KERESÉS search-close

Bokros Gizi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bokros Gizi"

Laci felfedi titkát Gizi előtt

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. június 28-i epizódjaiból!

Barátok közt: Ez történt a 11. héten

Tóbiás őszintén beszél Kristóffal, és ettől még jobban elkeseredik. László elhatározza, hogy színt visz az együttlétükbe Gizivel, hogy felesége kedvébe járjon. Zsolt nagyon rossz hírt kap a műtétjét illetően, ezért kénytelen segítséget kérni egy régi ellenlábasától. Júlia, Attila neheztelésének hatására, végre a családot helyezi előterébe a munka helyett. Gigi az örökbefogadás miatt kénytelen Hedviget beavatni a múltjába.

Gizi megtudja, hogy Laci nem neki szánta a szexjátékot!

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. március 12-i epizódjaiból!

Krisztián nagyon ciki helyzetbe keveredik!

A Rózsa vezetője észre sem veszi, hogy mi zajlik körülötte, és milyen szorult helyzetbe került.

Mire észbe kap Krisztián, már a színpadon várják, hogy sztriptízeljen egyet

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. január 25-i epizódjaiból!

Barátok közt: Ez történt a 42. héten

Miklós döntést hoz Bandival és a tulajdonrészével kapcsolatban. A kérdés csak az, hogy vajon jól döntött? Vilmos és László sokkoló eredménnyel szembesülnek az autóvásárlás során. Rudi és Krisztián olyat tesz, ami komoly hatással lehet a sorsukra. Luca továbbra is ragaszkodik a szerelméhez, aki egyre inkább érzi, hogy problémás a kapcsolata. Gigi nehéz helyzetbe kerül és Ádámtól kér segítséget, aki nem hisz neki. Ágnes és Liza sorsdöntő lépésre szánja el magát.

Előző rész (2017. július 12.)

Ágnes úgy dönt, felveszi a harcot Ludwig ellen. Gizella és Stella elutaznak Londonba. Tóbiás elhatározza, hogy elárulja Attilának, hogy Ludwig él, és a házban van. Nóra úgy dönt, hogy ő idézteti be Vilmost a bíróságra.

Következő rész (2017. július 11.)

Sikerül-e megbékítenie Emíliának Natasát? Miklós biztosítja Júliát, hogy hamarosan újra a Kft. fedélzetén lesz. Gizella nyugtalan a londoni út miatt. Ágnes körbeszimatol Ludwig holmijai közt.

Előző rész (2017. július 07.)

Péter és Natasa közt nő a feszültség. Nóra és Ábel szorosabbra fűzik a kapcsolatukat. Stella megpróbálja közelebb hozni egymáshoz Gizellát, Lászlót és Pirost. Miklós bevallja Bandinak, hogy ő a felelős András haláláért.

Következő rész (2017. július 07.)

Péter és Natasa közt nő a feszültség. Nóra és Ábel szorosabbra fűzik a kapcsolatukat. Stella megpróbálja közelebb hozni egymáshoz Gizellát, Lászlót és Pirost. Miklós bevallja Bandinak, hogy ő a felelős András haláláért.

Következő rész (2017. június 23.)

Aliz és Kristóf kimondja végre egymásnak a "boldogító" igent. Hanna sorsfordító elhatározásra jut a Péterrel való kapcsolatát illetően. Gizella és László végül mégis elmennek Aliz és Kristóf esküvőjére. A Berényi Ásványvízüzem megnyitója botrányba fullad.

Előző rész (2017. június 22.)

Vajon elmondja Miklós Bandinak az igazságot András haláláról? Natasa egyre nehezebben viseli, hogy Péter nem beszél Hannának a vonzalmukról. Vajon Gizelláék és Bözsiék a vízüzem megnyitóra, vagy az esküvőre mennek el? Aliz megdöbbentő kéréssel fordul Krisztiánhoz.

Előző rész (2017. június 06.)

Vajon milyen szándékkal bukkan fel Piros Gizella és László életében? Vajon mit szól Miklós ahhoz, hogy Júlia Tóbiásra bízza a Kft-s tennivalókat? Brigitta ismét megkísérli megmérgezni Ágnest. Gigi meghökkentő lépésre szánja el magát.

Gizella bevallja Lászlónak, hogy nem is ment el a vizsgára

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. június 2-i epizódjaiból!

