KERESÉS search-close

Détár Enikő

97 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Détár Enikő"

Legendás dívák bőrébe bújik Détár Enikő és Fehér Adrienn

A Cher- és Tina Turner-jelenséget idézi fel egy színdarabban a két színésznő, akik azt is megjelenítik, hogyan lehet egy problémás párkapcsolatban élve is nagyszerűt alkotni.

TOP 5 - Ezeket a Konyhafőnök VIP pillanatokat szerettétek a legjobban!

A séfek csatája Király Peti és Rácz Jenő győzelmével, és egy igazán izgalmas Fináléval végződött. Azonban nem csak ezek a fordulatok nyűgözték le a közönséget, most összegyűjtöttük az 5 nagy kedvenceteket!

Ha nem ütöd meg a séf mércéjét, kiesel!

A nap végére újabb versenyzőnek kellett hátra hagynia a kötényét. A zsűri most is kemény döntést hozott.

Détár Enikő: „Vigyenek el a UFO-k, most!”

A színésznő nehezen tudta fejben tartani a séf receptjét, ezért több ponton elcsúszott. A főzés végén már csak mentette a menthetőt.

Sárközi Ákos: „Nekem kellenek a tüzes csajok”

Sárközi Ákos persze nemcsak tüzes csajokat talált a csapatába, de még Zé is rábeszélte egy versenyzőre, akárcsak Rácz Jenőt. Vajon jól tették, hogy bíztak zsűritársukban?

Ilyen még sosem volt: Cicciolina és Détár Enikő együtt főztek

Cicciolina nagyon elveszett volt a konyhában, olyannyira, hogy még Détár Enikő is beállt mellé segíteni a pultjába, persze ezt a séfek is észrevették.

A séfek furcsán néztek a versenyzőkre, vajon miért?

Garnéla és csalamádé egy ételben? A séfek kíváncsiak voltak, milyen tervekkel estek neki a feladatnak a versenyzők. Egy-két dolgon azért ők is meghökkentek.

Détár Enikő: „Most szivattok?!”

Az első feladatban Rácz Jenő készült két alapanyaggal a versenyzőknek, akik amikor meglátták, mik lapulnak a búra alatt... nem akartak hinni a szemüknek.

Teljes Rácz Jenő csapata! Ők jutottak be a vígaszágról!

A Válogató utolsó napján eldőlt, hogy kik kaparinthatják meg az utolsó négy kötényt. Roland, Éva, Attila és Enikő elmesélték, milyen érzés volt bekerülni Jenő csapatába.

Ha csapatot nem is, egy utolsó esélyt azért kaptak

Újabb főzés, újabb lehetőség. A versenyzők közül még mindig akadtak olyanok, akik nem győzték meg teljesen a séfeket, ezért pénteken visszatérnek egy újabb kihívásra.

Zé hentesnek állt, és pult alól osztotta a húsokat

A második feladat középpontjában a friss húsok, ennél is pontosabban pedig Zé állt. A zsűritag olasz nagypapáját megidézve, bepattant a hentes pult mögé, és eladta az áruját.

Sárközi Ákos: „Ez a hús él!”

Nyers hús, félresikerült tálalások, eltolt textúrák, mégis rengeteg lehetőség. A séfek ugyan nem akartak mindenkit a saját csapatukba, mégis így is adtak még egy esélyt öt versenyzőnek.

A versenyzők sokkot kaptak a séfek kritikáitól

Sárközi Ákos és Rácz Jenő ma is folyamatosan figyelte, hogyan dolgoznak a hírességek a konyhában. Persze, most is adtak tanácsokat, a kérdés már csak az volt: megijednek vagy felszívják  magukat tőle a versenyzők!

Zé paráztatott, a versenyzők pedig menekültek előle

Mielőtt a két séf is megérkezett volna, Zé ma is felmérte a terepet a konyhában. A kérdései között azonban megbújt egy-két hasznos tanács is, amelyekkel nem kicsit a frászt hozta a versenyzőkre.

Vajon a mai tizesből kik kerülnek be a séfek csapataiba?

