KERESÉS search-close

Dobó Kata

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dobó Kata"

Egy különleges nap a Hatszín Teátrumban

A legendás olasz film, az Egy különleges nap színpadi változata látható a fővárosi Hatszín teátrumban. Sophia Loren és Marcello Mastroianni szerepét Dobó Kata és Réti Barnabás játssza, az Oscar-díjra jelölt történet először látható színházban itthon. Egy családanya és egy magányos férfi találkozásáról szól, ami mindkettőjük életét megváltoztatja.

Vadonatúj műsorsávval és nagyszabású produkciókkal újít a Spektrum Home!

Három új beszélgetős műsor is indul a Spektrum Home-on, amelyek felhőtlen szórakozást ígérnek a nézőknek: a Tesztbeszédben Dombóvári István önismereti kérdésekkel bombázza sztárvendégeit, a Nőkomment-ben Dobó Kata, Kovács Patrícia és Hadas Kriszta vendégeikkel minden héten összeülnek, hogy kibeszéljék azokat a témákat, amelyek foglalkoztathatják az embereket; a Helló, tesó! pedig egy dokuportré sorozat lesz, melynek házigazdája D. Tóth Kriszta és András várja a testvéreket.

SZÍNPADON: Az Egy különleges nap című film

A legendás olasz film, az Egy különleges nap színpadi változatát szombattól játsszák a fővárosi Hatszín Teátrumban. A fasiszta Olaszországban játszódó történet, ami egy családanya és egy magányos férfi rendkívüli találkozásáról szól, először látható hazai színpadon. A legendás Sophia Lorent Dobó Kata alakítja.

Válótársak: Zavarba ejtő pillanatok!

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogatott két évvel ezelőtt az évad a végére: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

Leonóra és Bálint légyottját Zsófi zavarta meg

Érdemes nem az asszony nevére foglalni szállást, ha nem az asszonnyal megyünk...

Leonóra kellemes emlékeket idéz fel Bálintban

Leonóra és Bálint ezer éve nem látták egymást, most viszont összetalálkoztak a fiúk iskolájánál... Ebből még lesz valami!

 A zavarodott Szonja pontot tesz Joci és Leonóra kapcsolatának végére

Szonja egészen Leonóra lakásáig követi Jocit. Amikor Leonóra és a kisfia kettesben maradtak, Szonja csengetett, hogy elmondja az ügyvédnőnek: miután a gyerekek megszületnek, Joci és ő egy család lesznek. Leonórában ekkor tudatosul, hogy a férfi még mindig nem tudja elengedni Szonját.

Leonóra Szonjának:

Leonóra meglátogatta Szonját, azonban a terhes lány nem akarta meghallgatni az ügyvédnőt. A két nő aztán egymásnak esett, Joci pedig végighallgatta, ahogy Leonóra beolvas Szonjának, ezért szakított barátnőjével. A vita után Joci Szonjánál aludt, azonban tisztázta a helyzetet: a történtek ellenére Szonja és ő nem alkotnak egy párt.

Pillanatkép Dobó Kata konyhájából

Dobó Kata Instagramján munka, család és utazás témakörben is találunk fotókat - most viszont a gasztronómiát is felvette a listára. Legutóbb az ebéd-készítés fázisait mutatta be a színésznő a követőinek. Egyszerű sült csirke készült burgonyával, de olyan ínycsiklandóan tálalta Kata, hogy minden követője megéhezett a képet látva.

Ezért repült Dobó Kata egészen New Yorkig

Dobó Kata New Yorkig repült, hogy még többet tanuljon saját mesterségéről. Egy mesterkurzuson vett rész, ami Instagram posztja szerint nagyon tanulságos volt - még többet megtudott nem csak magáról, hanem a színészetről is.

Ki mondta, hogy a rövid haj nem szexis?

Vannak nők, akik született rövid haj típusok. Az ő nőiességüket nem hogy nem csökkentik a rövid tincsek, hanem még inkább kiemelik. Persze ezek a frizurák nem állnak mindenkinek jól, most jöjjön néhány tipp, hogy ki és mikor vágjon bele, vagyis vágasson bele a hajába.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Dobó Kata balatoni nyaralása


szerző:
2017.08.24. 18:00
Dobó Kata balatoni nyaralása

Dobó Kata a nyár végére még beiktatott egy kis családi vakációt - a Balatonra utaztak pihenni. A jó időt még pont sikerült elcsípniük, úgyhogy volt oka mosolyogni a színésznőnek. A kikötőben pedig még egy “névrokon” hajót is talált: “ez is kata” hirdeti a hajó oldala, melyet az Instagramon mutatott meg.

