KERESÉS search-close

Dombovári Vanda

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dombovári Vanda"

Döntsd el, ki térjen vissza a Konyhafőnök VIP következő évadában!

Hamarosan jön a népszerű gasztroshow újabb évada, amelyben ismét sztárok mérkőznek meg egymással. Ráadásul ketten lehetőséget kapnak az előző szériából, hogy újra bizonyíthassanak a konyhában. Szavazd meg Te, hogy kik legyenek azok!

Micsoda hír! Dombovári Vanda babát vár?

Öt évvel ezelőtt a csinos műsorvezető elárulta nekünk, hogy az ötödik hónapban van. A mindig jó kedélyű Vanda boldogabb, mint valaha, hisz akkor már jól tudta, hogy pár hónapon belül világra hozza első gyermekét. A jó hírt és az első hónapok örömeit kizárólag a Reflektor nézőivel osztotta meg!

Dombóvári Vanda rajong a keleti ízekért!

A műsorvezető rengeteg helyen járt már, és azt vallja, hogy már tiszteletből is, de szeret mindent megkóstolni, amivel megkínálják. Persze, akadt olyan ínyencség is, ami nem igazán nőtt a szívéhez!

Az esztétikus sminktetoválás alapszabálya

Az a jól sikerült kozmetikai beavatkozás, ami észrevétlenül szépíti az arcot, tehát természetes, és finoman emeli ki az arcvonásokat. Fontos, hogy a kozmetikus és a páciens együtt döntsék el, hogyan nézzen ki a szemöldök, és milyen technikával készüljön.

Húsvéti sütemények


szerző:
2016.03.13. 09:25
Húsvéti sütemények

Az ünnepek a cukrászmestereket is megihletik. Húsvét közeledtével a tojás alakú édességek és a répatorta is jó ötlet lehet a sütésre vágyóknak.

Csípős paprika olajjal a zsír ellen

A méltán világhírű Hortobágy szomszédságában, egy fürdővárosban járt Dombóvári Vanda. A műsorvezető Balmazújvárosban próbálta ki többek között a magyaros masszást is.

Fontos a gyermekkori egészségmegőrzés!

A prevenciót már csecsemőkorban elkezdhetjük, amikor például az anyukának nincs elegendő teje, és rászorul  a tápszer használatára. De hogyan tovább?

Így segíthet a kínai orvoslás

A felgyorsult modern világban egyre többen fordulnak a hagyományos kezelések irányába. De pontosan miben más a kínai gyógyászat?

Kancsalság kezelése


szerző:
2016.03.06. 10:13
Kancsalság kezelése

A két szem együttműködését egy nagyon finom idegrendszeri mechanizmus szabályozza, melynek különböző mértékű zavarai lehetnek. Ha túl nagy az eltérés, akkor beszélhetünk kancsalságról, ami valódi kettős látást okoz.

Édességek glutén nélkül

Kiderül, hogyan lehet egészséges finomságokat készíteni, méghozzá gluténmentesen. Ez azért fontos, mert már az is bebizonyosodott, hogy egyre több embernél fáradékonyságot okoz.

Fogpótlási lehetőségek


szerző:
2016.03.06. 10:11
Fogpótlási lehetőségek

Dr. gucsi Végh Krisztián, főorvos adott részletes tájékoztatást a fogászati implantátumról Dombóvári Vandának.

Itt az ideje az arctisztításnak!

Tavasszal az egész szervezetünk azt az üzenetet kapja, hogy bizony itt az ideje a megújulásnak. De hogy néz ki mindez a kozmetikai gyakorlatban?

Ők az életükkel játszanak

A dohányzás káros! – csak akkor értjük meg a jelentőségét, amikor látjuk az áldozatokat. Azokat az embereket, akik sokszor az életüket áldozzák fel káros szenvedélyükért.

Daganatos betegség elleni küzdelem

A prevenció az új lételem, vagyis ami problémát csak lehet, előzzük meg! Egészséges életmóddal, rendszeres sportolással, és immunerősítéssel sokat tehetünk egészségünkért.

