KERESÉS search-close

Damu Roland

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Damu Roland"

Top 3 - Damu Rolandnak a sötét börtönfalakkal is meg kellett barátkoznia

A színész a pletykalapok kedvenc rosszfiúja lett, amikor volt barátnője nemi erőszakkal és bántalmazással vádolta. Ártatlannak vallotta és vallja magát a mai napig, de a reflektorfényben tündöklés helyett meg kellett barátkoznia a sötét börtönfalakkal. Damu Rolnad sokáig küzdött azért, hogy visszatérhessen a színpadra, botrányai tették őt igazán feledhetetlenné, és lehet, hogy ezt mostanra már ő maga is belátta.

Külföldi és hazai celebek, akiknek már meggyűlt a baja a törvénnyel

Ittas vezetés, droghasználat, csendháborítás, vandalizmus, adócsalás - mit tettek a külföldi és hazai celebek, amiért elkapták már őket a rend őrei?

Damu: tabuk nélkül


szerző:
2018.03.20. 19:35
Damu: tabuk nélkül

Tabuk nélkül beszél a magánéletéről Damu Roland. Négy éve, hogy kijött a börtönből, de még mindig nem találja a helyét, jelenleg konyhai kisegítőként dolgozik.

Damu Roland konyhán dolgozik

A jobb napokat is látott színész kisegítőként vesz részt egy konyha életében. Úgy érzi, igazságtalanul ültették kispadra a színházak és szinkronstúdiók. Máig nem tudta megemészteni, hogy nem tud megélni szeretett szakmájából. Könnyeivel küzdve beszélt helyzetéről.

Damu Roland a megélhetésért küzd!

Mellékállásban egy étterem konyháján dolgozik Damu Roland, mert színházi munkáiból nem tudná fizetni számláit - tudta meg a Story magazin. 2017 borzalmasan alakult a színész számára: felesége súlyos alkoholgondokkal küzdött, kisbabája koraszülöttként jött világra, ráadásul a felügyeleti jogot is elvesztette a kis Maja fölött.

Rögös út vezetett Damu Roland boldogságig

Damu Roland nemrégiben az egyik közösségi portálon mutatta meg új kedvesét, Lindát. Most először és utoljára csak a Fókusznak nyilatkoznak kapcsolatukról. Rögös út vezetett a boldogságig.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

A sztárok is megbotlanak néha!

A balhék és botrányok a leghíresebb sztárokat sem kerülik el - sőt, ha ők keverednek ilyesmibe, arról az egész világ értesül. Pláne, ha valami súlyos dologról van szó. A szerencsések az ilyesmit bírsággal megússzák, de többen a börtönt sem tudták elkerülni. De hogyan jutottak idáig a hírességek? Összeállításunkban a legmegdöbbentőbb sztorikat gyűjtöttük össze.

Damu Roland harcol a kislányáért

Damu Roland kilenc hónapja nem fogyaszt alkoholt, új párkapcsolata van, és ahogy mondja, állandóan dolgozik. Most pedig szeretné magához venni kilenc hónapos kislányát, Maját. Ráadásul úgy érzi, magyarázkodnia kell a róla sajtóban megjelent cikkek miatt. Több mint fél évig tudatosan távol tartotta magát a médiától. Legutoljára tavaly májusban adott interjút a Fókusznak egy nagyon rossz időszak után.

Fókusz 2017-02-06


szerző:
2017.02.06. 19:00

Damu Roland nem adja fel!


szerző:
2017.02.01. 17:25
Damu Roland nem adja fel!

Damu Roland feljelentést tett kiskorú veszélyeztetése miatt, mert az anyósa és felesége jelenlegi egészségi állapota kétségbe ejti. A színész közben egy kétszemélyes kamaradarabban is játszik, a szerep megformálása rendkívül nehéz volt a számára, mert egy olyan kiégett karaktert alakít, aki már nem hisz a szerelemben. Dilemmáját az okozza, hogy őt bár sokszor átverték, még mindig hisz… Az előadás előtt beszélgettünk vele.

Damu is megszólalt!


szerző:
2017.01.20. 17:25
Damu is megszólalt!

Nem enyhül a szembenállás a Damu családban Maya felnevelésével kapcsolatban. Damu Rolandék hónapokkal ezelőtt közösen eldöntötték, hogy a színész lányát, annak édesanyjával, nővérével és anyósával közösen fogják felnevelni. Damu Rolandnál azonban megváltozott valami: karácsonykor súlyos vitája volt az anyósával. Ünnepelni vitte volna el a kicsit taxival, de egy ordítozó, és Damu szerint ittas nagymama fogadta őket. Utóbbi állítólag azt hitte, újságírók érkeztek, ezért volt ingerült. A színészt viszont annyira meghökkentette az eset, hogy feljelentést tett a gyámhivatalnál. Úgy fogalmazott, nem szeretné, ha alkoholtól bűzlő emberek között nőne fel kislánya.

Szerinted mik a tehetségkutatók előnyei?

