KERESÉS search-close

Cápák között

83 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Cápák között"

Milliókat fektetett az egyik cápa egy takarítócégbe

Seres Szilárd visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Moldován Andrástól hétfőn, a Cápák között műsorban. András 10 millió forintot fektetett be a takarító vállalkozásba, és további 30 millió kedvezményes hitelt ajánlott fel a 23 éves porszívóügynöknek.

Nincs saját irodája a Cápák között IT-gurujának

A U-Stream alapítója munkatársai között dolgozik, mert nem akarja, hogy bárki elbújjon a többiek elől, ő sem teszi.

Fehér Gyulának a Cápák között óta sok új barátja lett, de az utcán nem ismerik fel

A milliárdos nem vonul el a beosztottjai elől, külön irodája sincsen, mert nem akar elkülönülni a munkatársaitól. Az irodájába pedig gyalog jár.

A well office-oké a jövő? Egészségesebb és jobb munkakörnyezet a Healthy Cleaninggel!

Seres Szilárd, a Telekom Tettrekész díjának nyertese és a K&H Cápák között különdíjának jelöltje etikus hackerből lett terület és levegő tisztító specialista. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Íme Kerék Dávid varázslatának eredménye, a Kisvilág Magazin!

Kerék Dávid 250 millió forintot kért a befektetőktől 25% tulajdonrészért cserébe egy kis varázslattal. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Zooro: Minősített bio és natúr termékek kutyáknak és macskáknak

Somogyi Róbert 3 millió forintot kért a befektetőktől a külföldi haszon 20%-áért cserébe 5 éven keresztül. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Apró Anna: „Ez egy különleges eset volt!”

Apró Anna ajánlatot tett a Zooro tulajdonosának, aki rövid gondolkodás után elfogadta azt. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Moldován András: „Ez életed nagy lehetősége! Ez holnap nincs!”

Moldován András 10 millió forintot ajánlott Seres Szilárdnak, a Healthy Cleaning tulajdonosának 33% tulajdonrészért, plusz további 30 millió forintos kölcsönt. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Varázslat a Cápák között következő részében!

Igazi világsiker az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas show-műsor 5 főszereplője - Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula, Moldován András - a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. A műsorra sok száz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat. Heteken át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve végleg elvérezni. A műsort, mely heves érzelmekkel, vitákkal, megrendítő fordulatokkal teli, csak erős idegzetű nézőknek ajánljuk!

A komoly karrierhez nélkülözhetetlen a diploma?

Egy friss kutatás szerint a közepes tanulók sikeresebbek az életben, mint a kitűnők. A statisztika azt mutatja, hogy sokkal több átlagon aluli tanuló válik befutott vállalkozóvá, míg a munkanélküliek körében a kitűnő és a közepes tanulók száma közel azonos. Erre tökéletes példa a Cápák között egyik befektetője, Balogh Péter.

Ki nem találnád, milyen vállalkozással állt az etikus hekker a Cápák elé!

180 fokos fordulatott vett Szilárd élete, amikor etikus hekkerből vállalkozó lett. Vajon van oka félni az ügyfeleinek? Kapcsolj hétfőn 21:35-kor az RTL Klubra a Cápák között következő részéért!

A Map00 tulajdonosa tankönyvi hibák sorozatát követte el pitchében!

Így látta Fehér Gyula a Map00 megálmodójának előadását, amit ide kattintva te is újranézhetsz!

„Csiribú-csiribá abrakadabra!” Megdöbbentő varázslat a Cápák közöttben!

Dávid 250 millió forintot kért a befektetőktől 25% tulajdonrészért cserébe. A vállalkozó is belátta, hogy ennek a pénznek a megszerzéséhez egyfajta varázslatra lesz szüksége. Ha kíváncsi vagy, hogy mi lesz a történet folytatása, kapcsolj hétfőn 21:35-kor az RTL Klubra a Cápák között következő részéért!

