KERESÉS search-close

Czutor Zoli

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Czutor Zoli"

Megrázó pillanatokat élt át Nagy Ervin egy taxiban

A tíz legstresszesebb foglalkozás listáját vették végig a Reggeli sztárvendégei, amikor A Tanár főszereplője elmesélte, hogy fültanúja volt egy sokkoló esetnek.

Czutor Zolit és Nagy Ervint majdnem kirúgták a gimnáziumból

A Tanár főszereplője és a zenész osztálytársak voltak középiskolában és komoly bajba keverték magukat több alkalommal is. Az érettségi vizsgájuk is veszélybe került ezek miatt.

Czutor Zoli mexikói élményeiről mesélt

A Belmondo frontembere nemrég tért haza Amerikából, ahol egy zenei konferencián vett részt, immár ötödik alkalommal. Vajon hogy érezte magát?

Czutor Zoli gyerekkori álma, hogy háborús hős legyen!

Mindenkinek vannak meghátorozó filmes élményei, még a sztároknak is. Vajon ki lehetett az első filmes szerelmük? És melyik főszerepet játszanák el? Számos kérdésről lerántottuk a leplet! Jöjjön most Czutor Zoli!

Zene: Nicolai Heidlas / Cím: Never Give Up / www.hooksounds.com

Íme 3 dolog, amit nem tudtál Czutor Zoliról!

Kíváncsi vagy, van-e még olyan rejtett titok vagy akár izgalmas gyerekkori történet, amit te sem tudtál kedvenceidről? Megsúgjuk: van! Nézzük, mit tartogat számunkra Czutor Zoli!

Czutor Zoli mérgében írta első dalszövegét

A Belmondo énekese 13 évesen írta meg első dalát, amit egy beteljesületlen szerelem ihletett. Egy nála fiatalabb lány elutasította ugyan, de Zoli inkább egy dühös dalban megmondta neki a magáét.

Czutor Zoli keresztapa lesz?


szerző:
2018.04.25. 18:00
Czutor Zoli keresztapa lesz?

Niki egy nem mindennapi kéréssel érkezett kedvenc zenészéhez, hiszen azt szeretné, ha ő lenne kislánya keresztapja! Vajon mit szól ehhez Zoli?

Az Anikó #show összehozza a sztárokat és legnagyobb rajongóikat!

Ismét legnagyobb kedvenceikkel találkozhatnak az Anikó #show vendégei. Kameránk ott volt a felvétel előtt, Koholák Alexa, Nyertes Zsuzsa, Czutor Zoli és Didi L’amour pedig elárulták, hogy miben változott meg az életük az ismertség miatt, és hogy milyen ajándékokkal szokták elhalmozni őket a rajongóik.

 

Randitippek Adától, Fésűs Nellytől és Czutor Zolitól!

A három sztár válása után nem könnyen talált párt magának - végül mégis sikerült. Most elárulják, hogyan!

Hogyan kell gyerek mellett randizni?

Mi tévő legyen az elvált szülő, ha gyerek mellett szeretne újra párra találni? Fésűs Nelly, Pintér Ada és Czutor Zoli már tudja. Hasznos tanácsok sztároktól szingli anyáknak és apáknak!

Szavazd meg, hogy ki térjen vissza a Konyhafőnök VIP következő évadában!

Hamarosan jön a népszerű gasztroshow újabb évada, amelyben ismét sztárok mérkőznek meg egymással. Ráadásul ketten lehetőséget kapnak az előző szériából, hogy újra bizonyíthassanak a konyhában. Döntsd el, hogy kik legyenek azok!

Döntsd el, ki térjen vissza a Konyhafőnök VIP következő évadában!

Hamarosan jön a népszerű gasztroshow újabb évada, amelyben ismét sztárok mérkőznek meg egymással. Ráadásul ketten lehetőséget kapnak az előző szériából, hogy újra bizonyíthassanak a konyhában. Szavazd meg Te, hogy kik legyenek azok!

Hogyan tudja összeegyeztetni Czutor Zoli az apaságot a zenéléssel?

Május 15-én van a család világnapja, és ki lehetne ideálisabb vendég a témában, mint az ötgyermekes Czutor Zoli, a Belmondo együttes frontembere! Mit szólt, amikor megtudta, hogy újra apa lesz, és hogyan tudja összeegyeztetni a fesztiválokon való fellépést az apasággal? Minden kiderül a videóból!

Megvan a középdöntő utolsó hármasa is!