A Balatonon kezdődött minden!


szerző:
2017.07.28. 18:00
A Balatonon kezdődött minden!

Dobó Kata és Zsidró Tamás szerelme lassan bontakozott ki, de annál biztosabb alapokon nyugszik. A pár egy interjúban mesélte el, hogy épp egy éve indult el a dolog: egy közös vitorlázás alkalmával. Állítólag a mesterfodrász finom ételekkel és pezsgővel készült a hajókázásra, ezért nagyon jó emlékekkel gazdagodtak. Bár húsz éve ismerték már egymást, itt valami több kezdődött el: pár héten belül már egy pár voltak. Mostanra már gyerekeik is jóban vannak egymással és igazán harmonikus a kapcsolatuk.

Dobó Kata első fotózása


szerző:
2017.07.07. 18:00
Dobó Kata első fotózása

Ritkán látott érdekességet posztolt Dobó Kata az Instagramjára. A színésznő egy több mint 20 évvel ezelőtt készített fényképet vett elő, úgy véli, ez lehetett az első fotózásainak egyike 19 éves korában. A hashtagekből egész történet áll össze: álmodozás, majd jön az élet, de így a jó - írta bölcsen a vörös hajú szépség.

Az Aranyanyuk váltják meg a világot?!

Tóthné Almássy Mónika, kórházpedagógus és Dr. Kenessey Andrea, belgyógyász korábbi díjazottak meséltek arról, mennyi mindenben segített nekik a díj, kiváltképp a hivatásuk terén, valamint szóba került a Kórház Suli nevű kezdeményezés is!

Richter Aranyanyu díj: Értékeljük az édesanyákat!

Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon kommunikációs igazgatója mesélt a díj alapításáról, az Aranyanyu kategóriáiról, céljairól, valamint arról, hogy mit kapnak a díjazottak, akiket többek között Dobó Kata és Rácz Zsuzsa választ ki a jelöltek közül!

Mit nézünk ma? - Hétfő (04. 24.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Kik ők? - művészek felvett nevekkel

Kupsa János, Penczi Mária, Kovács Kata, Csűry Lajos. Ismerős nevek? Nem nagyon, igaz? Pedig higgyék el, igazi sztárokról van szó! Csak épp olyan sztárokról, akik valamiért elhagyták eredeti nevüket, és újat választottak maguknak, vagy kizárólag művésznevüket használva futottak be. És valószínűleg jól tették, hisz a Koós János, Dolly, Dobó Kata, vagy épp Edvin Marton nevét senkinek nem kell bemutatni! Arra voltunk kíváncsiak, hogy ki miért változtatott, és persze a külföldi sztárok anyakönyvi kivonatai között is szétnéztünk!

Kislánya is érdeklődik!


szerző:
2017.03.22. 18:00
Kislánya is érdeklődik!

December óta játszik Dobó Kata a Játékszín Kölcsönlakás című darabjában, az egyik előadásra pedig kislánya is benézett pár percre. Kata egy Instagram-fotót posztolt, amin ötéves Szofi lánya leskelődik a függöny mögül.

A nagy szembenézés!


szerző:
2017.02.10. 18:00
A nagy szembenézés!

Dobó Kata Instagramján időről-időre állatok bukkannak fel. Korábban inkább szárnyasokat fotózott a Balatonon vagy az állatkertben, legutóbbi vidéki túrája során viszont egy gyönyörű lovat sodort elé az élet. A pajtából bámészkodó négylábú alaposan szemügyre vette a Válótársak színésznőjét, ebből született a legfrissebb Instagram-posztja.

Miben sikeresek a Válótársak sztárjai a szakmájukon kívül?

Az, hogy saját szakmájukban sikeresek, nem kérdés. A Válótársak színészeit a sorozat miatt egy egész ország szereti, de ezen kívül is rendre elismerik őket egy-egy díjjal. De mi a helyzet a színészkedésen kívül? Vajon értek-e el sikert a szakmájukon kívül? - ez a nap kérdése.