Évről évre egyre többen jelentkeznek az RTL Klub tehetségkutató műsoraiba. De mit gondolnak erről a magyar hírességek? Ez a nap kérdése.

 

Mi a legnagyobb hibád?


szerző:
2016.09.30. 17:25
Mi a legnagyobb hibád?

Valaki úgy szuszog, mint Darth Vader, vagy csámcsogva eszi a banánt és ráadásul órákig. Ezek általában a kollégák észrevételei, az ember nem látja magát kívülről. Persze sokkal komolyabban el kell gondolkodni, ha megkérdezik, hogy mi a legnagyobb hibád és mit teszel ellene? Ez a nap kérdése.

Mikor sírtál utoljára?


szerző:
2016.09.28. 17:25
Mikor sírtál utoljára?

Már Bridget Jones-tól is megtanultuk, hogy milyen megkönnyebbülést okoz egy kiadós sírás, miközben otthon, egyedül az ágyban átszellemülve nézünk egy romantikus filmet. Mikor sírtál egyedül és miért? Ez a nap kérdése.

Nem Damu tehet Edina második terhességéről

Damu Roland felesége másodszor is teherbe esett, nem sokkal Maja születése után, azonban a színész szerint nem ő az apa. Edina sajnos elvetélt, de állította, hogy ez a terhesség is Damu Rolandhoz köthető. Ezt utóbbi kizárja: állítólag  - bár tartják a kapcsolatot – testiségről szó sem volt. Szerinte felesége új kapcsolata a felelős.

Damu Roland: „Elég a hazugságokból”

Családi válság, alkoholproblémák, koraszülött baba és most egy újabb terhességről szóló hír. Damu Rolandnak elege lett, tiszta vizet önt a pohárba!

Kész hullámvasút Damu Roland élete!

Börtön, pszichiátria, sikerek, szerepek, alkoholproblémák, koraszülött baba, családi válság. Vajon sikerül kiszállni belőle? Damu úgy érzi, igen, mert egy dologban nagyon elszánt: szeretné magához venni nem régen született kislányát.

Elhagyta anyukája Damu Maját!

Pár napja még arról számolhattunk be, hogy a lehetőségekhez képest minden rendben Damu Roland kislányával, de azóta változott a helyzet. Pénteken mehetett haza  kórházból édesanyjával és nagynénjével, aki hivatalos gyámja is. Bár Edina akkor fogadkozott egy interjúban, hogy felhagy az ivással, úgy látszik, már megszegte ígéretét. A sajtóértesülések szerint a költözés másnapján visszatért Érdre, és nem is látogatja a picit, sőt, újra az italhoz nyúlt.

Kiengedték a kórházból Damu Roland kislányát!

Makkegészségesen, megerősödve, 2 kiló 15 dekával engedték haza a kis Maját, aki már háromhetes. Édesanyja szerint a pici egészségi állapota azt bizonyítja, hogy eltúlozták alkoholizmusát, közel sem volt akkora veszélyben a baba, mint gondolták.

Bizonytalan a sorsa Damu Roland kislányának!

Két hete, koraszülöttként jött világra Maja, sokáig az intenzív osztályon figyelték a szervezetét. Pár nap alatt azonban nagyon megerősödött: mióta Edina már tudja szoptatni, 1 kiló 90 dekára tudott hízni. Az orvosok szerint szerencsére makkegészséges. Ha tömege eléri a 2 kilót, akkor hazaengedhetik a kórházból. Kérdés, hogy hova.

Kikerült az intenzív osztályról Damu Roland kislánya!

10 napja született meg Damu Roland és Edina közös gyermeke, és eleinte volt ok az aggodalomra. Damu Roland azt nyilatkozta, hogy már nem kell az intenzíven feküdnie a babának, aki jelenleg már egészséges és többet is nyom, mint a születési súlya.

Fókusz 2016-04-13


szerző:
2016.04.13. 17:25
Megszületett Damu Rolandék kislánya!

 Szombat este megszületett Damu Rolandék kislánya, Maja. Az elmúlt hetek szörnyű botrányait, melyek az asszony súlyos, terhesség alatti alkoholizmusáról szóltak, most úgy tűnik, felülírta a kisbaba születése.

Megszületett Damu Roland kislánya, Maja

A János kórházban született meg a Maja, akit császármetszéssel kellett világra hozni. Erre a Bors cikke szerint azért volt szükség, mert Damu feleségét, Edinát csütörtökön ismeretlenek megverték a nyílt utcán. Bár a kisbaba koraszülöttként, 1 kiló 65 dekával jött világra, teljesen egészséges. 

Megszületett Damu Roland kislánya – Inkubátorban tartják a babát

Idő előtt, császármetszéssel jött világra Damu gyermeke. Egyelőre minden rendben van, a baba és az anyuka is jól vannak.

