KERESÉS search-close

CEU-tüntetés

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "CEU-tüntetés"

Áder döntés, spontán tiltakozás

Spontán tiltakozás kezdődött hétfőn kora este a Sándor-palotánál miután Áder János köztársasági elnök aláírta a CEU-t ellehetetlenítő törvényt. A köztársasági elnöki hivatalt rendőrök védték. Egy tüntetőt elő is állítottak, mert festékkel dobálta meg a rendőröket. A többezres tömeg késő éjszaka a Magyar Rádió Bródy Sándor utcai volt székházához vonult. Itt kitűzték az uniós zászlót az épületre. Közben kisebb dulakodás volt, a rendőrök paprikaspray-t is bevetettek.

VÁLOGATOTT RIGMUSOK: ilyen volt a tiltakozás az esti tüntetésen

Azonnal spontán tiltakozás kezdődött a köztársasági hivatal előtt hétfő este, miután kiderült, hogy Áder János aláírta a CEU-t hátrányosan érintő törvénymódosítást. Az RTL Híradó összeállításában megnézhetik a tüntetésen skandált rigmusokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való