Demencia – az időskori elbutulás

A memória, vagyis az emlékezőképesség fokozatos romlása együtt jár a gondolkodási folyamatok fokozatos romlásával, illetve pszichés tünetekkel is.

Elengedhetetlen „eszköz” a betegség legyőzéséhez

Egy pihe nem repít az égig, de sok toll szárnyakat ad. Egy komoly betegség kapcsán a gyógyszerek mellett az összefogás, a sorstársak is nagyon komoly erőt adhatnak a gyógyuláshoz.

Borban az igazság


szerző:
2016.02.28. 10:05
Borban az igazság

Manapság reneszánszukat élik a pincészetek, és vannak köztük olyanok, amelyek sokat tesznek azért, hogy elterjedjenek Magyarországon a kulturált alkoholfogyasztási szokások.

Világméretű összefogás a gyilkos kór ellen

Az első rákellenes világkongresszust 2000. februárjában tartották Párizsban. A résztvevők pedig egy történelmi jelentőségű dokumentumot írtak alá...

Szemünk világát rábízhatjuk egy gépre?

Ismereteink 80 százalékát a látásunkkal szerezzük. A látásproblémák javítására a szemüvegek nyújtottak megoldást már az 1200-as évektől. Az áttörést a lézeres szemjavító műtétek jelentették, melyek rohamosan fejlődtek az elmúlt évtizedekben.

Gyógyít a „láthatatlan” fény

Szemmel érzékelhető elektromágneses sugárzás - ez nem más, mint a látható fény. Vannak azonban olyan tulajdonságú fények is, melyek az emberi szem számára láthatatlanok. Ilyen például a polarizált is, aminek most megismerhetjük a jótékony hatásait is.

Így nyerhetjük vissza éleslátásunkat

Negyvenéves kor fölött már a közel- és a távollátás is egyformán problémát okozhat. Van megoldás!

Fontos megtudni a köhögés kiváltó okát!

A leggyakrabban előforduló akut légúti megbetegedések a felső légúti fertőzés, heveny nátha, vagy a légutak vírusfertőzés okozta gyulladása. Ezek a fertőzések irritálják a légutakat, ezért gyakran köhögést váltanak ki.

Olyan betegséged lehet, amiről nem is tudsz

Az orvostechnikai fejlődésnek hála ma már milliméterről milliméterre átvizsgálható az emberi test. Így már akkor felismerhetjük a bajt, amikor a tünetek még nem is jelentkeztek.

Ezekkel lehet igazán fogyni!

Ha körbenézünk az utcán, minden harmadik ember túlsúlyos körülöttünk – legalábbis a statisztikák szerint. Bár sokan odafigyelnek az életmódjukra, ennek ellenére Magyarország Európa legkövérebb országa. Íme a biztos módszer…

Szemvizsgálat 9 hónapos kortól? Igen!

Egy éves korig mindenképpen ajánlott elvégezni az első szemvizsgálatot. A szakértő azt is elárulta, milyen tüneteket kell figyelniük a szülőknek; amit ha észrevesznek, jobb ha azonnal orvoshoz fordulnak.

A férfiakra is veszélyes a HPV

Túlnyomórészt a nők a HPV elsőszámú áldozatai, de sajnos a férfiak is fertőzöttek lehetnek, így könnyen terjeszthetik partnereik körében. Ezért fontos a megelőzés és a védekezés mindkét nem képviselőinek esetében!

Nem létezik kávéfüggőség!

Ha csörög az ébresztő, sokan egyből a kávéfőzőhöz indulnak. Ilyenkor gyakran óvaintik a koffeinre vágyókat, sőt a diagnózist is felállítják, ami nem más, mint függőség. Nekik most van egy rosszhírünk...

Mi a férfi dolga a karácsonyi készülődés során?

Fafaragás, halászléfőzés, takarítás, rendrakás, díszítés. Sok-sok feladat, amit a karácsonyi készülődés során el kell végezni a családban. Na de kinek? Vajon vannak-e tipikusan férfias és nőies feladatok? Hogyan osztják meg a munkálatokat sztárjaink otthon? Dombovári Vanda, Kautzky Armand és Puskás Peti foglalt állást a kérdésben!