A 3. elődöntő hét is a végéhez ért: az eredményhirdetésen kiderült, hogy Kati, Steve és Ervin is ott lesznek a középdöntőben, ahol még nehezebb feladatok várnak majd rájuk!

Steve bevallotta: Ervintől tart a legjobban!

Zé kifaggatta a színészt, hogy miért éppen Zolit választotta kiskuktának, és kiderült: Steve félt Ervint hátráltatni. Őt tartja a legerősebbnek, de emellett egy másik oka is volt, hogy ne szivassa meg.

Steve mindenkit meglepett: Czutor Zoli lett a kiskuktája!

A színész úgy döntött, hogy Zoli lesz 5 percre a segítsége a konyhában! Jó előre eltervezte, hogy milyen műveletnél hívja majd a versenytársát, persze Zolinak ez pont a legrosszabbkor jött!

Vajon az ismeretlen szárcsa megviccelte a versenyzőket?

Olyan vadhús került most a Konyhafőnök VIP pultjaira, amivel a versenyzők többsége eddig még sosem találkozott, sőt nem is hallottak róla! A kóstoláson eldőlt, hogyan teljesítették az első feladatot.

Czutor Zoliból a szárcsa láttán előtörtek a gyerekkori emlékei!

Zoli úgy érezte, hogy mindent az irányítása alatt tart, ráadásul egy igazi tájkép rajzolódott ki a fejében, amit a tálalásában is megakart jeleníteni. Gyerekkori peca képek a tányéron!

Kati a férfiak hálójába került: ki a legnagyobb ellenfél?

Zé éppen arról faggatta a sportolót, hogy kiket tart a legnagyobb esélyeseknek, így a középdöntő kapujában, azonban nemcsak a műsorvezető figyelt. Ervin és Zoli is füleltek!

Czutor Zoli szárcsája kétféleképpen polentával és vízitökkel

A zsűri szerint jó irányba indult, azonban túlságosan nagy hangsúlyt fektetett a kinézetre és közben megfeledkezett az ízekről a díszítő elemek esetében. Nézd meg itt a kóstolást!

Ervin és Zoli lettek a hétvégi apukák, akik bevállalták a gyerekzsúrt!

A kék csapat mindkét kóstoláson megkapta az otthon felejtett, káoszban sütő apuka címeket: először a raviolijuknak rajzoltak arcot, utána pedig jöhetett a keksz-para.

Ervin: „Olyan, mintha balfékek lennénk, pedig nem vagyunk azok!”

A kék csapat egy kicsit elbízta magát az előnyük miatt, ezért a feladat elején eléggé lassúra vették a figurát. Ez persze egy óriási hajrával végződött.

Újabb párviadal indult: Ervin „édes bosszút” állt

A Konyhafőnök VIP sem mentes a harcoktól, így nem volt meglepő, hogy amikor a kék csapat hátráltathatott valakit, Ervin azonnal az édes bosszút emlegetve, Katiéknak dobta a hátrányt.

Tányérarcok és a világok pusztulása is megjelent a zsűri pulton!

Az egg yolk raviolik magasra tették a lécet a versenyzők előtt: volt, akinek széttört a tésztája, mások tányérján a világok harca vagy éppen arcok köszöntek vissza.

A kék csapat Gepárd raviolija

A zsűri szerint Ervin és Zoli tökéletesen prezentálták, mit csinálna két hétvégi apuka a konyhában. A teljes kóstolást itt megnézhetitek!

Ha Czutor Zoli utazik, mindig félredobja a töltött káposzta konzervet

A zenész fontosnak tartja, hogy minden útján megismerkedjen a helyi különlegességekkel. Szerinte ez elengedhetetlen része az utazásainak. A nagy kóstolgatás közben azért vele is előfordult már, hogy olyat etettek vele, amit utána megemlegetett.

Ervinék oltották a „tüzet”, ahogy csak tudták

Ervin szerint annyira kapkodtak Zolival az első feladat alatt, hogy az már szinte amatőr hatást is kelthetett. Ráadásul megállt bennük az ütő, amikor meglátták a raviolinak szánt tésztakásájukat.

Ismét elérkezett a párválasztás és a csapatmunka ideje!

A versenyzők a mai napon nem egyedül, hanem csapatban néztek szembe a feladatokkal. A főzés előtt azonban el kellett dönteni, hogy kik alkotják majd a konyha-duókat!

Sári Évi búcsúzott a második napon!

