KERESÉS search-close

Borbély Ricsi

58 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Borbély Ricsi"

Dübörög a Rocksuli a Portréban is!

Borbély Ricsi musicalekben is megmutathatta tehetségét, az első komolyabb áttörést, mégis az X-Faktor hozta meg neki. Nagyon sokat tanult belőle, leginkább önmagáról, és mentora, Alföldi Róbert, a tehetségkutató után is egyengette az útját. Zenekara pedig a Richie and the Mops, egyre több fellépéssel büszkélkedhet. Ricsi még azt is elárulja a vasárnapi Portréban, hogy ki az a világlátott kiscsaj, aki Ricsi élete részévé vált, aki miatt még a bulikat is kihagyta, s aki nélkül aludni sem az igazi! Tartsanak velünk!

Mi Solti Ádám szíve csücske?


szerző:
2018.01.22. 13:54
Mi Solti Ádám szíve csücske?

A Les Misérables - A nyomorultak musical kerek századik előadását ünnepelte! A Barátok közt színésze is játszik a darabban, ráadásul egykori X-Faktor versenyzők is feltűnnek a színpadon. 

Ilyen a sztárok karácsonya!

Három évvel ezelőtt igen bensőséges pillanatoknak lehettünk tanúi, ugyanis a Fókusz kedvéért sztárjaink kamerát ragadtak és megörökítették, hogyan ünnepelték a szeretet ünnepét.

Borbély Ricsinek nincs szerencséje a szerelemben

Az X-Faktor felfedezettjének jó néhány lányrajongója van, a nagybetűs szerelem mégis messziről elkerüli. Ricsi nem tagadja, az elmúlt hónapokban volt néhány próbálkozása, végül azonban egyikből sem lett semmi.

Reflektor 2015-12-18


szerző:
2015.12.19. 01:35
Miért nem merünk kilépni egy rossz kapcsolatból?

Minden kapcsolat más és más, ám valamiért az emberre sok esetben jellemző, hogy akkor is benn marad, ha már jó ideje nem működik. Hogy egyáltalán honnan tudhatjuk, hogy egy kapcsolat tényleg nem működik és nem csak egy hullámvölgybe került, illetve, hogy miért olyan nehéz változtatni és kilépni, arról Dr. Hevesi Krisztina  szexuálpszichológust kérdeztük, Muri Enikő és Borbély Ricsi pedig a saját élményeiről mesélt.

Elkészült Borbély Ricsi első videoklipje

Az X-Faktor felfedezettje még mindig a szingli pasik keserű kenyerét eszi, de úgy tűnik, egyáltalán nem aggódik emiatt. Így legalább sokkal több ideje marad a zenére.

Reflektor 15-07-24


szerző:
2015.07.25. 01:10
Reflektor 15-07-24

Reflektor: Rékasi Károlynak két hét kiesett az életéből. Elkészült Borbély Ricsi első videoklipje Megszületett Polgár Kriszta második gyermeke.

Jótékonykodtak az X-Faktor felfedezettjei

A tavalyi X-Faktor két sztárja, Nagy Ricsi és Borbély Ricsi is részt vett azon a jótékonysági akción, amelynek keretében újjávarázsoltak egy gyermekek által használt uszodát.

Az X-Faktorosok barátsága

Borbély Ricsi, Nagy Ricsi és Szabó Ricsi barátsága az X-Faktor után is töretlen. A fiúk most az eddigieknél is több időt töltenek együtt, és már nem csak a magánélet a közös téma. Elmesélték, hogy mi a helyzet velük mostanában és mi köti őket ennyire össze.

Ki a Konyhafőnök Vajda Pierre-éknél?

Ellátogatott hozzánk a Konyhafőnök egyik zsűritagja, Vajda Pierre feleségével, akik elárulták, hogy ki hordja otthon a kötényt. Továbbá vendégünk volt Geszti Péter és Kowalsky, akik közös nyári terveikről beszéltek. Az X-Faktor sztárjait, Csordás Ákost és Borbély Ricsit, valamint Voksán Virágot pedig arról a bizonyos első csókról faggattuk. S, hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül! 

Sztárok meséltek arról a bizonyos első csókról

Az első csók sok ember számára felejthetetlen élmény még akkor is, ha maga a kapcsolat nem volt túl hosszú életű: Voksán Virágot, Borbély Ricsit és Csordás Ákost faggattuk első csókjaikról.