Miért félnek a férfiak az okos nőktől?

Egy friss tanulmány szerint a férfiak legtöbbje most is retteg az okos nőktől, mert kevésbé érzi magát férfinak mellettük. Bár a XXI. században ez már furcsának tűnhet, hiszen az élet minden területén találkozhatunk sikeres, okos nőkkel, de úgy tűnik a pasik számára még mindig inkább taszító, mint vonzó, ha egy nőnek megvan a magához való esze. Igaz ez?? Megkérdeztük Lehoczky Györgyöt,  Müller Attilát és Dombovári Vandát.
 

Dombovári Vanda kisfia az anyjára ütött

A hároméves Gergő egy igazi energiabomba, igaz, örökmozgó édesanyját ismerve ez valószínűleg senkinek sem okoz nagy meglepetést.

Reflektor 2015-11-20


szerző:
2015.11.21. 01:35
Mennyire rumlisak a sztárok gyerekei?

Az anyukák és persze az apukák egyik hatalmas harci feladata, hogy a gyerek rendet tanuljon. Azt hiszem minden szülő tudna mesélni arról, hogy mi mindenre bukkant már a gyermeke szobájában, kezdve a több hetes szenvicstől, a széthagyott ruhákig, vagy kisebbek esetében játékok, filctollak, zsírkréták, vagy bármi más, de kimondhatjuk, hogy a gyerekszobát simán katasztrófa súlytott övezetté nyílváníthatnánk olykor. A rendrakással járó szélmalomharcról most sztárjaink vélemémyét és élményeit, tapasztalatait szerettük volna megtudni: Dombovári Vanda, Haumann Petra és és Varga Feri érkezett hozzánk!

EgészségKalauz 2015-10-11

Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit. A kézzelfogható, s a mindennapi életben könnyen hasznosítható tanácsok mellett a téma szakavatott orvosprofesszorai is a segítségünkre lesznek. A legmodernebb tudományos megoldások, gyógyítási módok bemutatása mellett a hagyományos az alternatív, sőt a népi gyógymódok is helyet kapnak magazinműsorunkban. Vigyázzunk magunkra, törődjünk az egészségünkkel!

„A szőlőszem kicsiny gyümölcs…”

Parányi, apró molekulák, amik az egészségünket szolgálják. Hazánkban az egyik legszélesebb választékban elért gyümölcs, a szőlő. Fogyasztását mindenkinek ajánlják; az egyik legjobb energiaforrás az agynak.

EgészségKalauz 2015-10-04

Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit. A kézzelfogható, s a mindennapi életben könnyen hasznosítható tanácsok mellett a téma szakavatott orvosprofesszorai is a segítségünkre lesznek. A legmodernebb tudományos megoldások, gyógyítási módok bemutatása mellett a hagyományos az alternatív, sőt a népi gyógymódok is helyet kapnak magazinműsorunkban. Vigyázzunk magunkra, törődjünk az egészségünkkel!

Ha nem sikerül kielégítenie partnerét

A korai magömlés a 60 év alatti férfiakat leggyakrabban érintő szexuális diszfunkció. Ötből egy férfi érintett, és mégis ritkán fordulnak orvoshoz. Sokan nincsenek is tisztában a probléma jelentőségével.

EgészségKalauz 2015-09-27

Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit. A kézzelfogható, s a mindennapi életben könnyen hasznosítható tanácsok mellett a téma szakavatott orvosprofesszorai is a segítségünkre lesznek. A legmodernebb tudományos megoldások, gyógyítási módok bemutatása mellett a hagyományos az alternatív, sőt a népi gyógymódok is helyet kapnak magazinműsorunkban. Vigyázzunk magunkra, törődjünk az egészségünkkel!

Önnek szokott zúgni a füle?

Gyorsan és könnyedén bárki igénybe veheti a hallás vizsgálatot. A leggyakoribb panaszok: a halláscsökkenés, fülzúgás, szédülés. Okai általában belszervi eredetűek; mint például a magas vérnyomás vagy a cukorbetegség.

