KERESÉS search-close

Cristofel

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Cristofel"

Top 5 - Cristofel, a kubai macsó, aki gyorsan kikopott a magyar celebvilágból

Alig egy hónapot töltött a ValóVilágban Cristofel, de utána is gondoskodott arról, hogy sokáig emlékezzünk rá. A kubai macsónak kevés idő is elég volt ahhoz, hogy jó sok hülyeséget csináljon – ez repítette őt listánk ötödik helyére.

Felismered az ex-villalakót?

Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba léphet a botrányhős ex-villalakó? Cristofel egy évvel ezelőtt mesélt nekünk arról, hogy két éve kezdte kigyúrni magát: túl volt élet első testépítő versenyén, ahol új barátnője volt legszenvedélyesebb drukkere.

Fókusz 2017-08-09


szerző:
2017.08.09. 19:00

Fókusz 2015-11-18


szerző:
2015.11.18. 18:55
Fókusz 2015-11-18

Mikor lesz vége? - Még mindig keresik a párizsi merényletek kitervelőjét. Vajon létezik még biztonságos ország Európában? Pokoli forgatás - Négy nap a merényletsorozat helyszínén, riporterünk akkor is dolgozott, amikor kitört a tömegpánik! Exkluzív riportunk Párizsból. Összevesztek - Akik elkápráztatták és akik kiakasztották a Hungary's Got Talent zsűrijét. Cristofelék kameránk előtt szakítottak.

HGT: A Tesztoszteron Boys formáció felbomlik

A Tesztoszteron Boys, azaz Cristofel és Futyi egymást hibáztatják kiesésükért, ráadásul Futyi meglepő bejelentést tesz kameráink előtt.

Cristofel és Futyi egy éven át készült a produkciójára

A Valóvilág 5 kubai csődöre, Cristofel nem tagadja, csalódottan távozott a Hungary’s Got Talent válogatójáról, hiszen alkotótársával, Futyival több mint egy éven át készült a szombaton látott produkcióra. A hatodik válogatón szerencsére igazi tehetségek is feltűntek, köztük a Bandart formáció két tagja, Lengyel Katalin és Tóth-Zs. Szabolcs.

Reflektor 2015-11-16


szerző:
2015.11.17. 02:00
Reflektor 2015-11-16

A ValóVilág 5 kubai csődöre, Cristofel nem tagadja, csalódottan távozott a Hungary’s Got Talent válogatójáról, hiszen alkotótársával, Futyival több mint egy éven át készült a szombaton látott produkcióra. Kozsó úgy érzi, szinte a csodával határos, hogy ilyen hamar felépült a tavalyi műtétje után.

Cristofel maga mögött hagyta a múltat és új életet kezdett

A botrányairól elhíresült egykori villalakó személyi edzőnek készül, miközben pultosként dolgozik, nagyravágyó tervei szerint pedig hamarosan divatmodellként hódítja meg a világot. Addig is, amíg megvalósulnak álmai, letölti közmunka-büntetését, amit a bíróság rótt ki rá.

Bréking - VV Cristofelnek dolgoznia kell!

Cristofel elkezdte a rá kirótt 300 óra közérdekű munka letöltését. Könnyű testi sértés, személyes szabadság korlátozása és becsületsértés miatt kapta, amikor 2012-ben kezet emelt akkori kedvesére. Rákóczi úti gyerekként Cristofelnek nem sok kapcsolata volt eddig a parkgondozással. Így meg kellett tanulnia, hogyan fogja a gereblyét, és hogy nem szabad rálépni a végére, mert könnyen fejbe vághatja az embert. Czakó József riportja.

Cristofelnek benőtt a feje lágya?


szerző:
2015.07.15. 18:30
Cristofelnek benőtt a feje lágya?

Cristofel elkezdte a rá kirótt 300 óra közérdekű munka letöltését. Könnyű testi sértés, személyes szabadság korlátozása és becsületsértés miatt kapta, amikor 2012-ben kezet emelt akkori kedvesére. Rákóczi úti gyerekként Cristofelnek nem sok kapcsolata volt eddig a parkgondozással. Így meg kellett tanulnia, hogyan fogja a gereblyét, és hogy nem szabad rálépni a végére, mert könnyen fejbe vághatja az embert.

Fókusz 15-04-22


szerző:
2015.04.22. 18:00
Fókusz 15-04-22

Fókusz: Szabad a csók? - Mennyire veszélyes puszilkodni a kutyánkkal, vagy hagyni, hogy azok szájon csókoljanak minket? Mi lett velük? - Cristofelre rá sem ismertünk, Iza és Krisztián szakítottak, Szandikából fodrász lett. VV nagyágyúk új élete! Vérlázító! - 4 ezer álláshirdetésre jelentkezett egy eperjesi anyuka. Sára azt mondja, a gyerekei miatt nem vették fel sehová.

