KERESÉS search-close

Doma

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Doma"

Doma:

Adrienn férjének gondolatait folyamatosan a házasságuk körül forog, hiszen az utóbbi időben minden szabad percét ez töltötte ki. Rettenetesen érzi magát amiatt, hogy ennyire nem sikerül a kapcsolatuk érzelmi oldalát rendbe rakni, ezért felhívta feleségét.

Doma:

A házasok újabb próbát tettek arra, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Ám a szokásos téma újra felmerült, ami a feszültségük forrását illeti. Adrienn pedig ezúttal is a saját igazát bizonygatta.

Házasság vagy válás? Így döntött Adrienn és Doma...

Domában letisztázódtak az érlemek, ugyanis sokat agyalt a döntésén, ami megfogalmazódott benne. Adrienn viszont az utolsó pillanatig halogatta elhatározását.

Adrienn anyukája sírva fakadt

Domával való veszekedése után édesanyjával szerette volna megbeszélni párkapcsolati gondjait Adrienn. A beszélgetés után azonban könnyeivel küszködött a támogató anyuka.

Adrienn:

A feleség ismét mást választ kapott férjétől, mint amire számított, amikor feltette neki a kérdését. Doma most is higgadt tudott maradni, viszont Adriennél elszakadt a cérna...

Doma:

Adrienn barátnőjével és anyukájával, Doma pedig egyik barátjával beszélte meg a történteket.

A holnapi adásban (05.12.): A DÖNTÉS

Ne felejtsd el, pénteken kiderül, hogy együtt maradnak-e a házasok! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Adrienn a kiborulása után...

A csúnya veszekedés után Adrienn higgadtan elmondta, hogy mi is bántja őt igazán.

Mit csinált Doma a veszekedés után?

Miután Adrienn elzavarta, összeszedte a cuccait, és házasságát hátra hagyva elindult. De vajon hova megy a kidobott férj?

Ismerkedés az igen után


szerző:
2017.05.11. 18:00
Ismerkedés az igen után

Amikor azt hittük, hogy a Házasság első látásra párjai már végleg elfordultak egymástól, akkor jött valami elképesztő fordulat. Jó, ez mondjuk Zolira és Ritára nem igaz, ők az első naptól ki nem állhatták egymást. Viszont a másik három házaspárnál volt már lamur, aztán durva vita, elhidegülés, majd megint összebújás, és Domáéknál ma minden eddiginél keményebb jelenetek is jönnek.

Adrienn:

Doma szerette volna megbeszélni a problémákat feleségével, ám Adrienn egyáltalán nem volt nyitott férje kezeledésére.

Doma Soós István segítségét kérte házassága megmentésére

A tanácsadó szakpszichológusa meglepődött, de örült annak, hogy Doma hozzá fordult segítségért, ugyanis ez azt jelenti, hogy a férj tud élni a lehetőséggel, amit a műsor ajánl nekik.

Doma:

Rozs Erika és Gaál Viktor párterápián feszültek ismét egymásnak a házasok. Adrienn meg van róla győződve, hogy Domának az a problémája, hogy nem akar vele lefeküdni. A férj azonban egész mást állít...

Adrienn úgy érzi, Doma megalázta őt

Doma levélben foglalta össze gondolatait a párterápia után, viszont Adrienn nem volt kíváncsi rá. Inkább kifejtette férjének, hogy mennyire megbántotta őt a szavaival.

Domát bosszantja, hogy Adrienn tiltja a szexualitás minden formáját

Adrienn olyan ideges volt, hogy majdnem elsírta magát új szalonja miatt. A férj teljesen meglepődött felesége kirohanásán, de azt állítja, együtt tudna élni ezzel, ha nem utasítaná el Adrienn...

Adrienn szerint Doma nem segít neki eleget

Mivel az eskövő és a nászút miatt Doma mellőzte a munkát, kénytelen visszatérni a papírok közé. Adrienn viszont pont most költözik egyik szalonból a másikba, és szeretné, ha férje többet segítene neki. 

Adrienn papucs férjre vágyik?

Doma anyósával beszélgetett, míg szünetet tartottak a takarításban. A férj kíváncsi volt Adrienn anyukájának véleményére, majd azt is megbeszélték, vajon milyen párra vágyik a fiatal feleség.

Ha azonnal dönteni kellene, Doma válna

Adrienn kényes témát feszegetett férjénél, a válasz pedig nem az volt, amire számított. Soós István úgy véli, mind a két fél a saját sértettségét helyezi előtérbe.

A holnapi adásban (05.10.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Valami elindult Doma és Adrienn között?

A romantikus vacsorán egészen egymásra hangolódtak. Doma elárulta, hogy érzi a vonzalmat és a bizsergést, Adri pedig elsimerte, hogy működik köztük a kémia. 

Adrienn:

A feleség arra kéri férjét, hogy hódítsa meg. Doma azonban azt állítja, hogy Adrienn kinyírta a lelkesedését...

Erősödik Doma sértődöttsége?

Úgy döntöttek, hogy Adrienn csepeli lakásában költöznek össze. A feleség körbevezette férjét a lakásban, ám Soós István gyanúsnak tartja Doma ölelését.

Ilyen volt Doma és Adrienn nászéjszakája

Nagyon gyorsan egymásra hangolódtak, szinte már az anyakönyvvezető előtt. A lakodalom pedig csak még közelebb hozta őket egymáshoz.

Édes volt az ébredés Doma és Adrienn nászéjszakája után

Adrienn első kérdése az volt Domához, hogy hogy érzi magát férjként. A házasok nagyon pozitívan élték meg az eddig történteket...

Igazi vagy megjátszott Doma és Adrienn boldogsága?

Láthatóan egészen közel kerültek egymáshoz. Lelkesen indultak nászútjukra, Rómába, és folyamatosan keresik a közös pontokat. Ennek ellenére Soós Istvánban, a műsor tanácsadó szakpszichológusában kételyek merültek fel.

A hétfői adásban! (05.06.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a hétfői adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Doma és Adrienn is kimondta a boldogító igent!

Ismerd meg a Házasság első látásra negyedik párját, akik vállalták, hogy vakon összekötik az életüket.

Adrienn:

Doma és felesége is túlesett a rendhagyó találkozáson és ceremónián. Mind a ketten elmesélték, hogy éreztek az első pillanatban.

Már most kialakult a kémia Adrienn és Doma között?

Az esküvő után az autóban kezdett ismerkedni az ifjú pár. Adrienn nem is tudta szavakkal kifejezni, mennyire tetszik neki újdonsült férje.

Doma:

Az esküvő után a lakodalomban a családtagoknak is lehetőségük volt, hogy elárulják, mit gondolnak a házaspárról. Soós István azonban úgy véli, ez egyáltalán nem fogja befolyásolni Adrienn és Doma kapcsolatát.

Nagyon élvezik egymás társaságát a friss házasok...

A feleség egyik barátnője úgy véli, csak akkor van esélyük együtt maradni, ha Adrienn "beneveli" újdonsült férjét. Doma viszont öt órás házasságuk után már úgy érzi, egy hónap után is együtt fognak maradni...

Doma tósztot mondott esküvőjük után

Az újdonsült férj megható beszédet mondott felesége és a násznép előtt.

Féltékenységi jelenet árnyékolta be a lagzit

Doma egyik hozzátartozója fejezte ki véleményét az ifjú párral, pontosabban a feleséggel kapcsolatban. Adrienn kicsit zavarba is jött a hallottak után...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való