A Válogató második napján tovább folytatódik a küzdelem, ismét 10 híresség méretteti meg magát a konyhában. Vajon kik kerülhetnek be Ákos és Jenő csapatába?
 

Détár Enikőnek a konyhai gépek lesznek a mumusai

A színésznő jobban szeret másoknak főzni, mint magának, azonban érzi, hogy a Konyhafőnök VIP igazi szemléletváltást hozhat majd a főzőtudományába. Kíváncsi vagy, milyen félelmei vannak?

Détár Enikő


szerző:
2018.11.07. 07:00
Détár Enikő

A színésznő jobban szeret másoknak főzni, mint magának, azonban érzi, hogy a Konyhafőnök VIP igazi szemléletváltást hozhat majd a főzőtudományába. Kíváncsi vagy, milyen félelmei vannak?

MACSKÁK: Webber sikerdarabja már 35 éve Magyarországon

Amikor - 35 éve - a Macskákat, Webber egyik legnépszerűbb darabját bemutatták London és New York után először Magyarországon, átütő sikert aratott. Népszerűsége azóta is töretlen. A benne szereplő színészek mind szívesen emlékeznek vissza darabbeli élményeikre.

Sztárok, akik hétköznapi párt választottak maguknak

Bár sokszor elérhetetlennek tűnnek, számos példa bizonyítja, hogy az ő szívükhöz is meg lehet találni az utat. Olyan magyar és külföldi sztárokat kutattunk fel, akik nem ismert emberek oldalán találták meg a boldogságot.

Házkutatás falfirkák miatt


szerző:
2018.01.26. 18:40
Házkutatás falfirkák miatt

A rendőrök állítása szerint falfirka miatt foglalták le annak a 17 éves diáknak a számítógépeit, aki az öt nappal ezelőtti diáktüntetésen felszólalt. Rékasi Zsigmond saját versét szavalta a tüntetésen, szerinte emiatt akarták a házkutatással megfélemlíteni.

Élet a válás után - új darabban talált egymásra a 3 sztárdíva

A férfiak a fejükre estek - állítja Détár Enikő, Sztárek Andrea és Xantus Barbara. Legújabb darabjuk mintha rájuk íródott volna: 3 nő, akit elhagy a férje, ők pedig egy összeomlás után megmutatják: a válás után is van élet.

Szemben az elvárásokkal: sztárpárok, ahol a férfi a fiatalabb

A szerelem kortalan, vagyis sztárok is bizonyítják, hogy működhet nagy korkülönbséggel is kapcsolat. Még akkor is, ha - szemben az elvárásokkal - a férfi a fiatalabb, a nő pedig az idősebb.

Détár Enikő utoljára öltötte magára a macskajelmezt

Détár Enikő vasárnap végleg elbúcsúzott harminckét éves macskaságától és utoljára öltötte magára a macskajelmezt. A Story Extra stábja ott volt vele a Madách Színház öltözőben, ahol utoljára változott át macskává. A művésznő mesélt arról, milyen érzés az utolsó nagyok között elhagyni ezt a szerepet és az is kiderült, miért döntött így.

Nők élete 40 felett: jönnek még kalandok vagy új szerelmek?

Már negyvenen túli ismert magyar hölgyeket kérdeztünk arról, hogy ők mit tapasztaltak: hogyan vagy épp hogyan nem változott meg az életük miután betöltötték a negyvenet? Vajon a negyedik X után tényleg a B oldal következik? Szellemileg, fizikailag, lelkileg is egy új korszak kezdődik? Beköszön az életközépi válság? És új kalandok, esetleg szerelmek jönnek? Nemrég minderről híres magyar férfiak vallottak nekünk, most akkor halljuk a hölgyeket is, és lássuk, melyik nem, hogyan vélekedik a témáról.

 

Miért vagyunk hűtlenek?

Három ismert nő, három elvált színésznő állt a Fókusz Plusz kamerája elé - válásról, hűségről és hűtlenségről beszélnek. Mindhárman végigkövették a másik válsághelyzetét, és mindhárman felteszik a kérdést: képesek lennénk egyszerre több embert is szeretni? Az ember génjeiben is kódolva lenne a poligámia, a hűség pedig csak döntés kérdése?

