusz 15-08-27


szerző:
2015.08.27. 19:25
Fókusz 15-08-27

Fókusz: Hol az igazság? - Rokkantak, akiknek mégis dolgozniuk kell, ha nem akarnak éhen halni. De ki, és miért döntött úgy, hogy ne kapjanak támogatást? Nyóckerből Dubajba - Dopeman aranyrudakkal videózza magát a felhőkarcolók városában. Egy olajsejk kényezteti, a rapper akár oda is költözhetne! Ő az igazi! - Hosszas keresgélés után Szabó Zsófi úgy érzi, végre megtalálta álmai férfiját!

Dopeman aranyra váltotta tehetségét

A rappernek elképesztő luxusban van része, hiszen a VIII. kerületből egy éles váltással Dubajba tette át a székhelyét, legalábbis egy időre. Sikerült is hamar megszoknia a csillogást, aranyrudakkal pózol, szállodáról szállodára jár. Hogy hogyan került a világ egyik leggazdagabb országába, arról most ő maga mesél.

Dopeman ennyira éli a dubaji álmot, hogy fegyvert rántott a népszerű énekesre

Pityinger László legutóbb VV Dórinál pózolt, most a világ másik felén jár, de itt sem tudta levetkőzni önmagát.  Elmondása szerint most ott koncertezik, ahol korábban Snoop Dogg is. Most épp egy sejknél vendégeskedik.

HH best of: Pillanatokig tartó karrierek

Nagy lehetőségek, nagy tervek. Ám sokszor elég egyetlen rossz helyen, rossz időben és rossz környezetben elejtett mondat ahhoz, hogy a gyorsan jött lehetőségből gyors távozás legyen. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Dopeman VV Dórinál lazult


szerző:
2015.08.13. 14:59
Dopeman VV Dórinál lazult

Vajon szerelem vagy gigantikus rap-kollaboráció van kibontakozóban???

Akár börtönbe is kerülhet Dopeman

Akár három évre is börtönbe kerülhet az ismert rapper, Pityinger László, azaz Dopeman, amiért egy 2013-as tüntetésen belerúgott az Orbán Viktor miniszterelnököt ábrázoló szobor fejébe. Az ügyészség most vádat emelt az ügyben, arra hivatkoznak, hogy ez a viselkedés megriaszthatta a tüntetésen résztvevőket és a tévénézőket. A rapper az RTL Híradónak úgy reagált, viselkedése ugyan harsány volt, de helyénvaló.

Nyomoznak a Himnusz és Darth Vader miatt

Újra elővették Dopemant a Himnusz miatt. Nemzeti jelkép megsértésével gyanúsítják, mert trágár szövegkörnyezetben idézte a költeményt egyik számában tavaly.

Fókusz 14-08-05


szerző:
2014.08.05. 19:30
Fókusz 14-08-05

Fókusz: Szemben a gyilkosokkal - Három és fél év után szabadlábon védekeznek Dopeman nagyszüleinek gyilkosai. Miért nem született ítélet? Mindenki megdöbbent - Kiszáll a csapatból a ByTheWay egyik tagja. Elmeséli, mi vezetett a sokkoló döntéshez. Bevettük Hollywoodot! - Magyarok nélkül nem forognak szuperprodukciók Los Angelesben? Fényűzés, luxus és szupersztárok közelsége. Hogyan élnek kint honfitársaink?

Szabadlábon védekezhetnek a gyilkosok?

Brutálisan megkínozták a Pityinger fivérek nagyszüleit pesterzsébeti otthonukban még 2011 januárjában. Az elkövetők pénzt és értéktárgyakat akartak elvinni. Bár az idős házaspár egy percig sem ellenkezett, kegyetlenül elbántak velük.

Fókusz 14-03-27


szerző:
2014.03.27. 18:30
Fókusz 14-03-27

Fókusz: Botrányos átverés - A saját férje lopta meg az asszonyt, azt hazudta ő fizeti a csekkeket, még a nászutat is elcsalta. Tandíjat szexért? - Fiatalok, akik a tanulmányaikat fedezik a szexmunkával, lelepleztük a szolgáltatót. Túl minden határon? - Nincs elég fellépésük, Dopeman és öccse elhagyja az országot. A repper pincérkedni fog, ha nem talál más munkát.

Elhagyja az országot az Országház Fantomja

Dopeman fogja az öccsét és áprilistól Angliába költöznek. Ott felszállnak egy tengerjáró hajóra dolgozni. A rapper állandó alkotótársa, Kicsi Dope ugyanis kiváló jazzgitáros, zenészként alkalmazzák. Rappert ugyan nem kerestek, de vele tart a bátyja is.