Következő rész (2017. június 06.)

Vajon milyen szándékkal bukkan fel Piros Gizella és László életében? Vajon mit szól Miklós ahhoz, hogy Júlia Tóbiásra bízza a Kft-s tennivalókat? Brigitta ismét megkísérli megmérgezni Ágnest. Gigi meghökkentő lépésre szánja el magát.

Barátok közt: Ez történt a 22. héten

Zsófi akaratlanul megsérti azokat, akik segíteni próbálják, ami könnyen lehet, hogy beláthatatlan következményekkel jár. Milán veszélyes tervet eszel ki. Péter nem tudja, hogyan alakítsa a kapcsolatát Hannával, és ez egyre jobban nyomasztja. Bandi egyre nehezebben bírja a nyomást, és megdöbbentő dolgot tesz. Gizella meglepő döntést hoz a vizsgáival kapcsolatban, ráadásul váratlan látogatójuk érkezik. Tóbiás végre olyan munkát végezhet, amihez igazán ért.

Barátok közt! Te melyik lakóhoz költöznél be? Válassz!

Tegyük fel, ha pár napig be kéne költöznöd a Mátyás király tér valamelyik lakójához, te kit választanál? Ne gondolkozz sokat, inkább szavazz!

Novák Laci: „Remélem, Nóra lesz az én feleségem!”

Sosem hittük volna, hogy az a nagyszívű Mackó, azaz Novák Laci valaha többet érzett Balogh Nóra iránt, mint szeretet és barátság. Az emlékek, azaz a levelek pedig nem hazudnak!

Barátok közt: Ez történt a 16. héten

Felvetődik a gyanú, hogy Gigivel nincs minden rendben. Gizella aggódik, hogy a Ludwiggal történtek befolyásolják Stella iskolai előmenetelét. Kristófot visszavárják a volt munkahelyére. Emília és Félix kapcsolata más irányt vesz. Renáta és Bandi ügyeskedni kezdenek a KisSzékben, aminek megjósolhatatlan következményei lehetnek. Júlia elutasítja Miklós segítségét hexafa-ügyben, ám Attila hajlandó Miklóssal szövetkezni, ami könnyen hatással lehet Júlia és Attila kapcsolatára is.

Előző rész (2017. április 19.)

Gigi terve Margóval beválni látszik. Gizella aggódik Stella iskolája miatt. Kristóf örül a kollégái és barátai támogatásának. Vajon Ágnes és Liza megkönnyebbülhetnek végre?

Következő rész (2017. április 19.)

Gigi terve Margóval beválni látszik. Gizella aggódik Stella iskolája miatt. Kristóf örül a kollégái és barátai támogatásának. Vajon Ágnes és Liza megkönnyebbülhetnek végre?

Előző rész (2017. április 18.)

Vajon Margónak sikerül figyelmeztetni Zsófit Gigi ijesztő viselkedésére? László és Gizella iskolai akciója rosszul sül el. Kristóf váratlan helyről kap lelki támogatást. Vajon Ágnes azonosítja Ludwig holttestét?

Következő rész (2017. április 18.)

Vajon Margónak sikerül figyelmeztetni Zsófit Gigi ijesztő viselkedésére? László és Gizella iskolai akciója rosszul sül el. Kristóf váratlan helyről kap lelki támogatást. Vajon Ágnes azonosítja Ludwig holtestét?

Következő rész (2017. március 24.)

Miben marad Krisztián és Aliz a házassággal kapcsolatban? Péter továbbra sem árulja el Hannának a Natasával történt incidenst. Bandiról kiderül, hogy talán nem olyan ártatlan, mint amilyennek mutatja magát. Gizelláék teljesítik Stella kívánságát.

Stella elmondja Gizellának, hogy látta, amikor Ágnes le akarta gurítani a lépcsőn Ludwigot

Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2017. február 27-i epizódjaiból!

Következő rész (2017. január 24.)

Gigi meglepő ajánlatot tesz Ádámnak. Vajon sikerül Emíliának megtudnia valamit Milán hollétéről? Mit szól Ágnes ahhoz, hogy Gizella beavatta Lászlót is az alkujukba? Ágnes szorult helyzetbe kerül.

Előző rész (2017. január 10.)

