KERESÉS search-close

Ceglédi Zoltán

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ceglédi Zoltán"

Óriás trükkök és nagy nevetések a Heti Hetesben!

Három évvel ezelőtt Jáksó egy újabb hírt olvasott fel a jókedvű társaságnak: a Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

Hogyan likeol Gálvölgyi János?

A művész úr idén karácsonyra tabletet kapott, amin az egész asztaltársaság jól mulatott, leginkább mikor elképzelték, hogyan is használhatja Gálvölgyi a közösségi oldalakat.

Mit tenne Rogán Antal egy igazságszérum hatása alatt?

Egy Fejér megyei laptól többeket elbocsátottak, amiatt, mert Orbán Viktor ünnepi interjújába belenyúltak, így nem azokat a sorokat hozta le az újság, amik valójában elhangzottak a miniszterelnök szájából. Ceglédi Zoltán szerint ez akkor lett volna még érdekesebb, ha a kormány tagjai igazságmondó szérumot szednének. Az újságírónak volt is pár elképzelése arról, mit tenne a kabinetfőnök.

Gábor Zsazsa nyomába sem érhetnek a mai celebek!

A 99 éves korában elhunyt magyar származású Gábor Zsazsáról emlékezett meg az asztaltársaság, velős szállóigéit kielemezve. Az eredmény vegyes lett, van, aki szerint a színésznő megrögzött hazudozó, mások szerint inkább a konzervativizmus ékes példája.

Ceglédi Zoltán:

Orbán Viktor évösszegző sajtótájékoztatójáról az RTL Klub híradója is beszámolt, amit a Heti Hetes asztaltársasága ki is értékelt: az elemző szerint az egész "Sorosozással" csupán egyetlen célja van a miniszterelnöknek...

Ceglédi Zoltán:

Nemrég Kuba előterjesztette azt az elképzelését, miszerint rumban törlesztené az adósságát. Kuncze Gábor szerint jól járnak azok, akiknek tartozik az ország, de a többieknek is eszébe jutott egy-két, az italnak köszönhetően már homályba merült vicces történet, ahogyan az újságírónak is beugrott, hogy mivel fizethetne hazánk.

Mi köze a japánok elhízásának Teddy hiányzó

Ceglédi Zoltán és Para-Kovács Imre egy nemzet túlsúlyosságának kérdését oldotta meg az útóbbi újságíró szokásos jeleneteit is belekeverve a témába.

Ceglédi Zoltán örülne, ha tudná, merre járnak a politikusok

Az újságíró elárulta, hisz abban, hogy a közeljövőben bizonyos technikai okokból kifolyólag pontosan megfogják tudni mondani, hogy melyik politikus hol tartózkodik, így pedig sokkal könnyebb lesz őket megkörnyékezni, ha az ember azt szeretné, hogy csurranjon-cseppenjen neki is valami.

Para-Kovács Imre elárulta, milyen az eredeti Water Willy!

A vízes-vb kabalaállatainak neveit nagy vita övezte a hetekben, így a műsor asztaltársasága is megvitatta, ki mit gondol Water Willy-ről, illetve Lily-ről, akiknek nevét végül a félreértések elkerülése végett magyarosították. Nemcsak Parának, de Hajdu Steve-nek is megvolt a véleménye, ahogyan Ceglédi Zoltán sem rejtette véka alá, ki okolható szerinte az egész ügy miatt.

Kuncze Gábor elmesélte vécés balesetét

Egy felmérés szerint a nők nagyrésze azért dönt párjuk megcsalása melett, mert az nem veszi ki a részét a házimunkából. Erről a volt belügyminiszternek is eszébe jutott egy történet, amiből kiderült bizony sokba kerül, ha Kuncze Gábor segít a házkörül!

Teddy:

A honfoglalás 2000 egyesület véleménye a magyar úszó sportág dolgairól több kérdést is felvetett az asztaltársaságban, Ceglédi Zoltán például nem értette, miért nem foglalkoznak a saját dolgukkal, míg Farkasházy Tivadar egy elnevezésen akadt fent.