Dobó Kata legnagyobb bakija az ágyban történt

Ugye mindannyian tudjuk, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Ez alól természetesen a kedvenc színészeink sem kivételek. A Válótársak szereplői őszintén vallottak.

Dobó Kata:

A Válótársak színészei arról beszéltek, tehetségre, vagy szorgalomra van szükség a sikerhez. A sorozat szereplői nemcsak ezt osztották meg a rajongókkal, de azt is, hogy ki a kedvenc színészük.

Joci képtelen dönteni Leonóra és Szonja között

A kanlakba váratlanul Szonja jelent meg, aki azt állította, hogy ő és a gyerekek rettegnek otthon, ezért az éjszakát Jocinál szeretné tölteni, hogy biztonságban érezze magát. Reggel Joci teljesen elérzékenyült, amikor látta Szonja pocakját, ezért úgy döntött, szakít Leonórával, ugyanis túl sok dologban különböznek egymástól.

Scherer Péter nem hisz az újévi fogadalmakban

Arról faggatuk a Válótársak színészeit, hogy ők mit gondolnak az újévi fogadalmakról, illetve hogyan oldják meg a konfliktusokat.

Így kezelik a Válótársak színészei az emberi konfliktusokat

A konfliktusokat teljesen nem lehet elkerülni, természetes velejárói az emberi természetnek. Az azonban izgalmas kérdés, hogy milyen módszerrel próbáljuk megoldani őket. A Válótársak színészeinek nekiszegeztük a kérdést: ők hogyan csinálják? Ez a nap kérdése.

Te emlékszel még, hogy ki kivel párbajozott?

Eddig nyolc adáson van túl a hazai Lip Sync Battle, vagyis a Playback Párbaj. Láttad az összes adást? Most kikérdezzük! Kezdjük egy könnyű emlékeztetővel...

Ezt fogadták meg a Válótársak sztárjai újévkor

Hétfőn az X-Faktor mentoraitól megtudtuk, mik az ő újévi fogadalmaik, most egy újabb csapat vallott színt nekünk. A Válótársak színészei mondták el őszintén, ők mihez fogják tartani magukat az újévben.

Leonóra megmutatta Jocinak, hogy kell sátrat állítani

Joci Leonórához ment, hogy hálózsákot kérjen tőle. Az ügyvédnő elmondta, hogy Szonja megint nála járt, és Joci nevében szakított vele. A srác arra kérte Leonórát, hogy ne higgyen Szonjának, a nő pedig egy kis kényeztetéssel hálálta meg Joci szavait.

Dobó Kata gyűrű miatt magyarázkodott!

Dobó Kata a Játékszín Kölcsönlakás című darabjának premier buliján vett rész egy olyan ékszerrel a kezén, ami beindította a pletykákat. A jegyűrű miatt sokan gondolhatták, hogy a fél év együtt járás után Zsidró Tamás megkérhette a színésznő kezét, de Dobó menedzsmentje lehűtötte a kedélyeket: csupán színpadi szerepe miatt viseli. Arra viszont nem érkezett válasz, hogy ezt ugyan miért teszi előadáson kívül.

Szabó Simon:

Dobó Kata és Szabó Simon mindent megtett a másik legyőzéséért. Lássuk, hogy éreznek a párbajellenfelek a megmérettetés után!

Dobó Kata:

A színésznő a jól ismert Ice Ice Baby című slágert választotta fegyverének a párbajhoz. Vajon elég lesz Simon legyőzéséhez?

Dobó Kata azonnal megkívánja Szabó Simont?

Simon úgy gondolja, Kata a legszexibb adózási forma. Viszont a színésznő szerint párbajellenfele olyan, mint egy ormány nélküli elefánt...

Dobó Kata: Ice Ice Baby (Vanilla Ice)

Kata eleinte úgy gondotla, hogy a dalszöveggel nem lesz gondja, csak a koreográfiával. Végül azonban mind a kettő kihívás volt számára. Íme az eredmény!

Ez lesz Dobó Kata túlfűtött erotikus tánca...

Kata olyan bőrébe szeretett volna bújni, aki iszonyúan szexi, ráadásul táncolni is szeret. Nem is választhatott volna jobb előadót Shakiránál!