Damu Roland szabadlábon


szerző:
2016.04.06. 12:23
Damu Roland szabadlábon

Pontosan egy évvel ezelőtt szabadult a börtönből Damu Roland. A sorozatszínészt négy és fél év börtönbüntetésre ítélték, mert korábban megverte és megerőszakolta akkori barátnőjét.

Botrány Damuéknál: alkoholfüggőség, rendőrségi ügyek, pszichiátriai kezelés

Ha egy nő a várandóssága alatt rendszeresen iszik alkoholt, a gyereke nagy valószínűséggel súlyos idegrendszeri problémákkal születik majd. Damu Roland szerint ez vár az ő lányára is, mivel felesége végig issza ezt az időszakot. A színész leülte a büntetését, de idekint egy egészen másik probléma várt rá.

Fókusz 2016-03-29


szerző:
2016.03.29. 17:25
NYÍLTAN: Indulatos interjú Damu Rolanddal

Damu Roland börtönbüntetése után úgy érezhette, újra kerek az élete, de mégsem. Gyereke körül kialakult családi drámájáról beszélt nekünk a színész. Felesége alkoholproblémája miatt attól fél, kislánya súlyos idegrendszeri rendellenességekkel születik majd. Apaként kétségbeesve töri a fejét, mi lenne a legjobb gyerekének.

Damu Roland is válik!


szerző:
2016.03.25. 17:00
Damu Roland is válik!

A színész állítása szerint, felesége alkoholbetegségét már képtelen elviselni, ezért beadja a válópert. Damu egy éve szabadult a börtönből, Edina állítólag azóta küzd az alkoholizmussal. A házaspár gyereket vár, de egyelőre nem tudni, hogy a születendő Mayát ki fogja felnevelni.

Damu Roland elsírta magát az utolsó szó jogán

A színésznek négy évvel ezelőtt azért kellett bíróság elé állnia, mert a vád szerint bántalmazta és szexuálisan zaklatta egykori barátnőjét, Palácsik Tímeát. Az elsőfokú ítélet hat év börtönbüntetést szabott ki rá, végül könnyekbe fulladt a bíróságnak szóló mondanivalója.

Damu Roland elrabolta barátja feleségét

Majdnem egy éve szabadult a színész, rendező barátja, Szinovál Gyula pedig azonnal munkát ajánlott neki. Kapcsolatuk sok évvel ezelőtt kezdődött. Damu Roland most az Egri csillagok egyik főszereplőjét fogja alakítani. Egyelőre izgul, vajon elfogadják-e majd a nézők a botrány után.

Story Extra 2016-03-04


szerző:
2016.03.04. 17:25
Fókusz toplista: 2015-ben ezekre kattintottak a legtöbben

Hogy mi a közös Zimány Lindában, Győzikében és Damu Rolandban? Nem, most nem az év botrányai lesz a téma. Megnéztük, melyik Fókusz riportra kattintottak a legtöbben 2015-ben: Győzike kertjétől Kedves Ferencig, Sebestyén Balázs kisfiától Damu Roland bosszújáig.

Íme 2015 legnézettebb Fókusz videói!

Megnéztük, melyik Fókusz riportra kattintottak a legtöbben 2015-ben: Győzike kertjétől Kedves Ferencig, Sebestyén Balázs kisfiától Damu Roland bosszújáig.

Damu Roland tényleg magára hagyta terhes feleségét?

Roland eddig háttérbe húzódó felesége, Edina most négy hónapos terhesen bulvárlapok címlapjain, internetes oldalakon szerepel, szenvedélybetegségének minden részletével.

Fókusz 2015-12-08


szerző:
2015.12.08. 18:55
Fókusz 2015-12-08

Damu családi drámája - Magára hagyta terhes feleségét, mert alkoholista? Damu Roland az őt ért vádakról beszél. Lánynak nézik - Térdig ér, és nem akarja levágni. Bemutatjuk az ország leghosszabb hajú kisfiúját. Bántalmazó szeretet - Ágnest a férje erőszakolja meg a Barátok Köztben. Mit és hogyan kellene tenni a családon belüli erőszak megakadályozásáért?

Damu Roland tiszta vizet önt a pohárba

Damu Roland eddig háttérbe húzódó felesége, Edina most négy hónapos terhesen bulvárlapok címlapjain, internetes oldalakon szerepel, szenvedélybetegségének minden részletével.

Fókusz 2015-12-01


szerző:
2015.12.01. 18:55
Fókusz 2015-12-01

Ijesztő szörnyek - Vajon miért rémülnek meg a macskák, ha uborkát látnak?  Leteszteltük, mindenkit meglepett az eredmény. Dombi irigykedik - És persze kritizál is. Szerinte Kiszel Tünde naptárja olyan, mintha 20 éve készült volna. Elhagyta a feleségét? - Damu Roland állítólag azért költözött el, mert a várandós felesége nem tudja abbahagyni az ivást.

Damu Roland elhagyta feleségét?


szerző:
2015.12.01. 18:00
Damu Roland elhagyta feleségét?