Ceglédi:

Az újságíró és Para-Kovács Imre megfejtette, miért is olyan praktikus a miniszterelnök futball iránti szeretete, sőt Ceglédi odáig jutott, ebben a megvilágításban ő is ezt a hobbit választaná!

Teddy:

A korrupció ellenes törekvések sikerein jól mulatott az asztaltársaság, bár Ceglédi Zoltán nem értette, miért pont emléktáblával ünneplik az állítólagos diadalt, így ő és Farkasházy Tivadar is talált sokkal jobb módszert minderre.

Pénzért árulni hamisított autogramot?

Hajdu Steve pólóján szereplő autogram gyeremkkori csínytevéseket idézett fel a Heti Hetes asztaltársaságában. Egészen pontosan azokat az alkalmakat, amikor aláhamisították szüleik aláírását a bizonyítványaikba. Sőt, az is kiderült, hogy Gálvölgyi János a későbbiekben is hasznosította ezt a tudását...

Szerelmes levél Rogán Antalhoz


szerző:
2016.11.20. 23:30
Szerelmes levél Rogán Antalhoz

Egy hír szerint a miniszterelnököt kérdezték kabinetfőnőke tevékenységei és kijelentései kapcsán, aminek az lett az eredménye, hogy Orbán Viktor megvédte politikusát. Ez pedig különös módon ihlette meg Ceglédi Zoltánt!

Bepoloskázták a Heti Hetes stúdióját?

Egy amerikai hölgy nem hajlandó harminc napig intim viszonyt létesíteni a férjével, mert az Donald Trumpra szavazott. Miközben Ceglédi Zoltán erről fejtette ki a véleményét, Hajdu Steve talált valamit kollégájánál. 

Ceglédi Zoltán:

Az RTL Klub Híradójából megtudhattuk, van olyan, hogy a politikusoknak halaszthatatlan dolguk akad. Erre hivatkozva kérte a frakcióvezető az újságírókat is, hogy ne zaklassák a képviselőket. Ceglédi Zoltán szerint a politikus ezzel a kérésével ezt árulta el: a miniszterek hazudnak!

Mi köze Trump-nak Ceglédi Zoltán frissen mosott ruháihoz?

Váncsa István szerint, ha nem tudnánk semmit az új amerikai elnökről, és csak azokat az európai vezetőket ismernénk, akik támogatják, akkor is minden okunk meglenne, hogy visítva meneküljünk a világból. Mindezt olyan átéléssel mondta, hogy Ceglédi Zoltánnak rögtön eszébe jutott, hol tudná hasznosítani kollégája lelkesedését...

Firenzében is mindenki magyar?


szerző:
2016.11.13. 23:30
Firenzében is mindenki magyar?

Kern Andrásnak hála megtudhatjuk, mi szerepel egy gyorsétteremlánc által benyújtott periratban, melyet a firenzei polgármesternek címeztek. Mindehhez Ceglédi Zoltánnak is volt egy-két szava.

Megcsappant a Heti Hetes asztaltársasága?

Rendkívüli dolog történt a műsorban! Ezúttal csupán hatan osztották meg véleményeiket a közélet történéseiről, majd az is kiderült, hogy Frakasházy Tivadar rettentően hasonlít saját magára.

Mit csinálna Ceglédi Zoltán egy terrorista helyében?

Az újságíró elárulta, ha milliárdos terrorszervezet tagja lenne, ő hogyan települne be Magyarországra.

Para-Kovács Imre felesége meg akarta ölni Papp Réka Kingát?

Az újságírónő telefonon kereste Parát, aki helyett a felesége vette fel a telefont. A téma kapcsán az is kidreült, hogy Ceglédi Zoltán barátnője is féltékeny típus.

Ceglédi Zoltán felvilágosította fiatalabb barátnőjét

Az újságíró bevallotta a korkülönbség okoz némi problémát a kapcsolatukban, de van, amiben a két generáció is egyetért!