Vajon titokban tartja Milán Emília előtt a képcsempészést? Júlia rájön, hogy van egy titkos beceneve. Vajon hogyan szerez pénzt Stella alapítványi iskolájára László és Gizella? Vajon elérni Ágnesnek, hogy Gizella mellette tanúskodjon?

Következő rész (2017. január 09.)

Sikerül Milánnak visszaszerezni a pénzzel teli táskát? Vajon milyen következtetést von le Gizella Stella hazugságából? Sem Attila, sem Júlia nem igazán boldog a másik nélkül. Ágnes sorra érik a kellemetlen meglepetések a Ludwig-üggyel kapcsolatban.

Barátok közt: Ez történt az 1. héten

Attila és Júlia kitartanak a döntésük mellett, bár egyikük sem akarja igazán, de úgy érzik, hogy nincs más választásuk. Gizella, Hanna és Zsófi megpróbálja kibékíteni Kristófot és Tóbiást. Ádám előrelépést ér el a Veintraub-féle nyomozásban, csak az a kérdés, hogy az információnak mekkora ára van. A vízprojekt új tulajdonoshoz kerül. Rudiék akciója egyáltalán nem zökkenőmentes, sőt a problémák csak egyre inkább halmozódnak. Vilmosék komoly bajba keverednek az autójuk eladásakor. Vajon mi lesz Ludwig sorsa?

Berényi Ági teljesen összetört

A lelkileg összetört nő nem bírja már titkolni szomorúságát, dühét és félelemét. Gizi jól látja, hogy valami nem stimmel Ágival, így nem is vár sokat, egyenesen rákérdez Ludwigra. 

Berényi Ági: „Az erőszaknak több formája van”

A megfélemlített nő pontosan jól tudja, mit jelent az, hogy erőszak. Indulatait, félelmeit már nem is bírja takargatni, így Gizi jogosan vonja kérdőre a rémült asszonyt.

Előző rész (2016. december 14.)

Liza és Ottó végre ismét találkoznak. Vajon hogy sikerül a Parkinson-séta? Vajon hogyan alakul Natasa sorsa a motorcsónaklopás kapcsán? Milyen döntést hoz Gizella és László Stella nagynénjével kapcsolatban?

Következő rész (2016. december 14.)

Liza és Ottó végre ismét találkoznak. Vajon hogy sikerül a Parkinson-séta? Vajon hogyan alakul Natasa sorsa a motorcsónaklopás kapcsán? Milyen döntést hoz Gizella és László Stella nagynénjével kapcsolatban?

Barátok közt: Ez történt a 49. héten

Ádám Hannával együtt nyomoz Veintraub Tamás ügyei után. Vajon megtalálják, amit keresnek? Milán igyekszik jó kapcsolatot ápolni a házban lakó lányokkal, aminek persze nem mindenki örül. Tóbiás segíteni akar Gizelláéknak a kisbolttal kapcsolatban. A kérdés csak az, hogy tettével a kívánt eredményt éri-e el. Júliának nem megy egyszerűen a tönkrement házasságán való túllépés, Attilának viszont annál inkább, ami újabb feszültségeket szül. Félixnek sürgősen pénzzé kell tennie értékes festménygyűjteményét, és ehhez Rudi segítségét kéri. Miklósék új tervet kezdenek megvalósítani a vízprojekt megszerzésére.

Következő rész (2016. december 06.)

Vajon hogyan segít Tóbiás Gizellán és Lászlón? Vajon hogyan alakul Cuki sorsa? Vajon Ádám talál valamit Gigi raktárában? Vajon hogyan alakul Júlia első randija?

Előző rész (2016. december 05.)

Hogyan oldódik meg Cuki kutya elhelyezése? Sikerül Ádámnak bejutni Gigi raktárába? Tóbiást egyre jobban nyomasztja a bűntudat Gizelláék miatt. Ágnes és Ludwig kapcsolata problémásan indul újra.

Következő rész (2016. december 05.)

Hogyan oldódik meg Cuki kutya elhelyezése? Sikerül Ádámnak bejutni Gigi raktárába? Tóbiást egyre jobban nyomasztja a bűntudat Gizelláék miatt. Ágnes és Ludwig kapcsolata problémásan indul újra.