„Egy nagyon jó vállalkozó egy közepes ötlettel is képes sikeres lenni!”

Így látta Fehér Gyula a fagyitekercseket bemutató Böröcz Zsófi pitchét. Ha lemaradtál A Konyhafőnök győztesének előadásáról, kattints ide!

Moldován András bekeményített: „Gyere vissza, ha van normális ajánlatod!”

Moldován András arra utasítja a vállalkozót, hogy menjen ki, és gondolja újra az ajánlatát. Vajon mit lép erre a kérésre Róbert? A Cápák között hétfői adásából kiderül!

Fehér Gyula: „Nem csak az számít, hogy mit mondunk, hanem számít az arcjátékunk, a testbeszédünk is.”

Így látta Fehér Gyula a Jógakaland tulajdonosainak pitchét, amit ide kattintva te is újranézhetsz!

Fehér Gyula elárulta, hogy miért nem szállt be egy befektető sem a Socks Clubba!

Így látta Fehér Gyula a Socks Club tulajdonosainak pitchét! Ide kattintva tudod újranézni a zokni előfizetést prezentálók előadását!

Alkoholos fagyit gyártó vállalkozókat karolt fel Balogh Levente

Balogh Dániel szakács, Péderi László cukrászmester és Hostyánszki György saját termékükkel, az alkoholos fagyival érkeztek a Cápák elé. 50 millió Ft-ot kértek, cserébe 8%-os részesedésért, valamint a nyereség 50%-át mindaddig, míg a befektetés meg nem térül.

Balogh Levente nemcsak Cápa, hanem a legsportosabb üzletember is

A Szentkirályi víz atyja kötelességének tartja, hogy start-upokat karoljon fel, szeretne visszaadni valamit a magyar fogyasztóknak abból, amit kapott tőlük az ásványvíz elképesztő sikerén keresztül.

Ezt tanácsolnák a Cápák között befektetői a fiatalkori énjüknek!

Vajon mit mondanának a Cápák, ha visszautazhatnának az időben, és üzenhetnének a fiatalkori énjüknek? Extra videónkból kiderül! Cápák között minden hétfőn 21:35-kor az RTL Klubon!

Milliókat fektettek a Konyhafőnök legutóbbi győztesének álmába a Cápák

Böröcz Zsófi sóskaramellás ízű fagyival és egy megnyerő prezentációval érkezett a Cápák elé. 40 milliót kapott tőlük.

Ezzel az ingatlankeresővel 10 perc alatt megtalálod álmaid lakását!

Fehér Zsolt bemutatta az újgenerációs ingatlankeresőt, a Map00-t! Ha kíváncsi vagy, hogy mit szóltak a vállalkozás ötletéhez a cápák, kattints ide!

Begurultak a cápák! Mutatjuk, hogy melyik vállalkozó akasztotta ki a befektetőket!

Fehér Gyula és Balogh Péter teljesen kiakadtak a vállalkozóra! Balogh Levente szerint ez olyan volt, mintha valaki őt tanítaná ásványvizet tölteni. A teljes adásért kattints ide!

Imádod a színes zoknikat? A Socks Clubnál előfizethetsz rájuk!

Mit szólnál, ha különféle színű és mintájú zoknik landolnának bizonyos időközönként a postaládádban? A teljes adásért kattints ide!

Jógakaland: Világra szóló üzlet a játékos gyerekjóga?

A Jógakaland tulajdonosai 35 millió forintot kértek a befektetőktől 15% tulajdonrészért cserébe, hogy kiléphessenek a nemzetközi piacra és beindíthassák weboldalukat. A teljes adásért kattints ide!

Balogh Péter: „Én nem szeretek úgy beszállni egy cégbe, hogy a cég nem nagyon akarja!”

Balogh Péter 5 millió forintot ajánlott fel a Jógakaland tulajdonosainak 20% tulajdonrészért cserébe, plusz 2 év mentorálást! A teljes adásért kattints ide!

