KERESÉS search-close

Dominik

33 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dominik"

A bódéban bennégett kislány testvére szerint húga látni akarta, hogyan borul lángba az épület

Egyre több megdöbbentő részlet derül ki a bódéban megégett kislány tragédiájáról: Zselyke bátyja, a 11 éves Dominik azt mesélte a rendőröknek és édesanyjának, hogy a kislány lángoló épületekről nézett videókat az interneten. Az édesanya azt mondta stábunknak, hogy a tragédia óta saját magát hibáztatja és állandóan az jár a fejében, hogy mi lesz, ha a gyerekeket elveszik tőle.

Dominik szoknyában vallott szerelmet a kiszemeltjének

A fiú régebben sokat csajozott, most viszont komoly kapcsolatot szeretne. Vajon a szerelmi vallomása meghatja Pattit? A teljes adásból kiderül!

Dominik otthon tölthette a karácsonyt

Most először karácsonyozhatott otthon az a 9 éves kisfiú, aki tavaly teljesen összeégett, mikor megpróbált eloltani egy lángoló bozótost a Borsod megyei Sályon. Dominik életéért hónapokig küzdöttek az orvosok, azóta is kórházban kezelik, most is csak az ünnepekre engedték haza.

 

Először töltheti otthon, a családjával a karácsonyt

Most először töltheti otthon, a családjával a karácsonyt az a kisfiú, aki tavaly teljesen összeégett, mikor megpróbált eloltani egy lángoló bozótost a Borsod megyei Sályon. Dominik életéért hónapokig küzdöttek az orvosok, aztán hosszú ideig kezelték a miskolci kórházban.

Nádai Anikó ajándékkal lepte meg legkisebb rajongóját

A napokban 100. adását ünnepelhette az Anikó Show. Anna és Gábor Anikóval fel is idézték a legjobb pillanatokat. Ráadásul a 100. adásban Anikóra egy meglepetés is várt: egy hatalmas rajongója, az 5 éves Dominik fejezte ki neki hódolatát. A kisfiút most Anikó ajándékozta meg, nem is akármivel.

Hazament a megégett kisfiú

Hónapokig küzdöttek az életéért, most viszont már sokat focizik és bringázik. Először mehetett haza a kórházból az 8 éves kisfiú, aki tavaly teljesen összeégett, amikor megpróbált eloltani egy égő bozótot a Borsod megyei Sályon. Dominikot azóta a miskolci kórházban kezelték. Sőt ez még folytatódik, szeptemberben újabb műtétek következnek.

Dominik úgy smárol, mint egy rotációs kapa

Dominiknak és Hannának lehetősége nyílt csókolózni egymással, a fiatalok pedig bevállalták. Dominik a kezébe vette az irányítást, és szó szerint leteperte Hannát.

Dominik heves csókja nem győzte meg Hannát

Hanna egy belevaló lánynak tartja magát, sokat bulizik, és szeretné megtalálni a nagy Ő-t. Miután a lány kiválasztotta randipartnerét, Dominikot, a srác bejött a stúdióba. Anikó felajánlotta a fiataloknak, hogy csókolózzanak, és az első csók alapján döntsék el, összepasszolnak-e. Dominik és Hanna bevállalták, de a lányt nem győzte meg randipartnere lehengerlő stílusa.

Dominik:

Dominik szerint az ő nagypapája egy igazi csajozógép, akiért odáig vannak a nők. A srác elárulta, hogy kiskorában sosem tudta hány éves Laci papa, mert mindenkinek mást mondott a koráról. Laci unokája szerint egyáltalán nem furcsa, hogy a papa ilyen fiatal lányokat szed össze, és reméli, hogy később ő is ilyen lesz. 

Lebukott Sebestyén Ági expasija!

Gabo áthívta magához Ágit, készített neki reggelit, és felelevenítette a rózsaszirmokból kirakott szívet is, így Dominik végérvényesen lebukott...

Sebestyén Ági udvarlója már az első randin hazudik a lánynak

Pumped Gabo mindent elkövet, hogy kiengesztelje szerelmét, azonban egy kis félreértés történik! Ági randira megy Dominikkal, aki ezt kihasználva visszaél a helyzettel...

Hoppá! Pumped Gabo teljesen kikelt magából!

Gabo teljesen kiborult, amikor meglátta Ági és Dominik közös képét. A srác törni-zúzni kezdett, majd az erkélyről dobta le dohányzóasztalát...

Sebestyén Ági megtalálta Pumped Gabo utódját?

Pumped Gabo megcsalta barátnőjét VV Zsófival, ezért a lány úgy döntött, hogy végleg véget vet kapcsolatuknak. Mivel az összes hírportál megírta a félrelépést, ezért Dominik kapva kapott az alkalmon, hogy felhívja Ágit. Vajon mi fog kisülni ebből?

Hazamenne a kisfiú, de nincs hova

Hazamehetne, de nincs hová – a karácsonyt már otthon tölthetné az a 8 éves kisfiú, akinek teste 80 százalékban megégett, mikor megpróbált eloltani egy égő bozótost a Borsod megyei Sályon. Dominik életéért hónapokig küzdöttek az orvosok, ma már mozgatja a kezét és járni is tud. Családja nagyon várja haza, de az otthonukban nincs se víz, se fürdőszoba, és pénzük sincs arra, hogy átalakítsák a házat. Megrázó tudósítás!

Kristóf könnyes búcsút vesz Dominiktól

Kristóf mindent bevall Petrának, és tisztázzák, hogy kettejük történetének ezzel vége. Kristóf nehéz szívvel búcsút vesz Dominiktól, majd beköltözik Dávidékhoz.