Dobó Kata: Objection (Tango) (Shakira)

A túlfűtött erotikus tangót szenvedélyes lezárás követte. Produkciója végén Kata helyretette táncpartnerét, és ugyanezt ígérte párbajellenfelének is.

Ki lett a jobb: Robbie Williams (Szabó Simon) vs. Shakira (Dobó Kata)?

A két-két produkció után a közönségre került a sor, hogy eldöntse, melyik párbajozó teljesített jobban a Playback Párbaj színpadán. Gáspár Laci pedig kihírdette az eredeményt...

Testhezálló latexruhák a Playback Párbajban

Kiss Ramóna testhezálló latexruhában nem semmi látvány, de amiben Szabó Simon feszít, az felülmúlhatatlan. Talán csak akkor lenne még egy fokkal mindez elképesztőbb, ha Dobó Katán lenne színésztársa extrém ruhája. De, nem csak a ruha a fontos akkor, amikor elszabadul a pokol és a Playback Párbajban átváltoznak a sztárok.

 

DOBÓ KATA ÉS SZABÓ SIMON:

Dobó Kata és Szabó Simon eszelős dolgokra volt képes a Playback Párbaj kedvéért, de még a nagy összecsapás előtt a Fókusz stábja kifaggatta a színészeket az első találkozásukról, amire Szabó Simon olyan választ adott, ami még Katát is meglepte.

Joci ráébred, hogy nem illenek össze Leonórával

Joci a kiállítás megnyitón Dávid viccével haknizott, azonban Leonóra köreiben senki nem nevetett azon. A férfi csalódottan tért haza a vernisszázsról, és belátta, hogy nem találja a helyét Leonóra köreiben.

Kacsa tánc vagy Vanilla Ice?

Klasszikus mozdulatokkal vetette bele magát a párbajba Dobó Kata. Vajon mi lesz az eredménye?

Dobó Kata felforrosítja a hangulatot a stúdióban

Kata Shakira bőrébe bújva méri össze tudását Szabó Simonnal a Playback Párbaj színpadán. Íme egy kis ízelítő!

Kölcsönlakás: Sztárparádé a Játékszín új darabjában

Elképesztő színészgárdával debütál a Játékszín új darabja. Az RTL Klubon jelenleg is futó sorozatok szereplőin kívül feltűnnek a darabban még készülő sorozatok és máig képernyőn lévő sorozatok egykori sztárjai is.

 

Story Extra 2016-12-13


szerző:
2016.12.13. 17:25
Dalma újra visszautasítja Dávid intim közeledését

Amikor véget ért a közös vacsi, Bálint hazavitte Zsófit, Leonóra és Joci pedig szobára mentek. Dalma és Dávid kettesben maradtak, Jociék szerelmi légyottja pedig annyira hangosra sikerült, hogy a doktornő lányos zavarában inkább hazasietett.

Dalma Dávidnak: „Nincsen szükséged arra, hogy megváltozz!”

Bálint újabb gesztussal igyekszik visszahódítani Zsófit, egy fiúkkal készített közös vacsorával, ahová Dalma és Leonóra is hivatalosak. Bár a hangulat eleinte fagyos Zsófi és Leonóra között, a vacsora végül jól sikerül, Dalma és Dávid pedig – a zsírégető övnek köszönhetően - lélekben még közelebb kerülnek egymáshoz.

Joci és Leonóra kapcsolata új szintre lép

Joci és Leonóra már épp a lényegre tértek volna, amikor Joci egy pillanatra megállt, és elmondta Leonórának, hogy nincs nála óvszer. Az ügyvédnő aztán megnyugtatta, hogy szeretkezhetnek védekezés nélkül, ugyanis a szülés után elköttette magát.

Mint a Válótársakban: Stohl András elköltözött párjától

Az élet különös játéka, hogy miközben a Stohl András által alakított karakter a Válótársakban épp a zátonyra futott házasságának megmentéséért küzd, közben a mai Story magazin arról ír, hogy a színész elköltözött a párjától, Ancsikától, két kisgyermeke édesanyjától. Megkerestük Andrást is, hogy mi igaz a megjelent cikkből, de bővebben nem akart nyilatkozni, telefonon annyit mondott, hogy nem egy új kapcsolat miatt alakult ki ez a helyzet. Egy éve a sorozat indulásakor arról beszélt, hogy a saját bőrén is érezte azokat a problémákat, amelyekkel a történet foglalkozik.

