KERESÉS search-close

Domokos

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Domokos"

Mi a közös a Kétfarkú kutyapártban és Domokosban?

A 17 éves Domokos már két éve levelez két önkormányzattal, a BKK-val, a Volánbusszal, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztővel és még jó pár állami hivatallal. A fiatal srác egyre jobban kikupálódik, egyre nehezebb őt lerázni, de nem adja fel. Mindössze annyit szeretne, hogy a közeli buszmegállóban utashoz méltó viszonyok legyenek. Domokos története egyelőre nem sikertörténet, de van egy olyan társaság, amelyik kifejlesztette, hogyan viheti át az akaratát a hivatalokon. A magyar kétfarkú kutyapárt sikerének titka.

Válása után találta meg az igazit a Házasság első látásra szereplője

Habár a műsor végén Balázs és Lilian úgy döntöttek, folytatják házasságukat, végül mind a négy kapcsolat válással végződött. Ennek ellenére a fiúknak egyáltalán nincs okuk a panaszra!

Adrienn:

Doma szerette volna megbeszélni a problémákat feleségével, ám Adrienn egyáltalán nem volt nyitott férje kezeledésére.

Doma és Adrienn is kimondta a boldogító igent!

Ismerd meg a Házasság első látásra negyedik párját, akik vállalták, hogy vakon összekötik az életüket.

Adrienn:

Doma és felesége is túlesett a rendhagyó találkozáson és ceremónián. Mind a ketten elmesélték, hogy éreztek az első pillanatban.

Már most kialakult a kémia Adrienn és Doma között?

Az esküvő után az autóban kezdett ismerkedni az ifjú pár. Adrienn nem is tudta szavakkal kifejezni, mennyire tetszik neki újdonsült férje.

Doma:

Az esküvő után a lakodalomban a családtagoknak is lehetőségük volt, hogy elárulják, mit gondolnak a házaspárról. Soós István azonban úgy véli, ez egyáltalán nem fogja befolyásolni Adrienn és Doma kapcsolatát.

Nagyon élvezik egymás társaságát a friss házasok...

A feleség egyik barátnője úgy véli, csak akkor van esélyük együtt maradni, ha Adrienn "beneveli" újdonsült férjét. Doma viszont öt órás házasságuk után már úgy érzi, egy hónap után is együtt fognak maradni...

Doma tósztot mondott esküvőjük után

Az újdonsült férj megható beszédet mondott felesége és a násznép előtt.

Limbacher Domokos

Kor: 31
Foglalkozás: társasházkezelő és vállalkozó
Végzettség: érettségi
Magasság: 190 cm

Csak csajok 11-02-14


szerző:
2011.02.14. 09:05
Csak csajok 11-02-14

Minden a szerelem körül forgott a Csak csajokban: vajon milyen árulkodó jelei vannak a szerelemnek, és tényleg illat alapján választunk párt, többek között erre kerestük a választ.

Reggeli 10-09-01


szerző:
2010.09.01. 08:18
Reggeli 10-09-01

Ismét a Himalájára készül Erőss Zsolt, a hegymászót telefonon kérdeztük tervéről, a Reggeliben vendégeskedett Domokos Fanni, aki énektudásával levette a lábáról az X-Faktor mentorait.

Kérdéses támogatást vett fel az ÁSZ-elnök jelölt

15 millió forintnyi lakhatási támogatást vett fel Domokos László úgy, hogy választókerületének közelében és Budapesten is van lakása.

„Nem kell megmenteni az országot”

Szollár Domokos szerint a leköszönő kormány reform intézkedéseinek köszönhetően Magyarország „visszafordult a szakadék széléről.”

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való