MEGJAVULT: Cristofel kétkezi munkával keresi a kenyerét

Vendéglátósként és vagyonőrként dolgozik, egyszerre több helyen is Cristofel. Az egykori botrányhős villalakó mára teljes mértékben hétköznapi életet él.

Attila Laciból is Cristofelt csinált

Emlékeztek arra, amikor Aureliot szívatta Attila? Hát most Laci került sorra, a többiek nagy örömére.

Véget ért Szávay Ági és Dj Dominique kapcsolata

A teniszező nő és a lemezlovas még februárban meséltek a Fókusznak egy jótékonysági rendezvényen, bimbózó kapcsolatukról. Várkonyi Attila szerint nem a korkülönbség okozta a szerelmük végét.

Fókusz 14-06-12


szerző:
2014.06.12. 19:30
Fókusz 14-06-12

Fókusz: Mi történt volna? - Kilenc éves kislányt próbált magával csábítani egy ismeretlen férfi Budapesten. Mi tehetnek a szülők? Pattog a labda - Mindenki Brazíliára figyel, ahol kezdődik a fociszamba! Pelé országa, ahogy még nem láttuk. Szexbotrány - Cristofel a testét árulta, vagy csak volt barátnője áll bosszút rajta? És miért szakított megint a kubai macsó?

Cristofel valóban szexhirdetéseiből élt?

Állítólag pikáns képekkel hirdette magát és szolgáltatásait VV Cristofel egy társkereső oldalon. A kubai macsó állítja, a hirdetés volt barátnője bosszúja.

Fókusz 14-05-14


szerző:
2014.05.14. 19:30
Fókusz 14-05-14

Fókusz: Döbbenetes átalakulás - Még a barátai sem ismernek rá. Magdi egy év alatt 70 kilót fogyott. Jön a sikerrecept. Ásó, kapa, nagyharang? - A ValóVilág történelem legnagyobb szerelmi csalódásai! Miért szakított, Dorka és Zsolt, vagy Simon és Charlotte? Más világ - Walkman, tárcsás telefon vagy vhs kazetta. Vajon egy kilencéves ismeri - és tudja ezeket használni?

Új barátnő, új állás: Cristofel révbe ért?

Cristofel kezd megkomolyodni, és abban bízik, többé nem botrányaival, hanem sikereivel kerülhet a címlapokra.

Fókusz 14-04-23


szerző:
2014.04.23. 18:30
Fókusz 14-04-23

Fókusz: Mi jöhet még? - Újabb haláleset és még egy eltűnt férfi! Welsz Tamás ügye egyre rejtélyesebb, bejutottunk a feltört irodaházba! A birodalom visszavág - Eddig ő verekedett, most Cristofelt terítették le! Volt barátnője alaposan beolvas neki. Kérem a cicipénzt!- Saját mellműtétjére gyűjt pénzt egy kétgyermekes anyuka. Sokan támadják, de fia már bedobott a közösbe!

Újabb fordulat: Cristofelt megverték

VV Cristofel ezúttal vesztes pozícióba került. Bár ismét őt kapta el a harci kedv, megfenyegette volt barátnőjét és a lány lakásából sem akart kiköltözni. Vivien segítséget kért. Cristofel pedig szembe találta magát egy férfival.

Fókusz 14-02-20


szerző:
2014.02.20. 19:55
Fókusz 14-02-20

Fókusz: Győztes csapat - Vastag Csaba hatalmas tempót diktál, miközben kényezteti is a bandát. Hatalmas meglepetéseket ígér! Elítélték! - Veronika bántalmazásáért 300 óra közmunkára ítélték Cristofelt. Mit szólnak hozzá az érintettek? Háború a képernyőn - Élőben nézhetjük a Kijevben zajló szörnyű eseményeket. De hogyan érinti ez a nálunk élő ukránokat?

Megszületett az ítélet Cristofel ellen

Bűnösnek találták személyi szabadság korlátozásában, testi sértésben és becsületsértésben is VV Cristofelt. A kubai macsót jogerősen elítélte a bíróság a legnagyobb mértékű közmunkára, azaz 300 órára.

Fókusz 13-12-31


szerző:
2013.12.31. 19:30
Fókusz 13-12-31

Fókusz: Botrányok éve - Idén sem unatkoztunk: Cristofeltől Szepesi Nikiig sokan gondoskodtak a meglepetésekről. Bejártuk a Földet - Mindenhol ott voltunk, ahol történt valami érdekes. Van, aki most is egy sivatagban forgat. Civil a pályán - Sok jelentkezőt kipróbáltak, de a végén csak egy ülhetett be Erős Antónia mellé. Út a Híradóig.