A Konyhafőnök győztesének vállalkozására négy cápa is ráharapott!

Böröcz Zsófi a N'icerollal lenyűgözte a cápákat, így Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter és Fehér Gyula is beszállt az üzletbe! A teljes adásért kattints ide!

Vajon mennyi pénzt ér meg a befektetőknek Böröcz Zsófi fagyitekercse?

Böröcz Zsófi, A Konyhafőnök ötödik évadának győztese elnyerte a Telekom Tettrekész díját, és jelölt lett a K&H Cápák között különdíjára. Vajon a cápákat is le tudta nyűgözni a N'icerollal? A teljes adásból kiderül!

Heves indulatok a Cápák között következő részében!

Igazi világsiker az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas show-műsor 5 főszereplője - Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula, Moldován András - a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be.

Vajon a Cápák harapni fognak a különleges fagyi ötletére?

A Cápák között befektetőit mindenki másképp próbálja megnyerni. Az üzleti showműsor hétfőn este folytatódik az RTL képernyőjén, ahol egy ismerős arc is feltűnik majd. Böröcz Zsófi a 2018-as Konyhafőnök győztese egy különleges fagyi ötletével érkezik, de hogy vállalkozásában látnak-e fantáziát a cápák, az este kiderül az RTL Klubon.

 

Fehér Gyula: „18 évesen valószínűleg megszólalni nem tudtam volna egy ilyen szituációban!”

Fehér Gyula és Balogh Péter kiértékelték Tóth Bence pitchét és találmányát.

A Konyhafőnök győztese újra megméretteti magát, ám ezúttal a Cápák között!

Böröcz Zsófi fagyitekercseivel merészkedett a cápák közé! Ha kíváncsi vagy, hogy ráharapott-e valamelyik befektető A Konyhafőnököt nyert lány ajánlatára, kapcsolj hétfőn 21:35-kor az RTL Klubra!

Jógázó cápákat még biztosan nem láttál!

A Cápák között befektetői a hétfői részben még jógázni is fognak! Ha kíváncsi vagy a miértekre, kapcsolj március 11-én 21:35-kor az RTL Klubra!

„Pimasz és impresszív!” Fehér Gyula és Balogh Péter kiértékelték Tipton Zakariás előadásmódját!

Így látta a két befektető Zakariást és a vállalkozását! Ha visszanéznéd a teljes adást, kattints ide!

Balogh Péter bebizonyította, hogy a befektetőknek is van humorérzéke!

Balogh Péter hihetetlenül vicces módját választotta, hogy összefoglalja a Socks Club vállalkozást. Ha kíváncsi vagy a folytatásra, kapcsolj hétfőn 21:35-kor az RTL Klbura a Cápák között következő részéért!

Így látták a cápák Joe prezentációját az Allyosról!

Fehér Gyula és Balogh Péter kiértékelték Joe pitch-ét az Allyosról. Ha lemaradtál róla, kattints ide a teljes adásért!

Tippek a cápáktól! Ezekre figyelj, ha vállalkozni szeretnél!

A kezdő vállalkozók sokszor mind ugyanabba a hibába futnak bele. A Cápák között befektetői elárulták, hogy mik ezek, és hogyan lehet kivédeni őket!

Minek köszönhetik vagyonukat a világ leggazdagabb emberei?

Jeff Bezos, Bill Gates, Warren Buffet, Bernard Arnault, Carlos Slim, Amancio Ortega és Larry Ellison – jelenleg ők a világ 7 leggazdagabb embere. Hogy, minek köszönhetik vagyonukat arra a Cápák között egyik befektetőjével, Balogh Péterrel kerestük a választ!

Aki nem kap pénzt, annak is megéri a Cápák elé járulni

Metcalf Éva egy hete szerepelt a Cápák közöttben, Moldován András élesen kritizálta is a kisgyermekes anyukát, ennek ellenére Éva nem csalódott, jó ötleteket kapott a befektetőktől.