Az óriási disznók és rémisztő chili-kihívások napján a zsűri végül úgy döntött, hogy Évinek kell távoznia a Konyhafőnök VIP-ből.

Saját chili szósz márkák és gyilkos ételek a kóstoláson!

Igazán pikáns és erős ízek debütáltak a zsűripulton, az ítészek be is készítették a tejet, hogy nehogy baj legyen. Volt, aki a hátrány ellenére is villantott, mások megalkották a saját chili márkájukat.

Czutor Zoli tervezett, a tálalás mégis kifogott rajta

Zolit a Séf is figyelmeztette, hogy időben találja ki, hogyan is szeretne tálalni, ezt a zenész meg is tette, azonban az eszközök összeesküdtek a koncepciója ellen.

Czutor Zoli alapanyagai néha eltűnnek a konyhából! Ki lehet a tettes?

A zenész szeret új ízekkel kísérletezni, persze ilyenkor előfordulnak bakik. Mégse ezekre a legháklisabb, hanem arra, amikor a féltve őrzött alapanyagai a vécében végzik, felesége pakolászgatása miatt.

A karaj kalandok után jöhetett a kóstolás, és némi francia nyelvlecke is!

Miután kiállták a disznó-próbát, a versenyzők prezentálták az ételeiket a zsűrinek. Időhiánytól szenvedő tányérok, okos tálalások és medalionok is felkerültek a nagy pultra.

Czutor Zoli csípős lazaca, chutneyval és hamis wasabival

A zsűri úgy látta, hogy Zoli túlságosan óvatos volt az ízekkel, lehetett volna sokkal csípősebb is az étele. A kóstolást nézd meg itt!

Czutor Zoli sült karaja Czuti mami módra

A Séf értékelte, hogy Zoli csonttal sütötte meg a karajt, ő volt az egyetlen, aki ezt vállalta. Azt viszont sajnálta, hogy a hús egy kicsit kiszáradt. Nézd meg itt az értékelést!

Gigászi húsok vártak a versenyzőkre!

Nemcsak egy karajjal kellett dolgoznia a versenyzőknek, hiszen előtte ki kellett bontaniuk egy óriási darab húsból. A sokk, a cipekedés és a késosztás után a Séf adott nekik pár tippet.

A szépséges Korinna búcsúzott az első napon!

Az első nap kihívásai után a zsűri úgy döntött, hogy Kocsis Korinnának kell távoznia a versenyből!

Molyrágta és égett ropogósok vs. korrekt tányérok!

A versenyzőknek minden részletre ügyelve kellett lemásolniuk a Séf vegetáriánus ételét. Ez volt, akinek sikerült, másoknak viszont meggyűlt a baja a bonyolult elemekkel.

Kóstolás: tankönyszerű tálalások és zavarba jött versenyzők!

Mindenki a kedvenc ételét hozta, egy kérdés maradt csupán: vajon jól betudták építeni a Séftől kapott kacsanyelvet is a receptjükbe? A kóstoláson minden eldőlt!

Czutor Zoli már gyerekkorában elkezdett foglalkozni a főzéssel

Ott sertepertélt a konyhában a szülei körül, és meg is lett az eredménye, hiszen kamaszkorára már odáig jutott, hogy húga nagy kedvence lett a borsófőzeléke. Ezek után viszont elindult egy férfiasabb irányba a gasztro területén.

Czutor Zoli: „Nagyon vártam ezt a versenyt”

Zoli zeneszerző, előadó, a Belmondo együttes frontembere. Amikor épp nem koncertezik vagy zenét ír, akkor a konyhában tölti a szabadidejét, öt gyermek édesapjaként ugyanis rendszeresen főz a családnak.

Czutor Zoltán


szerző:
2017.04.10. 16:46

Story Extra 2016-08-24


szerző:
2016.08.24. 17:25

Story Extra 2016-08-17


szerző:
2016.08.17. 17:25
Czutor Zoli gyermeke is hasfájással küzd - Íme a gyógymód!

A csöppségek hasfájása sajnos elég gyakori probléma, mely komolyabb tüneteket is okozhat. Ezekra a panaszokra gyógymódot jelenthetnek a homeopátiás szerek.

Story Extra 2016-07-22


szerző:
2016.07.22. 17:25
Mitől olyan nehéz a férfiaknak 40 fölött?

A negyedik X sok férfi számára vízválasztó. Több közismert férfit kérdeztük meg, hogy ők is úgy érzik-e, mint sokan, hogy ez már a "B" oldal, és innen már lefelé mennek. Szabó Győző, Czutor Zoli, vagy éppen Scherer Péter is meglepő válaszokat adott.