Ez Ceglédi Zoltán kampányterve az októberi népszavazáshoz

Az újságíró nem éretette a miniszterelnök kijelentését, miszerint lehetett volna még hatásosabban kampányolni a népszavazás kapcsán. Ennek ellenére Ceglédi Zoltánnak is támadt egy-két ötlete...

Mi a közös Orbán Viktorban és Hugh Jackmanben?

Ceglédi Zoltánnak sikerült párhuzamot vonni miniszterelnökünk és a hollywoodi sztár között. Vajon miről lehet szó? Előljáróban csak annyit, hogy köze van hozzá a gardróbjaiknak is...

Rogán Antal a legjobb start up-ot választotta?

Szóba került a helikopterezés, betegszállítás, de még a főzés is. Végül mégis valami teljesen más tényezőnek tulajdonítják a kabinetfőnök sikerének titkát.

A szentesi  vécés néni és a túsztárgyalók esete

A Heti Hetes asztaltársaságának több megoldása is született a szentesi akadálymentesített wc munkaerőhiányára. Hajdu Steve szerint egy ügyfélkapcsolatos kolléga segítehetne, Ceglédi Zoltán azonban teljesen más ötlettel rukkolt elő!

Így csajozik az interneten Kuncze Gábor!

Az egykori belügyminiszter különösképpen próbált levenni egy fiatal lányt a lábáról. Nem mást használt fel hozzá, mint az alaptörvényt!

Teddy szerint Orbán Viktornak csak a foglalkozásával van baj!

Farkasházi Tivadar azt is rögtön megválaszolta, milyen pályát kellett volna választania a miniszterelnöknek! Mi lehet ez? Annyi biztos, Varnus Xavér ebből sem maradhatott ki...

Mi a közös Varnus Xavérban és a NAV-ban?

Nos, azt elárulhatjuk, hogy Gálvölgyi János ugyanolyan érzéseket táplál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal iránt, mint Ceglédi Zoltán Xavér iránt, ha nem engedi befejezni mondandóját. Verekedés a stúdióban?

Ceglédi Zoltán esete a szendvicses lánnyal

A buli utáni másnap írt sms-ek minden baráti társaság poénforrását képezik, lássuk, milyen tapasztalatai vannak a témában Ceglédi Zoltánnak, Para-Kovács Imrének, illetve Jáksó Lászlónak így negyven felett.

Gálvölgyi János és a különös toalett használat

Para-Kovács Imre jelenete egy igazán izgalmas témához vezetett. Valahogy Csonka András neve is felmerült, ám a végeredmény egy bizar befejezés lett. Gálvölgyi János után Ábel Anita is mesélt az illemhelyiségekben szerzett élményeiről.

Csonka Andrásnak üzenete érkezett az Antarktiszról?

A Déli-sarkvidéken felvételt hirdetnek postás munkakörbe. A magas bérezés érdekes gondolatokat eredményezett, de hogy került a képbe Csonka András? A videóból minden kiderül... 

Ezt csinálják titokban adás közben a Heti Hetes tagjai!

Ceglédi Zoltán kezdte a töredelmes vallomást egy nézői észrevétel miatt. Végül azonban nem csak ő ismerte be szokatlan cselekedetét, melyet minden adás elején elkövetnek...

Állati szerelemre derült fény a Heti Hetes műsorában

Ábel Anita különös információkkal szolgált asztaltársaságának. Többen hitetlenkedve fogadták a hírt, miszerint egy nőt egy delfinhez kötnek gyengéd érzelmek, de a részletek igencsak meggyőzőek...

Farkasházy Tivadar zavarba hozta Ábel Anitát?

Ezúttal a hideg ihlette meg a Heti Hetes asztaltársaságát. A különös beszélgetés akkor vált még viccesebbé, amikor kiderült, Heilig Gábor úgy nevetett, hogy nem is hallotta a poénokat...