Elképesztő fájdalmak!


szerző:
2016.09.09. 18:41
Elképesztő fájdalmak!

Détár Enikő térdéből egy porc vált le, amely nagyon megkeserítette az életét a színésznőnek. Egész nyáron fájdalmak közepette lépett fel a Macskák című musicalben, így a műtétet nem lehetett tovább halogatni. Most, hogy túlesett rajta, hosszú pihenés vár rá.

Exkluzív interjú: Rékasi Károly ismét kórházban

Rékasi Károly exkluzív interjúban mesélt állapotáról a Story Extrának, miután újra kórházba került. Tucatnyi operáció után húsevő baktérium támadta meg, szervezete legyengült és 10 kilót fogyott. Rékasi azt mondja, már nem fél a haláltól, mióta tavaly júniusban átélte. Tizenhárom hónap embert próbáló eseményeiről mesélt a Barátok közt színésze, és arról, hogy miből és kikből merített a legnehezebb pillanatokban energiát. Azt is elárulta, hogy miért vásárolta meg a Détár Enikővel egykor közös házukat Telkiben.

Vége az ingatlanvitának!


szerző:
2016.06.17. 18:00
Vége az ingatlanvitának!

2 éve vált el egymástól Rékasi Károly és Détár Enikő, de az anyagi javakon sokáig nem tudtak megegyezni. Persze nem volt könnyű dolguk: egy 280 négyzetméteres, Telkiben fekvő házról is dönteniük kellett.

Détár Enikő masszázst vagy simogatást választ?

Détár Enikőt egy színházi próba közben lepte meg a Story Extra kamerája. A díváról az is kiderül többek között, hogy mit tart fontosnak egy párkapcsolatban.

Ezt jósolták korábban sztárjaink a Saul fiának…

Nézd meg, mit mondott Détár Enikő, Dér Heni, Dombóvári István, a Nyári lányok, Alföldi Róbert, Sáfrány Emese Aleska, Antal Timi, Szilágyi Áron, Csonka András, Geszti Péter, Győrfi Pál, Fodor Zsóka, Kulka János és Koós János.

Mit szégyelnek a sztárok eddigi életükből?

A Story Extra ezúttal arra volt kíváncsi, hogy hazai kedvenceink mit bántak meg eddigi életük során, esetleg mit csinálnának másképp utólag...

Különös kapcsolatok a Story Gálán

Egy ilyen eseményen vajon mi a fontosabb a sztároknak: a régi barátságok ápolása vagy újak létesítése?

Dögös szerkókban pózoltak a dívák

Vészesen közeleg a Story Gála, ami azzal jár, hogy a sztárok gondolatai mostanra szinte csakis a bál körül forognak. Az egyik legfontosabb kérdés ilyenkor, hogy milyen ruhakölteményekben lépjenek a vörös szőnyegre. Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit közösen készülődtek a Story Extra kamerája előtt. A három díva nem rejtegette formás idomait…

Story Extra 2016-02-11


szerző:
2016.02.11. 17:25
Détár Enikő megerősödött a válás után

A színésznő csaknem harminc évig tartó házasság után vált el a férjétől, Rékasi Károlytól, és bár nem tagadja, voltak nehéz pillanatai, mára sikerült lezárnia a múltat. Enikő két sorstársával, Ladinek Judittal és Koós Rékával most a színpadon is bebizonyítja, hogy van élet a válás után.

Reflektor 2015-10-28


szerző:
2015.10.29. 00:55
Reflektor 2015-10-28

A Barátok közt egykori sztárja, Németh Kristóf jövő héten ünnepli a negyvenedik születésnapját, az égiek azonban már öt hónappal ezelőtt gondoskodtak az ajándékáról. Détár Enikő csaknem 30 évig tartó házasság után vált el a férjétől, Rékasi Károlytól, és bár nem tagadja, voltak nehéz pillanatai, mára sikerült lezárnia a múltat.

