KERESÉS search-close

Czuczor-Gidai Zsófia

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Czuczor-Gidai Zsófia"

Ilyen még nem volt – Az egyik versenyző bealudta magát a döntőbe!

Ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt nagyon izgalmas napra virradhattak a Hungary’s Got Talent versenyzői, ugyanis ekkor dőlt el, ki jut tovább a döntőbe. Zseniális előadással érkeztek az előadók, volt vetkőzés, öltőzés, ugrálás, tűzokádás és versmondás is. Az egyik legfiatalabb résztvevő, Czuczor-Gidai Zsófi izgulás nélkül állt a színpadra és játékos könnyedséggel adta elő legújabb versét, mely tovább is repítette őt a döntőig.

CZUCZOR-GIDAI ZSÓFI: Anyák napi köszöntője

Czuczor-Gidai Zsófi a Hungary's Got Talent legcukibb versenyzője Nadányi Zoltán: Anyu című versével köszönti édesanyját, és a nézőket Anyák Napja alkalmából. A kislány óvodás kora ellenére most is profikat meghazuttolva állt a kamera elé. Zsófi előadásmódja a 2015-ös tehetségkutató óta mit sem változott, még mindig elolvadunk tőle.

Czuczor-Gidai Zsófi egy verssel kíván boldog karácsonyt

Czuczor-Gidai Zsófia, a Hungary's Got Talent legfiatalabb felfedezettje Weöres Sándor Száncsengő című versével kíván kellemes ünnepeket.

Szombaton eldől, ki nyeri a Hungary's Got Talent versenyét

Több ezer jelentkező, tehetséges, vagy önmagát tehetségesnek tartó előadó vágott neki a Magyarországon először debütáló Hungary’s Got Talent-nek. Szombaton eldől, ki nyeri a Hungary's Got Talent versenyét.

Meglátogattuk a Got Talent legfiatalabb versenyzőjét

A hatéves Czuczor-Gidai Zsófi nemcsak a Hungary’s Got Talent zsűritagjait, de minden nézőt elvarázsolt a tehetségével és cukiságával. A Czuczor-Gidai családot otthonukban látogattuk meg, Zsófi pedig megmutatta nekünk a játékait, sőt, egyik kedvenc versét is elszavalta nekünk.

Reflektor 2015-12-04


szerző:
2015.12.05. 01:35
Reflektor 2015-12-04

A hatéves Czuczor-Gidai Zsófi nemcsak a Hungary’s Got Talent zsűritagjait, de minden nézőt elvarázsolt a tehetségével és cukiságával. Molnár Andinak az év elején ért véget egy hosszú, többéves kapcsolata, ám nemrégiben ismét rátalált a szerelem.

Czuczor-Gidai Zsófi


szerző:
2015.12.04. 10:16
Czuczor-Gidai Zsófi

Zsófi alig hat éves, de ő az egyik élő bizonyíték arra, hogy a tehetségnek és a szereplési vágynak bizony nincsen alsó korhatára. Csomó felnőtt versenyzőtársát maga mögé utasítva versmondással szavalta be magát a Hungary's Got Talent végső döntőjébe. Jelenleg is versenyben van, ki tudja, talán éppen ő lesz az első magyar Got Talent győztese?

Czuczor-Gidai Zsófi átaludta az eredményhirdetést

Miközben a Dirty Led Light Crew csapata és Badár Tamás boldogan fogadta a gratulációkat, a Hungary’s Got Talent első elődöntőjének harmadik továbbjutója, Czuczor-Gidai Zsófi az igazak álmát aludta. Stábunk ott volt, amikor a szülei tudatták vele a nagy hírt, majd amikor a zsűri tagjai is tiszteletüket tették nála.

Íme a Hungary's Got Talent első élő showja képekben!

A Hungary's Got Talent első élő showját mindenki izgatottan várta. Nézze meg Ön is az első adás képeit:

Czuczor-Gidai Zsófi átaludta döntőbe jutását

A Hungary's Got Talent első élő showjában volt vetkőzés többször is, ugráltak két keréken, trambulinon és lángba is borult a színpad, a nézőknek mégsem ez jött be a legjobban. A Fókusz ott volt szombat este a kulisszák mögött, és minden pillanatot rögzített

Szombat óta Zsófikáért rajong a fél ország

A Hungary's Got Talent első élő showjában volt vetkőzés többször is, ugráltak két keréken, trambulinon és lángba is borult a színpad, a nézőknek mégsem ez jött be a legjobban. A Fókusz ott volt szombat este a kulisszák mögött, és minden pillanatot rögzített.

Lehull a lepel a Hungary's Got Talent első élő showjáról

Kilenc tonna vas, másfél tonna  alumínium, ezer négyzetméter fa, és kétszáz méter ledsor. Két és fél hónapig több mint harmincan dolgoztak az RTL Klub történetének leggigantikusabb díszletén a Hungary’s Got Talent élő showjaira. Megmutatjuk, hogyan készült el egy ilyen hatalmas díszlet, és felelevenítjük azt a tíz produkciót, akik ma este színpadra állnak.
 

Fókusz 2015-10-30


szerző:
2015.10.30. 17:25
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való