EgészségKalauz 2015-09-20

Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit. A kézzelfogható, s a mindennapi életben könnyen hasznosítható tanácsok mellett a téma szakavatott orvosprofesszorai is a segítségünkre lesznek. A legmodernebb tudományos megoldások, gyógyítási módok bemutatása mellett a hagyományos az alternatív, sőt a népi gyógymódok is helyet kapnak magazinműsorunkban. Vigyázzunk magunkra, törődjünk az egészségünkkel! Egészség- és életmódmagazin az RTL Klubon. Egészség-kalauzok: Dombóvári Vanda és Győrfi Pál.

Gyakori hátfájás – Ismerős?

Kevesen mondhatják el magukról, hogy még soha nem kínozta őket háttáji fájdalom. A denevérpad egy olyan új, magyar találmány, amely lehetővé teszi számos gerincváltozás gyógyítását és kezelését, illetve annak megelőzését.

EgészségKalauz 2015-09-13

Nézőinknek könnyed, közérthető stílusban bemutatjuk az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit. A kézzelfogható, s a mindennapi életben könnyen hasznosítható tanácsok mellett a téma szakavatott orvosprofesszorai is a segítségünkre lesznek. A legmodernebb tudományos megoldások, gyógyítási módok bemutatása mellett a hagyományos az alternatív, sőt a népi gyógymódok is helyet kapnak magazinműsorunkban. Vigyázzunk magunkra, törődjünk az egészségünkkel! Egészség- és életmódmagazin az RTL Klubon. Egészség-kalauzok: Dombovári Vanda és Győrfi Pál.

Sütő Enikő énekes karrierbe kezd

Hová tűnik a tűz egy idő után a párkapcsolatból? Egy szakértő segítségét kérjük. Sütő Enikő énekelni kezd, hogy ki inspirálta és hogy milyen távlati céljai vannak, ő mondja el hétfő reggel. Szentgyörgyi Rómeó pedig olyan gyakorlatokat mutat majd, melyeket a nagy hőségben is végezhetünk.

Csuja Imre: „Csodákat láttunk”

A színművész mesélt a tehetségkutató eddigi válogatóiról, majd felköszöntöttük születésnapja alkalmából. De Szerednyey Béla is vendégünk volt, akit munkájáról és családjáról kérdeztünk. Nagy Ricsi pedig elmondta, hogyan öltözik a nyári hőségben. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Egy előadásban Nagy Feró és Kocsis Tibor

Kocsis Tibor és Nagy Feró elmesélték, hogyan készülnek legújabb szerepükre: az István a király című rockoperában. Majd Voksán Virág és Borbély Ricsi megosztotta velünk, hogy az aktív vagy inkább a passzív nyaralást preferálják. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Milyen a jó dinnye?


szerző:
2015.07.10. 09:54
Milyen a jó dinnye?

Ütögessük, méregessük vagy lékeltessük a dinnyét? Utánajártunk a színek, szagok, méretek és magok jelentőségének Balázs Gábor segítségével.

Mit visel Nagy Ricsi a kánikulában?

Hogy milyen anyagú és típusú ruhadarabok ajánlottak a hőségben, azt Borbély Brigitta divatblogger osztotta meg velünk. Nagy Ricsi pedig elmondta, mi a legkényelmesebb viselete nyáron.

Szerednyey Béla számára a család az első

Az egykori agglegény élete alaposan megváltozott a felesége, Szilvi érkezésével. Elmesélte nekünk, hogyan telnek családi hétköznapjai és jut-e még ideje másik szerelmére, a balatoni vitorlázásra.

Csuja Imre először nemet mondott a Got Talentre

A színművész – bár mindig kedvelte a tehetségkutatókat –, sosem gondolta, hogy egyszer ő is helyet kap a zsűriben. Imrét, az eddigi válogatások tapasztalatairól kérdeztük, valamint felköszöntöttük közelgő születésnapja alkalmából.