Damu Roland nem örülhet harmadik gyermeke érkezésének, ugyanis súlyos problémákat kell megoldaniuk feleségével közös jövőjük érdekében.

Börtönviselt sztárok


szerző:
2015.10.02. 18:30
Börtönviselt sztárok

Alig több mint 1 hete helyezték előzetes letartóztatásba Lagzi Lajcsit és feleségét, akiket milliós kárt okozó lopással és vesztegetéssel gyanúsítanak. A mulatós műfaj királyát börtön fenyegeti, de nem ő az egyetlen, aki a csillogásból a hűvösre kerülhet.

Fókusz 2015-10-02


szerző:
2015.10.02. 17:25

Damu Roland kabarézik


szerző:
2015.08.27. 08:56
Damu Roland kabarézik

Egy nem mindennapi szerepben tér vissza Damu Roland a képernyőre. Nem más ez, mint egy énekes kabaré, ami valljuk meg őszintén, tőle azért elég távol állt eddig. Hogy jött az életébe a felkérés, mit szólt ehhez felesége, valamint milyen terveik vannak a jövőre nézve, elárulta.

Damu Roland hálás Vajna Tímeának

Damu Roland a mai napig állítja, ártatlanul ült három évet börtönben, és azt mondja, soha nem tud megbocsátani annak, aki rács mögé juttatta. Mindezek ellenére megpróbál túllépni a múlton, és feleségével, akivel a börtönben házasodott össze, már a családalapításon gondolkodik.

Reflektor 15-05-28


szerző:
2015.05.29. 01:55
Reflektor 15-05-28

Reflektor: Damu Roland hálás Vajna Tímeának. Nagy Ricsit visszautasítják a lányok.

Fókusz 15-05-27


szerző:
2015.05.27. 18:00
Fókusz 15-05-27

Fókusz: Damu vallomása - Kiket okol börtönbüntetéséért? Damu Roland tragikus gyerekkoráról is mesél. Harcosok klubja - Ripityára verte ellenfelét. Az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja élete első thai boksz meccsén bizonyított. Szinglik, figyelem! – Jelentkezzen, aki szerelmes akar lenni! Utcára vonultunk Istenes Bencével.

Damu Roland kitálalt


szerző:
2015.05.27. 17:05
Damu Roland kitálalt

Úgy döntött, hogy a bulvárcímlapok találgatásai helyett elmondja Damu Roland igaz történetét. Kezdve a rideg családi fészektől. Roland 14 évesen elhagyta családját. Az utcán kereste kenyerét, mint rikkancs, redőny üzletkötő, könyvárus. Már 12 évesen eldöntötte, hogy színész lesz.

Damu Roland exkluzív vallomása

Damu Roland önvallomást tett. Úgy döntött, hogy a bulvárcímlapok találgatásai helyett elmondja Damu Roland igaz történetét. Kezdve a rideg családi fészektől. Roland 14 évesen elhagyta családját. Az utcán kereste kenyerét, mint rikkancs, redőny üzletkötő, könyvárus. Már 12 évesen eldöntötte, hogy színész lesz. Fürge Anett riportja.

DAMU ROLAND: „Anyám szó szerint ütött-vert”

Damu Roland kiszabadult a börtönből és könyvet írt. Benne többek között a hánytatott gyerekkoráról is mesél. Sokakat megdöbbentő történeteket vet a papírra, de leszögezte: nem megbotránkoztatni akar, hanem összegezni az életét, elmesélni mindenkinek, ki is a valódi Damu Roland.

Damu tiszta vizet szeretne önteni a pohárba

Damu Roland úgy érzi, börtönévei során sokan sokfélét írtak róla, amelyeknek olykor a fele sem volt igaz. Börtönéveiről és jövőbeli terveiről mesélt. Nádas Györggyel és fiával a közösségi portálokról beszélgettünk, és itt volt VV Seherezádé is, akinek sikerült megvalósítania gyerekkori álmát. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Damu Roland élete a börtön után

Damu Roland jővőbeli terveiről mesélt nekünk reggel. Először is tiszta vizet szeretne önteni a pohárba, mert úgy érzi, börtönévei során sokan sokfélét írtak róla, amelyeknek olykor a fele sem volt igaz. Mindemellett szinkron és színpadi szerepekre készül. 

Damu Roland új tervei


szerző:
2015.04.21. 16:02
Damu Roland új tervei

A következő adásban Damu Rolandot szabadulása utáni terveiről kérdezzük, és itt lesz velünk Piringer Patrícia is, az egykori tévés műsorvezető, aki új szerepben bukkant fel A Konyhafőnök új évadában, és jön Hajas Laci is, aki elárulja, hogy mihez lehet kezdeni a hosszú hajjal.

Fókusz 15-04-09


szerző:
2015.04.09. 19:20
Fókusz 15-04-09

Fókusz: Újrakezdés - Damu Roland szabadulása után csak a Fókusznak adott interjút. Kameránk előtt, otthonában váratlanul újra megkérte felesége kezét. Vallomás - Czeizel Endre először beszél házasságon kívüli kapcsolatáról és az abban született néhány éves gyerekeiről. Megmentők - Szülők, akik elvesztették gyermeküket, és gyermekek, akik megvívták csatáikat. És a tábor, amely átsegíti őket a legnehezebb időszakon.