Házon kívül 13-10-16


szerző:
2013.10.16. 23:25
Házon kívül 13-10-16

Házon kívül: Egy lopási történet furcsa fordulata. Tavaszmező utca - a felvétel a támadásról, és ami mögötte van. Egy balos rúgás az alagút végén.

Egy balos rúgás az alagút végén

A ledőlő Orbán-szobor, az elguruló fej és az utána következő zavaradottság. Közös ünneplésre készülnek ellenzéki pártok október 23-án, de a szobordöntés, és ami utána következett, megmutatta, hogy törékeny a barátság.

Van, aki hálás Tereskovának


szerző:
2013.04.29. 11:08
Van, aki hálás Tereskovának

Ceglédi Zoltán végre személyesen is köszönetet mondhatott Nagy Krisztának, mert –igaz csak közvetetten- kamaszkorának legszebb és legfontosabb eseményét segítette elő.

Heti hetes 13-04-28


szerző:
2013.04.28. 23:00
Heti hetes 13-04-28

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Dopeman és Tyereskova a Heti Hetesben!

Komoly vitára lehet majd számítani – régen volt ilyen a műsorban!

Fókusz 12-09-13


szerző:
2012.09.13. 20:50
Fókusz 12-09-13

Fókusz: Vallomás - A második gyermeket tervezték, mégis véget ért a kapcsolat. Dopeman élete legnagyobb csalódásáról beszél. Együtt a bajban - A testvéreket különböző kórházban ápolják, az édesapa munka mellett ingázik közöttük. Diploma nélkül - Celebek, akik 16 évesen hagyták abba a tanulást. Folytatja-e Szirota Jennifer, Bagosi Alexa és Tóth Gabi?

Exkluzív: Szakításáról vallott Dopeman

Pityinger László, művésznevén Dopeman először beszélt arról, hogyan élte meg családja széthullását. A problémák már hónapokkal, sőt évekkel ezelőtt kezdődtek, de a hír most újra felkerült a bulvárújságok címlapjára.

Zenészek, akiknek van véleményük

Politika és közéleti témák a Tankcsapdánál, Ákosnál, Dopemannál és Bródynál.

Házon kívül 12-04-04


szerző:
2012.04.04. 23:10
Házon kívül 12-04-04

Házon kívül: Félmilliárdos adomány a tehetős vállalkozótól. Mi hajtotta a hidegvérű gyilkost? Zenészek, akiknek van véleményük.

Pilvaker – a szavak forradalma


szerző:
2012.03.19. 19:00
Pilvaker – a szavak forradalma

Mit kíván a magyar nemzet? Magyar nemzeti hiphop rapet! A Pilvakeren a versenyzők két kategóriában szórták a sódert: a hagyományos hiphop mellett az úgynevezett „slam poetry” kategóriában is.

Hová lettek az egykori csúcstartó rapzenekarok?

Ganxsta Zolee és a Kartel, Dopeman, a Fekete Vonat, Pain és a többiek elsöpörtek mindenkit – feljutottak a csúcsra, de közülük sokan, sajnos néhány év múlva a mélybe is zuhantak.

Házon kívül 11-11-29


szerző:
2011.11.29. 22:40
Házon kívül 11-11-29

Házon kívül: Feljelentésözön Dopeman ellen. A rapper szidja a politikát, a pártokat, a Parlamentet. 5 millárdos karácsonyi ajándék MÁV-osoknak. Bőkezű támogatást ad a kormány a vasúttársaság dolgozóinak. Hajsza a pénzéért, amiért megdolgozott. Egy iskola felújításán dolgozott a villanyszerelő, el is végezte, amit kértek tőle, de mégsem jut hozzá a pénzéhez.

Kamera elé állt Dopeman, a vezérszónok

Véget kell vetni annak, hogy Magyarország a csókosok országa legyen. Ezt mondta az RTL Híradónak a rapper.

Becézgetett hírességeink


szerző:
2011.09.27. 18:57
Becézgetett hírességeink

Csipa, Kefir, Feka, pont olyan művész vagy - ha tetszik - becenevek, akár a Dopeman vagy a Lola. Teszteltük zenészeinket, ők vajon tudják-e kapásból, kinek mi a becsületes neve.

Fókusz 11-08-12


szerző:
2011.08.12. 20:20
Fókusz 11-08-12

Fókusz: Hol a vége? - Hírességek, akik szintén frankhitelekkel küzdenek. És egy ügyvéd,aki próbapert indít. Élete párja - Jerzy Gigi után új szerelemre talált. Alexandrával már össze is költöztek. Menyasszony lett - Esküvő ruhában forgatta első, önálló klipjét Janicsák Veca. Az énekesnőt munka közben lestük meg.