Napi Doktor: Fullánkos gyilkosok

Vigyáznunk kell a méh- és darázscsípésekkel. Dr. Nékám Kristóf allergológussal a csípések okozta panaszokról beszélgettünk, valamint arról, hogy mit tehetünk, ha már megtörtént a baj.

A boldogító nem, avagy miért tiltakozunk a házasság ellen?

Egyre több fiataltól hallani, hogy nem akarnak házasodni, mondván egy papír csak belerondít a kapcsolatukba. De vajon mi az igazság, miért félnek az elköteleződéstől? Kánya Kata párkapcsolati szakértővel fejtegettük.

Egy 21 éves májbeteg lány segélykiáltása

Egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kis faluból érkezett hozzánk Fruzsina és édesanyja: a lány állapotáról és a gyógyulás esélyeiről kérdeztük őket.

Extrém biztosítási csalások: hol a határ?

A legkirívóbb esetekről és arról, hogy milyen következményei lehetnek a trükközéseknek Németh Péter biztosítási tanácsadó beszélt.

Jön Csuja Imre, a Got Talent zsűritagja

Az Iszlám Állam lobogóját kitűzték egy bosnyák faluban, a Fókusz riportere ott járt, elmondja tapasztalatait. Szerednyey Béla életében a család játssza a főszerepet, hogy miért mellőzi kedvenc hobbiját, a vitorlázást, elmeséli holnap reggel. Aztán itt lesz velünk a Got Talent zsűritagja, Csuja Imre is, valamint megpróbálunk rájönni, milyen is a jó dinnye!

SOS tippek leégésre


szerző:
2015.07.09. 09:55
SOS tippek leégésre

Mindannyian szeretnénk aranybarnák lenni, de vigyázni kell, ugyanis a napozás kellemetlen mellékhatása lehet a leégés. Mit tehetünk, ha már megtörtént a baj? Gáspár Viktória, natúr kozmetikum szakértő megmutatta.

Pólótervezés krumplival

Ismét egy újabb technika, amivel feldobhatjuk megunt pólóinkat. Szilvási Kata blogger bemutatta, hogy mi is ez pontosan és milyen mintákat készíthetünk egy-egy krumpli vagy megmaradt wc guriga segítségével.

Aktív vagy passzív nyaralás: mit választanak sztárjaink?

Itt a jó idő, sztárjaink is nyaralásra adják a fejüket. De vajon ki, mit választ és miért? Páli Patrícia coach elárulta, míg Voksán Virág és Borbély Ricsi tapasztalatait és terveit osztotta meg velünk.

Nagy Feró és Kocsis Tibor együtt, egy színpadon

Eredeti helyszínen, három eredeti szereplővel mutatják be hamarosan az István a király rockoperát. 30 év után hogyan készül Feró ismét Laborc szerepére, és Kocsis Tibor miben kéri ki a nagy öregek véleményét, elmesélték.

Napi Doktor: Mik a térdfájás lehetséges okai?

A térdfájás egy gyakran jelentkező ízületi panasz, amely bármely életkorban előfordulhat. Erről beszélgettünk Börzsei-Knoll Veronika, ortopéd sebésszel.
 

Ha a gyerek azt hiszi, már felnőtt

Egyre több olyan kiskamasszal találkozni, akik korukhoz nem illő dolgokat csinálnak. Szy Katalin pszichológus elárulta, milyen problémákkal járhat, ha egy gyerek ideje korán felnőttnek hiszi magát.

Kit rejthet az ötöslottót megnyert szerencsés profilja?

Végh József kriminálpszichológus megpróbálta megfejteni. Hogy mire jutott, elmondta.

Nyári balesetek – mire figyeljünk?

Javában tombol a nyár, egyre többször vagyunk figyelmetlenek. A leggyakoribb balesetekről és a megelőzésről az OMSZ szóvivőjét, Győrfi Pált kérdeztük.