VÁLÓTÁRSAK: Együtt a három grácia

Bár már mindhárman régóta szerepelnek a Válótársakban, közös jelenetük még nem volt. A ma esti epizódban azonban erre is sor kerül. Gubás Gabi, Dobó Kata és Kovács Patrícia nagyon örültek, hogy végre együtt forgathatnak, és eszük ágában sem volt túllicitálni egymást.

Leonóra és Joci között elcsattan az első csók

Leonóra elhívta Jocit egy baráti mozizásra, de a művészi film nem nyerte el Joci tetszését, és elaludt a filmen. A srácot Dávid sms-e keltette fel, és a moziból sürgősen távozott. A sikeresen végrehajtott akció után Joci Leonórához sietett, és elcsattant köztük egy csók is...

Bálint Jocinak:

Joci már alig várta, hogy találkozzon Leonórával. A futásból hazatért Dávid megjegyezte neki, hogy egy ügyvédnővel nem illik farmerban randizni, inkább vegyen fel öltönyt. Ekkor Bálint is betoppant, és cseppet sem tetszett neki, hogy Joci és Leonóra találkoznak, ugyanis a nő Bálint exe. Joci gyorsan lecsapta a magas labdát, hogyha nem randizhatna Bálint volt nőivel, el kéne hagynia az országot.

Joci elkezdte törleszteni a számláját

Joci végre átugrik Leonórához, hogy kiegyenlíthesse a számlát.

Leonóra Jocinak: „Esetleg fizethetnél természetben”

Leonóra és Joci Szonjáról és az ikrekről beszélgettek, azonban Joci anyukája kissé elkalandozott, és megkérdezte az ügyvédnőt, van-e férje. Mikor kettesben maradtak, Leonóra látta Jocin, hogy kissé elbizonytalanodott, de megnyugtatta, hogy a pénz miatt nem kell aggódnia, azt viszont el kell döntenie: mit akar Szonjától.

Leonóra és Joci hamar egymásra hangolódtak

Bálint Leonórát kérte meg, hogy segítsen Jocinak jogi úton rendezni a Szonjával való kapcsolatát. Az ügyvédnő elmondta, hogy azt ki tudja deríteni, Szonja megcsinálta-e a beültetést, és rájött, hogy ő és Joci egy valamiben nagyon hasonlítanak: mindketten gyűlölik, ha beleszólnak az életükbe.

Dobó Kata Zsidró Tamással divatozott

Fekete, fehér, ezüst és geometrikus vonalak. Úgy látszik, ezek a sztárok kedvencei idén télen. Dobó Kata beleszeretett egy kis ezüstözött átlátszó kis feketébe, Horváth Éva viszont szívesen hord színeket és mintákat télen is. Hétvégén zártkörű divatbemutatón jártunk, ahol az újdonsült szerelmespár Zsidró Tamás és Dobó Kata vállalta egymást a kamerák előtt, de kapcsolatukról nem nyilatkoznak.

 

Újabb exkluzív részletek a Válótársak második évadából

Az RTL Klub nagysikerű sorozatában Dobó Kata ismét szexisen hódít, Stohl András pedig kőkemény ellenféllel találja szemben magát.

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek. A második évad november 17-től látható az RTL Klubon!

Hatalmas meglepetés a Válótársak új évadában!

Hamarosan elindul a sorozat második szériája, ami számos újdonságot és fordulatot tartogat. Néhány titokról most lerántjuk a leplet!

Sztárjaink tippjei, hogy a hidegebb időben is bombaformában legyél!

Az, hogy az idény sportok ideje lejárt nem jelenti azt, hogy ősszel nem fontos a mozgás és az egészségünk! Itt van néhány alternatíva, amit a hideg ellen is be lehet vetni, ugyanis jobb ha már most a jövő nyári bikini body-t tervezzük!

Dobó Kata újra szerelmes?


szerző:
2016.10.07. 08:00
Dobó Kata újra szerelmes?

A színésznő és Anger Zsolt ritkán enged betekintést az életükbe, de a Fókusszal kivételt tettek egy évvel ezelőtt, és vendégül látták a stábot egy igazán finom ebédre. De előtte még Katát elkísérhettük délelőtt, azután hogy elvitte óvodába 3 éves kislányát, Szofit. Arról is beszélt, hogy mi az, ami lelki feltöltődést jelent számára.

