KERESÉS search-close

Budapesti Nyári Fesztivál

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Budapesti Nyári Fesztivál"

A Margaret Island nyitja idén a Budapesti Nyári Fesztivált

Június 1-jén kezdődik a fesztivál, ami a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon és a Városmajori Szabadtéri Színpadon zajlik majd. Koncertek mellett színházi előadásokat is láthatnak az érdeklődők.

Fenyő Miklós 21. alkalommal a Margitszigeten!

Tavaly volt Fenyő Miklós jubileumi 20. fellépése a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, idén már 21. alkalommal láthatja majd a közönség! A részleteket ő árulta el!

Zárd a nyarat Horányi Julival!


szerző:
2018.07.20. 08:11
Zárd a nyarat Horányi Julival!

A Budapesti Nyári Fesztivál egyik fő helyszíne Buda legkedveltebb nyári színháza, a Városmajori Szabadtéri Színpad. Itt lesz a nyárzáró Symphomix koncert is, aminek sztárvendége Horányi Juli!

Ha nyár, akkor irány a Margitszigeti Szabadtéri Színpad!

Idén 80 éves a Margitszigeti Szabadtéri Színpad! A születésnap alkalmából olyan fesztiválprogramot álmodott meg a színház vezetősége, amely egyre több külföldit is vonz. A részleteket Bán Teodóra igazgató árulja el!

Ha csak egy fesztiválra mész idén, ez legyen az!

Az ország egyik legimpozánsabb nyári játszóhelyének, a nagymúltú Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. évfordulója alkalmából kivételes nyári évadra készül a Budapesti Nyári Fesztivál 2018-ban - a részletekről Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház igazgatója mesélt!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való