ValóVilág 5. – Aréna


szerző:
2013.12.16. 18:57
ValóVilág 5. – Aréna

2011. szeptember 12-én indult a ValóVilág ötödik szériája, 168 napig tartott.

Fókusz 13-12-11


szerző:
2013.12.11. 20:00
Fókusz 13-12-11

Fókusz: „Megérdemelte” - Nem bánja, hogy megverte Veronikát. Megkezdődött Cristofel büntetőpere. Drámai fordulatok - Út a döntőig az X-Faktorban. Hogyan látják az esélyeiket a finalisták? Királygyalázás? - Kiborult a Zámbó család az Irigy Hónaljmirigy új klipjén. Krisztián felháborodva nyilatkozott.

Elkezdődött Cristofel tárgyalása, nem bánja, amit tett

Hosszú út vezetett el odáig, hogy az egykor Veronikát bántalmazó Cristofelből önmagát áldozatként beállító leendő apuka legyen. A kubai fiú tárgyalása kedden kezdődött, ahol többek közt könnyű testi sértés miatt ült a vádlottak padjára.

Fókusz 13-12-04


szerző:
2013.12.04. 19:55
Fókusz 13-12-04

Fókusz: Furcsa fejlemény - Miután Cristofel bántalmazta barátnőjét, kiderül az teherbe esett tőle. A szélvihar nyomában - A Fókusz bejutott a Fülöp-szigeteki tájfun által letarolt településekre. Magyarokkal is találkoztunk. Coming out - Celebek, akik bevallották másságukat. Hogyan kerül közéjük Csányi Sándor?

A nagy fordulat: Cristofel megérett az apaságra

Pitmannék legkisebb és egyetlen fia repdes a boldogságtól. Barátnőjével 9 hónapja ismerik egymást, és úgy tűnik, kapcsolatuk most minden eddiginél szorosabbra fűződik. Cristofel 21 évesen apa lesz.

Fókusz 13-11-11


szerző:
2013.11.11. 19:45
Fókusz 13-11-11

Fókusz: Vissza az életbe! - A ByTheWay-nek 24 órája volt, hogy felkészüljön Bozsek Márk bejelentése után. X-Faktor a kulisszák mögött. Sziporka-háború - Sebestyén Balázs és Istenes Bence adás után is osztották egymást. Miért gerjedt Nacsa Olivér Kiss Ramónára? Következmények nélkül? - Cristofel jól érzi magát barátnője mellett, aki eltartja. De Vivi több verést nem fog elnézni.

Cristofel újra barátnője imádatában sütkérezik!

Alig másfél hete, hogy Cristofel barátnője kameránk előtt elmesélte, hogyan verte meg őt szerelme. A bántalmazás azonban már a múlté, megdöbbenésünkre Cristofel újra élvezi barátnője bizalmát és teljeskörű szolgálat-készségét.

Másodjára vert nőt és még dicsekszik is vele

A vita hallatán nem gondolnánk, hogy Cristofel és Vivien boldogok, de ők azt mondják. Olyan történetet osztanak meg ugyanis a nyilvánossággal, amivel nem szoktak dicsekedni. És ráadásul ezt közösen teszik.

Toplista: 2012 legnagyobb balhéi, drámái és győztesei

Az 52 hét, 366 napja alatt egyesek szinte kibérelték a hírműsorok adásidejét, uralták a címlapokat, és beleégtek a böngészőoldalak keresőjébe. Jöjjenek 2012 legnagyobb meglepetései, balhéi és legmegdöbbentőbb vallomásai.

VV Veronika reagált a döbbenetes vádakra

Megdöbbentő állítások egy ismeretlen férfi szájából egy internetes portál videójában. Nem kevesebbet állít, mint hogy VV Veronika a testéből él, ráadásul 16 éves kora óta. A szőke lány a vádak miatt azonnal ügyvédjéhez fordult.

Veronika nem bocsájt meg Cristofelnek!

Lassan 5 hónapja, hogy a VV5 Casanovája, Cristofel bántalmazta Veronikát, ám a lány lelkében máig maradandó nyomot hagyott az eset. Mostanra lezárták a nyomozást, így Veronika alig várja, hogy pont kerüljön az ügy végére.

Fókusz 12-08-22


szerző:
2012.08.22. 20:20
Fókusz 12-08-22

Fókusz: A verés ára - Megtörtént a vádemelés. Cristofel akár három évet is kaphat Veronika bántalmazásáért. „Nosza, Nosza!” - Hogyan hódította meg a „szívós szemű Márta” Európát? És kicsoda Michel Teló, aki világsikert aratott vele? Dallas-láz – Találkoztunk Londonban Jockyval, Bobbyval és Samanthával. Hogyan folytatódik a legendás sorozat?