Czutor Zoli babája is hasfájással küzd

A csöppségek hasfájása sajnos elég gyakori probléma, mely komolyabb tüneteket is okozhat. Erre jó megoldást jelenthetnek a homeopátiás szerek.

Bocskor Bíborka és Czutor Zoltán is a mértékletesség hívei

Számos híresség és elismert ember támogatásával indult útjára „A DETOX nem buli!” kampány, mely a mértékletes alkoholfogyasztásra hívja fel a figyelmet.

Napok kérdése és világra jön Czutor Zoltán ötödik gyermeke

A Belmondo zenekar 46 esztendős frontembere, akkor a legboldogabb, ha végre együtt lehet a család. Ilyen pillanatot kaptunk most el.

Czutor Zoliéknál hangos a Karácsony

Czutor Zoli már számtalanszor mesélt nálunk a családjáról, most viszont el is hozta magával őket, azonban legnagyobb fia, Levente igazoltan van távol, megtudtuk, hogy pontosan miért, ahogy azt is, hogy idén miért is lesz igazán különleges karácsonya a Czutor famíliának!

Miért kerülik a konfliktust a férfiak?

Kétségtelen, hogy sok pasi ösztönösen kerüli a konfliktusokat és áthárítja a partnerére a hibákat, valamint a végleges megoldásra is olykor nehezen szánják rá magukat. Hajdú Steve-vel, Czutor Zolival és Páli Patrícia pszichológussal az okokat kutattuk, és arra kerestük a választ, hogy miért nem akarnak sokat gondolkodni a pasik a párkapcsolataikban. 

Mi változik a második gyerek után?

Amikor az ember megtervezi az életét, általában megvan a fejében, hogy hány gyerkőcöt szeretne, aztán vagy teljesíti a tervet, vagy nem, de tény, hogy az első gyerek okozta izgalmak a második, harmadik gyerkőc érkezésével azért alábbhagynak, sok minden jön rutinból, de azért így is rengeteg változást hoz egy új gyerek érkezése egy család életébe…Czutor Zoli és Pintácsi Viki volt a vendégünk.

„Mi volt a suliban? Semmi!”

„Mi volt ma a suliban? Semmi!” - A válasz, amivel nehéz mit kezdenie a szülőnek. Hogyan tegyük közlékenyebbé a gyereket? Ungár Anikóval, Czutor Zolival és Juhász Anita, pszichológussal beszélgettünk.

Czutor Zoli felesége kislányt hord a szíve alatt

A Belmondo frontembere és felesége, Zsanett januárra várja második gyermekét, így a zenész már ötszörös apuka lesz. Zolival és középső fiával egy jótékonysági eseményen találkoztunk.

Még mindig hódítanak a népművészeti trendek?

Vannak dolgok, amik sosem mennek ki a divatból. Úgy tűnik, ilyenek a népművészeti trendek is. Hogy milyen is az idei divat ezekből a motívumokból, Hrivnák Tünde, divattervező segítségével bemutattuk.

Megválasztották a Balaton legszebb lányát!

Múlt szombaton újra megválasztották a Balaton legszebb lányait. A héttagú zsűri döntése alapján a korona végül Viczián Csilla fejére került, az első udvarhölgy Ricza Nicoletta, a második pedig Török Alexa lett. Vendégeink a dobogós lányok voltak.

Mennyire szólhat bele egy barát a párkapcsolatunkba?

Jó, ha az embernek vannak barátai, pláne még ha a titkaikat is megőrzik. De mi a helyzet a szerelemmel, vajon mennyire szólhat bele egy barát a párkapcsolatunkba, hol a határ és mihez van vagy éppen nincsen joga? Erdőhegyi Brigittával, Angyal Andrással és Vavra Bencével beszélgettünk.

Napi Doktor: Deuteriummegvonással a rák ellen

Nemzetközi siker kapujában a detériummegvonás kutatása! Az elmúlt hónapokban több olyan hír is napvilágot látott, melyek a kutatások sikereiről számoltak be. A magyar és külföldi kutatások eredményei szerint a deutériummegvonás alkalmazásával növelni lehet az onkológiai kezelések hatékonyságát. Vendégünk dr. Somlyai Gábor volt,  a HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. vezető kutatója, akivel a kutatások újszerűségéről és a kutatás aktuális állásáról beszélgettünk.