Barátok közt: Ez történt a 48. héten

Félix Emília és Ludwig akarata között őrlődik. Úgy tűnik, hogy Attila végleg lezárta a kapcsolatát Júliával és közel jár ahhoz, hogy megtalálja az utódját. Kristóf nehéz döntést hoz a Tóbiással való kapcsolatát illetően. Gizelláék először Stella anyjától, majd a közegészségügyi hivataltól kapnak aggasztó levelet. Ádám egyezséget köt az utána nyomozó rendőrrel. Irma kész kis akciót szervez László és Vilmos kibékítésére. A kérdés csak az, hogy sikerrel jár-e. Ágnest utoléri a múlt, ami különösen rossz élményéket éleszt újra. Bözsihez váratlan látogató érkezik.

Következő rész (2016. december 02.)

Ágnes megtudja, hogy hogyan sikerült Liza és Péter találkozója. Vajon sikerül-e Ádám küldetése Gigivel? Bözsit egy váratlan látogató lepi meg. Ágnes szembe találja magát a múlt démonaival.

Előző rész (2016. december 01.)

Sikerül-e Ádámnak Gigi közelébe férkőznie? Milyen csellel sikerül Ágnesnek visszaszerezni a Villát? Irma elhatározza, hogy megoldja a Vilmos és László közti konfliktust. Hogyan sikerül Péter és Liza újbóli találkozása?

Következő rész (2016. november 29.)

A közegészségügyi ellenőr lecsap Gizellára és Lászlóra. Vajon milyen szövetséget ajánl Ágnes Ludwignak? Sikerül-e a nyomozónak megfélemlítenie Ádámot? Vajon mit szól Júlia Attila randevújához?

Előző rész (2016. november 28.)

Hogyan sül el Félix és Ludwig újbóli találkozása? Attila olyasmit lát Júliával kapcsolatban, amit nem akar. László és Gizella aggasztó levelet kap. Tóbiás és Kristóf kapcsolata váratlan fordulatot vesz.

Következő rész (2016. november 28.)

Hogyan sül el Félix és Ludwig újboli találkozása? Attila olyasmit lát Júliával kapcsolatban, amit nem akar. László és Gizi aggasztó levelet kap. Tóbiás és Kristóf kapcsolata váratlan fordulatot vesz.

László bejelenti Gizinek, hogy meg akarja venni a Rózsa Bisztrót

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. november 7-ei epizódjaiból!

Novák Lacinak őrült ötlete támad! – Megvenné a Rózsa Bisztrót?

Gizi keményen küzdött azért, hogy végre elérje az álmát, hogy üzletvezető lehessen a Mátyás király téri kávézóban. Először úgy tűnt, füstbe ment a terve, de aztán jött Novák Laci és az ő mentőötlete.

Barátok közt: Ez történt a 41. héten

Aliz és Krisztián hibája miatt sokkoló események történnek a kisboltban. Gizella el akarja adni a lakásukat Félixnek. Tóbiásék azon gondolkodnak, hogy felhasználják-e Zsófi ellen azt, amit találtak. Margó megtalálja, amit Kristóf eddig eltitkolt. Emília megpróbálja kideríteni Félix titkát. Attila és Miklós között nem enyhül a viszony és ennek ékes bizonyítékát is adják. Júlia elüt valamit. Nórának egyre gyanúsabb Roland, és Nóra számára nincs olyan jel, ami megnyugtató lenne vele kapcsolatban. Miklóst senki sem találja.

Következő rész (2016. szeptember 21.)

Vajon alaptalan volt Rudi féltékenysége? Hogyan vidítja fel László és Gizella Stellát? Vajon sikerül Miklósnak kiengesztelnie Lászlót? Hogyan végződik Félix és Emília randevúja?

Gizi és Laci szorult helyzetbe kerül

Az újdonsült szülők nagyon boldogok Stella miatt, és mindent megtennének a kislány boldogságáért. Arra viszont ők sem voltak felkészülve, amit Piros kért tőlük a börtönben. 

Piros: „Anyád imád, de bevarrták!”

Eljött az idő! Stella anyukája úgy döntött, a lánya tudtára szeretné adni, létezését. A börtönből nem tehetne semmi a nő, de cserébe támadt egy igen meghökkentő ötlete.

Következő rész (2016. szeptember 08.)

Hogyan fogadja Péter Natasa döntését? Közelebb kerül-e egymáshoz Nóra és Roland? Stella büszkévé teszi Lászlót és Gizellát. Ágnesnek kellemetlen meglepetésben lesz része.

Következő rész (2016. szeptember 01.)