Cristofel 3 évet is kaphat a verésért

Megilletődöttség és egy kis félelem is látszott Veronikán a rendőrségre menet. A nyomozók befejezték a munkát és vádemelési javaslattal zárták le a lány volt szerelmének ügyét. Cristofelt azonban hiába várták a nyomozók, nem jött el.

Pletykálkodás ex-Villalakó módra

A fülledt éjszakán Gigi, Jerzy, Anikó és Anett is bizonyította csúcsformáját, és nem kímélték a többieket. Szóba kerültek a plasztikai műtétek, szakítások és a szerelmek is.

Fókusz 12-05-16


szerző:
2012.05.16. 20:45
Fókusz 12-05-16

Fókusz: Szirota Jennifernek már bejött az átalakulás. Most apján a sor, aki hatalmas súlyával már az életét teszi kockára. Szerelmespárok, akik a valóságban is vállalták az óriási korkülönbséget. Veronika ismét egyedül maradt. Miután megverte és megalázta, Cristofel a kapcsolatát is tönkretette?

Veronika ismét egyedül maradt


szerző:
2012.05.16. 18:28
Veronika ismét egyedül maradt

Hogyan tudta tönkretenni a lány Márkkal való viszonyát az ex-barát? Veronika két hete még boldogan újságolta, hogy megvan az igazi, komoly és talán örökké tartó kapcsolatról beszélt. Mi történhetett?

Veronika: bimbózó szerelem a láthatáron

Cristofelt egykori ellenfele ütötte ki a nyeregből? Veronika bemutatja új szerelmét, aki mindenkinek ismerős lehet. Az ex-Villalakó állítja eddig nem volt szerencséje a férfiakkal, de a jóképű, főiskolás fiúval minden más.

Cristofel mindenről kitálal


szerző:
2012.04.26. 21:05
Cristofel mindenről kitálal

Házasságot tervezgettek, de most már biztos: Veronika és Cristofel viharos kapcsolatának vége. A 19 éves fiatalember elmondja, hogyan bántalmazta Veronikát, a lány Baross utcai albérletében.

Fókusz 12-04-26


szerző:
2012.04.26. 20:50
Fókusz 12-04-26

Fókusz: Cristofel részletesen elmeséli, hogyan verte meg Veronikát, bűneiért akár 5 évet is kaphat. Balogh Edina beavatott minket esküvője titkaiba. De vajon mit tesz meg párja kedvéért odahaza? Dobó Kata először jelent meg a nyilvánosság előtt szülése után. Hogyan sikerült újra lefogynia?

Örökre leírták az ex-villalakók Cristofelt

Az ex-villalakók döbbenten hallották a hírt, nemcsak hogy elítélik Cristofel tettét, Attila meg is mondta a magáét, és örökre leírta a fiút. Peti elsőként látogatta meg Veronikát.

Cristofel a kihallgatószobában


szerző:
2012.04.17. 20:58
Cristofel a kihallgatószobában

Veronika feljelentette egykori szerelmét, ezért Cristofelt 4 rendőr vitte el. A kihallgatáson nem engedték a forgatást, de utána a fiú csak a Fókusznak nyilatkozott.

Veronika nem akarja többé látni Cristofelt

Csütörtökön riporterünk épp úton volt VV Veronikához, hogy Cristofellel való, már véglegesnek tűnő szakítását leforgassa, amikor a lány könnyek között hívta, hogy lemondja az interjút, mert kórházban van: nem sokkal korábban a fiú megverte.

Cristofel: „Veronika megérdemelte, amit kapott”

Egy héttel korábban még a házasságot tervezgették, de csütörtök óta biztos: Veronika és Cristofel viharos kapcsolatának vége! A 19 éves fiatalember Veronika albérletében bántalmazta barátnőjét. Mindketten megszólalnak, egy nappal a bántalmazás után.

Cristofel brutálisan megverte Veronikát

Derült égből villámcsapás! Agyrázkódás gyanújával mentő szállította kórházba Veronikát, miután párja, Cristofel súlyosan bántalmazta őt.

VV fanatikusok elvetemült és extrém tettei

Rajongók, akik bármire képesek az imádott sztárért, és minden alkalmat megragadnak, hogy valamilyen módon érintkezzenek vele. A VV szereplői fél éven át ott voltak a nézők otthonában, akik kiéhezve várták, hogy megismerhessék őket.

