KERESÉS search-close

Csík János

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Csík János"

500 Ft-os kínai hegedűn kezdett a Csík Zenekar alapítója

Az 1988-ban alkult, 7 tagú zenekar a jubileum jegyében felvidéki koncertsorozatra készül és lesz kettő budapesti nagykoncert is. A felkészülésről Csík János és Szabó Attila meséltek nekünk a Reggeliben.

Magyarok az élen!


szerző:
2016.05.14. 12:40
Magyarok az élen!

A Swift Cup Europe második fordulóját Ausztriában rendezték meg. A Red Bull Ringen három megmérettetésen kellett részt venniük a pilótáknak. Az első körben taroltak a magyarok, és Borsi Gergő is állta a sarat, bár az eredménnyel nem volt elégedett.

Veszélyes lehet az edző és tanítványa között kialakult szerelem?

Egykori és ma is aktív világbajnokok meséltek nekünk arról, hogy előny vagy hátrány, ha a szerelem edző és tanítványa között lobban lángra. Ők hogyan boldogultak? Hogyan derült ki kapcsolatuk, és, ha a magánéletben éppen fasírtban vannak, akkor hogyan teljesítenek a pályán? Nem könnyű, az biztos, főleg akkor, ha a csapat vagy versenyzőtársak ezt egyáltalán nem nézik jó szemmel.

Hegedűre cserélte a karate ruhát


szerző:
2011.09.05. 09:00
Hegedűre cserélte a karate ruhát

Alternatív rock a népzenével ötvözve. Aki a különleges 23 év esszenciájáról mesél, Csík János, a Csík zenekar frontembere. A művész magánéletéről és balesete megpróbáltatásairól is beszél a Portréban.

Portré 11-09-04


szerző:
2011.09.05. 00:20
Portré 11-09-04

Portré: Alternatív rock a népzenével ötvözve. Aki a különleges 23 év esszenciájáról mesél, Csík János, a Csík zenekar frontembere. A művész magánéletéről és balesete megpróbáltatásairól is beszélt a Portréban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való