Damu Roland: visszavágok!


szerző:
2015.04.09. 18:55
Damu Roland: visszavágok!

Nemi erőszakért és egyéb bűncselekményekért ült, Damu Roland 3 év után szabad. A Fókusznak adott első interjújában arról is beszél, hogy perújrafelvételt akar. Azt mondja, nem hagyhatja annyiban, hogy ártatlanul ült három évet. Hogy hogyan bírta ki a börtönt, szerelmével hogyan tartották egymásban a lelket és hogyan készül a visszatérésre színészként? Ezt is elmesélte.
 

Damu Roland első interjúja a szabadulás után

Damu beszélt a legpokolibb börtönnapokról, arról, hogyan tartották egymásban a lelket szerelmével, és hogy szerinte ki áll a szigorú büntetés hátterében. A beszélgetés végén Fürge Anett riporterünket is meglepte azzal, hogy újra megkérte felesége kezét.

LÁNYKÉRÉS: Damu Roland kameránk előtt tette fel a nagy kérdést

Damu és felesége mindennap levelet váltottak, soha egyetlen nap sem maradt ki. Heti 75 perc volt a megengedett telefonbeszélgetés, ebből, azt mondják, mindegyik felejthetetlen volt. Edina így tudta feldolgozni a külvilág három éven át tartó támadásait. Másfél évvel ezelőtti fogadalmukat most a rácsokon kívül is megerősítenék.

Letöltötte a büntetését, szabadon engedték Damu Rolandot

A 41 éves sorozatszínészt azért ítélték 4 és fél év börtönre, mert korábban megverte és megerőszakolta akkori barátnőjét, Palácsik Tímeát. A férfi mindvégig azt állította, hogy ártatlan. Hajnali szabadulásakor felesége várta a Tököli börtön kapujában.

Előzetes: Hajnalban szabadult a börtönből Damu Roland

A sorozatszínészt 2011-ben elsőfokon 6 évre ítélték, mert megverte és megerőszakolta akkori barátnőjét, Palácsik Tímeát. Damu fellebbezett és az egész eljárásban azt állította, ártatlan. Végül 4 és fél évet kapott. Jó magaviselete miatt szabadulhatott korábban.

Fókusz 14-02-13


szerző:
2014.02.13. 19:55
Fókusz 14-02-13

Fókusz: Elszabadult kilók - Még csak egy hónapja laknak a Villában, de máris kikerekedtek. A ValóVilág legnagyobb átalakulásai! Vajnával az élet - Boldogságáról és a sötét múltról is beszél Damu Roland egykori kedvese. Álcázott nyerőgépek - Hogyan lesz egy ártatlan számítógépből titkos játékautomata? Riporterünk egy kocsmában leleplezte a csalást!

Fókusz 13-12-05


szerző:
2013.12.05. 19:55
Fókusz 13-12-05

Fókusz: Sztárom a párom - Palvin Barbit lányok milliói irigylik. Vajon hogyan lehet egy híres embert szerelmessé tenni? Nem adja fel - Damu Roland harcol, mert szerinte jogtalanul változtatták meg a fia vezetéknevét. Lali nem palástol - Mi az igazság a Mikulás-mítosz körül és hogyan énekelt a hóbortos Lali a nagyszakállúnak?

Damu Roland közelebb került feleségéhez

Roland már másfél éve tölti 4 és félévnyi börtönbüntetését nemi erőszak és más bűncselekmények miatt – most már a Tököli Büntetés-végrehajtási Intézet falai között.

Fókusz 13-08-07


szerző:
2013.08.07. 20:50
Fókusz 13-08-07

Fókusz: Most múlik pontosan - Elképesztő Quimby-siker a Szigeten. A Fókusz a külföldieknek is megtanította a legnagyobb slágert. 16 hónapja bezárva - Damu Roland mesélt esküvőjéről és a címlapokról, amelyek feldühítették. Kész csatatér - Még mindig keresik azt a két lakót, akinek az otthona felrobbant Budapesten.

Damu Roland háborút indít rágalmazói ellen

Ez idáig ez a néhány másodperces felvétel volt az egyetlen kézzelfogható bizonyítéka Damu Roland júliusi esküvőjének. Roland az elmúlt hetekben minden interjút visszautasított, mi vagyunk az elsők, akikkel most szóba áll.

Fókusz 13-07-19


szerző:
2013.07.19. 20:50
Fókusz 13-07-19

Fókusz: Az első 50 esküvő - Lisa és Alex bejárták a világot és mindenhol összeházasodtak. Hogyan zajlottak a magyar esküvők? Magyar múmia - Megszólal az anya, aki 6 évig őrizte fia holtestét, azt állítva, hogy meg fog gyógyulni. Börtönromantika - Damu Rolandnak a rácsok mögött sikerült, amire vágyott: végre elvehette a menyasszonyát.