VV Veronika álomesküvőjére készül

Fodrásznak tanul, átszabatja magát és esküvőt tervez kéz a kézben Cristofellel, amolyan Veronikásan. A két szerelemharcossal hatalmas viták, de inkább forró csókok közepette töltött el a Fókusz stábja egy napot.

Plasztikmánia: Veronika új orrot kapott

Nem elég a szilikon a szájba és a mellbe, VV Veronika most úgy döntött, hogy az orrát is átszabatja. Szerelme, Cristofel, pedig támogatja mindenben.

Bulihegyek: Cristofel izmai bedurrantak

A kubai macsó meghívása egy hosszú hétvégére szólt Erdélybe. Ki is használta alaposan: repülővel jött, szoliba ment, vetkőzött majd öltözött, utazott és aláírást osztott, és bezsebelte az elégedett tekinteteket.

A legröhejesebb VV jelenetekből szemezgettünk

Balázstól és Lilutól majdnem lehetetlent kértünk. Mégpedig azt, próbálják meg felidézni az elmúlt félév legmeghökkentőbb pillanatait. Abban mindketten egyetértettek, hogy ennyire agyafúrt játszmákra és taktikákra még soha nem volt példa a ValóVilágok történetében.

Hiábavalónak bizonyult VV Péter mesterkedése

Veronika és Cristofel szerelme sok mindent megért már, nem véletlen, hogy a Veterán valóságshow-hős által kirobbantott botrány sem tudta elválasztani őket egymástól. A szerelmi háromszög érintettjei a Reflektor kamerái előtt öntöttek tiszta vizet a pohárba.

Fókusz 12-02-29


szerző:
2012.02.29. 20:45
Fókusz 12-02-29

Fókusz: Búcsúbuli - Fergeteges partival búcsúztak a Villalakók és a műsorkészítők a VV5-től. Miért balhézott megint Cristofel? Fridi újrakezdi - A műsorvezető nem akar Vágó István lenni, elárulja, miben segít a játékosoknak. Hoppá-hoppá! - Szülinapi Republic-koncert a kör közepén állva, avagy kell a cirkusz 22 év után is.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé 12-02-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé: Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a „nappalinkban”, vasárnap este azonban a finisbe ért a VV5. A stúdióban az érzelmek vették át az uralmat a játékosok felett, és a győztes könnyek között búcsúzott hőn szeretett Villájától.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika erőt vett magán és beismerte, mi is történt pontosan Peti és közte azon a kérdéses csütörtökön.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-22

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Kinga is lebukott, nemcsak Veronika

A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Fókusz 12-02-22


szerző:
2012.02.22. 20:15
Fókusz 12-02-22

Fókusz: Hogy csinálta? - Dominika a csigolyáját törte, majd megnyerte a fitnesz-modell világbajnokságot. Fenekük a címlapon - A ValóVilág történetének legbevállalósabb szereplői Sissitől Gigiig, Pandorától Seherezádéig! Hú, de kínos! - Cristofel kamerák előtt döbbent rá, hogy szerelme átverte. Mi jöhet még ezután?

VV: Tüzes latin-amerikai szerelmes szappanopera

Cristofel, ahogyan ő mondaná, nem hazudtolja meg kubai „temperamentusát”, akár egy brazil szappanoperában, úgy alakul viszonya Veronikával, ami idő közben szerelmi háromszöggé csapott át.

Cristofel, Veronika és Péter kapott esélyt a nézőktől a tisztázásra

A szerelmespár és Péter vonulhat el a nyugiszobába, hogy megbeszélhessék egymással az elvarratlan szálakat.

Fókusz 12-02-21


szerző:
2012.02.21. 20:15
Fókusz 12-02-21

Fókusz: Vili bácsi vallomása - Kis híján belehalt a szerelmes üzenetbe! Ott voltunk a Barátok Közt veszélyes jelenetének forgatásán! Telt ház! - Visszatért az összes villalakó! Van, aki ismét háborúra készül, Cristofel viszont történelmet ír. Keserves kezdetek - Hogyan fedezték fel a világ legnagyobb szupermodelljeit és miként a magyar szépségeket?

Peti lefeküdt Veronikával? Cristofel számon kért

A szerelmi háromszög a játékosok kiesése után is folytatódik, a hősszerelmes Cristofelnek van egy megérzése. Peti szerint volt, Veronika szerint viszont nem volt szex.

Szerelmi botrány a Villában – Péter kitálal

Veronika, Péter és Cristofel már újra a Villa falain belül vannak, hiszen ők is visszaköltöztek pár napra a többi kiesett játékossal. Ha azonban igaz, amit Péter a Reflektor kamerái előtt állított, lehet, hogy hamarosan óriási botrány tör ki.