Pénz vs. szerelem - beszélgetés a fiatal nők házasodási szokásairól

Divatba jött a fekete menyasszonyi ruha. Ez a téma pedig remek táptalaja volt egy jó kis beszélgetésnek. Csak sztereotípia, vagy van némi valóságalapja annak a felvetésnek, miszerint a fiatal nők csupán érdekekből házasodnak össze idősebb férfiakkal?

Ábel Anita apukáját is magával hozta

Az internetadóról gyorsan elterelődött a szó, amit a Heti Hetes asztaltársasága egyáltalán nem bánt. Sőt, Hajdu Steve nem is akarta az eredeti témát folytatni, Ceglédi Zoltán pedig közölte, hogy ha Ábel Anita a nagymamáját is elhozza legközelebb, ő biztos nem jön...

Durva dolgokat felejtettek a szállodában!

Egy majdnem két mázsás sertést veszített el valaki, de ennek köszönhetően azt is megtudhattuk, hogy milyen extrém dolgokat felejtettek már emberek a hotel szobájukban. Annyit elárulunk, nem csak a nagymama található a lista élén...

Kiszel Tünde köszönti fel Jáksó Lászlót?

Ha valaki személyes ajándékkal szeretné meglepni ismerősét, választhatja Kiszel Tündét... Vajon így lesz ez Hajdu Steve-vel is?

Farkasházy Tivadar felesége végig sikoltozta a nászutat

Egy indiai férfi a túl sok szex miatt adta be a válókeresetet. A téma kapcsán felmerült, hogy a férfiak vagy a nők kérik inkább az intim együttlétet. Farkasházy Tivadar elárulta, hogy ő erre már nem emlékszik, viszont van, amire igen...

Papp Réka Kinga a segédeszközök használatának nehézségeiről...

A 80-as években csúnya baleset ért egy pornószínésznőt, ezért Ceglédi Zoltán jól összefoglalta a lényeget: aminek az egyik felét emberbe dugjuk, annak a másik felét nem dugjuk a konektorba! Míg Papp Réka Kinga a segédeszközök rendeltetésszerű működtetésének nehézségeiről mesélt, addig Ábel Anita azon csodálkozott, hogy a kezek használata már retro?!
 

VV Aurelio és a

Nehéz elfelejteni az egykori valóságshow-hős félelmét, ami a dzsungelben történő tisztálkodást illette. Ceglédi Zoltán Gálvölgyi Jánoshoz fordult, hogy véleményezze Aurelio poppoló problémáját.

Nővel kötött házasságot Papp Réka Kinga

Különös momentumokat árult el magánéletéről Papp Réka Kinga. A Heti Hetes asztaltársasága szerette volna, ha megismétli azt a bizonyos boldogító igent, amit a gyengébbik nem egyik képviselőjének mondott ki korábban.

Gálvölgyi Jánosnak megvolt Angelina Jolie?

Para-Kovács Imre és Gálvölgyi János kitalálták, hogy mit üzennének Brad Pittnek. Ám úgy tűnik, a színésznek mostanában nem esete a hollywoodi világsztár.

Feljelentették Kuncze Gábort


szerző:
2016.06.05. 23:00
Feljelentették Kuncze Gábort

A tanulmányai befejeztével különös dolgot művelt az egykori belügyminiszter, ami nem tarthatott sokáig, mivel már a Honvédségnek is szemet szúrt a tevékenyésge.

Rémtörténet borzolta a kedélyeket a stúdióban

Már-már vérfagyasztó emlékeit idézte fel asztaltársaságának Kuncze Gábor. Az biztos, hogy ez a történet nem egy átlagos munkanap volt az egykori belügyminiszter számára...

Hűtlenséggel vádolták Ceglédi Zoltánt?

Azok a házas emberek, akik szeretőt tartanak, hangosabbak a szeretőjük ágyában, mint otthon – állítja egy ezer fős vizsgálat. Jáksó László témafelvetése után Gálvölgyi János egyből Ceglédi Zoltánhoz fordult, aki gyorsan tisztázta a helyzetet az esetleges félreértések elkerülése végett.