Csuja Imre aranygombbal jutalmazott, de csak az egyik sztárcsemete remekelt

A Hungary’s Got Talentben minden zsűritagnak egyetlen egyszer lehetősége van arra, hogy az aranygomb megnyomásával azonnal az élő show-ba jutasson egy versenyzőt. Csuja Imre élt először ezzel a visszavonhatatlan és megismételhetetlen jogával. Máris mutatjuk, kik azok, honnan jöttek, akik a színészt ennyire meggyőzték produkciójukkal. És a mindig vicces Badár Sándor illetve a Détár Enikő és Rékasi Károly gyerekének szereplését, és az azokra érkezett reakciókat is felidézzük.

A Got Talent zsűritagja aranygombbal jutalmazott

A pillanat, amikor a magyar Hungary’s Got Talentben először arannyá változott az egész stúdió. Csuja Imre nyitotta a sort, az Infusion trió pedig rögtön bejutott az élő adásba.

Rékasi Eszter után már nem fogunk tudni ugyanúgy nézni a Led Zeppelinre

Détár Enikő és Rékasi Károly lánya olyan brutális tánccal körített énekprodukciót villantott, ami után a zsűri négyszeres nemmel küldte haza. Sokan nem értik, mégis minek lehettünk szemtanúi, most Önön a sor, hogy segítsen megérteni a látottakat! Szavazzon!

Détár Enikő Ladinek Juditnak köszönheti, hogy újra boldog

Azt mondják, felnőttkorban nem köttetnek már szoros barátságok. Néha azonban úgy hozza az élet, hogy mégis összetalálkoznak hasonló gondolkodású emberek, és kialakul közöttük valamiféle kötelék. Ebben a helyzetben van hazánk két gyönyörű színésznője is.

Ezrek töltötték színházban az éjszakát

Válás rock and roll Détár Enikővel, vers a’la carte Kováts Adéllal, és szinkronizálás Pásztor Erzsivel. A negyedik Színházak Éjszakáján az intézmények több száz programmal várták a nézőket. 25 színházba lehetett bejutni egyetlen karszalaggal a fővárosban.

Kefir gyerekkoráról nosztalgiázott

A V-Tech énekese, Kefir, gyerekkorában olyan sztárokkal ismerkedhetett meg, mint Máté Péter vagy az akkor még pályakezdő Détár Enikő, sőt olyan is előfordult, hogy a legendás színész, Bujtor István vitte reggel iskolába. A zenész a szülei társaságában idézte fel riporterünknek gyerekkorát.

Nagy szerelmek és nagy szakítások 2014-ben

Megnézzük, ki, kivel és merre indult el idén azzal a fránya, kiszámíthatatlan kisvonattal az érzelmek hullámvasútján...

Szerelmi hullámvasút


szerző:
2014.12.30. 19:15
Szerelmi hullámvasút

2014-ben új álompárok születtek és szétszakíthatatlannak tűnő kapcsolatok estek darabjaikra...

Fókusz 14-07-25


szerző:
2014.07.25. 19:30
Fókusz 14-07-25

Fókusz: Boldogok vagyunk! - Először áll kamera elé Détár Enikő és új szerelme. Péterrel a korkülönbség sem volt akadály. Brutális részletek - Megszólal az Omega kontra taxis bunyó koronatanúja. Katalin szerint nagyobb baj is lehetet volna. Szexbomba és szívtipró - Adát és Kristófot egy fotó hozta kellemetlen helyzetbe. Leleplezték az új álompárt?

Détár Enikő boldog, de nem tervez előre

2013. november óta ismerik egymást, de a nyilvánosság elé most állnak ki először együtt. Enikő és párja, Péter, eddig is élték szerelmes napjaikat, de mindketten válófélben voltak, ezért szerették volna kapcsolatukat megóvni a nyilvánosságtól.

Reflektor 14-07-02


szerző:
2014.07.02. 23:30
Reflektor 14-07-02

Reflektor: Détár Enikő új életet kezdett. Ábel Anitával ébredhetünk egy hétig.