Reflektor 12-02-20


szerző:
2012.02.20. 23:30
Reflektor 12-02-20

Reflektor: Szerelmi botrány a Villában – Péter kitálal! Veronika, Péter és Cristofel már újra a Villa falain belül vannak, hiszen ők is visszaköltöztek pár napra a többi kiesett játékossal. Ha azonban igaz, amit Péter a Reflektor kamerái előtt állított, lehet, hogy hamarosan óriási botrány tör ki. - Új sorozatokkal kedveskedik az RTL Klub.

Összefoglaló drukk az ex-Villalakókkal

Hajrához közeledik a Való Világ 5. szériája. Nemcsak a bentlakók, de az ex-Villatársak is egyre jobban izgulnak. Eszter, Veronika és Cristofel ellátogattak Dyához, hogy közösen szurkolják végig a szerda esti kiválasztást.

Hétről hétre változó Villabarátságok nyomában

Most, hogy a ValóVilág lassan célegyenesbe fordul, itt az idő, hogy áttekintsük a legnagyobb meglepetéseket: kibogoztuk a Villabarátságok szövevényes hálóját, amelyen sokszor már azok sem látnak keresztül, akik főszereplői voltak a játéknak.

Fókusz 12-02-07


szerző:
2012.02.07. 20:15
Fókusz 12-02-07

Fókusz: Focistafeleség? - Tóth Gabi nem ért a focihoz, de egyre jobban szereti, amióta összejött párjával. Vékony jégen nagy keréken - A két amerikai teherautó a Balaton jegén akart Siófokra száguldani, rosszul jártak. A villalakók nem számítottak a régi albérlőkre, kénytelenek voltak egy ágyban aludni.

Furcsa tanfolyamokkal képzi magát Cristofel

Cristofelnél fő motívum az elveszett otthon iránti vágyakozás. A kubai macsó hazaszereteténél csak a szülei iránt érzett rajongása nagyobb. Hogy érettebb személyiséggel vághasson majd a hazaköltözésbe, úgy döntött, tanfolyamokra iratkozik be.

Fókusz 12-01-30


szerző:
2012.01.30. 20:00
Fókusz 12-01-30

Fókusz: A legszebb lányok mindent megmutattak a szépségversenyen, még Vastag Csabiék is ámuldoztak. Egy újságíró és egy kamera bánta a Cristofel buliján történt incidenst. Ki verekedett? Ott voltunk, amikor Eszter megsiratta vereségét és megdöbbent Vera eltitkolt múltja láttán. Mi lesz most a lánnyal?

Balhé, kameratörés, verekedés Cristofel buliján

Van olyan fergeteges buli, ahol elcsattan néha egy-két pofon, de péntek este Cristofel bulijában nem az enyhén spicces fiatalemberek kakaskodtak az aktuális szép lányért. A kocsma előtt egy a munkáját végző stábot támadtak meg.

Fókusz 12-01-16


szerző:
2012.01.16. 19:48
Fókusz 12-01-16

Fókusz: Egymásnak estek - Elhagyta a Villát és máris bajba került. Péter és Cristofel kamerák előtt vesztek össze. Vészhelyzet - Mit kell tenni katasztrófa esetén? Újabb megdöbbentő felvételek a luxushajó balesetéről. Hihetetlen család - 16 gyerek ugyanattól az anyától. Beköltöztünk az ország legnépesebb famíliájához.

Cristofellel is párbajoznia kellett Péternek

Kingától mindenki könnyeket, Pétertől fondorlatos taktikát, a kortesbeszédektől pedig szívbemarkoló frázisokat várt. Aztán minden egy kicsit másképp történt. A legnagyobb meglepetés pedig jóval adás után egy másik stúdióban, Cristofel személyében érkezett.

Fókusz 12-01-11


szerző:
2012.01.11. 20:20
Fókusz 12-01-11

Fókusz: Se veled, se nélküled! - Attila féltékenységi bosszút áll Kingán vagy csak játszik a lánnyal? Tövig nyomta - Cristofel megint alulmaradt Veronikával szemben, még azt sem tudta, hogyan kezelje a pedálokat. Álmodozók - A Nyári lányok beleadtak apait-anyait az első önálló dalba és videóklipbe. És mi van a pasikkal?

Fókusz 12-01-10


szerző:
2012.01.10. 20:20
Fókusz 12-01-10

Fókusz: Megbocsátott - Csilla elkeseredve nézte, ahogy a villában Gergő Serit ölelgeti, de kitartott. Van még megbeszélnivalójuk. Átigazolt - 6 milliárd forintot ért Dzsudzsák Balázs a Dinamo Moszkvának. A legfrissebb részletek a sztárfocista jövőjéről. Levetkőztek - Veronika és Katka ledobott pár kilót, Zsófi viszont nem - Cristofel kíméletlenül kritizál.

