KERESÉS search-close

Dombóvár

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dombóvár"

Halálos gázolás Dombóváron: a buszsofőr hibázott

Egy év tíz hónap letöltendő fogházbüntetésre ítélte a bíróság azt a sofőrt, aki buszával felhajtott a járdára és halálra gázolt egy nőt két éve szeptemberben Dombóváron. A bíróság szerint a férfi vezetéstechnikai hibája okozta a balesetet. A sofőr viszont azt állítja, műszaki hiba történt, ezért felmentésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Háromszor késelt, most elítélték

9 év börtönre ítélte jogerősen a bíróság azt a 31 éves nőt, aki két éve októberben megölte szeretőjét Dombóváron. Egy 20 centis késsel mellkason szúrta, majd elmenekült a házból. Korábban már két élettársát is megkéselte, de ők könnyebb sérülésekkel megúszták a támadásokat.

Gyerekek fáit tették tönkre a vandálok

Derékba törték vagy gyökerestől tépték ki a facsemetéket vandálok a földből Dombóváron. Az úgynevezett kispolgárok parkját tarolták le. Oda azok a családok ültethetnek facsemetét, akiknek az előző évben született kisgyermekük. Tavaly 85 család ültetett fát, ezek közül 20-at pusztítottak el. Az önkormányzat rongálás miatt tett feljelentést a rendőrségen, és azt tervezi, hogy civil összefogással telepíti újra a tönkretett fákat.

Az asszony férjét, lányát, unokáját és menyét veszítette el egyetlen pillanat alatt

Még mindig nem tudta feldolgozni szerettei elvesztését a dombóvári tragédia egyetlen túlélője. Az asszony férjét, lányát, unokáját és menyét veszítette el egyetlen pillanat alatt, amikor idén júniusban autójukra dőlt egy fa Dombóváron. A nő továbbra is nyugtatókat szed, és a tragikus baleset felelősét keresi. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben. Bár a szakértők megállapították, hogy a fa állami területen állt és elhanyagoltsága miatt bármikor kidőlhetett volna, az állami vagyonkezelő nem ismerte el felelősségét.

10 éves kislányt molesztálhatott

Megrázó történet! Kést tett a nyakához, így molesztált egy 10 éves kislányt egy férfi Dombóváron. A család feljelentést tett. A rendőrség őrizetbe vette az 58 éves zaklatót. A kislány születi azt vették észre, hogy gyermekük szótlan, és magába forduló lett. Apja az RTL híradónak, azt mondta, hogy lányuk csak hosszú unszolásra vallotta be, hogy egy helybéli férfi molesztálta.

Megszólal a dombóvári tragédia egyetlen túlélője

Mi okozhatta a dombóvári tragédiát, amiben négyen haltak meg? Mit tehetett volna a család, és lehet-e egyáltalán védekezni ilyen helyzetben? Megszólal a szerencsétlenség egyetlen túlélője, aki az autóban ült, mikor rájuk dőlt a fa.

Veszekedés után leszúrta a párját

Markolatig beleszúrta áldozatába a kést. Letöltendő börtönt kér az ügyészség arra a nőre, aki a vád szerint tavaly októberben megölte szeretőjét Dombóváron. A támadás előtt mind a ketten sokat ittak és veszekedtek. A nő ezután kést rántott, majd mellkason szúrta az 57 éves férfit. Segítséget nem hívott hozzá, hanem elmenekült.

A gunarasi gyógyvíz fantasztikus hatásai

Dombóvár az a város, ahol a természet szépsége találkozik a kulturális örömökkel. Ráadásul, az itt található gyógyfürdőben felhasznált gunarasi gyógyvíz hatását 30 féle kezelésben próbálhatja ki a gyógyulni vágyó.

Frontálisan ütköztek össze

Meghalt egy 69 éves férfi, és hárman megsérültek, amikor frontálisan összeütközött két autó a 61-es úton Somogy megyében. Úgy tudjuk, hogy az idős férfi elaludhatott vagy rosszul lett, ezért hajtott fékezés nélkül a szemből érkező autónak. Dombóváron pedig villanyoszlopnak ütközött aztán felborult egy autó. Ott ketten kerültek kórházba.
 