Vajon Kristóf elmondja Tóbiásnak, hogy mit tervez Zsófi? Emília rájön, hogy miért van szüksége Natasának pénzre. Hogyan boldogul az elfoglalt Gizella az új szülői szerepkörrel? Bözsi megijed a műtéttől, és ez az esküvő tervezésére is hatással van.

Gizi elküldi az esdeklő Nórit

Kiderült Miki szörnyű átverése, amit Laci nagyon a szívére vett. Közben Nórát gyötri a lelkiismeret, hiszen ő is benne volt a hazugságokban, ezért úgy dönt, átmegy Giziékhez, hogy elnézést kérjen. 

Gizi: „Menjél innen Nórika mielőtt én pofozlak fel!”

A mocsoklavina elindult. Miklós átverésére szép lassan mindenki rájön. Viszont az nagyobb baj, hogy ezzel Nórát is magával rántotta.

Előző rész (2016. augusztus 24.)

Belemegy Zsófi Tóbiás ötletébe, hogy elkerüljék a pert? Júlia fél, hogy darabjaira hullik a családja. Vajon készen áll-e László és Gizella egy gyermek felnevelésére? Vajon Ágnes és Rudi sikeresen eltussolja a betörést?

Következő rész (2016. augusztus 24.)

Belemegy Zsófi Tóbiás ötletébe, hogy elkerüljék a pert? Júlia fél, hogy darabjaira hullik a családja. Vajon készen áll-e László és Gizella egy gyermek felnevelésére? Vajon Ágnes és Rudi sikeresen eltussolja a betörést?

Előző rész (2016. augusztus 23.)

Vajon Attila visszaköltözik a Berényi lakásba? Vajon László mivel húzza ki a gyufát Gizellánál? Vajon hogyan alakul Tóbiás és Kristóf kapcsolata a per hatására? Vajon miért lesz Aliz ismét féltékeny Rudira?

Következő rész (2016. augusztus 23.)

Vajon Attila visszaköltözik a Berényi lakásba? Vajon László mivel húzza ki a gyufát Gizellánál? Vajon hogyan alakul Tóbiás és Kristóf kapcsolata a per hatására? Vajon miért lesz Aliz ismét féltékeny Rudira?

Előző rész (2016. augusztus 17.)

Sikerül Ágnesnek és Rudinak kiszabadulnia a szorult helyzetből? Van végre remény, hogy Stella Lászlóhoz és Gizellához kerül? Milyen lépéseket tesz Tóbiás annak érdekében, hogy megszerezze Bencét? Vajon Júlia elmondja Attilának a teljes igazságot a céges átverést illetően?

Következő rész (2016. augusztus 17.)

Sikerül Ágnesnek és Rudinak kiszabadulnia a szorult helyzetből? Van végre remény, hogy Stella Lászlóhoz és Gizellához kerül? Milyen lépéseket tesz Tóbiás annak érdekében, hogy megszerezze Bencét? Vajon Júlia elmondja Attilának a teljes igazságot a céges átverést illetően?

Következő rész (2016. augusztus 11.)

Vajon miben sántikál a titokzatos nő? Gizella és László tényleg eljátszotta az utolsó esélyét is Stella megszerzésére? Attila úgy érzi, nyomon van. Hogyan szerez pénzt Krisztián?

Barátok közt: Ez történt a 30. héten

Júliának és Attilának rendeznie kell Máté iskolai ügyét, amit a sértett fél egyáltalán nem könnyít meg. Ottó a korrepetáláson ügyes trükközéssel eléri, hogy a dolgok számára kedvezően alakuljanak. Rudi Aliz segítségére siet a karaoke esten. Vilmos megtudja, hogy Bözsi nem szedi a gyógyszereit, így elkerülhetetlen a tragédia. Kristóf és Margó megismerkedése nem megy zökkenőmentesen. Stella megint megszökik, és Lászlóéknál talál menedéket. Attila reklámfilmet akar forgatni az új irodájának, de kiderül, nem biztos, hogy ez a neki való szerepkör. Emília zaklatója megkörnyékezi a mit sem sejtő Natasát.