Cristofelnek vetkőztek a szexi ex-Villalakók

Még szerencse, hogy a fehérneműs lányok nem hallották miket mondott róluk Cristofel, bár talán a humorérzékük felmentette volna a szülinapos szájhőst. Korábbi valóságshow-k szép lányai, fekete és szőke bombázói pózoltak együtt.

Fókusz Plusz 12-01-07


szerző:
2012.01.07. 19:25
Fókusz Plusz 12-01-07

Fókusz plusz: Összeszedtük azt a csapatot, amelyik már kintről drukkol az egykori VV-ellenfeleknek. Bár nem vitték el a főnyereményt, de gyökeresen megváltozott az életük. Nincs szükség csodamódszerekre, tablettákra, betarthatatlan fogadalmakra, és nem is kell nagyon rákészülni. A módszerek saját tapasztalatokon alapulnak, van, aki már 60 kiló mínusznál jár.

Nincs megállás a VV után


szerző:
2012.01.07. 15:30
Nincs megállás a VV után

Öröm, bánat, szerelem és keserűség – a VV 5 kiesett szereplői idézik fel a Villabeli lét legemlékezetesebb pillanatait és azt, hogy miben változtatta meg a VV a való életüket. Kiesésük óta először látogatják meg a Villát.

A kiszámíthatatlanság játéka a VV5

A ValóVilág párbajain épp azok kerülnek utcára, akit a játékosok visszavárnak. De vajon mi befolyásolja a nézők döntését? Elemeztük az eddigi váratlan fordulatokat, és több érdekes összefüggésre is rádöbbentünk.

Fókusz 12-01-02


szerző:
2012.01.02. 20:05
Fókusz 12-01-02

Fókusz: Alulmaradt a csatában az alfahím, ráadásul Gergőt egy nő ütötte ki KO-val. Nem hitt benne, Kocsis Tibor mégis megnyerte a versenyt. Meghitt pillanatok családi körben. Sztárok szilvesztere, ahogy csak kevesen láthatják Kiszel Tündét, Benkő Dánielt és a Hooligans-t.

Fókusz 11-12-23


szerző:
2011.12.23. 20:05
Fókusz 11-12-23

Fókusz: Könnyes búcsú - Kiköltöztek luxuslakásaikból az X-Faktor döntősei. De vajon hova viszi csomagjait Muri Enikő? Nehéz időszak - Karácsonykor még azt is megszerethetik a villalakók, akivel nincsenek jóban, mi vár most rájuk? Csubakka-divat - Cristofel és Dya próbálta ki a legújabb téli divatot, érték őket meglepetése?

Téli trendek nyomában VV Cristofel és Dya

Bárhol, lábon, karon, vagy akár a fejünkön is Csubakka idén nagy tiszteletnek örvendene a trendszakmában, akárcsak a nagyiék a régi norvégmintás kötött pulcsijukban.

Fókusz 11-12-22


szerző:
2011.12.22. 20:05
Fókusz 11-12-22

Fókusz: Szabadlábon - Veronika mindenre rácsodálkozott első vásárlásán, és kiderült, van-e közös jövője Cristofellel. Nem hitték el! - Csaknem telt házas koncertet adott az X-Faktor 12 döntőse, 9 ezer ember tombolt dalaikra. Cherie, Cherie Lady - Még Varga Viktor is Modern Talkingot énekel, mi megtaláltuk a sikercsapat legnagyobb rajongóját.

Fókusz 11-12-20


szerző:
2011.12.20. 20:05
Fókusz 11-12-20

Fókusz: Összevesztek! - Veronika nem értette miért esett ki, sírva hagyta el a stúdiót és összekapott Cristofellel. A siker íze - A 3 döntőst luxuslimuzin szállította egész nap, Kocsis Tibor két napja a föld felett lebeg. Csoda történt - Dominika gyógyulásában kevesen hittek, most mindenki segít az újabb műtét megvalósításában.

ValóVilág 5 - Boksz Gála  és Kiválasztás 11-12-11

ValóVilág5 Boksz Gála és Kiválasztás: Négy lila kendőért ütötték egymást a Villalakók. A nagy Boksz Gála estéjére az alkalmi öklözők alaposan felszívták magukat. A tét a védettség volt.