Így állt bosszút zongaratanárán Kuncze Gábor

Miután zeneiskolai tanítója félrelökte, nem is gondolkodott sokáig, hogy milyen módon adja vissza a 'kölcsönt'. A revans nem csak az ő zongorai pályafutását döntötte romokba...

Gyilkosság a Heti Hetes stúdiójában?

Ceglédi Zoltán kénytelen volt félbeszakítani a beszélgetést, ugyanis váratlan és halaszthatatlan dolog történt a stúdióban...

Kuncze Gábor megfenyegette Parát

Para-Kovács Imre messzire ment viccnek szánt beszólásával? Kuncze Gábor röviden és lényegretörően reagált a poénos megjegyzésre...

Így próbálták feltörni Gálvölgyi János telefonját?

Beépített webkamera okozott kellemetlen pillanatokat egy párnak, akik még csak nem is sejtették, hogy mit tettek velük. A téma kapcsán Para beavatta Gálvölgyi Jánost a modern eszközök rejtelmeibe...

Ceglédi Zoltán heves reakcióján szórakozott Gálvölgyi János

Vannak olyan felmérések, melyek a szakáll létjogosultságát vitatják. Ceglédi Zoltán természetesen nem tudott elmenni szó nélkül az eredmények mellett.

Magyar György hasonmása visszaél az ügyvéd úr hírnevével?

Egy skót villanyszerelő 26 nőt csábított el egy hasonlóságnak köszönhetően. A Heti Hetes asztaltársaságának egyik tagja az eset kapcsán mesélte el saját élményét...

Kuncze Gábor a belügyminiszter közúti igazoltatásáról

Eddig csak elképzelni tudtuk, milyen lehet belügyminiszterként egy olyan élethelyzet, amikor rendőri intézkedés 'áldozatává' válik egy közúti ellenőrzés során.

Timberlake miatt 'kapott össze' Para és Hajdu Steve

Az előadóművészek létjogosultsága volt a vita tárgya. Az Eurovízió kapcsán felmerült az idei énekesünk eredménye, és Justin Timberlake szerepvállalásának fontossága is.

Ceglédi Zoltán koporsóval érkezett a Heti Hetes műsorába

Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg Debrecenben a Temetők és Sírkertek 2016. „Jelen és Jövő” Szakkiállítást és Konferenciát. Ceglédi Zoltán a hír hallatán vette elő a különös tárgyakat.

Kuncze Gábor lesz a Heti Hetes legújabb vendége

A Heti Hetes 108. vendégével találkozhatnak a nézők vasárnap este 22 órától az RTLII-n.

Boros Lajos találmányával erekció versenyt indítana

Erotika park nyílik egy brazil városban, ahol vibráló székekkel, 7D mozival, nudista medencével, nemi szervet formáló dodzsemekkel, vágy villamossal, go-go táncosokkal, és szex múzeummal várják majd az érdeklődőket. A hír hallatán Boros Lajos azonnal beavatta közönségét saját találmányába...

A felcsúti kisvasút olyan, mint a Lánchíd?

„Cinizmusból nem épül semmi. Magyarországon van egy olyan jelenség, hogy ha valami épül, azt megpróbáljuk kikezdeni. Széchenyi sem járt jobban a Lánchíddal” – mondta a miniszterelnök a felcsúti kisvasút avatásán, ahonnan kizárták a sajtót.

Intim testrészéhez rejtette flaskáját Ceglédi Zoltán

A fesztiválozó fiatalok rendkívül találékonyak. Ceglédi Zoltán és Para-Kovács Imre is könnyen feltalálta magát, ha csemészésre került a sor, sőt a pontos részleteket is elárulták a nyilvánosság előtt.

Biciklis incidens - Gálvölgyi János kifakadt

A színész több ízben is érzékeltette, mennyire bosszantja őt a kétkerekűek társadalma. Habár kicsit ingerülten avatta be a nagyérdeműt emlékeibe, a rekeszizmokat egyáltalán nem kímélte.