Barátok közt: Ez történt a 28. héten

Attila és Júlia kapcsolata egyre komolyabb válságba kerül, és még egy váratlan vendég is érkezik hozzájuk. Gizella elbizonytalanodik az örökbefogadást illetően, ám Lászlónak remek ötlete támad. Emília ismét életveszélybe kerülhet. Zsófi elszántan próbálja elérni, hogy mégis láthassa a fiát. Rudi gyorsan próbál pénzhez jutni, de nem biztos, hogy azt kapja, amire számított. A féltékeny Bözsi titokban követi Irmáékat. Roland és Miklós mindkettejüknek előnyös megállapodást kötnek, de felbukkan Petrik Gedeon, aki megfenyegeti Miklósékat azért, amit tettek.

Előző rész (2016. július 11.)

Vajon mit derít ki Attila Stelláról? Vajon miért akarja Gizella elhalasztani az örökbefogadást? Vajon sikerül Nórának megoldania Roland és a roma kisközösség problémáját? Vajon Péter függősége újra összekovácsolja Attilát és Júliát?

Barátok közt: Ez történt a 26.héten

László és Gizella módosítja a döntését a gyerekvállalással kapcsolatban. Natasa pácienst kap, akihez használati utasítás is jár, mindenesetre úgy tűnik, hogy nem lesz könnyű dolga. Emília felkérést kap egy rádióstúdiótól. Ágnes összeveszik Zsolttal, és visszamegy a villába, ahol komoly veszélybe kerül. Júlia meg akarja találni Leitold Piros lányát. Ádám mindent bevall Zsófinak, amivel komolyan megnehezíti a nő helyzetét. Tóbiás új szintre szeretné emelni a Kristóffal való kapcsolatát. Bözsi kinézi a saját utódját Vilmos mellé. Miklós Nórára sincs tekintettel, ha Veintraubbal kapcsolatos céljairól van szó.

Előző rész (2016. június 28.)

Megdöbbentő információ kerül elő a kúttal kapcsolatban. László és Gizella valóban készek egy kisbaba örökbefogadására? Júlia megtudja, hogy Péter otthagyta az elvonót. Ágnes élete veszélybe kerül a villában.

Előző rész (2016. június 27.)

László és Gizella szembesülnek az örökbefogadással járó nehézségekkel. Hannáék segíteni próbálnak Péternek. Vajon Rudinak sikerül hazahoznia Krisztiánt? Miklós rájön, hogy Veintraub elcsatolt tőle egy földdarabot.

Barátok közt: Ez történt a 25. héten

Gizella és László elszántan küzdenek az öregedés ellen, és ehhez egy szokatlan megoldást találnak ki. Leitold Piros, Júlia volt cellatársa nehéz feladatot bíz Júliára. Zsófi látni szeretné a fiát, és ezért mindent megpróbál, hogy a Bencét körülvevők közelébe jusson. Natasa fél bevallani Emíliának, hogy milyen döntést hozott, mert tart attól, hogy ez befolyásolhatja a kapcsolatukat. Emília meglepné Zsoltot egy üveg pezsgővel, de nem az nyit neki ajtót, akire számít. Ágnes mindent megpróbál, hogy véghezvigye Alizzal kapcsolatos tervét. Rudi megérkezik külföldre, hogy teljesítse a feladatát. Nóra kitalálja, hogyan segíthetne Rolandnak és a közösségnek.

Előző rész (2016. június 23.)

Hannához váratlan vendég érkezik, aki szintén nála szeretne lakni. Mit talál ki Nóra, hogy segítsen Rolandon és a családján? László és Gizella szokatlan tervet eszel ki kapcsolatuk frissen tartására. Vajon Zsófi magával viszi a kis Bencét?

Felpezsdül a szenvedély Gizi és Laci között

Laciékat elönti a félelem, hogy vajon tényleg megöregedtek-e vagy csak túl aggódják a dolgot. A kompót főzésből végül egy spontán légyott parti lett. 

Következő rész (2016. június 23.)

Hannához váratlan vendég érkezik, aki szintén nála szeretne lakni. Mit talál ki Nóra, hogy segítsen Rolandon és a családján? László és Gizella szokatlan tervet eszel ki kapcsolatuk frissen tartására. Vajon Zsófi magával viszi a kis Bencét?

„Szex vagy kompót?”– Avagy Novák Laci esete Gizivel

A boldog párkapcsolat ismérve az őszinteség, a tisztelet, a szeretet és a szenvedély. Igen ám, de mi van akkor, ha az a tűz inkább már parázs, vagy talán már az sem?

Előző rész (2016. június 22.)