Fókusz 11-11-28


szerző:
2011.11.28. 20:20
Fókusz 11-11-28

Fókusz: Miért borult ki a továbbjutó? Mutatjuk mi törént az X-Faktorban Tarány Tamás és a Rocktenors párbaja után. Geszti Péter is megszólal, kiderül, hogyan viseli a magára maradt mentor, hogy utolsó versenyben lévő csapatát is elvesztette. IQ bajnok? Cristofel ország-világ előtt akar rácáfolni az értelmi képességeit ért kritikákra. Vállalta, hogy a Fókusz kamerája előtt tölti ki az intelligencia tesztet.

Megmértük, hogy mennyire eszes a kubai macsó

A Villalakók előbb a háta mögött, aztán már nyíltan is kritizálták értelmi képességeit. Cristofel hősiesen állta a sarat, aztán idekint úgy döntött, vállalja, hogy sok mindent nem tud, de hajlandó tanulni, képezni magát.

Fókusz 11-11-16


szerző:
2011.11.16. 20:20
Fókusz 11-11-16

Fókusz: Kinek mondjam el lépteimet? - Tánclépések és mozdulatok, amiket az X-Faktor koreográfusai találtak ki. Mi a helyzet Kocsis Tibivel? Retró-turkáló - Kincsmustra Freire Szilvivel és Dukai Regináékkal. Mitől trendi a nagymamák ruhája? Hazudj, ha tudsz! - Cristofel önként vállalta, hogy hazugságvizsgálóval teszteli hűségét Veronikához.

Géppel bizonyította igazát Cristofel

A szerelem úgyse rossz, ha keserűséget okoz, de mennyit bír ki egy érzékeny férfi? A Való Világ nagydumás hősszerelmese, Cristofel poligráfos hazugságvizsgálatra is vállalkozott, csakhogy visszanyerje Veronika bizalmát.

Fókusz 11-11-15


szerző:
2011.11.15. 20:20
Fókusz 11-11-15

Fókusz: A siker ára - Hogyan élik meg a népszerűséget, és ez hogyan befolyásolja kapcsolataikat? X-Faktoros versenyzők vallanak erről. Szakítottak - Nemrég még Dubaiban látogattuk meg őket. Karsai Zita elárulja miért váltak külön férjével. Stílusikonok - Sármosak, és kiváló ízléssel rendelkeznek! Bemutatjuk Magyarország legjobban öltözött férfiait!

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-04

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A kubai csődörnek nem egyszerű visszaférkőzni Veronika bizalmába a titoklevél után. Visszatérését követően Eszterrel is szembe kellett néznie Cristofelnek.

Cristofel visszatért a Villába: pofon fogadta

A kubai csődörnek nem egyszerű visszaférkőzni Veronika bizalmába a titoklevél után. Eszterrel is szembe kellett néznie.

Veronika pofonnal, a Fókusz pedig kamerával várta Cristofelt

A nézők kívánságára egy napra visszatérhetett kiábrándult szerelméhez. A szájhős Cristofel péntek délután a Fókusz kamerája előtt hagyta el villámlátogatása után a villát.

Fókusz 11-11-02


szerző:
2011.11.02. 20:15
Fókusz 11-11-02

Fókusz: Hidegzuhany - Keresztes Ildikó után Geszti Péternek is saját csapatát kellett hazaküldenie. Megmutatjuk, mi történt a kínos döntés után. Limuzinnal az éjszakában - Cristofel végighaknizta a hétvégét, első hivatalos fellépésén szétszedték őt a rajongók. A tenisz csillagai - Eddig csak a tévében csodáltuk őket. A világsztárok Budapestet is elkápráztatták.

Ellenáll a kísértésnek a magyar Don Juan

Hiába ölelgeti ezer szebbnél szebb lány, az esze csak a Villán, a szíve pedig Veronikán jár. Miként védekezik egy hősszerelmes skalpvadász a kísértés ellen?

Fókusz 11-10-28


szerző:
2011.10.28. 20:20
Fókusz 11-10-28

Fókusz: Kiélezett küzdelem - A mentorok rákapcsoltak! nemcsak a versenyzők, ők is nyerni akarnak! Zúztak az éjszakában - Cristofel kiengedte a fáradt gőzt! hetedik kerületi lakásából barátai egy féktelen buliba kísérték! Ügyvédnő a villában - A kamara szerint a villalakó viselkedése nem méltó a szakmához!

VV: Így vigad a kubai-magyar


szerző:
2011.10.28. 19:00
VV: Így vigad a kubai-magyar

Egy hónapnyi Villalét teljesen felbolygatta Cristofel lelki világát. Veronika tükrét állandóan magánál hordja – még akkor is nála volt, amikor először bevetette magát az éjszakába.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-25

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Átrendeződtek a viszonyok a Villában: Csaba megerősödött, Veronika összeomlott, Fecó és Attila barátsága pedig veszélybe került.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való