„Van egy olyan áruház, ahol bárki bármilyen prémium terméket akár egy dollárért megvehet!”

Íme az Allyos, az okos közösségi vásárlás működési elve Joe előadásában! A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Tóth Bence elképesztő találmánya a siketek kommunikációját könnyíti meg

Tóth Bence, a Telekom Tettrekész díjának nyertese egy olyan kesztyűt fejlesztett ki, ami a siketek és nagyothallók egyirányú kommunikációját segíti. Ha kíváncsi vagy, hogyan fogadták a cápák a fiatal fiú találmányát, nézd meg a teljes adást!

Apró Anna hat hónapos inkubációs programot ajánlott a fiatal feltalálónak

Apró Anna úgy döntött, hogy Tóth Bencét, a Telekom Tettrekész díjának nyertesét mint tehetséget támogatja, ezért egy hat hónapos inkubációt ajánlott neki. A teljes adás ide kattintva érhető el!

Nem fogod elhinni, hogy miből készít szemüvegeket Tipton Zakariás!

Tipton Zakariás, a K&H Cápák között különdíjának jelöltje olyan híres zenészeknek készített már szemüveget, mint Elton John vagy Robbie Williams. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hiába tett jobb ajánlatot Apró Anna, mégis Moldován Andrást választotta a vállalkozó!

Tipton Zakariás, a K&H Cápák között különdíjának jelöltje úgy döntött, hogy lemond Apró Anna kecsegtetőbb ajánlatáról, és Moldován Andrást választja befektetőnek. Vajon mit szólt mindehhez Anna? Kattints ide a teljes adásért!

„Ráz a hideg, és visszatér a hitem abban, hogy van jövő!”

Igazi világsiker az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas show-műsor 5 főszereplője - Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula, Moldován András - a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be.

„Ha a cápák ehhez csatlakoznak, akkor a következő Facebookot tudjuk megcsinálni!”

Joe bízik benne, hogy történelmet fog írni a termékével. Már csak az a kérdés, hogy a cápák hogyan vélekednek erről! Kapcsolj hétfőn 21:35-kor az RTL Klubra, és kiderül!

Már közel százmilliót fektettek be a Cápák

A Cápák között még csak két hete megy, de már most közel százmilliót fektettek be a Cápák. A ma esti adás egyik bátor vállalkozója a mindössze 18 éves Bence, aki különleges okoskesztyűjét mutatja be a befektetőknek. De érkezik majd az Amerikából származó Zakariás is, aki már több, mint húsz éve gyártja különleges szemüvegkereteit. Hogy a Cápák beszállnak-e Bence, vagy Zakariás vállalkozásába... ma este kiderül!

Újabb érdekességeket tudhattunk meg Apró Annáról!

A Cápák között legszebb befektetője a Reggeli vendége volt, ahol több dolgot is elárult magáról!

Így látja Apró Anna a baltadobálók vállalkozását és prezentációját!

Apró Anna befektető kiértékelte Koltai Balázs és Rostás Gergely előadását, melyben a baltadobálás üzletét mutatták be az öt cápa előtt. Ha újra megnéznéd a srácok pitchét, kattints ide!

Apró Anna jó tanácsa vállalkozóknak: „Nem érdemes csak az érzelmekre alapozni!”

Apró Anna befektető Metcalf Éva ruhatervező pitchét elemezte ki extra videónkban. Ha visszanéznéd a Me&myMummy megálmodójának előadását, kattints ide!

Hamarosan valóra válik a Cápák között ápolónőjének álma

Németh Franciska a szülőknek akar segíteni Gyerekdokik nevű applikációjával, ami arra a kérdésre ad választ, hová vigyék a gyereküket egészségügyi probléma esetén? Apró Anna látott ebben fantáziát és befektetett 10 millió forintot.