Mikor jöjjön a második baba?

A tudatos családtervezésnél mindig felmerül a kérdés: mi az ideális korkülönbség az első- és a másodszülött között, azaz mi a megfelelő az anyának és a "nagy" tesónak? Ha egyáltalán van tökéletes időpont a baba érkezésére. Erre próbáltunk meg rájönni Labancz Dániel, gyermekpszichológussal és Gubás Gabi, színművésszel.

Hogyan ússzuk meg olcsóbban a hosszú hétvégét?

Holnaptól megkezdődik a várva várt négy napos hosszú hétvége. Ilyenkor, ahogy az lenni szokott a legtöbb magyar család útnak indul. Habár a legtöbben belföldön maradnak, sokan zárják a nyarat külföldi pihenéssel is. A legtöbben pedig autóval utaznak. A holtankoljunk.hu szakértője, Bujdos Eszter adott spórolási tippeket az utazáshoz.

Hatalmas viharkárok országszerte: miért fizet a biztosító?

A hétfői vihar okozta károkról és arról, hogy mikor kihez fordulhatunk, valamint mivel is érdemes megkeresni egy biztosítót és milyen bizonyítékokkal, Németh Péter, biztosítási szakértőt kérdeztük.

Kilencezer háztartásban továbbra sincs áram a vihar miatt

A vihar nem csak a közlekedésben okozott fennakadásokat, de az áramszolgáltatásban is. Hogy sikerült-e már helyreállítani ezeket, arról az ELMŰ kommunikációs igazgatóját, dr. Boross Norbertet telefonon kérdeztük.

Budapesten útbeszakadás nehezítette a tömegközlekedést

Álló kocsisorok a rakpartokon, egy sor jelzőlámpa nem működik még mindig a fővárosban. Tátongó gödrök, lezárt útszakaszok jelzik a hétfő esti víz pusztítását.  A legfrissebb hírekről a BKK közlekedési információs vezetőjét kérdeztük.

Közlekedési káoszt (is) okozott a vihar

A hétfőn lezúdult csapadék elöntötte a vasúti síneket, a Balatonnál két kilométeres szakaszon mosta alá a vágányokat, míg a keletinél özönvíz szerűen ömlött az aluljárószintre. Lőcsei Virág, a  MÁV szóvivője elmondta, hogyan próbálják kezelni a több órás késéseket és meddig szünetelhet egy-egy vonalon a vonatforgalom.

Ónodi Eszter ihlette meg a festőművészt

Sokszor hallhattunk már nagy művészek múzsáiról. Ők azok, akik inspirálják a költőket, szobrászokat, zeneszerzőket, vagy például a festőket. Bér Rudino, festőművész legutóbb nem más ihletett meg, mint Ónodi Eszter színművésznő. De, hogyan találkoztak ők ketten és mi ragadta meg a művészt Eszterben igazán? Erről faggattuk most Bér Rudinot.

A cross-funkcionális edzések sok esetben az erősember feladatokra épülnek

Az erős emberek évtizedek óta mindig ámulatba ejtenek minket, átlag embereket. Régen a nagy hősök: Herkules, Toldi Miklós, később a cirkuszi erőművészek, manapság pedig az erősember sportolók nyűgöznek le bennünket hatalmas erejükkel. Ráadásul napjainkban egyre többen tartják magukat formában olyan gyakorlatokkal, amiket az erősemberektől lestek el. Vendégeünk volt Medvés Tímea a megafit.hu szakértője és életmód-tanácsadója, valamint Dr. Borbély Attila a Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szövetségének elnöke.

A nők tényleg bénábbak a volán mögött?

Malajziában rózsaszínű parkolókkal gondoltak azokra a nőkre, akik gyermekükkel együtt érkeznek egy bevásárlóközpont parkolójába. Az persze igaz, hogy a majdnem dupla széles helyekre sokkal könnyebb bekanyarodni, mint a normál parkolásra kialakított zónákba, így a férfiak szívesen megmosolyogják az ide parkolókat. Azonban nem csak a világ másik felén, állítólag már itthon is vannak, direkt a hölgyek számára fenntartott jóval szélesebb parkolóhelyek. Hogy előítéletről van-e szó, vagy sem, és a nők valóban ügyetlenebbek a volán mögött, arról most Südi Iringó és Istenes Bence véleményét kérdeztük.

Závodi János valóban csatlakozni szeretne a kétgyerekes apák táborához?