Nem tört meg!


szerző:
2016.09.30. 17:25
Nem tört meg!

Már fél év telt el Dobó Kata és Anger Zsolt szakítása óta, de a színésznő családjának és a rengeteg munkának köszönhetően tovább tudott lépni. Egy interjúban mesélt arról, hogy egyszerűen nem teheti meg, hogy összetörjön lelkileg. Egyedülálló anyaként mindig kislánya, Szofi érdekeit kell, hogy nézze, így szóba sem kerülhetett az, hogy szakítása után esetleg elhagyja az országot és külföldön próbáljon szerencsét.

Véget érhet a kedvenc sorozatunk?

A Válótársak egyik színésze szomorú hírt közölt közösségi oldalán, ami megerősíti a tényt, amit már régóta sejtünk. Hogy pontosan mi is ez? Eláruljuk!

A színésznő lerántotta a leplet a Válótársak szerelmeseiről

A sorozat sztárja közösségi oldalán több félreérthetetlen képet is posztolt, amiből kiderülhet számunkra hogyan alakul a karakterének sorsa. Ezzel is bizonyítva, hogy jócskán számíthatunk izgalmakra és változásokra a második évadban.

"Mindennapi filmforgatós posztunkat, add meg nekünk ma" - írja Kovács Patrícia a Facebook-oldalán. Szerencsére van miből válogatni, hiszen hetek óta forgatják a Válótársak 2. évadát. A dr. Szatmári Dalmát alakító színésznő Dobó Katával, Stohl Andrással és Scherer Péterrel készített egy közös szelfit az egyik forgatási szünetben.

 

Dobó Kata:

A Válótársak színésznője, Dobó Kata is elutazott egy kis időre a fővárosból, hogy könnyebben viselje el a nyári forróságot. A napokban viszont visszatért Budapestre, és azonnal posztolt is egy szelfit a Facebookjára a Duna-partról, háttérben a Gellért-heggyel. Hello, Budapest, szép vagy! - írja angolul. Azt pedig mi tesszük hozzá, hogy ez Katára is igaz.

A Válótársak nyáron sem nyugszanak

Az RTL Klub sikersorozatának legújabb részei a nagy meleg ellenére is forognak. A stáb megfeszített munkával igyekszik nyár végére befejezni a tíz epizód forgatását. De hogyan bírja Stohl András vagy Gubás Gabi a tempót?

Mit nézünk ma? - Vasárnap (07. 03.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Ki számít szépnek?


szerző:
2016.05.21. 19:55
Ki számít szépnek?

Szexszimbólumok, szépségideálok, divatikonok. Szőkék, barnák, vörösek, vékonyak, és feltűenően nőiesek, sportosak, magasak és alacsonyak, mégis mi a közös bennük, amitől milliók számára ők testesítik meg a jó nő fogalmát?

Mit nézünk ma? - Kedd (05. 10.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Dobó Kata olvasással kényeztette magát

„Ma elmaradt a színházi próbám, így csentem magamnak egy kis wellness időt.” - írta Facebook oldalán Dobó Kata, és a képen látszik is, mivel töltötte. A kondizás után volt idő úszni is egyet, majd a medence mellett olvasni egy kicsit.

Vége Dobó Kata és Anger Zsolt szerelmének

A színészpáros egy éve talált egymásra, de a legfrissebb hírek szerint már nincsenek együtt. A korábban a Válótársakban is szereplő Dobó Kata nemrég azt nyilatkozta, hogy „Szerelmesnek lenni a legeslegjobb dolog a világon! Nem is tudom, hogy lehet létezni nélküle." Úgy tűnik sajnos, hogy ez a szerelem sem tartott örökké.

Story Extra 2016-03-30


szerző:
2016.03.30. 16:55

Mit nézünk ma? - Kedd (03.22.)


szerző:
2016.03.22. 00:00
Mit nézünk ma? - Kedd (03.22.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Vége Dobó Kata és Anger Zsolt szerelmének

A színészpáros egy éve talált egymásra, de a legfrissebb hírek szerint már nincsenek együtt. A korábban a Válótársakban is szereplő Dobó Kata nemrég azt nyilatkozta, hogy „Szerelmesnek lenni a legeslegjobb dolog a világon! Nem is tudom, hogy lehet létezni nélküle.“

Vajon mennyi esélye volt annak, hogy Bálint összefut Zsófival abban a hotelben, ahol épp Leonórával lenne randija?