Készül Nagy Ricsi új dala


szerző:
2015.03.31. 19:09
Készül Nagy Ricsi új dala

És most jöjjenek az X-Faktor szívtiprói, akiket nagynehezen sikerült egy órára egy szobába összeterelni. Mindegyikük szingli és mindannyian nagyon elfoglaltak, de Nagy Ricsi barátjuknál most semmi és senki nem lehetett fontosabb.

Miben füllentenek a pasik az első randin?

Itt volt velünk a szerdai 8:08-ban Rácz Gergő, Borbély Ricsi és Czutor Zoli, hogy kifaggassuk őket erről a kérdésről. De vendégünk volt még a műsorban Aradszky László, és Hűvösvölgyi Ildikó is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Első randi: Miben füllentenek a pasik?

Az első találkozás nem könnyű dolog, főleg azért mert mind a nő, mind a férfi jó benyomást akar tenni partnerére. Hogy miért kellenek ezek a túlzások a pasik részéről, és mit akarnak ezzel elérni, arról Rácz Gergőt, Borbély Ricsit és Czutor Zolit kérdeztük. 

Reflektor 15-03-04


szerző:
2015.03.05. 00:15
Reflektor 15-03-04

Reflektor: Solti Ádám nősülni készül. Borbély Ricsi régi álma teljesült.

Havazin 15-01-31


szerző:
2015.01.31. 13:00
Havazin 15-01-31

Havazin: Egy sármos X-Faktoros és egy szenzációs síző a Havazin főszereplői, akikben egy a közös: meghódították a lejtőket. Borbély Ricsi a Magas-Tátrában ismerkedett a sízéssel, és gyakran élt át hó közeli élményeket. A Világkupában 3. helyet szerző alpesi sízőnk, Miklós Edit pedig St. Moritz-ban alkotott maradandót.

Magyarok a világ gasztronómia krémjében!

A Konyhafőnök zsűritagjával, Bernáth Józseffel beszélgettünk Molnár Gábor és csapata sikeréről. Szóba kerültek még a rossz álmok, a szőrös férfiak, és a zugevés is a csütörtöki 8:08-ban. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Reflektor 15-01-12


szerző:
2015.01.12. 23:50
Reflektor 15-01-12

Reflektor: Dr. Tóth Tamásért rajonganak a nézők. Átadták az idei Golden Globe-díjakat. Borbély Ricsinek egyetlen nő van az életében.

Borbély Ricsi bemutatja leghűbb társát, Emmát

Borbély Ricsinek egyetlen nő van az életében. Az X-Faktor felfedezettje szingliként éli a mindennapjait, ennek ellenére sosincs egyedül, ugyanis öccsével, Danival és Emmával, rajongásig imádott kutyájával osztja meg otthonát. Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy ne vágyna a nagy Ő-re.

Kiss Kálmán megleste a leendő Konyhafőnök jelölteket!

Sztárjainkat pénteken is mindenkit foglalkoztató témákról kérdeztük. Szó volt cukorfüggőséről, új kukaszabályokról, s hogy mikortól figyeljünk arra, hogy mit mondunk a gyerek előtt. S hogy miről még? Tovább olvasva kiderül!

Megmutatjuk, hogyan karácsonyoztak a sztárok!

Ha karácsony, akkor idén sem maradhatnak el sztárjaink saját készítésű videói, amiket ők küldtek el nekünk azért, hogy Önök szem-és fültanúi lehessenek, hogyan zajlott náluk a szeretet ünnepe.

Sztárok karácsonya


szerző:
2014.12.29. 19:00
Sztárok karácsonya

Bensőséges pillanatoknak lehetünk tanúi, ugyanis a Fókusz kedvéért sztárjaink kamerát ragadtak és megörökítették, hogyan ünnepelték a szeretet ünnepét.

Tervek, esélyek és drámai pillanatok!

Ilyés Jenifer, Jakab-Péter Izabella, Borbély Richárd és Szabó Richárd esélyt latolgattak, és mindenki felfedte, hogy kinek is örülnének a legjobban. A Finálé mellett a múltbéli tapasztalatok és a jövő is szóba került.

Reflektor 14-12-01


szerző:
2014.12.02. 00:25
Reflektor 14-12-01

Reflektor: Borbély Ricsi könnyeivel küzdve búcsúzott az X-Faktortól, Danics Dóra pedig megmutatta szexi oldalát.