Ágnes terve működik. László és Gizella rettegnek az öregedéstől. Vajon hogyan alakul Irma és Natasa új lakótársainak találkozása? Júlia meg akarja találni Piros lányát.

Novák Laci túlélte a zarándoklatot!

Laci visszatért a hosszú útról, ahol volt ideje gondolkodni, és a saját lelkét megszólítani. Úgy tűnik, sikerrel járt a "Mackó". 

Laci: „Megtudtam, hogyan kell élni”

Novák zarándokútja lett élete legnagyobb, és legsikeresebb kalandja, hiszen megismerte önmagát, megverekedett a démonjaival, és legyőzte a vadon kihívásait.

Következő rész (2016. június 15.)

Miklós és Nóra kénytelen kihasználni Veintraub Tamás gyenge pontját. Vajon otthon találja még a zarándokútról hazatérő László Gizellát? Vajon hány új lakótársa lesz Hannának? Vajon Júlia képes lesz megbocsátani Attila hűtlenségét?

Laci a nagy túlélő – Mégis végigcsinálja a zarándokutat?

Nem is volt az olyan rég, hogy Novák fogta a hátizsákját és nekivágott a lélektisztító, azaz a lélekfelemelő kalandnak. Annyi már biztos, a magányosan tengődő férfi életben van.

László elhagyja Gizit?


szerző:
2016.05.26. 22:00
László elhagyja Gizit?

Laci végül úgy dönt, nekivág a nagy útnak, és elzarándokol.  Az otthon maradt Gizi pedig egyre magányosabb.

 

Előző rész (2016. május 12.)

Tóbiás minden követ megmozgat, hogy kiderítse a tűzoltó kilétét. Vajon mit szól Gizella, hogy László tényleg hosszú útra készül? Végre lehull a lepel a gyilkosság valódi körülményeiről.

Előző rész (2016. május 09.)

Vajon a lakás elfelezése megoldja László és Gizella problémáit? Lili és Péter közelebb kerül egymáshoz. Irma elbizonytalanodik Zsolt szerepével kapcsolatban Emília életében. Attila és Miklós összeverekszenek a villában.

Következő rész (2016. május 09.)

Vajon a lakás elfelezése megoldja László és Gizella problémáit? Lili és Péter közelebb kerül egymáshoz. Irma elbizonytalanodik Zsolt szerepével kapcsolatban Emília életében. Attila és Miklós összeverekszenek a villában.

Előző rész (2016. május 02.)

Megtartják-e az ünnepséget annak ellenére, hogy a Kft. a csőd szélére került? Hová fajul Gizella és László veszekedése? Ezúttal milyen következményekkel jár Péter drogfüggősége? Hogyan ismerkedik meg Irma és Vilmos?

Következő rész (2016. május 02.)

Megtartják-e az ünnepséget annak ellenére, hogy a Kft. a csőd szélére került? Hová fajul Gizella és László veszekedése? Ezúttal milyen következményekkel jár Péter drogfüggősége? Hogyan ismerkedik meg Irma és Vilmos?

Ez történt a 16. héten


szerző:
2016.04.22. 22:00
Ez történt a 16. héten

Bözsi azt reméli, Alizék végre hazajöhetnek. Gizella bisztróval kapcsolatban szőtt álmai egyre inkább rémálomnak tűnnek. Hanna és Ádám is Bencét használják ismerkedésre. Zsolt kemény feltételeket szab Lilinek ahhoz, hogy továbbra is nála lakhasson. Ottó szeretne közel kerülni Lilihez, ám lehet, hogy a vonzalom nem kölcsönös. Attila egyre jobban belegabalyodik Miklós és Veintraub csapdájába. Júliához megy panaszkodni, aki úgy reagál, ahogy Attila soha nem várta volna. Emília és Nóra élete könnyen lehet, hogy még mindig veszélyben van.

Előző rész (2016. április 12.)

Lili megismeri Ádám kevésbé romantikus oldalát is. Ágnes rájön, hogy Attila becsapta. Emília szőni kezdi a hazugságok hálóját. Miért akart hozzájutni Ágnes Gizella repülőjegyéhez?

Laci meglepő lépésre szánja el magát

Laci és Gizi tovább marakodnak. Egyik sem enged, és a nagy veszekedés közepette Laci meglepő lépésre szánja el magát.

Előző rész (2016. április 07.)