Törékeny hímtag helyett eltávolítható intim testrész

Felcsatolható péniszt kapott a francia Héraklész szobor, mivel a város vezetése megelégelte, hogy a vandálok rendereszen lelopják az intim testrészt a köztéren álló alkotásról. A sajnálatos esetek miatt csak ünnepnapokon láthatja viszont hímtagját.

Magyar György meglepetése Hajdu Steve részére?

Ceglédi Zoltán szerint Hajdu Steve-ből Pókember lett, de az igazság ettől sokkal egyszerűbb. Vajon ki és mit hagyott a stúdióban, amibe a színész belenyúlt?

Illetlen volt Farkasházy Tivadar Häkkinennel?

Kellemetlen, de mégis egy életre szóló emlékéről mesélt Teddy. Ebben a 'jelenetben' is Hajdu Steve volt a partner, aki ezúttal Mika Häkkinent játszhatta.

Hadas Kriszta hamarabb megszült, mint a szerelő

A szolgáltatókkal nem mindig könnyű. Volt, akit bezártak a lakásba, ugyanis nem akarta, vagy nem tudta megfelelően elvégezni munkáját. Hadas Krisztával azonban még ettől is furcsább dolog történt.

Kendőzetlen kritika a Heti hetes asztaltársaságáról!

Ceglédi Zoltán csak annyira gonosz, ami még mosolyogni való? Para-Kovács Imre jelenetei szerethetőek? Lássuk, mi minden van még abban a bizonyos levélben!

Parázs vita alakult ki a szabálytalanságok miatt

Nem értett egyet Hajdu Steve és Farkasházy Tivadar, ami a vezetéssel, pontosabban a parkolással kapcsolatos szabálysértéseket illeti. Jáksó László próbálta megállítani a lavinát, de nem sikerült, ezért Para-Kovács Imre egy poénnal vette el a szópárbaj élét.

Frucsa dolgot tett Ceglédi Zoltán

Az egész onnan indult, hogy valami érthetetlen okból kifolyólag, a hortenzia nem ehető. Kiderült, Ceglédi Zoltán már kóstolt olyasmit, amit nem biztos, hogy kellett volna...

Para-megoldás: ha túl sok a rab, de kevés a kéményseprő

Sajnos a kéményekszáma nem csökkent, csak a kéményseprőké. De aggodalomra semmi ok, Para-Kovács Imre kitalálta, hogyan orvosolható ez a kis probléma. Az is kiderült, milyen kritériumoknak kell megfelelniük azoknak a raboknak, akikből tökéletes szakember válhatna.

Ceglédi Zoltán olyat kérdezett, amire nem tudtak válaszolni

A svéd Örebro Egyetem, és a Karolinska Intézet viselkedés kutatói azt vizsgálták, hogy milyen kapcsolat van a szemek színe és a pupillák, illetve a személyiség között.  Kiderült, a barna szemű emberek jó vezetők, míg a kékek nagy belsőerővel rendelkeznek. Igen ám, de mi van a piros szeműekkel? És a dinoszauruszokat akkor megteremtették, vagy a csontjaikat alapból bedugdosták a földbe?

Labdarúgás, szex és stratégia - Teddy sose akarja abbahagyni?

Kiderült, az Európa-bajnokság focistáinak nem kell türtőztetniük magukat, a készülő szigorú házirendben a szexnek is meglesz a pontos ideje, és helye. Egyébként már csak egy kérdésünk van: Teddy, mikor hagyod abba?

Gálvölgyi: „Ha bejön a színházba, én kinyalom a seggét, mert ő a vendég!”

Számos teória született már arról, hogy mi volt előbb: a tyúk, vagy a tojás?! Így arra kérdésre se kapunk igazán jó választ, hogy mi volt előbb, a goromba pincér, vagy a bunkó vendég. A Heti Hetes sztárjai sem jutnak dűlőre, feszülnek az idegek, és a hasizmok a rengeteg nevetéstől.

