KERESÉS search-close

Disney Nap

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Disney Nap"

Disney Nap - Részvételi és Adatkezelési Szabályzat

Az M-RTL Zrt. (székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.; a továbbiakban: „M-RTL”) által szervezett, 2018. december 18. 17:00:00 - 2018. december 23. 23:59 között lebonyolításra kerülő, a „Disney Nap” elnevezésű nyereményjátékhoz (a továbbiakban: „Nyereményjáték”).

Nálunk már december 23-án elkezdődik a karácsony!

Tudtad, hogy van egy karácsonyi hagyományunk az RTL Klubon? Tarts velünk és a Disney-k segítségével idén is hosszabbá varázsoljuk az ünnepet! Apróságok, hősök, klasszikusok, és egy vadonatúj szuperprodukció Micky egérrel.

Játssz velünk Jégvarázs nyereményekért!

Hamarosan itt a karácsony, a Disney Nap is közeledik, úgyhogy gondoltunk egyet, és úgy döntöttünk, itt az ideje egy újabb játéknak! Ha szeretitek a Jégvarázst, mindent tudtok róla, és minden vágyatok egy izgalmas nyeremény, akkor tartsatok velünk!

Nálunk már 23-án elkezdődik a karácsony!

A karácsonyból sosem elég. Idén az egyik ajándékunk az, hogy ha velünk tartasz, a Disney segítségével hosszabbá varázsoljuk az ünnepet. Bűbájos mesék, aprócska hősök, hajmeresztő kalandok és egy vadiúj ünnepi rövidfilm a Jégvarázs szereplőivel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való