Tizenkilenc hónapos kisfia tartja formában Závodi Janót, a Piramis együttes hatvannyolc éves gitárosát. Sőt, olyannyira megfiatalodott a rocklegenda, hogy akár egy második gyermeknek is örülne, szerinte egy gyerek nem gyerek, és úgy tűnik párja is így gondolja, úgyhogy könnyen lehet, hogy a kétszeres apukák táborát erősíti majd hamarosan. Hogy tényleg így van-e, arról  Závodi Jánost kérdeztük, akit elkísért kisfia, a kis Janó is.

Napi Doktor: Szúr, nyom, lüktet - mindent a migrénről

A hőmérséklet emelkedésével és a nyári szabadságnak köszönhetően, a mindennapi rutinból való kiszabadulással, a migrén az egyik leggyakrabban jelentkező fájdalom, amire az emberek többsége a nyár folyamán panaszkodik. A témában Dr. Vida Zsuzsanna, neurológus volt a vendégünk .

Bántani szavakkal is lehet

Erőszak: ha ezt a szót halljuk, legtöbbünknek valamilyen fizikai erőszak jut eszünkbe. Van azonban egy másfajta erőszak is, a szóbeli a verbális bántalmazásnak számtalan formája létezik, azonban minden esetben fontos tudni, hogy a szóbeli erőszak a fizikai erőszak "előszobája". Erről beszélgettünk Horváth Éva pszichológussal, aki a NANE önkéntese.

Vigyázat! Lehűlés és viharok tarkítják majd a hosszú hétvégét

Már a hétvégén megérkezett a lehűlés, heves viharok kíséretében, és nagyon úgy tűnik, hogy a hosszúhétvége is záporokkal és viharokkal tarkítva múlik majd el, nem kevés munkával ellátva a Katasztrófavédőket. A vasárnapi károkról, valamint arról, hogyan kerülhetjük el, hogy nagyobb baj legyen, Hajdu Mártont, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőjét kérdeztük, a hirtelen lehűlés kapcsán pedig meg kell említenünk a szervezetre gyakorolt hatásokat is, sokakat ugyanis megvisel a hirtelen jött időjárás változás és ez a napokban sokaknak okozhat majd fejfájást. Vendégünk volt Dr. Pintér Ferenc, humánmeteorológus is.

Újabb családi mészárlás Bócsán

A hétvégén ismét családi tragédia történt, ezúttal Bócsán, ahol egy fiú az 54-es út mellett lelőtte édesapját, majd saját magát is, testét a család bócsai tanyájuk közelében találták meg. Már sokszor beszéltünk arról, mi késztethet valakit arra, hogy egy családtagot bántson, az ügy kapcsán most ezt próbáltuk megfejteni, Dr. Bilkei Pál kriminálpszichológussal.

Megdöbbenhetnek a devizahitelesek: milliókkal megnövekedett hiteltartozás és hosszabb futamidő

Ki örülne annak, ha néhány év múlva kiderülne, hogy több százezer vagy millió forinttal többel tartozik a bankjának, mint eddig hitte? És ha egyszer csak két-három évvel kitolódna a hitele futamideje? Sok devizahitelessel előfordult már hasonló, közülük a volt árfolyamgátasok azonban ennek megismétlődését kockázatják, ha nem tájékozódnak most eléggé. Ebben kértük Barabás Gyula, a Széchenyi Hitelszövetség elnökének segítségét.

Bárki megtanulhat rajzolni!

Nagyon sokan hisszük magunkról, hogy nem tudjuk megörökíteni papíron a körülöttünk lévő világot, pedig bárki képes lehet rá. Mint minden, ez is fejben dől el! Ehhez nem kell mást tenni, csak másképp látni, mondjuk az agyunk jobb agyféltekével! Vendégünk Tokaji Melinda, rajz oktató, tréner volt.

Cukor és cukorhelyettesítő kisokos

Gyakorlatilag nem tudunk olyan élelmiszert mondani, ami ne tartalmazna cukrot. Azt már tudjuk, hogy a fehér cukrot, jobban tesszük, ha kerüljük. Ugyanakkor nem kell lemondanunk az édes ízről. Barcza Zsuzsanna dietetikussal átvettük milyen lehetőségeink vannak.

Nagyot fordult a világ VV Robinnal

VV Robin körül zajlanak az események! A VV 7 nyertese nem a tétlen milliomosok életét éli, sőt: rengeteg tervvel és lehetőséggel teli az élete. Hogy pontosan mik is ezek és mi minden történt vele, mióta kijött a villából? Reggel elmesélte.