Papp Réka Kinga lánya kistestvért követel

Egy tanulmány szerint korosztályhoz kötött az időbeosztás, ami az alvást és a szexuális együttléteket illeti. A Heti Hetes tagjai magukat elemezgették, amikor Papp Réka Kinga elmesélte, milyen jelenetben volt része kislányával és volt férjével az óvodában.

Intim fotót mutatott magáról Hajdu Steve

Egy törvényrendelet alapján a szülők megoszthatnak gyermekeikről képeket közösségi oldalaikon, de vállalniuk kell a felelősséget, hogy később bíroság elé kényszerülhetnek a fotók miatt. Ugyanis évekkel később, ha a kicsik felnőttek, beperelhetik anyukájukat és apukájukat a közzétett képek miatt. Hajdu Steve azonban önszántából mutatta meg saját fotóját...

Manchester szurkolók okozták a földrengést

Állítólag a szurkolók annyira belelkesültek, hogy örömük kihatással volt bolygónk mozgására is. Gálvölgyi János azonban megnyugtatta társait és a nézőket, ugyanis szerinte Magyarországon erre nem lesz példa.

Kisípolták Heilig Gábort a Heti Hetesben

Para-Kovács Imre egy jelenetet próbált előadni Gálvölgyi Jánossal, több-kevesebb sikerrel. Közben Bach Szilvia és Heilig Gábor is bemutatta, milyen az, ha a közönség beleszól az előadásba.

Halálfélelme volt Ceglédi Zoltánnak

Egy angol felmérés rangsorolta a legirritálóbb sofőröket. Első helyen a szlalomozó fiatalok végeztek, őket a fehér kisteherautósok követik, majd az idősebb korosztály, a futárok pedig csak a negyedikek a listán. Ez a kutatási eredmény Ceglédi Zoltánban rémisztő pillanatokat idézett fel, amit meg is osztott a Heti Hetes asztaltársaságával.

Ceglédi Zoltánnak több női mellhez volt köze…

...mint Bach Szilviának. Magyarország „C” kosárban van a női mellek nagyságát illetően. Para-Kovács Imre kicsit tanácstalan volt a téma elején, de a színésznő és Ceglédi Zoltán kisegítette.

Élethű virtuális felnőttfilm Para-módra

A legújabb találmány lehetővé teszi a nagykorúak számára készített képsorok maximális élvezetét. Ez a téma teljesen beindította a Heti Hetes tagjainak fantáziáját, sőt régi emlékek is előtörtek a beszélgetés alatt...

Heti Hetes 2015-09-06


szerző:
2015.09.06. 22:00
Heti Hetes 2015-09-06

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

HH best of: Pillanatokig tartó karrierek

Nagy lehetőségek, nagy tervek. Ám sokszor elég egyetlen rossz helyen, rossz időben és rossz környezetben elejtett mondat ahhoz, hogy a gyorsan jött lehetőségből gyors távozás legyen. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

HH best of: Hozzák nyilvánosságra az UFO-aktákat!

A Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

Heti Hetes best of 2015 - IV. rész - 15-06-28

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Gálvölgyi az RTL Híradóban


szerző:
2015.05.31. 19:05
Gálvölgyi az RTL Híradóban

Ha a technika megadja magát, nincs mit tenni, azonnal cselekedni kell, hogy a néző addig is nézhessen valamit, amíg a hiba elhárul. Gálvölgyi János megtiszteltetésnek érezte, hogy ő pótolhatta a híradást.

Hol vannak a váci múmiák?


szerző:
2015.05.25. 16:41
Hol vannak a váci múmiák?

Varnus Xavér az egyik ismeretterjesztő csatornán látott először váci múmiákat, míg Para-Kovács Imre az orgonista koncertjén vélt felfedezni néhány példányt belőlük… Az újságíró és a művész nem először pirít oda a másiknak.