Fókusz 2016-01-28


szerző:
2016.01.28. 18:55
Meglepetésekkel zárul a Válótársak első évada

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogat a végére is: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

"Imádok veled szexelni!"


szerző:
2016.01.21. 22:25

Boldogság. Van olyan egyáltalán? Leonóra szerint csupán egy-egy pillanat. Beteljesült a gimnáziumi szerelem közte és Bálint közt?

Forró pillanatokkal robban be a Válótársak közé Dobó Kata

A színésznő Leonórát alakítja, aki Bálint szerelme volt még a gimnáziumban, később pedig évekig New Yorkban élt. Bálint a gyerekek iskolájánál találkozik Leonórával, mert kiderül, hogy a fiaik osztálytársak. Ennek annyira megörülnek, hogy felmelegítik a régi kapcsolatot és egymásnak esnek Bálint autójában.

Fókusz 2016-01-21


szerző:
2016.01.21. 18:55
Stohl Andás Dobó Katával szexel?!

Stohl András által megformált Bálint a Válótársak egyik nehézfiúja. A sorozat során több csinos lány megfordult már a szexfüggő Bálint ágyában, most is egy gyönyörű nővel lesz dolga, akit nem más alakít, mint Dobó Kata.

Idén is sok világsztárral forgatott a Fókusz

Egy csokorba gyűjtöttük az idei év legnagyobb vihart kavart történéseit, és azokat a világsztárokat, akik minket is megleptek őszinteségükkel!

Dobó Katára ismét rátalált a szerelem

Dobó Kata és Anger Zsolt ritkán enged betekintést az életükbe, a Fókusszal kivételt tettek, és vendégül láttak minket egy igazán finom ebédre. De előtte még Katát elkísérhettük délelőtt, azután hogy elvitte óvodába 3 éves kislányát, Szofit. Arról is beszélt, hogy mi az, ami lelki feltöltődést jelent számára.

Fókusz 2015-10-07


szerző:
2015.10.07. 17:25
Fókusz 2015-10-07

Váratlan hadműveletek - Az oroszok mindenkit megleptek, hogy nem az Iszlám Államot támadják. Hogyan hat ez a menekültválságra? Feldolgozni a tragédiát - Emese édesapja lábtengó közben halt meg, mint a nagyapja, a lánynak most is hiányzik. Rátalált a szerelem - Dobó Kata otthon a nyugalmat, a színpadon a veszekedést imádja. Mindkettőt az új párjával.

DOBÓ KATA & ANGER ZSOLT: Bepillantást nyertünk a mindennapjaikba

Dobó Kata ritkán osztja meg magánéletét a nyilvánossággal, de velünk néhány évente kivételt tesz. Új párjával állt kameránk elé, ahol közösen mesélték el nekünk, hogyan vették észre, hogy a barátságból szerelem lett és hogyan tudnak a temérdek munka mellett egymásra is időt találni.

Egy egész napot tölthettünk Dobó Katáékkal

Dobó Kata és Anger Zsolt ritkán enged betekintést az életükbe, a Fókusszal kivételt tettek, és vendégül láttak minket egy igazán finom ebédre. De előtte még Katát elkísérhettük délelőtt, azután hogy elvitte óvodába 3 éves kislányát, Szofit. Arról is beszélt, hogy mi az, ami lelki feltöltődést jelent számára.

Filmbe illő küzdelem

A kék csapat Konyhafőnöke Mózes, a pirosaké pedig Domi volt. Az első feladat helyszíne pedig Magyarország egyik filmstúdiójának konyhája volt, ahol a nyolc döntős versenyzőnek egy filmes fogadás száz vendégének kellett főznie.

Dobó Kata megszabadul a ruháitól

Napról-napra egyre több adományozót mozgat meg a Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet kéthetes jótékonysági ruhagyűjtő akciója. Az idei kampány is óriási lelkesedést váltott ki, aminek köszönhetően már az első négy napban  közel 12.000 jó minőségű ruhadarab gyűlt össze. Vendégünk volt Dobó Kata színésznő, az Adok-Kapok Napon védnöke és Imre Csaba a Premier Outlet igazgatója.