Damu Roland a börtönben mondta ki az igent!

Ott voltunk, amikor a mindössze húszperces szertartás után, újdonsült felesége kilépett a tiszalöki börtön kapuján. Nem a színész az első ismert férfi, aki éppen a rácsok mögött találta meg a boldogságot!

Fókusz 13-07-03


szerző:
2013.07.03. 20:55
Fókusz 13-07-03

Fókusz: Szexi őrület - Bikinis önfotózás. Internetes divathullám, amelyet néhány híresség is kipróbált. Megtagadta - Egykor jóban voltak, ma viszont már látni sem akarja Damu Roland a testvérét. Ágnes a Fókusszal üzen bátyjának. Közellenség - Támadnak és csípnek. Mit tegyünk a szúnyoginvázió ellen? Kinek és hogyan kellene irtani a vérszívókat?

Damu Roland megtagadta testvérét!


szerző:
2013.07.03. 20:00
Damu Roland megtagadta testvérét!

Ez az egykori sorozatszínész krónikájának legújabb fejezete. Testvére, Ágnes azt mondja, hiába kereste, nem áll szóba vele a bátyja. Pedig neki nagyon is szüksége lenne rá, hiszen pszichiátriai kezelésre szorul, skizofréniával kezelték.

Fókusz 13-01-30


szerző:
2013.01.30. 20:55
Fókusz 13-01-30

Fókusz: Táncra hangolva - Vastag Csaba úgy pózol, mint egy profi manöken és minden szabadidejét a sógornőjével tölti. Mire készül? Elkeseredve - Damu Rolandban csak a barátnője tartja a lelket, akit nemsokára feleségül akar venni. Újra boldog - Kováts Vera megtalálta az igazit Baricz Gergő után, most bemutatja nekünk.

Exkluzív börtöninterjú Damu Rolanddal

Damu Roland, az egykori magyar Jockey Ewing, a kesernyés szájízű pletykalapok kedvenc rosszfiúja exkluzív interjút adott a Fókusznak.

Fókusz 12-07-25


szerző:
2012.07.25. 20:05
Fókusz 12-07-25

Fókusz: Furcsa zaklatás - Meglepő részletekkel szolgált a férfi, akiről VV Éva azt állítja, zaklatja őt. Börtöninterjú - Zárkájában szólal meg Damu Roland, aki elmeséli, hogyan tudja túlélni a magyar „Alcatrazt”. Szadista autósok? - Egy megdöbbentő kísérlet nyomában. Ki az, akiből előtör az agresszió és elgázolja a kisállatokat?

Fókusz 12-05-14


szerző:
2012.05.14. 20:45
Fókusz 12-05-14

Fókusz: Átalakulás - A fél ország találgatja, mi történt Puzsér Róberttel. Jön a magyarázat és a nagy összecsapás Varga Viktorral. Váratlan fordulat - Miközben menyasszonyától kért segítséget, már másik nőt szeretett Damu Roland. Dupla dinamit - Már Ázsiában is sorban állnak a gyönyörű magyar modellikrekért.

Damut az orvosi papírok se mentették meg

A színészre váratlanul csapott le a rendőrség kórtermében, és bilincsbe verve szállították át a pszichiátriáról a Nagy Ignác utcai börtönbe.

Fókusz 12-04-19


szerző:
2012.04.19. 20:50
Fókusz 12-04-19

Fókusz: Siker, pénz, csillogás! Minden, amit Hajós András elmúlt 10 évéről tudni kell. Kórházból a börtönbe! - Damu Rolandot bilincsben vitték el. A család megdöbbent, az ügyvéd fellebbez. Csúcsmodellek- Ott voltunk az elmúlt 30 év szépségideáljainak különleges találkozóján.

„Ne csodálkozzon, hogy megerőszakolják”

Más megítélés alá esik-e a nemi erőszak, ha az ember barátnőjéről van szó, aki önként megy fel hozzá, sőt, kihívóan öltözködik? Vallomások a családon belüli nemi erőszakról.

Házon kívül 12-03-28


szerző:
2012.03.28. 23:05
Házon kívül 12-03-28

Házon kívül: Az erőszakoló sorozatszínész - Mi vitte Damu Rolandot arra, amiért négy és fél év börtönt kapott? És más megítélés alá esik-e a nemi erőszak, ha az ember barátnőjéről van szó, aki önként megy fel hozzá, sőt kihívóan öltözködik? Vallomások a családon belüli nemi erőszakról. A bajai kocsmáros, a pultoslány és a hitelügyintéző - Egy több tízmilliós csalássorozat, egy gyanús haláleset, egy megbolygatott sír és egy hosszan húzódó bírósági ügy. A kecskeméti börtönben találkoztunk a történet főszereplőjével, aki a csalásokat elismeri, de az ellen tiltakozik, hogy megmérgezte volna a bűntársait, a két fiatal lányt. Újabb lehetőségek, újabb remény - Jön az árfolyamgát és a Nemzeti Eszközkezelő, ami sok devizaadósnak nyújthat segítséget. De nem mindenkinek és nem ugyanazokkal a feltételekkel. Utánajártunk a részleteknek, hogy segítsünk a bonyolult döntések meghozatalában.