Előző rész (2016. március 16.)

Kristóf nehéz döntést hoz: szakít Petrával. Milán a Káma-szútrát tanulmányozza a jobb teljesítmény érdekében. Alexának új hódolója akad.

Kristóf megcsalta Petrát

Evelin terve bejött. Addig próbálkozott Kristófnál, hogy végül sikerült elcsábítania kiszemeltjét. Kristóf megcsalta Petrát.

Hoppá, Kristóf lefeküdt Evelinnel

Kristóf képtelen lefeküdni Petrával, ugyanis folyton Evelin jár az eszében. A villában aztán képtelen ellenállni neki, és lefekszik a lánnyal.

Semmijük sem maradt a tűz után

Biztos sokan emlékeznek önök közül Dominikra, a 7 éves kisfiúra, aki megmentette a családja életét. Január végén gyulladt ki a házuk Kiszomboron, ő vette észre a tüzet éjszaka és riasztotta a felnőtteket. Mindenük odaveszett, és még nem tudják, rendbe lehet-e hozni a kiégett házat. Azt mondják, ha sikerül is újra lakhatóvá tenni, bútorokra és egyéb használati eszközökre már biztosan nem lesz pénzük.

Kristóf szakít Petrával

Mikor Petra bevallja Kristófnak, hogy el fog fogadni egy gyakornoki helyet Győrben, Kristóf szakít Petrával, mert sem a költözés, sem egy távkapcsolat nem jöhet szóba a számára.

Fókusz 14-09-10


szerző:
2014.09.10. 18:00
Fókusz 14-09-10

Fókusz: Ámokfutás - Újabb tudathasadásos férfi vetkőzött meztelenre a nyílt utcán, Budapesten. Kiderült: ő is drogot használt. Meghalni a Marson - Krisztián jelentkezett a Mars expedícióra, pedig onnét nincs visszaút. Miért választja a biztos halált? Segélykiáltás - 7 éves, és már 25 sugárkezelésen van túl. A család úszik az adósságban, daganattal vívott harc mindenüket felemésztette!

12 kemoterápiás kezelésen van túl a kisfiú

Dominiknál másfél évvel ezelőtt Ewing-szarkómát, vagyis gyermekkori rosszindulatú csontdaganatot diagnosztizáltak az orvosok. A gerincéről 4 órás műtéttel távolították el a tumort.

12 kemoterápiás kezelésen van túl a kisfiú

A 7 éves Dominiknál másfél évvel ezelőtt Ewing-szarkómát, vagyis gyermekkori rosszindulatú csontdaganatot diagnosztizáltak az orvosok. A gerincéről 4 órás műtéttel távolították el a tumort, tucatnyi kemoterápiás, és 25 sugárkezelésen van már túl ilyen fiatalon.

Király L. Norbi kisfia mindenkit meghódít

Mindeddig rejtegette a nyilvánosság elől, sőt, még emberek közé sem vitte gyermekét! Király L. Norbi elsőként a Fókusznak mutatta be kisfiát, és vele együtt teljessé vált családját. Dominik azonnal elbűvölte a kamerát!

Fókusz 12-11-27


szerző:
2012.11.27. 20:55
Fókusz 12-11-27

Fókusz: Micsoda meglepetés - Kiderítettük, hogy Nikolas a kedvence, és titokban megszerveztük Oláh Gergő szülinapi buliját! Leleplezés - Két hónapja rejtegeti, először a Fókuszban mutatja be kisfiát Király L. Norbi. Dominik imádta a kamerát. Segélykiáltás - A világ másik végéből kér segítséget az édesanya, aki csak gyermeke nélkül hagyhatná el Bora Borát!

Az apa kálváriája gyermeke életéért

Dominik élete 40 percen múlott, apja berohant vele egy rendelőbe, ahonnan elküldték őket. A kórházig vezető úton aztán a kisfiú még rosszabbul lett, és kis híja volt, hogy nem történt tragédia. Az apa később reklamált, de egy bocsánatkérés volt összesen a reakció.

Exkluzív: Kovács Ági megmutatta kisfiát

Kovács Ági kisfiát, Gábor Dominikot a még júniusban született csöppséget az olimpiai bajnok eddig takargatta. Hónapokig tartó szervezés után a Fókusz az egyetlen tévéstáb, akit Ági beengedett a lakásba.

Nem történt erőszak a gyermekotthonban

Azután indult nyomozás, hogy kiderült: egy nevelő rendszeresen vitt ki hétvégére két kislányt az intézetből, akikkel együtt aludt és fürdött is.

Nem volt rögzítve a Dominikra eső szekrény

Nem volt rögzítve a könyves szekrény, ezért zuhanhatott rá egy kisfiúra a Cseppkő utcai gyerekotthonban.

Ki dönthet élet és halál felett?

Lekapcsolták a lélegeztetőgépről azt a 3 éves kisfiút, akire szekrény dőlt egy budapesti gyermekotthonban múlt pénteken.

Lekapcsolták Dominikot a lélegeztetőről

Ő az a kisfiú, akire az egyik budapesti gyermekotthonban rádőlt egy szekrény.

Felfüggesztett börtön Dominik édesanyjának

A kétéves kisfiút 2007 nyarán halálra marták a család kutyái. Az anya eleinte azt állította, hogy a gyerek séta közben tűnt el a Margitszigeten.

Megkezdődött a Dominik-ügy tárgyalása

A vád szerint pitbullok marták halálra a kisfiút, de anyja azt állította, a Margitszigeten tűnt el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való