Fókusz 14-12-01


szerző:
2014.12.01. 19:25
Fókusz 14-12-01

Fókusz: Halálút - Életveszélyes, mégsem nyúlnak hozzá! A gyorsforgalmi út 70 éve szedi az áldozatait, de a mai napon országszerte törtek az autók. Csúcshatás - A férfi, akiért még Palvin Barbi is rajong. Zoltán kerekesszékből is csodásnak látja a világot, nemrég a New York maratont is teljesítette. Őket hibáztatja! - Miközben az Illés slágerétől ma felrobbant az internet, a kieső édesanyja nekiment a mentoroknak.

Mosolyok, könnyek, őrület és izgalom: ez volt az X-Faktor 100. adása

Legendás zenészek, ragyogó tehetségek, elképesztő dráma: a X-Faktor 100. adása méltó volt minden idők legsikeresebb tehetségkutatójához. Az ünnepélyes alkalomra tekintettel a stáb és az énekesek a színpadon tartották meg szokásos csatakiáltásukat.
 

Borbély Ricsi könnyek között búcsúzott az X-Faktortól

A magyarországi X-Faktor 100. adásában Borbély Ricsi és a Tha Shudras párbajozott. Mivel a mentorok nem tudtak dönteni, ki folytassa a versenyt, a nézők mondták ki az utolsó szót.

Borbély Ricsit megviselte, hogy barátai ellen kellett harcolnia

Ricsi megrendült, a szavait keresve állt kamera elé kisése után. Nemcsak a párbaj ténye rendítette meg, de az is, hogy nagyon jó barátaival, a Tha Shudras-szal kellett küzdenie a bent maradásért. Alföldi Róbert erős és kitartó embernek tartja mentoráltját, aki szerinte ugyanúgy kitart majd a céljai mellett, mint eddig.

Borbély Ricsi nem egy tipikus kieső

Borbély Ricsi nem tört össze a kiesése után. A párbaj szituációt viszont nagyon nehezen élte meg, hiszen a Tha Shudras tagjait a barátainak tekinti, a barátaival szemben pedig nem szeret harcolni.
 

A földlakók megmentették a Tha Shudras-t

Az X-Faktor 100. adása nemcsak szenzációs extra fellépőket, hanem számtalan meglepetést is tartogatott. A Tha Shudras másodjára kényszerült párbajozni, és a mentorok ezúttal sem tudtak dönteni.
 

Keressük az eltűnt tangát!


szerző:
2014.11.29. 21:15
Keressük az eltűnt tangát!

Borbély Ricsi érdekes rajongói levelet kapott, mégis valahol elkeveredhetett. Vajon hol van a tanga?

Borbély Ricsi szeret egyszerre hat lovat megülni

Félt a dalától, előre aggódott, hogy mit fognak hozzá szólni a mentorok. Utólag persze belátja, hogy nem szabad hagynia, hogy a félelmei befolyásolják. Azt persze belátja, hogy imádja a színészkedés koncentráltságát: egyszerre táncolni, énekelni és akár több lovat is megülni. Ő így él a színpadon.

Háztűznézőben az X-Faktor versenyzőknél

Az X-Faktor tehetségeinek gyakran lazítani sincsen idejük a próbák mellett. Legtöbbször, amikor hazaérnek ideiglenes szállásukra, már csak egy dologra tudnak gondolni: pihe-puha ágyikójukra, ahol álomra hajthatják fejüket. Vagy mégsem?  A Fókusz csapata a versenyzőknél járt.
 

„Az én házam, az én váram”: Meglestük, hogyan élnek az X-Faktorosok

Az X-Faktor tehetségeinek gyakran lazítani sincsen idejük a próbák mellett. Legtöbbször, amikor hazaérnek ideiglenes szállásukra, már csak egy dologra tudnak gondolni: pihe-puha ágyikójukra, ahol álomra hajthatják fejüket. Vagy mégsem? A Fókusz csapata a versenyzőknél járt.
 

Átok ül a mentorokon


szerző:
2014.11.15. 22:40
Átok ül a mentorokon

Harmadjára is megismétlődött a mentorok és a versenyzők legrosszabb rémálma. Horányi Julinak és Little G-nek ráadásul másodjára kellett átélnie mindezt. A továbbjutásért megint két csapattárs kényszerült párbajra.