Détár Enikő új életet kezdett

A színésznő ma már felszabadultan és vidáman mesél élete egyik legnehezebb időszakáról, amelyben természetesen mindvégig ott állt mellette barátnője és kolleganője, Ladinek Judit.

Reflektor 14-05-22


szerző:
2014.05.23. 01:00
Reflektor 14-05-22

Reflektor: Détár Enikő, Muri Enikő és Hajdu Steve is fellép a Szombat Esti Láz fináléján. Szűcs Judith nem szégyelli plasztikai műtéteit.

Reflektor 14-03-07


szerző:
2014.03.08. 00:15
Reflektor 14-03-07

Reflektor: Pásztor Anna megmutatja a kisfiát. Rúdtáncra perdültek a sztárok.

Rúdtáncra perdültek a sztárok

Rózsa György eleinte rossz szemmel nézte, hogy a lánya rúdtáncórára jár, később azonban megbarátkozott a gondolattal. A népszerű televízióssal és Csillával egy bemutatón beszélgettünk, ahol több híresség is feltűnt.

Fókusz 14-03-03


szerző:
2014.03.03. 18:30
Fókusz 14-03-03

Fókusz: Simon, a partizán - Charlotte barátja mindenkit meglepett beugrós akciójával. Lesz-e következménye a szabályszegésnek? Romantikus lánykérés - Hasonmás várta a rajongókat Vastag Csaba koncertjén, de végül az összes X-Faktor-győztes megérkezett. Újra boldog - Détár Enikő egy nála 10 évvel fiatalabb férfi oldalán találta meg a szerelmet, őszintén mesélt párjáról.

Már nem kell tovább titkolóznia Détár Enikőnek

Túl van élete legnehezebb időszakán, és most már új szerelméről is képes beszélni. Détár Enikő nemrég egy megrendítő interjúban vallotta be, hogy lezárta a múltat, és ha elérkezettnek látja az időt, párját a barátainak is bemutatja. Az 50. születésnapján már nem kellett titkolóznia senki előtt.

Fókusz 14-02-04


szerző:
2014.02.04. 19:55
Fókusz 14-02-04

Fókusz: VV nagyágyúk - Összeültek és kielemezték őket. A VV 5 hősei a ValóVilág 6 botrányairól. Továbblépett - Hogyan élte túl házassága válságát és kezdett új életet? Détár Enikő legnehezebb időszakáról mesél. A pénz boldogít? - Hajléktalan volt, milliomos lett. Egy magyar férfi mesébe illő története.

Détár Enikő újra boldog


szerző:
2014.02.04. 19:00
Détár Enikő újra boldog

Őszintén vall élete legnehezebb időszakáról és arról, miként éli most mindennapjait és miért látják olyan boldognak az ismerősei. 29 év házasság, és közel egyévnyi huzavona után, a házaspár útjai, úgy tűnik, végleg szétválnak.

Reflektor 14-01-14


szerző:
2014.01.15. 00:20
Reflektor 14-01-14

Reflektor: Détár Enikő új életet kezdett. Chris divatbemutatóján jártunk. Olivia Wilde kisfiút vár.

Détár Enikő új életet kezdett

Détár Enikő nem tagadja, hogy nehezen élte meg az elmúlt időszakot, de úgy érzi, mára sikerült lezárnia magában a múltat, és reméli, hogy előbb vagy utóbb egy új férfi mellett kezdhet új életet.

Reflektor 14-01-07


szerző:
2014.01.08. 00:05
Reflektor 14-01-07

Reflektor: Nyári Dia a szakítás okairól mesél. Akik már kimondták a boldogító nemet.

Fókusz 13-12-13


szerző:
2013.12.13. 20:00
Fókusz 13-12-13

Fókusz:Vihart kavartak - Détár Enikőnek új szerelme van? Mik voltak az idei év legdrámaibb szakításai? Sokkoló pillanatok - Leghumorosabb és legmegdöbbentőbb jelenetek az idei X-Faktorban. És a mentorok évértékelése. Nem adja fel! - Két éve küzd a gyermekéért. Pákó kameránkon keresztül üzent a kisfiának.