Összefogtak a sztáranyukák


szerző:
2015.04.29. 02:10
Összefogtak a sztáranyukák

Dobó Kata, Wolf Kati és Dombovári Vanda – a három gyönyörű hölgyben nemcsak az a közös, hogy odaadó édesanyák, hanem az is, hogy mindhárman fontosnak tartják, hogy segítsenek a rászorulókon.

Reflektor 15-04-28


szerző:
2015.04.29. 02:00
Reflektor 15-04-28

Reflektor: Összefogtak a sztáranyukák. Rúdtáncosnak állt Munkácsy Kata.

Dobó Kata következetes anyuka

A színésznő tavaly ősz óta egyedül neveli három és fél éves kislányát, de ez egyáltalán nem okoz neki gondot, a kis Szofi ugyanis mindent elkövet, hogy mosolyt csaljon édesanyja arcára.

Reflektor 15-04-16


szerző:
2015.04.17. 02:00
Reflektor 15-04-16

Reflektor: Szakított VV Robin és Béres Anett. Dobó Kata következetes anyuka.

Reflektor 15-01-13


szerző:
2015.01.13. 23:35
Reflektor 15-01-13

Reflektor: Maci számára véget ért a ValóVilág7. Leonardo DiCaprio Rihannával csókolózott. Dobó Kata újra szerelmes. Az Éjjel-Nappal Budapest Karolája betegségéről vall.

Nagy szerelmek és nagy szakítások 2014-ben

Megnézzük, ki, kivel és merre indult el idén azzal a fránya, kiszámíthatatlan kisvonattal az érzelmek hullámvasútján...

Szerelmi hullámvasút


szerző:
2014.12.30. 19:15
Szerelmi hullámvasút

2014-ben új álompárok születtek és szétszakíthatatlannak tűnő kapcsolatok estek darabjaikra...

Fókusz 14-11-13


szerző:
2014.11.13. 18:00
Fókusz 14-11-13

Fókusz: Mellbedobás nélkül - Molnár Andi megsemmisítő vereséget mért Baukó Évára. Mit szóltak ehhez a lányok hozzátartozói? Érthetetlen - Dobó Kata szakított kedvesével, gyermeke apjával, vajon mi történhetett közöttük? Földönkívüliek? - A szakértő inváziótól tart, mások szerint csak egy drón látható a nyíregyházi UFO videón.

Miért szakított Dobó Kata a kedvesével?

Mindenkit megdöbbentett a hír, hogy véget ért a gyönyörű színésznő és párja szerelme. Ráadásul egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot Dobó Kata és Gulyás Levente szakításáról.

Hat év után szakított a párjával Dobó Kata

Mindenkit megdöbbentett a hír, hogy véget ért a gyönyörű színésznő és párja szerelme. Ráadásul egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot Dobó Kata és Gulyás Levente szakításáról. A pár mindig kínosan ügyelt arra, hogy magánéletük tényleg csak az övék legyen.

 

„Minden perc értékes”


szerző:
2014.10.30. 19:05
„Minden perc értékes”

Ismert emberek, akik személyes érintettségük miatt vállalták, hogy a nyilvánosság előtt beszélnek egy nehéz témáról: szeretteik elvesztéséről. Mások mellett Dobó Kata, Csányi Sándor és Barabás Éva, a Fókusz műsorvezetője is csatlakozott a Hospice Alapítvány kampányához.

Csak szex és más semmi


szerző:
2014.08.16. 23:20
Csak szex és más semmi

Csak szex és más semmi: Dóra (Schell Judit), a csinos dramaturg egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége van. Legjobb barátnője, a szintén állandó szerelmi problémákkal küzdő Zsófi (Dobó Kata) tanácsára hirdetést ad fel: „Vonzó fiatal nő negatív AIDS-teszttel rendelkező szexpartnert keres.” És innentől kezdve nincs megállás! Feltűnik egy sármos színész Tamás személyében (Csányi Sándor), egy sikeres zeneszerző (Seress Zoltán), egy kifőzdés török fiú (Czapkó Antal), és máris összegabalyodott minden. De aztán, ahogy az már csak lenni szokott, bekopog az ajtón a szerelem...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való