A diák, aki sérült embereknek szeretne segíteni találmányával

Tóth Bence egészen elképesztő találmányt mutatott be a cápáknak. Ha még többet szeretnél megtudni a siketek kommunikációját segítő kesztyűről, kapcsolj hétfőn 21:35-kor az RTL Klubra a Cápák között legújabb részéért!

Világhírű zenészek viselik a magyar származású Tipton Zakariás szemüvegjeit

Elton John, Robbie Williams és az AC/DC is Tipton Zakariás szemüvegjeit hordja. Vajon sikerül ezzel lenyűgöznie az öt befektetőt? Hétfőn 21:35-kor kiderül a Cápák között legújabb részéből!

A cápák elárulták, hogy melyik befektetésükre a legbüszkébbek!

Apró Annát, Balogh Leventét, Balogh Pétert, Fehér Gyulát és Moldován Andrást arról kérdeztük, hogy mire a legbüszkébbek az eddigi befektetéseik közül.

Cápák között: az első adás sikeres vállalkozóinál jártunk!

Az RTL Klub vadonatúj üzleti showműsorának két elismert vállakozójához látogattunk el, akik elmesélték, mire is költik majd a befektetett pénzt.

Me&myMummy: A szülők és a gyerekek egyforma ruhába bújnak!

Metcalf Éva a megálmodója annak a ruházati márkának, ami a kicsikre és a nagyokra is egyaránt gondol. A teljes adásból kiderül, hogy sikerült-e meggyőznie az öt cápa valamelyikét!

Balogh Péter felfedte rejtett képességét!

Balogh Péterről kiderült, hogy profi baltadobó! A befektető a Cápák között 2. részében csillogtatta meg rejtett képességét.

A baltadobálás az új kocsmasport!

Koltai Balázs és Rostás Gergely, a Telekom Tettrekész díj nyertesei, elhozták a legújabb kocsmasportot a cápák elé. 13 millió forintért jöttek 50% tulajdonrészért cserébe. A teljes adásból kiderül, hogyan fogadták a befektetők a vállalkozást!

A Tuti Tiki Taki lesz a horgászok kedvenc csalija!

A K&H Cápák között különdíj jelöltje, Nagy Lajos egyszerű és nagyszerű vállalkozása a horgászoknak kedvez. A teljes adásból kiderül, hogy melyik cápát sikerült meggyőznie a Tuti Tiki Takival!

Moldován András rendhagyó ajánlatot tett a Tuti Tiki Taki készítőjének!

Nagy Lajos vállalkozása annyira elnyerte Moldován András tetszését, hogy ajánlatot tett a Tuti Tiki Taki kitalálójának!

Az alkoholos fagylalt lesz a 2019-es nyár slágere?

Pálinkás fagylalt? Létezik! Vajon melyik cápa harapott rá a 18+ and less alkoholos fagylaltjaira?

Balogh Levente lát fantáziát az alkoholos fagyiban!

Balogh Levente 15 millió forintot ajánlott a 18+ and less megálmodóinak 15 % tulajdonrészért, és az ajánlatát még egy foodtruckkal is kiegészítette.

Vajon melyik befektető lát fantáziát a Tuti Tiki Takiban?

Nagy Lajos 20 millió forintért érkezett a cápák közé. Vajon Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula vagy Moldován András lát lehetőséget a Tuti Tiki Takiban?

Cápák között: meglátogattuk az első adás nagy nyerteseit!

Elstartolt az RTL Klub vadonatúj üzleti showműsora! A cápák már az első adásban 60 millió forintot fektettek be. A hétfő este másik nagy nyertese Németh Franciska volt, akinek Apró Anna tíz millió forintot ajánlott fel, és egy akcelerációs programot. A tárgyalás közben megtapasztalhattuk, milyen, amikor két céltudatos nő összecsap a stúdióban. Cápák között új időpontban, 21:35-kor itt, az RTL-en!