Szakítások, melyek óriási port kavartak

Címlapokon követte a fél ország a legszenvedélyesebb szerelmek széthullását. Álompárok fordítottak egymásnak hátat, akikről azt hittük kapcsolatuk örökké tart, mostanra mégis külön utakon járnak.

Détár Enikőt a barátnői segítik a nehéz időkben

Egy vörös, egy barna és egy szőke. Három színésznő, akit többéves barátság köt össze. Fésűs Nelly és Ladinek Judit, jó barátnőhöz illően, mindvégig Enikő mellett állt az elmúlt hónapokban.

Reflektor 13-11-22


szerző:
2013.11.23. 01:15
Reflektor 13-11-22

Reflektor: Bozsek Márk őszinte vallomása. Márk mesélt riporterünknek a döntése okairól, és azt is elárulta, hogyan érzi magát a történtek után. Détár Enikőt a barátnői segítik a nehéz időkben. A három színésznőt, Détár Enikőt, Fésűs Nellyt és Ladinek Juditot többéves barátság köti össze.

Fókusz Plusz 13-10-26


szerző:
2013.10.26. 20:00
Fókusz Plusz 13-10-26

Fókusz Plusz: Történelmi vereség - Mi vezetett a 8-1-hez? Klubvezetők, vezérszurkolók és futballikonok mondják el véleményüket. Sikersztori - Hogyan lesz az ötletből valóság? A Barátok közt producere avat be minket a 15 éves sorozat titkaiba.

Miért alakulnak ki a szerelmi háromszögek?

A szerető olyan, mint a kábítószer, nehéz róla leszokni. De miért élnek olyan sokan titkos szerelmi háromszögben, ha közben odahaza is boldogok? És miért lettek hűségesebbek például az olasz férfiak, amióta kevesebb a pénzük? Jöjjenek a válaszok!

Reflektor 13-10-18


szerző:
2013.10.19. 01:05
Reflektor 13-10-18

Reflektor: Détár Enikő tiszta vizet önt a pohárba. Húsz éves az Anima Sound System.

Détár Enikő megtöri a csendet


szerző:
2013.10.19. 01:05
Détár Enikő megtöri a csendet

Míg a férje, Rékasi Károly sajtóközleményben tájékoztatta a közvéleményt az életében bekövetkezett változásokról, Enikő úgy döntött, a Reflektor kamerája előtt tisztázza a róla szóló pletykákat.

Rékasi Károly összeköltözött Pikali Gerdával

A Barátok közt sztárja megelégelte a hónapok óta tartó találgatásokat, és tiszta vizet öntött a pohárba. Közleményben tudatta országgal-világgal, hogy elköltözött Détár Enikőtől és új életet kezd.

Fókusz 13-10-01


szerző:
2013.10.01. 19:45
Fókusz 13-10-01

Fókusz: Mi az igazság? - Házasságuk hetek óta lázban tartja a sajtót! Détár Enikő és Rékasi Károly először reagál a támadásokra. Átrepült a hasadékon - A kínai mutatvány képei bejárták a világsajtót. A bázisugró egy magyar találmánynak köszönheti az életét. Hörgés az életük - Sokkoló fellépés az X-Faktorban és a valóságban. A különleges énektechnika tanulható és a torkot sem nyírja ki.

Rékasiék reagálnak a támadásokra

A Détár-Rékasi házaspár magánéletét hetek óta cikkek tucatjai boncolgatják, miközben ők egyszer sem nyilatkoztak senkinek. Mi feltettük nekik azokat a kérdéseket, amelyeket az újságok eddig nélkülük tárgyaltak meg.

Szerelem újratöltve: van, akinél beválik

Van, akinek az élete egy tündérmese és vannak olyanok is, akik megküzdöttek egymásért és a boldogságért. Fájdalmas szakításról sokan meséltek már nekünk. Olyanok is, akik nem gondolták, hogy valaha újra egymásra találhatnak.

Détár Enikő és húga szoros viszonyban van

Détár Enikőről az elmúlt időszakban leginkább magánéleti válsága kapcsán lehetett hallani. A színésznőt egy új darab próbáján látogattuk meg, ahol az is kiderült, a szerepre való felkészülésben évek óta segíti a húga, Andrea.