Jaksity Kata újra itthon!

Jaksity Kata és családja, a közel egy éves amerikai kaland után, hazatért. Az út azért is volt különleges, mert Katáék egyéves pici lánya itt töltötte élete első évét. Emellett is persze rengeteg élménnyel gazdagodtak, így meghívtuk egy kis élménybeszámolóra, Katát pedig elkísérte középső csemetéje, Bende is!

Napi Doktor: Nyári betegség - az úszófül

Az atlétáktól a gyerekekig bárki szenvedhet vízzel kapcsolatos fülproblémákban, mint például az úszófül betegség. A nyári nagy melegben sokszor nem fordítunk kellő figyelmet a fülünkre, pláne, ha egy hűsölést ígérő medencében vagy vízparton tartózkodunk. Vendégünk Dr. Krasznai Magdolna, fül-orr-gégész volt.

Felismerhetetlen állapotban találtak rá a komondorra

Rengeteg embert mozgatott meg egy végletekig elhanyagolt kutya története az interneten, napok óta várják és köröztetik a híreket arról, megéli-e a másnapot a Pucér Bubunak elkeresztelt állat. A csontsoványra éheztetett, beteg, idős komondor nemcsak meghatotta, de meg is mozgatta az embereket, van, aki a születésnapi ajándéka árát ajánlotta fel a gyógyítására. Az állatvédők szerint már van esély a gyógyulására, csak arra nincs, hogy valaha állatkínzás miatt felelősségre tudják vonni azt, aki miatt ilyen állapotba került. Vendégünk Joó István, a Cerberos Állatvédő Egyesület elnöke volt.

Ki az a nagy darab, tetovált férfi a keletinél?

Tetovált, nagydarab férfi oszt ételt, tolmácsol a Keleti pályaudvar aluljárójában, menekült fiatalok veszik körül. Baba hónapok óta dolgozik a Migration Aid önkénteseként, és a segítő munka egyik ikonikus alakja lett – sok migránst már a határról hozzá küldenek.

Penészes kenyér és kosz a pékségben

Ismét elborzasztó körülményeket tárt fel egy pékségben a NÉBIH: penészes kenyerek, por, kosz és macskák átjáróháza az élelmiszrek között. Erről kérdeztük a NÉBIH képviseletében, Dr. Helik Ferencet.

Több millió forint tűnt el magyar banki ügyfelek számláiról

Összesen 110 esetben emeltek le bankok ügyfeleinek számlájáról csalók a világ másik feléről. Több ügyfél jelezte, hogy alkalmanként 50-60 ezer forintos készpénzfelvételről kaptak sms üzenetet, holott nem is használták a kártyájukat. Hogy szerezhették meg a kártya, ill. számlaadatokat és mit tehet ilyenkor egy pórul járt ügyfél? Jakab Péter, bankbiztonsági szakértő volt segítségünkre.
 

Czutor Zoli mindig is apuka akart lenni

A zenész hamarosan ötszörös apuka lesz, ugyanis párja, Zsanett, ismét várandós. Zolinak nagyon fontos a család és bár egy gyermekét sem tervezte előre, mindig boldog volt, amikor bővült a család.

Kés alá feküdt Horváth Gréta!

Horváth Gréta a Szelfi kamerájának bepillantást engedett mellműtétébe. De miért vállalkozott a beavatkozásra? Elmesélte reggel. Vendégünk volt Czutor Zoli is, aki újabb apai örömök elé néz, immár ötödször, és Hevesi Krisztától megtudhattuk, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor párterápiára van szükség. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Czutor Zoli ötödször is apuka lesz!

Czutor Zoli ismét, immár ötödszörre, apai örömök elé néz. Hogy mit szólnak a tesók a kicsi érkezéséhez és egyáltalán Zoli hogyan éli meg, hogy ismét apa lesz? Erről kérdeztük reggel.

Nehéz sorsú gyerekekkel lépnek fel Fischer Ivánék

Fischer Iván Magyarországon egyedülálló produkcióra készül, erről faggatuk. A ByTheWay-es fiúkkal utánajártunk, hogy mennyire lehet tartós egy nyári kapcsolat. Czutor Zoli pedig elárulta miként kezelei a gyermekét érő kritikákat. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Czutor Zoli szerint a szülők nagyon érzékenyek a gyerekeiket érő kritikákra

Rokonok, tanárok és olykor jó barátok így vagy úgy, de kifejtik a véleményüket a gyerekekről. Avatkozzunk közbe vagy hagyjuk, hogy a gyerek oldja meg a problémát? Czutor Zolival és Cziglán Karolina, pszichológussal kerestük a válaszokat.