Kiégett buszt kaptak vissza


szerző:
2016.01.21. 18:20
Kiégett buszt kaptak vissza

A kiégett iskolabusz roncsát kapta vissza a dombóvári önkormányzat az intézményfenntartótól. A jármű tavaly októberben gyulladt ki, ezzel hordták a gyerekeket iskolába. A busz az önkormányzaté, de a KLIK üzemeltette. A polgármester szerint az intézményfenntartónak kellene állni a kárt, ami kétmillió forint, de ott nem akarnak fizetni.

Emlékszik még a Szomszédok Vágási Jutkájára?

Jól lehet eltelt a teleregény óta néhány év, a színésznőn viszont egyáltalán nem fogott az idő vasfoga. Hogy minek köszönheti üdeségét? Vanda alaposan kifaggatta.

Több mint egy hét után találtak rá a két áldozatra

Már legalább egy hete halottak voltak, amikor megtalálták a két áldozatot Dombóváron. A házban anya és fia lakott, valószínűleg a szobában keletkezett tűz miatt haltak meg. A lángokat senki nem vette észre, mert csak a bútorok gyulladtak meg, az épületre nem terjedt át a tűz.

Előzetes: Legalább egy hete halottak voltak, mikor rájuk találtak

Anya és fia holttestét csütörtökön találták meg Dombóváron, valószínűleg a házukban keletkezett tűz miatt haltak meg. A lángokat senki nem vette észre, mert csak a bútorok gyulladtak meg, a házra nem terjedt át a tűz. A szomszédoknak az tűnt fel, hogy senki nem üríti a postaládát és a kutyák sem kapnak enni. Hogy pontosan mi okozhatta a halálukat, elmondjuk este hatkor, az RTL Híradóban.

Pécs perelne az étkezési díjakért

Lehet, hogy beperli a pécsi önkormányzat a dombóvárit, hogy fizessen étkezési térítési díjat – amit eddig nem tett meg – a pécsi iskolákba járó dombóvári tanulók után. Furcsa módon egy ilyen pernek a dombóváriak is örülnének.

Nem fogott kezet a polgármesterrel

Forr a levegő a dombóvári városházán. Már régóta ellenséges a viszony a polgármester és az egyik fideszes képviselő között. Most pedig látványosan nem fogadta a városvezető kézfogását a képviselő.
 

Segített neki az ügyvéd, megölte

Benyújtotta a vádemelési javaslatot a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a februárban meggyilkolt dombóvári ügyvéd ügyében.

Előzetesben az ügyvédgyilkosság gyanúsítottja

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy dombóvári ügyvéd meggyilkolásával gyanúsított férfit.

Rablóbanda rendőrkézen


szerző:
2010.12.28. 18:32
Rablóbanda rendőrkézen

Dombóváron fogták el a hét fegyveres rablót, akik akár 20 évet is kaphatnak.

Rettegésben tartotta társait a kamasz

A 14 éves fiatal rendszeresen követelt pénzt és cigarettát diáktársaitól. Ha nem adtak, ütötte-rúgta őket.

Lányának hamisított az igazgatóhelyettes

Úgy végezte el az iskolában az informatika szakot, hogy közben Hollandiában tartózkodott.

Az eső a vasutat sem kímélte


szerző:
2010.06.21. 20:50
Az eső a vasutat sem kímélte

A vihar és az árvíz újabb gondokat okozott több vasútvonalon is.

A gyerekeket sem kímélte az uzsorás pár

Gyerekeket vert és rendőröket fenyegetett több éven keresztül egy dombóvári házaspár.

Távozik a dombóvári polgármester

Szabó Loránd csak annyit mondott: sajnálja, hogy hét év után nem ő lesz a polgármester, döntését azonban nem kívánta megindokolni.

Gyorsabbak a biciklisek, mint a vonat

40 perc alatt teszi meg a 30 kilométeres távot a Dombóvár és Kaposvár között közlekedő vonat.

Rabosították a dombóvári polgármestert

Szabó Lorándot vesztegetéssel gyanúsítják.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való