Reflektor 13-07-24


szerző:
2013.07.25. 00:20
Reflektor 13-07-24

Reflektor: Détár Enikő legfőbb segítsége a testvére. Craig David egy titokzatos lánnyal érkezett Magyarországra.

Fókusz 13-05-21


szerző:
2013.05.21. 19:50
Fókusz 13-05-21

Fókusz: Véget ért egy álom! - Bár Détár Enikő még férfiként szereti Rékasi Károlyt, bejelentették, hogy elválnak. Vajon miért? Celebvadászat - Sztárok és csillogás Londonban, Adával újra felfedeztük gyermekkorának kedvenc helyszíneit is. Jimmy, a király! - Magyar lett a világ legszebb kutyája, Jimmy mellett megtaláltuk a legkisebb és legaranyosabb négylábúakat is.

Détár Enikő elengedte férjét


szerző:
2013.05.21. 19:00
Détár Enikő elengedte férjét

29 évnyi házasság után elválik Détár Enikő és Rékasi Károly. A kétgyermekes színészházaspár életében voltak már hullámvölgyek, ezúttal a szétválás mellett döntöttek, de vajon mi vezetett idáig?

Szerelem újramelegítve?


szerző:
2012.09.12. 20:52
Szerelem újramelegítve?

A Détár-Rékasi házaspárnak sikerült, Seherezádé is visszatalált Claudióhoz, Sári Évi és Kucsera Gábor is újrakezdte. A szerelemben meg lehet javítani azt, ami nem működik? Van, akinek sikerült a bravúr, de a legtöbben elvéreztek, és végleg szétváltak.

Fókusz 12-09-12


szerző:
2012.09.12. 20:50
Fókusz 12-09-12

Fókusz: Karmolós királyfi - A négyhetes, pelenkás kisoroszlán még csak ismerkedik a külvilággal. Megdögönyöztük. Bevállalós - Gyurcsík Tibi szabadidejében állatokat ment, lefagyasztja magát és elkészítette legújabb dalát. Megint együtt? - Érdemes-e folytatni, ha mélypontra kerül egy kapcsolat? Détár Enikőéknek és Seherezádénak sikerült.

Reggeli - Csak csajok 12-09-05

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz Plusz 12-06-30


szerző:
2012.06.30. 19:30
Fókusz Plusz 12-06-30

Fókusz Plusz: Sötét démonok - Idegösszeomlást kaptak, pszichiátriára kerültek. A lakodalmas zene császára, MC Hawer és a sztárszínész Mészáros Árpád Zsolt megrázó vallomása. Édes élet - Csodakabrió, méregdrága vitorlás. Megmutatjuk, mi az igazi luxus a hőségben, amiről Puzsér Róbertnek is megvan a véleménye.

Reggeli - Csak csajok 12-06-26

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reflektor 12-06-22


szerző:
2012.06.23. 01:00
Reflektor 12-06-22

Reflektor: Détár Enikő és Rékasi Károly már túl van a nehezén. Héder Barnát kicselezte kisfia.

Rékasi és Détár már túl van a nehezén

Közös életük mélypontokban bővelkedett, de büszkén mesélik, hogy mostanra remek lett a házasságuk és nagyon boldogok. Ez látszik is rajtuk!

Reggeli 11-09-22


szerző:
2011.09.22. 08:35
Reggeli 11-09-22

A csütörtöki Reggeliben egy világhírű médiummal 2012-ről beszélgettünk, de vendégül láttuk Bárdosi Sanyit, Détár Enikőt és kisfiát, valamint Kovit is.

Csak csajok 11-09-07


szerző:
2011.09.07. 09:05
Csak csajok 11-09-07

Azt mondják, az igazi férfiak mindig szőrösek, ez azonban nem feltétlenül igaz. Czutor Zoli és Vastag Tomi a szerdai Csak csajokban megmutatták pőre felsőtestüket, a lányok pedig véleményezték, hogy női szemmel melyik a legvonzóbb.