Spoon- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:40
Spoon- 5. élő show

Spice Girls - Wannabe

Jakab-Péter Izabella- 5. élő show

Bruno Mars ft. Travie McCoy - Billionaire

A Tha Shudras egyik bolygónkívüli tagja barátságot kötött Szabó Zsófival

Zsófi próbálta kifaggatni a Tha Shudras tagjait, de az egyetlen emberi nyelven értő Trap Kapitány helyett csak  a sárga szörnyecskének öltözött bolygónkívülit találta az öltözőben, így a heti felkészülésről nem tudtunk meg sokat, viszont Szabó Zsófival barátságot kötött.

Borbély Ricsi lábát legyantázták, mégis ízig-vérig férfi maradt

Borbély Ricsinek csak az egyik lábát gyantázták le, és Szabó Zsófi az első, aki ezt saját kezével ellenőrizhette le. Ricsi újra randizni hívta Zsófit, de egyelőre a műsorvezető még nem adta be a derekát. Ha véget ér a műsor, vajon létrejön az álom randi?

Andi imádja a csokit, és üzeni: nincs testképzavara

Andiról azt írták az egyik magazinban, hogy testképzavaros, de azt állítja, ez aljas rágalom. Nem szereti a beképzelt embereket, és a csoki evésből merít energiát. Sőt, Andi azt is elárulta nekünk, hogy a zöldségeket nem szereti, viszont a húst annál inkább, és köszöni: boldog, és inkább egyen mindenki csokit!
 

Benji felszabadult, és még a szemöldökét is kiszedték

Benjinek kiszedték a szemöldökét, és férfiasan bevallotta, hogy élvezte az arcpakolást. A héten nem volt ideje szórakozni menni, hiszen rengeteget próbált, viszont azt is elmondta, hogy egyre jobban érzi magát, és most már sokkal felszabadultabban telnek a próbák Alföldi Róberttel.
 

Jota kicsit elfáradt, de ma este forgószélként csap le a nézőkre

Jota kicsit elfáradt, és túl van már néhány mélyponton, de most már jól van, hiszen ahogy ő fogalmaz:  „luxus hetekre letargiába esni”. A mai produkcióban nem pörgős akar lenni, hanem forgószélszerű, aki magával ragadja és felkapja az embereket.

Borbély Ricsi imádott a táncos csajokkal dolgozni

Nem csak a nők közelsége, és az erotikus koreográfia miatt élvezte Ricsi a közös munkát, hanem azért is, mert a táncos lányok rengeteget segítettek neki abban, hogy a végeredmény jó legyen.

Szabó Ricsi: Nagyon fog hiányozni ez a csoda, ami eddig tartott

Ricsi bácsi a műsortól ugyan búcsúzott, de nagyon szeretne még sokat tanulni mentorától, így meg is ígérte Alföldi Robinak, hogy nem fogja békén hagyni.

Alföldi Robi nem érti, mit rontott el

A mentor az okokat keresi, Borbély Ricsi pedig szomorú, mert a „testvérét” veszítette el, akivel hetek óta együtt él, együtt ébred és együtt énekel.
 

Borbély Ricsi az édesanyja miatt tiszteli a nőket

Alföldi mentoráltja előtt egy olyan anyakép volt egész életében, ami alapján megtanulta tisztelni, és szeretni a nőket, ezért is ajánlotta minden nőnek legutóbbi dalát.

BORBÉLY RICSI: „Kell, hogy kicsit befele tudjak nézni”

Borbély Richárd úgy érezte nehéz volt ez a hét, az elvesztett szeretteire emlékezett. Valahogy nem jöttek össze neki a dolgok elsőre, de szerinte a nehézségek ellenére sikerült teljesen felkészülnie.
 

Borbély Ricsi hisz a továbbjutásában

A fiatal énekes megosztotta az AfterX új műsorvezetőjével, Zsófival a csuklóján található tetoválás jelentését és a másik csuklóján lógó kereszt jelentőségét.

Benji életében először nem félt a színpadon

A 13. élő show-s versenyző végre csak arra koncentrált, hogy egy jót énekeljen, Alföldi másik három fiának produkciója közben pedig a könnyeké volt a főszerep, vagy a mentorok sírtak meghatottságukban, vagy pedig a versenyző a kritikák miatt.
 

Várják tizenharmadik társukat az élő show-ba jutott versenyzők

Kialakult az X-Faktor 2014 tizenkettes mezőnye, a tiszta lapok miatt azonban még nem teljes a létszám, a nézők az első élő show-ig dönthetnek arról, hogy melyik mentor indulhasson négy mentorálttal a versenyben.

Borbély Richárd


szerző:
2014.10.12. 21:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való