Reflektor 12-03-21


szerző:
2012.03.21. 23:55
Reflektor 12-03-21

Reflektor: Damu összetört, Dr. Ruttner csalódott. Íme Farkasházy Réka bűbájos kislánya!

Fókusz 12-03-20


szerző:
2012.03.20. 20:45
Fókusz 12-03-20

Fókusz: De ki az a Puzsér? - Már az első adás után róla beszél az ország. Honnét került ide a Csillag Születik kíméletlen zsűritagja? Szívtiprók az éjszakában - VV Attila és Csaba együtt indultak hódító útjukra. Turnéjukra mi is elkísértük őket. A Damu-dráma - A színész jogerősen négy és fél év börtönt kapott. Üveges tekintettel nézett szembe a sorsával.

Damu: egy ellentmondásos történet utolsó felvonása

A színész végletekig magába roskadva hallgatta a rá szabott ítéletet. A csordultig megtelt teremben a tárgyalás meglehetősen feszült hangulatban telt. A bírónak többször is figyelmeztetnie kellett a jelenlévőket.

Damu Roland vőlegény lett, de még küzd az alkohollal

A nemi erőszakkal vádolt színész a sajtó nyilvánossága előtt jegyezte el a barátnőjét. A Reflektor riporterének nemcsak e különös családi eseményről, de súlyos alkoholproblémáiról is mesélt.

Reflektor 12-01-04


szerző:
2012.01.04. 23:05
Reflektor 12-01-04

Reflektor: VV Gergő átverte Seherezádét? Damu Roland vőlegény lett, de még küzd az alkohollal.

Fél kettő 11-10-04


szerző:
2011.10.04. 14:15
Fél kettő 11-10-04

Fél kettő: Világvárosok között - Marozsán Erika Berlin és New York között ingázik, most egy táncos darab kedvéért szerepel Pesten. Börtön előtt - Stohl András a Portréban Barabás Évának ad interjút, vendégem volt a műsorvezetőnő. Terézanyu utóélete - Rácz Zsuzsát a legbefolyásosabb magyar nők közé választották.

Reggeli 11-10-04


szerző:
2011.10.04. 08:35
Reggeli 11-10-04

A keddi Reggeliben megszólalt Damu exének ügyvédje, itt járt nálunk Tallós Rita, valamint Pindroch Csaba és felesége is.

Fókusz 11-10-03


szerző:
2011.10.03. 20:20
Fókusz 11-10-03

Fókusz: Könnyes hétvége - Az X-Faktor történetében még soha nem zokogtak ennyien. Két napig együtt éltünk a táborlakókkal. Kórházba került - Fia pánikrohamot kapott, Damu Roland interjú közben összeomlott. Luxus a levegőben - Ott voltunk, amikor összerakták a világ legnagyobb utasszállítóját. Riporterünk a szuperjumbo pilótafülkéjében érkezett vissza Budapestre.

Damu fia a pszichiátriára került

Damu Roland amit elkövetett, azért vállalja a felelősséget, de amivel megvádolták, vagyis a nemi erőszakot, azt nem követte el.

Reggeli 11-10-03


szerző:
2011.10.03. 08:35
Reggeli 11-10-03

Reggeli: Minden hétköznap reggel 6.55-től várjuk Önöket a legfrissebb hírekkel, információkkal, hétköznapi történetekkel, a sztárvilág pletykáival!

Fél kettő 11-09-30


szerző:
2011.09.30. 14:15
Fél kettő 11-09-30

Fél kettő: Bono hangja - A biztonsági őr aratott az X-Faktorban. Vendégünk volt Tarány Tamás. Az apa szemével - Őszinte interjú Damu Roland édesapjával. 50 évnyi siker - Koncz Zsuzsa a legbefolyásosabb nők között. Vendégünk volt az énekesnő.

Fókusz 11-09-29


szerző:
2011.09.29. 20:20
Fókusz 11-09-29

Fókusz: Fájdalmas múlt - 16 évesen szült, és örökbe adta kislányát. A Villa fura lányának, Annamáriának életéről nővére mesélt. Bízik a fiában - Megszólal Damu Roland édesapja. Elárulja, hogy szerinte mi állhat a meghurcoltatás mögött. Sokkot kapott – Utolértük Rómában Seherezádé Claudióját, aki szerint barátnője túl messzire ment, amikor Gergővel enyelgett.

Damu Roland apja sokkot kapott az ítélet hallatán

Nem tagadja, hogy fia lobbanékony természet, de azt mondja, önmagában ezért még nem jár valakinek hat év börtön. Damu Roland édesapja mindeddig a távolból figyelte fia küzdelmét, de az első fokú ítélet után úgy érezte, neki is lépnie kell.