Többé már nem veheti el a bank szó nélkül az autót

Bihari Krisztina ügyvédnő elérte, hogy a bankok nemhogy behajtókat nem küldhetnek az adósok kocsiiért, de még az adataikat sem adhatják ki. A Kúria döntéséről és arról, hogy hány embert érint ez, valamint mennyire lehet iránymutató a többi peres ügyet tekintve, dr. Bihari Krisztina ügyvédet kérdeztük.

Little G nyári terveiről mesél

Érkezik hozzánk Bujtor István özvegye, Judit, akivel arról beszélgetünk, hogyan ápolja férje emlékét. Little G nem feledkezett meg egykori mentoráltjairól, többek közt erről mesél nekünk. De a veszélyes új hóbortról, a napégés tetkóról is mindent kiderítünk holnap reggel.

Van élet Aurelio után! – állítja VV Zsófika és Dóri

A két ex-villalakót már nemcsak Aurelio, hanem barátságuk is összeköti. Beszélgettünk a görög helyzetről és túlélési tippeket adtunk a hőségriadó idejére. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Veszélyzónák a tenyerünkön

A tenyerünk egy igazi térkép, amelyből életünk fontosabb állomásai, irányai, mint például a ránk váró veszélyek, jól kiolvashatóak. Radics Ági életútvezető avatott be a tenyerünk titkaiba.

Flört a strandon: árulkodó jelek

Egy testbeszéd-kutatóval elemeztük, miről árulkodik a testbeszédünk a strandon. Honnan tudhatjuk, ha valaki kiszemelt magának, vagy éppen fordítva: miből derül ki, hogy a kiszemeltünknél szabad-e a pálya?

Aurelio hozta össze VV Zsófikát és Dórit?

Van élet Aurelio után, állítják az egykori villalakók, akiket most már nem csak Aurelio köt össze, hanem a barátságuk, erről meséltek nekünk.

Napi Doktor: Vashiányos vérszegénység

A vashiány, illetve a vashiányos vérszegénység az egyik leggyakoribb egészségi probléma. A világon feltehetően közel 2 milliárd ember érintett. Hogy pontosan mi okozza és milyen tüntetek esetén gyanakodhatunk rá, ezt Dr. Balaicza Erika belgyógyásztól tudtuk meg.

Tények és tévhitek az IQ-ról

A Mensa HungarIQa felügyelő pszichológusa, Kovács Kristóf szolgált érdekes adatokkal az intelligenciáról és annak méréséről.

Hogyan spóroljunk a nyaraláson?

Túlélési tanácsadó adott költségcsökkentő tippeket, hogy tudatosan készülhessünk a nyaralásra.

Túlélési tanácsok hőségriadó idejére

Szerdáig akár 40 fok is lehet napközben, Dr. Páldy Anna főorvos mondta el a legfontosabb tudnivalókat az egészségünk megőrzése érdekében.

Nemmel szavaztak a görögök: mi lesz az euróval?

András Bence makrogazdasági elemzővel próbáltuk feltérképezni a népszavazás várható gazdasági hatásait.

VV Zsófika új szerelme

Kedden reggel tények és tévhitek az IQról, majd egy pénzügyi szakértő segít minket, hogyan tudunk a nyaralás költségeiből lefaragni, Varnus Xavér exkluzív utazás beszámolójával érkezik, VV Zsófikát pedig új szerelméről kérdezzük.

Zséda és Szűcs Gabi évtizedes barátnők

Az énekesnők közös élményeikről meséltek nekünk. De érkezett hozzánk Zalatnay Sarolta is, aki egy perre készül. Légrádi Márk hajóskapitány pedig világkörüli útja terveiről számolt be. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
 

Milyen szoknya illik az alakomhoz?

Sokan vannak, akik nem tudják eldönteni, hogy milyen fazonú szoknya illik leginkább a testalkatukhoz. Egy stylist segítségét kértük, hogy kiválasszuk a legjobbat.

Világ körüli útra indul a magyar hajóskapitány

Világ körüli útra indul egy hatalmas vitorlással Légrádi Márk. Ha minden jól megy, három évet tölt majd a vízen. A nem mindennapi feladatról ő mesélt nekünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való