Hitelcsapdában a hírességek


szerző:
2011.08.12. 19:33
Hitelcsapdában a hírességek

A frank árfolyamának emelkedése bizony még azokat is rendkívül nehéz helyzetbe tudja hozni, akikről nem gondolnánk. Hajdú Steve, Dopeman, Anikó, és Éva is a saját bőrükön tapasztalják ennek a megváltozott helyzetnek a keserűségét.

Fókusz 11-06-10


szerző:
2011.06.10. 20:40
Fókusz 11-06-10

Fókusz: Megérkeztek az első felvételek Alekosz és Veronika görögországi előnászútjáról! Már a repülőgépen elkezdődtek a bonyodalmak. Forgatásunk közben olyan esemény történt, amihez hasonlóra még sosem volt példa: Coolio budapesti koncertjén, öltözőjében kérte meg magyar barátnője kezét annak édesanyjától! És a titokzatos Dagesztán, Dzsudzsák Balázs nyomában.

Csemeték gardróbja


szerző:
2011.06.02. 07:50
Csemeték gardróbja

Sztárjaink arról meséltek, gyermekeik mennyire engednek beleszólást az öltözködésükbe.

Fókusz 11-02-04


szerző:
2011.02.04. 20:45
Fókusz 11-02-04

Fókusz: Fellázadt! Szandika megtagadta a villában a feladatokat, szitkozódott és tiszteletlen volt a stáb tagjaival is. A ValóVilág szerkesztői úgy döntöttek, hogy kizárják a játékból. A nagyszájú lány barátja, Sanyi azonban kért még egy utolsó lehetőséget, hogy beszéljen Szandikával. Mi lett a fejmosás eredménye? Megmutatjuk! Példátlan családi dráma: Dopeman nagyszüleit januárban brutálisan megkínozták. A nagyapa után a mama is meghalt, a család szinte felőrlődött a szörnyű tragédiában.

Példátlan családi dráma Dopemanéknél

Ép ésszel felfoghatatlan, ami az ismert rapper nagyszüleivel történt. A Pityinger család összetört a brutális támadás óta. A nagypapa után a mama is meghalt a kórházban. A rendőrség nyomoz. Dopemanék családjában nem ez az első tragédia.

Fókusz 11-01-05


szerző:
2011.01.05. 20:35
Fókusz 11-01-05

Fókusz: Feladta - Gina nem bírta tovább, utólag bevallotta, hogy csak a férje miatt vállalta a ValóVilágot. A siker szárnyán - Fotózás, fellépés és intim titkok Janicsák Vecával, aki a rajongóit akarja meglepni. Kegyetlenül - Megkínozták és kirabolták Dopeman idős nagyszüleit, még mindig kórházban vannak.

Rablók kínozták meg Dopeman nagyszüleit

Megrázó bűncselekmény történt Dopeman családjában. Az ismert zenész nagyszüleit saját otthonukban támadták meg.

Fókusz 10-09-24


szerző:
2010.09.24. 20:40
Fókusz 10-09-24

Fókusz: Dávidok csatája az X-Faktorban! A nagyhegyesi Hegyi Dávid egész életében táncolt, a budapesti Nádor Dávid pedig különleges tehetségű jazzdobos. És mindketten beénekelték magukat a legjobb százötven közé. De a dráma csak most kezdődik! Az első felvételek az első magyarról, aki átúszta a Gibraltári-szorost. A mezőkövesdi vasemeber delfinek és teherhajók között hat órán belül teljesítette a távot.

Budai Zsuzsi négy gyerek anyukájaként jelent meg

Csemetéikkel indultak harcba a sztárok, végül mégis egymással mérkőztek meg.

Reggeli 10-07-06


szerző:
2010.07.06. 08:12
Reggeli 10-07-06

Vendégünk volt az a kismama, akivel szülés után lúgot itattak, így csak gyomorszonda segítségével tud táplálkozni. Itt volt még Dopeman, aki elárulta, mi baja van a tinisztárokkal, és Jáksó Laci is, aki elmesélte élete legbénább csókjának igaz történetét.

Együtt ünnepeltek a Rippel fivérek

Feri és Viktor hosszú idő után végre itthon szülinapozhatott, a bulin Kiszel Tünde is részt vett.

Sztárok vallanak a nő-férfi barátságról

Lola és SP hisz benne és gyakorolja, Dopeman viszont tagadja, hogy létezik ilyesmi vonzalom nélkül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való