Reggeli 11-09-29


szerző:
2011.09.29. 09:05
Reggeli 11-09-29

Ellepték a Heti hetes sztárjai a Reggelit: Jáksó házassági terveiről, Hernádi Judit és Hajdu Steve pedig színpadi viszonyukról mesélt.

Kedvese rendületlenül hisz Damu ártatlanságában

Kinek higgyünk a Damu-ügyben? A színész ügyvédje azt mondja, egy megalapozott ítélethez a színész személyiségét is meg kell ismerni. Szerelme azt mondja, ő tudja, milyen ember Damu.

Reflektor 11-09-28


szerző:
2011.09.29. 00:40
Reflektor 11-09-28

Reflektor: Kedvese rendületlenül hisz Damu ártatlanságában - Két hónapja élnek együtt. Judit azt mondja, olyan oldaláról ismerte meg Rolandot, amit a legtöbben nem is gondolnak róla.

Fél kettő 11-09-28


szerző:
2011.09.28. 14:15
Fél kettő 11-09-28

Fél kettő: Hátország - Damu Roland kedvese kiáll a színész mellett, exkluzív interjú a barátnővel. Együtt könnyebb - a szakítás utáni érzelmi válságon is segíthet a csoportterápia. Kalandos életút - 21 évesen 2 gyerekes édesanyaként jelentkezett az X-Faktorba.

Fókusz 11-09-27


szerző:
2011.09.27. 20:20
Fókusz 11-09-27

Fókusz: Mimózalelkek - Sértődés lett a vége a tegnapi Beszavazó shownak. Judit nem értette, miért nem ő került a Villába. Megszólal!- Kedvesnek, és jólelkűnek tartja a színészt Damu Roland barátnője, aki most édesanyjával állt kameránk elé. Szakítottak - Az ex-villalakó Gombi és szerelme, Picur elváltak egymástól. Az okokról mindketten mesélnek.

Exkluzív interjú Damu Roland kedvesével

A lány három hónapja, még az elsőfokú tárgyalás előtt ismerte meg a színészt. Hogy Damu milyen a magánéletben és hogyan élik túl a mindennapok megpróbáltatásait, televízióban először mondják el!

Fókusz 11-09-20


szerző:
2011.09.20. 20:20
Fókusz 11-09-20

Fókusz: Gikszer-faktor - Hatalmas show-t csináltak, és soha nem felejtjük őket. Jönnek a kiesett csodabogarak, akik ezután sem adják fel! Kikészült - Megszólal Damu Roland édesanyja, aki hiába aggódik fiáért, az nem beszél vele. Meglepetés! - A magyar Maugli története meghatotta az országot. Farkas Berci kameránk előtt szembesült az emberek szeretetével és jóságával.

Damu Roland édesanyja kamera előtt üzent fiának

Egy újságcikk miatt állt kameránk elé a színész édesanyja. Az asszony végtelenül elkeseredett, amikor azt olvasta, hogy fia számára ő már nem létezik. Bár 4 éve nem találkoztak személyesen, ő mindennél jobban szereti a fiát, és szeretne segíteni neki.

Fókusz 11-09-16


szerző:
2011.09.16. 20:50
Fókusz 11-09-16

Fókusz: Levetette magát - Vadon Jani 50 méterről ugrott le, Balázsnak pedig halálfélelme volt a lebegő stúdióban. Fura fazonok - Még Oltyán Attila is elborzadt saját produkciója láttán, Andrást pedig elragadta egy elvakult taxisofőr. A mosolygó gyilkos - Cselszövő Kinga Seherezádét is megszégyenítette, holnap költöznek a villa első lakói.

Bántalmazás zárt ajtók mögött


szerző:
2011.09.16. 20:30
Bántalmazás zárt ajtók mögött

Damu Roland csütörtökön nyilatkozta, hogy sokan már azelőtt elfordultak tőle, hogy jogerősen bűnösnek mondták volna ki. Riportunk után pedig a családon belüli erőszak kapcsán kérdeztük nézőinket, beszédes végeredmény született. Úgy döntöttünk, tovább kutatunk a témában.

Fókusz 11-09-15


szerző:
2011.09.15. 20:50
Fókusz 11-09-15

Fókusz: Megszűnik a világ, összeesem, elájulok - ezt mondta Damu Roland arról a pillanatról, amikor megtudta az ítéletet. A színész exkluzív interjújában elmondja, miként hullott szét az élete, hogyan viszonyulnak hozzá az emberek. Közeleg a beköltözés, gyűlnek a villalakók. Sebestyén Balázs elárulta, miért szereti a Való Világ konfliktusait, kiszámíthatatlan játszmáit, és önmagukból váratlanul kiforduló személyiségeit. És, jönnek a vágtázó celebek, mindenki a hétvégi futamra készül, indul a visszaszámlálás!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való