Tíz éve együtt a három díva


szerző:
2011.07.20. 07:50
Tíz éve együtt a három díva

Détár Enikőt, Fésűs Nellyt és Ladinek Juditot egy véletlen sodorta egymás mellé, azóta remek csapatot alkotnak és minden körülmények közt kitartanak egymás mellett.

Csak csajok 11-07-07


szerző:
2011.07.07. 09:05
Csak csajok 11-07-07

Détár Enikő ismét csúcsformában. Az utóbbi nehéz hónapok után Enikő talpra állt. Hogy mi és ki segítette át ezen a nehéz időszakon, az a csütörtöki Csak csajokból kiderül.

Fél Kettő 11-06-30


szerző:
2011.06.30. 14:20
Fél Kettő 11-06-30

Fél kettő: Holland Summer - a Nyári lányok holland állampolgárok lettek. Érd, a világ közepe - Alekosz megmutatja szülőföldjét. Túl van a nehezén - a színésznő és az akaraterő. Vendégem lesz Détár Enikő.

Détár Enikő összeomlott, de talpra állt

Aggódtunk érte, miközben pontosan tudtuk, mennyire erős. Szerencsére Détár Enikő legyőzte a lelkét uralni akaró problémákat, és bár a baj kiváltó oka még mindig fájdalmas, ma már újra tud adni hihetetlen energiájából és akaraterejéből.

D. Tóth András a Reflektorban


szerző:
2011.04.27. 19:07
D. Tóth András a Reflektorban

Május elsejei hatállyal közös megegyezéssel megszűnik Détár Enikő szerződése az RTL Klubbal.

Fél Kettő 11-04-05


szerző:
2011.04.05. 14:15
Fél Kettő 11-04-05

Fél Kettő: A munka konzervál? - Détár Enikő szerint a sok munka segít a szépség megőrzésében, vendégünk a színésznő. El Camino - Gyógyulás, megtisztulás, vezeklés. Mit él át a hívő egy zarándoklaton? A nő helyzete - A nők egyenjogúságáról is szól az a darab, amelyben a Barátok közt Júliája, Mérai Katalin játszik.

Esti Showder Fábry Sándorral 11-03-10

Esti Showder Fábry Sándorral: A találkozás, amelyre 13 évet kellett várni - a Barátok közt fenegyereke, Rékasi Károly az Esti Showderben! Fábry Sándor vendége volt még a Casino sztárja, Fenyő Iván. A zenei színpadon élőben felléptek a Dívák: Détár Enikő, Ladinek Judit és Fésűs Nelly.

Csak csajok 10-12-20


szerző:
2010.12.20. 09:05
Csak csajok 10-12-20

Csak csajok: Member életében előfordulnak nagy újrakezdések. Vannak olyanok, akik tudatosan döntenek az újrakezdés mellett, de a legtöbbször az élet hozza a változást akár a munkában, akár a magánéletben. Sztárvendégeink elmesélik az újrakezdéseiket.

Újraélte a hullámvölgyeket Détár és Rékasi

A Jelenetek egy házasságból akkora hatással volt a nézőkre, hogy többen kapcsolatokat bontottak fel miatta.

Détár Enikőék őszi romantikázása

Rékasi Károly egy Wass Albert estre készül, feleségének megmutatott minden helyszínt, amely az erdélyi íróhoz kötődik.

Csak csajok 10-09-06


szerző:
2010.09.06. 09:05
Csak csajok 10-09-06

A Csak csajokban utánajártunk, hogy mit tehetünk, ha gyermekünknek nincsenek barátai, és szót ejtettünk arról is, hogyan változtathatjuk meg párunk stílusát.

Fókusz 10-06-09


szerző:
2010.06.09. 20:45
Fókusz 10-06-09

Fókusz: Csikó Szabival nagyot fordult a világ. Villámrandi Elton Johnnal. Détár Enikő újra a színpadon! Csalás 4 akkordra? Túlélni a rákot.

Kitüntették az RTL műsorvezetőjét

Détár Enikő fizetési felszólításnak gondolta a Köztársasági Érdemrend értesítőjét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való