A Cápák nemcsak üzletet, embert választanak, mikor befektetnek

Moldován András előző héten a nyalókabizniszben látott fantáziát, ennek kapcsán elmondta, hogy mennyire fontos a kisugárzás és a prezentáció, mert a vállalkozó legalább olyan fontos, mint a termék.

Különböző szájformákra gyártanak nyalókát a Cápák között vállalkozói

Nyalni jó, nyalni kell! Ezt kántálták a Reggeli vendégei és műsorvezetői, amikor az egyik Cápa, a nyalókás fiúk bizniszébe befektető Moldován András lelkesen mesélt arról, miért jó ez a termék és miért szimpatizál a nyalókagyártó Foltin Andrással és Régi Tamással?

Balul sült el a balta dobálás a Cápák között forgatásán

Vajon a balul elsült balta dobálás ellenére lesz olyan cápa, aki befektet a srácok vállalkozásába? Hétfőn este kiderül a Cápák között második részéből!

Így még senki sem izgult a Cápák között!

Nagy Lajos bátortalanul állt az öt cápa elé. Vajon ennek ellenére sikerül befektetőre találnia? A Cápák között hétfő esti adásából kiderül!

Moldován András keményen bekérdezett a kétgyermekes családanyának!

Moldován András nem rejtette véka alá a véleményét a Me&myMummy tervezőjéről és a kollekció darabjairól. Ha kíváncsi vagy a folytatásra, kapcsolj hétfőn este az RTL Klubra a Cápák között második részéért!

Apró Anna: „Ami egy jó vállalkozóhoz kell, az ugyanúgy meglehet egy nőben, mint egy férfiban.”

Vajon van-e különbség a nők és a férfiak között a vállalkozói- és befektetői szférában? Apró Anna, a Cápák között egyetlen női befektetője válaszol!

Lilu a Liluland kapcsán: „Azok a vállalkozások működnek jól, amik szerelemvállalkozások!”

A Cápák között műsorvezetője saját vállalkozásáról, a Lilulandről mesélt kameránk előtt, illetve azt is elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni a szerelemprojektjét az anyasággal!

Balogh Péter: „Franciska prezentációja jól manipulált az érzelmekkel!”

Balogh Péter hiányolta a tényszerűséget a Gyerekdokik applikáció megálmodójától. Ha lemaradtál Németh Franciska prezentációjáról, ide kattintva tudod megnézni!

A Baby Ring kitalálója zavarba ejtette a cápákat?

Balogh Péter kielemezte Szabó Péter, a Baby Ring ötletgazdájának előadásmódját. Ha kíváncsi vagy, hogy a cápa szerint miért nem vették üzletileg komolyan a prezetálót a befektetők, nézd meg extra videónkat! Kattints ide, és nézd újra a Baby Ring bemutatóját!

Balogh Péter egy dolgot hiányolt a Nauty Lollipopsot prezentálók előadásából!

Balogh Péter szerint szinte hibátlan volt Régi Tamás és Foltin András prezentációja a Cápák között első adásában, csupán egyetlen dologgal egészítette volna ki. Ide kattintva tudod visszanézni a Nauty Lollipops bemutatóját!

A Nauty Lollipops nyalókái már Párizs legismertebb élményparkját is meghódították

A K&H Cápák között különdíj jelöltjei, Foltin András és Régi Tamás 50 millió forintot kértek 20% tulajdonrészért. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen ajánlatot kaptak a cápáktól a Nauty Lollipops prezentálói,  nézd meg a teljes adást!

A Gyerekdokik alkalmazás garantáltan a szülők kedvence lesz!

A Telekom Tettrekész díj nyertese, Németh Franciska 60 millió forintot kért 20% tulajdonrészért. Vajon melyik cápa tett ajánlatot, hogy megszülethessen a Gyerekdokik alkalmazás? A teljes adásból kiderül!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való