Egy levél ide, egy levél oda


szerző:
2015.05.25. 16:38
Egy levél ide, egy levél oda

Rendhagyó módon indult a Heti Hetes pünkösdi adása: minden vendég kapott egy számára elismerő, és egy méltató kritikát a nézői levelekből válogatva.

Vágd torkon Xavért!


szerző:
2015.05.11. 13:29
Vágd torkon Xavért!

Ha Ceglédi Zoltán kommentálni akar egy hírt, akkor nem kommentálni is fogja! Nincs az a vendég, az a szituáció, ami ettől eltántoríthatná. Varnus Xavér még nem tudhatta, mi vár rá, ha közbeszól az elemző monológjába.

Jöhetnek a vasárnapi kivégzések

A trafik-ügy örökzöld témája a Heti Hetesnek, csak úgy, mint a vasárnapi zárva tartás. Minden héten talál az asztaltársaság újabb és újabb hírt, ami mellett nem tudnak szó nélkül elmenni.

Tóni, a jó aktor


szerző:
2015.05.05. 14:50
Tóni, a jó aktor

Orbán Viktor javaslatára újraválasztották Rogán Antalt a Fidesz frakcióvezetőjének. Mit jelent az aktor a miniszterelnöknek és mit a Heti Hetes vendégeinek.

Varnus: Para, lesz RTL 4, odakerülünk!

Akik szeretik a sajtos szendvicset, intenzívebb szexuális életet élnek. A hír persze megihlette a híres Para-Hajdu jelenetek szerzőit, előadóit, a siker most sem maradt el.

Nem egyszerű dolog a szavazás


szerző:
2015.04.22. 20:34
Nem egyszerű dolog a szavazás

Az RTL Híradó is beszámolt arról a parlamenti szavazásról, amikor a kormánypárti politikusok saját javaslatukra szavaztak nemmel – véletlenül.

Miről álmodnak a humor nagyágyúi?

Ábel Anita a miniszterelnökről álmodott, Para-Kovács Imre Szijjártó Péter frizuráját irigyli, Varnus Xavér nagy vágya viszont végre teljesült: szemtől-szembe láthatja Gálvölgyi Jánost!

Hofi Gézára emlékeztek a Heti Hetesben

Április 10-én volt a humorista halálának 13. évfordulója. Mindenki ismerte, mindenki szerette, hiszen neki mindig mindenről megvolt a véleménye, és soha nem rejtette véka alá. Egy ízben a Heti Hetest is megemlítette előadásán.

Heti hetes 15-04-12


szerző:
2015.04.12. 19:00
Heti hetes 15-04-12

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Váratlan vendég lepte meg a vendégeket

Még szinte el sem kezdődött a Heti Hetes adásának felvétele, a vendégek hihetetlen kreatívak voltak. Jáksó László azonnal elő is kapta a telefonját, hogy lőjön néhány szelfit. És ha már szelfi, akkor nem maradhatott ki a telefonos fotózás királya.

Ceglédi Zoltán csak néhány embert záratna be vasárnap

Az új nyitva tartási szabályok értelmében, sok üzletben hiába tele a polc, csakis kizárólag pékárut és tejterméket árusíthatnak. A Heti Hetes asztaltársaságának még eszébe jutott néhány korlátozási szabály a vasárnapokra.

Kulka: Szenvedélyes nézője vagyok az M1-nek

Az M1 bemutatkozó napja az MTVA szerint sikeres volt. Kimutatták, hogy őket nézték a legtöbben, mivel összeadták a húsz híradás nézettségét. Kulka János minden nap szán rá időt, hogy belenézzen a műsorba.

Mi lenne a politikussal szülői segítség nélkül?

Szijjártó Péter, Rogán Antal, Lázár János, Zsiga Marcell és Varga Mihály is azon szerencsések közé tartoznak, akiknek a családjuk segít, hogy házat vásárolhassanak.

Heti hetes 15-03-15


szerző:
2015.03.15. 19:00
Heti hetes 15-03-15

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való