Júlia vagy Attila titkol-e komolyabb dolgot a másik elől? László és Gizella között kitör a háború. Ugyanazt gondolja-e az őszinteségről Lili és Ádám? Timi védelmében Miklós veszélybe sodorja Lizát.

Következő rész (2016. március 29.)

Attila és Nóra végső búcsút vesznek Róberttől. László meggyanúsítja Gizellát, hogy megint iszik. Vajon igaza van? Sikerül Rudinak és Aliznak elmenekülni? Vajon mitől lett rosszul Máté?

A nagy összefogás


szerző:
2016.03.23. 21:50
A nagy összefogás

A házlakók összefognak, hogy segítsenek Tóbiásnak, mert egyedülálló apaként igen nehéz a dolga.

A beosztás


szerző:
2016.03.23. 21:50
A beosztás

Gizi meglepetés beosztása, azaz segítsége óriási örömmel tölti el Tóbiást.

Ilyet még nem láttunk – A ház női lakói összefogtak Tóbiásért

Tóbiás álmában se gondolta volna, hogy magára marad kisfiával, és egyedül kell szembenéznie a szülői feladatokkal. Szerencsére, épp jókor jön a segítség, a Mátyás király tér női szekciója összefog a fiatal apukáért és Bencéért.

Ottó és Peti úgy dönt, kiengedik a feszültséget

A fiatalok lazulós napot tartanak a Rózsában. A hangulatért Peti felel, a koktélokért pedig Ottó.

Gizi kipenderítette a részeg Petit és Ottót a Rózsából

A fiúk eléggé a pohár fenekére néztek. Gizi gyorsan közbe lépett, és hazaküldte a részeg fiatalokat.

A fiúk igencsak elengedték magukat – Ottó és Peti esete a koktélokkal

Robi halála óta kevés olyan pillanat volt Peti életében, ami egy kicsit is feledtette volna vele a szörnyű emlékeket. Aztán jött Ottó, kevert egy pár koktélt és a fiúk rendesen elengedték magukat.

Következő rész (2016. január 29.)

Miklós összetalálkozik a nászútról hazatérő Nórával. Ágnes tovább nyomoz Nóra után, és ehhez Gizellát használja fel. Rudi féltékenységében hazudik Krisztiánról Aliznak.

Következő rész (2015. november 11.)

László és Gizella végképp befejezik az üzletelést Valival. Tóbiás új terapeutája félreérthető gesztusokat tesz. Hanna és Ádám állandó veszekedése kínos helyzetbe hozza Hannát.

Ez történt a 43. héten


szerző:
2015.10.22. 22:00
Ez történt a 43. héten

Balázs egyre közelebb kerül Hannához, de mégsem biztos magában. Vajon hogyan alakul a két fiatal kapcsolata? Ludwig és Ágnes összefognak Brigittáék ellen. Attila félti a céget Ludwigtól, ezért Miklóshoz fordul segítségért. Péter eljátssza a pénzét, ami komoly problémát okoz neki. László segít az egyik táncos lánynak, aki hálából megbonyolítja az életét. Gizella egyáltalán nem nézi jó szemmel a táncos lány felbukkanását. Vajon Gizella és László kapcsolata kiállja ezt a próbát?
 

Következő rész (2015. szeptember 11.)

Zsolt megkönnyebbül, amiért Áron végre előkerül. László szerint Gizellának fejébe szállt a hatalom. Miklós megfenyegeti Róbertet, hogy fejezze be Rita zsarolását.

 

Előző rész (2015. szeptember 10.)

Megtalálja-e Zsolt Áront? Vajon mit kér László Gizellától cserébe a szavazatáért? Hanna megtudja, hogy az anyja hazudott a férje haláláról.

Előző rész (2015. szeptember 1.)

Bözsi megszervezi Aliz visszatérését, de nem tudja közölni vele a jó hírt. László és Gizella pénzkeresete a vártnál jobban alakul, csak Lucát sértik vérig. Vajon Róbert csak megjátssza, vagy őszintén vonzódik Ágneshez?

Következő rész (2015. szeptember 1.)

Bözsi megszervezi Aliz visszatérését, de nem tudja közölni vele a jó hírt. László és Gizella pénzkeresete a vártnál jobban alakul, csak Lucát sértik vérig. Vajon Róbert csak megjátssza, vagy őszintén vonzódik Ágneshez?

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való