KERESÉS search-close

Dj Snake

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dj Snake"

Lotfi Begi: „Nem vagyok rasszista!”

Akár a karrierje is véget érhetett volna, ha még ennél is rosszabbul sül el Lotfi Begi internetes posztja. Rengetegen támadták a zenészt az egész világon, amiért gyalázkodó és rasszista kommentet írt egy világhírű DJ oldalára. Legalábbis ezt hitték, ugyanis a zenész szerint valaki elvette a telefonját és úgy küldte el az üzenetet.

Elült a botrány DJ Snake és Lotfi Begi körül

Tegnap óriási botrányt kavart az az üzenet, amit valaki Lotfi Begi telefonjáról küldött DJ Snake-nek. A világhírű francia zenész felháborodva osztotta meg a finoman szólva is trágár üzenetet a rajongóival Instagram oldalán. Lotfi Begi tegnap azt állította, hogy a baráti társaságából valaki meg akarta viccelni. Ma pedig már arról számolt be, hogy élete legrosszabb 24 órája után, jó hírekre ébredhetett.

Csak a Fókusznak nyilatkozott Lotfi Begi az interneten kirobbant kommentelős botrányáról!

Kommentháború szemtanúi lehettünk Lotfi Begi és a világhírű francia zenész, Dj Snake Instagram oldalán, aki múlt hét pénteken váratlanul lemondta a fellépését a Balaton Soundon. A sok csalódott rajongó mellett Lotfi Begi profiljáról is jött neki egy üzenet, amit Dj Snake felháborodva osztott meg a rajongóival a közösségi oldalán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való