Érkezik hozzánk Fischer Iván karmester

Hétfőn reggel utánajárunk, hogy vajon tényleg fertőzést terjesztenek-e a nyilvános vécék kézszárítói. Czutor Zolival és egy pszichológussal arról beszélgetünk, hogy mit tehet a szülő, ha kritizálják gyermekét. De érkezik hozzánk Fischer Iván, Kossuth-díjas karmester is, valamint egy fiatal mászó, aki a több mint 8000 méter magas K2-t szeretné első magyarként meghódítani.

Minek készültek a sztárok gyerekként?

Vajon Czutor Zoli mindig is a színpadon képzelte el magát és Hadas Kriszta már az oviban is interjúkat készített a csoporttársaival? Erről meséltek nálunk a keddi 8:08-ban. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Minek készült Czutor Zoli és Hadas Kriszta gyerekként?

Rendőr, tűzoltó, pilóta, énekesnő. A legtöbb gyerek ezeket a válaszokat adja a „Mi leszel, ha nagy leszel?” című kérdésre. Vajon Czutor Zoli mindig is a színpadon képzelte el magát és Hadas Kriszta már az oviban is interjúkat készített a csoporttársaival?

Miben füllentenek a pasik az első randin?

Itt volt velünk a szerdai 8:08-ban Rácz Gergő, Borbély Ricsi és Czutor Zoli, hogy kifaggassuk őket erről a kérdésről. De vendégünk volt még a műsorban Aradszky László, és Hűvösvölgyi Ildikó is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Első randi: Miben füllentenek a pasik?

Az első találkozás nem könnyű dolog, főleg azért mert mind a nő, mind a férfi jó benyomást akar tenni partnerére. Hogy miért kellenek ezek a túlzások a pasik részéről, és mit akarnak ezzel elérni, arról Rácz Gergőt, Borbély Ricsit és Czutor Zolit kérdeztük. 

Mitől retteg Nacsa Olivér?

Többek közt ezt is megtudtuk a pénteki 8:08-ban, de beszélgettünk a párkapcsolatokon belül zajló hatalmi harcokról, babakocsikról, és az Asperger-szindrómáról is. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Hatalmi harcok a párkapcsolatban

Valóban van minden kapcsolatban egy domináns és egy elfogadó? Mindig a férfi a főnök a kapcsolatban? Ezekre kerestük a választ Czutor Zolival és Molnár Andival.

Mennyit bír el egy párkapcsolat?

Fontos kérdés, amit Lolával és Czutor Zolival igyekeztünk tisztázni a pénteki 8:08-ban. Vendégünk volt még Pintér Tibor is, akire rá sem ismertünk, s olyan témákról is beszélgettünk, mint a bárányhimlőjárvány, vagy az útdíjrendszer. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

Mit bír el egy párkapcsolat?

Hogyan ismerjük fel, amikor a vita még építőköve a kapcsolatnak és honnan tudjuk, ha már belefásultunk és kizárólag az összetűzések uralják a párkapcsolatunkat? Czutor Zoli és Lola véleményét kérdeztük.

Mi nem való az ágyba Vastag Csaba szerint?

Rajta kívül Molnár Andi és Czutor Zoli is elárulta mi nem kerülhet fekhelyünkre, de szóba került az anya-lánya kapcsolat, és a kismama torna is a szerdai 8:08 adásában. Na de mi történik akkor, ha egy anya lebetegedik? Többek közt erre is választ kapunk, ha tovább olvasunk!

Öt dolog, ami nem való az ágyba

Egy brit lap összeállítása szerint a házi kedvenceknek, az ételnek-italnak, a könyvnek, a telefonnak és az egyéb munkaeszközöknek semmi keresnivalója az ágyunkban, ahol a pihenésé a főszerep. Mit gondol erről Vastag Csaba, Molnár Andi és Czutor Zoli? Valamint elárulták azt is, hogy őket mivel lehet kikergetni az ágyból.

Esélylatolgatás és visszatekintés a mentorsegédekkel

Geszti Péter idén már nem mentorként, hanem mentorsegédként tért vissza és nagyon élvezte a feladatot, hiszen nem az ő vállát nyomta a nehéz döntés súlya. Puskás Peti és Stohl András közösne latolgatták a versenyzők esélyeit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való