KERESÉS search-close

Berlin

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Berlin"

Nyáron véget ér a Dárdai-korszak Berlinben

Az elmúlt napok pletykái után kedd délután a Hertha hivatalosan is bejelentette, hogy a szezon végén meneszti magyar edzőjét, Dárdai Pált. A Fókusz néhány éve Berlinben is meglátogatta a sikertrénert.

HERTHA: A berlini focicsapattól kapta a nevét a medvebocs

A Hertha nevet kapta a berlini állatkert jegesmedvebocsa. A német főváros leghíresebb sportegyesülete, a Hertha BSC nyerte el a négyhónapos nőstény medvebocs hivatalos keresztszülői tisztségét. A felvételekből már most látszik, hogy a medvebocs méltó lesz a klub nevéhez.

Tömegverekedés Youtube-sztárok rajongótáborai között

Több mint száz rendőr is csak nehezen tudta megfékezni az utcai erőszakot Berlin központjában. Gumibotot, paprikaspray-t és könnygázgránátot is bevetettek. Az összecsapásban többen megsérültek, 9 embert pedig letartóztattak.

CUKISÁG: Bemutatkozott a berlini állatkert jegesmackója

Bemutatta új jegesmedve-sztárját a nyilvánosságnak a német főváros állatparkja, csaknem pontosan 8 évvel az után, hogy tragikus körülmények között elpusztult a berlini állatkert világhírű jegesmedvéje, Knut. A kis bocs most lépett ki először a szabadba anyjával, Tonjával. A kicsi 3 hónappal ezelőtt született. A bocsnak még nem adtak nevet, várják a javaslatokat. Annyi tudni, hogy a kis jegesmedve nőstény.

Miről tárgyalt Gulyás Berlinben?

A Fidesz fő szövetségesének számító CDU vezetésével találkozott Berlinben Gulyás Gergely és Balog Zoltán. A kormányszóvivő szerint pártközi megbeszélést folytattak, ahol szóba sem került a kormány plakátkampánya. Ám a Népszava információi szerint kifejezetten emiatt utaztak a német fővárosba. Az európai ügyekért felelős német államminiszter az RTL Híradónak adott interjújában azt mondta, hogy emberek stigmatizálása teljesen idegen az európai értékektől.

KIDERÜLT: Kislány a berlini állatkert jegesmedvebocsa

A kölyök december elején született. Eddig kizárólag anyjával volt, most is csak 15 percre szakították el tőle, amíg az állatorvos megvizsgálta. Így derült ki, hogy a kölyök nőstény, 8 és fél kilót nyom és 61 centiméter hosszú. Az orvos szerint korához képest nagy és erős. Az állatkert látogatói először márciusban láthatják majd, amikor a gondozók úgy ítélik meg, hogy már kimehet anyjával a szabadba.

Hat napja született a berlini jegesmedve

Videón a berlini állatkert legújabb sztárja. A kis jegesmedve hat napja született. Az infravörös kamerával készült felvételeken az látszik, ahogy megbújik anyja, Tonya szőrében. A jegesmedvék túléléséhez az első tíz nap kulcsfontosságú, ezért az újszülöttet a nagyközönség nem láthatja. Tonya és a kölyök leghamarabb tavasszal hagyja majd el odúját.

RTL II: Még egy

Berlinben este újabb egyeztetést tart a német menekültpolitikáról a kancellár és a német belügyminiszter. Horst Seehofer tegnap este felajánlotta lemondását posztjáról, és pártja, a bajor Keresztényszociális Unió elnökségéről is, mert nem hisz a menekültkérdés uniós megoldásában, amelynek Angela Merkel a szószólója. Seehofer szerint ki kell utasítani Németországból a más uniós tagállamban már regisztrált menedékkérőket. A két politikus közötti vita akár a koalíció szakadáshoz is vezhethet.

Budapestről Berlinbe költözik Soros György alapítványa

Elköltözik Magyarországról a Soros György alapította Nyílt Társadalom Alapítványok regionális irodája. Budapest helyett Berlinben működnek tovább, mert mint mondják, a magyar kormány elüldözte őket. A Fidesz szerint menekülnek az átláthatóság elől, és a magyar jogszabályok alól akarják kivonni magukat a költözéssel.

 

500 kilós bombát találtak Berlin központjában

Több ezer embernek kellett elhagynia otthonát Berlin központjában, miután egy építkezésen második világháborús bombát találtak. Az 500 kilós robbanószerkezetet végül nem mozdították el, helyben hatástalanították. A főpályaudvart, kórházat és minisztériumi épületeket is ki kellett üríteni. Késő délután költözhetett mindenki vissza, és a közlekedés is újraindult.

Arab támadt kipát viselő arabra

Antiszemita támadás ért Berlinben egy kipát viselő arabot, mert zsidónak nézték. Támadói, akik szintén arabok voltak, a nyílt utcán rontottak rá, egyikőjük a nadrágszíjával kezdte el verni őt.

Hogyan voksoltak a magyarok Berlintől New Yorkig?

Idén 58 ezren regisztráltak levélszavazásra szerte a világban és rengetegen háborodtak fel a csúszás miatt. Volt olyan, aki 3300 kilométert utazott azért, hogy szavazhasson…

Varnus Xavér külföldön talált új otthonra!

Nem ő az egyetlen művész, aki arra a döntésre jutott, hogy más országban szeretné kamatoztatni tehetségét. Varnus Xavér bejelentése nagy visszhangot váltott ki két évvel ezelőtt. Az orgonaművész Berlinben keresett és talált új otthon magának. Azt mesélte, rendszeresen hazalátogat majd idős szüleihez, döntéséért viszont sokan támadták.

Fókuszban Európa legjobb színésznője

Borbély Alexandra lett Európa legjobb színésznője szombaton A Testről és lélekről című film főszerepéért. Csak hosszú percekkel a díj átvétele után tudott rendesen beszélni. Az RTL végig követte a film alkotóit Berlinben a hétvégén.

SIKER: Borbély Alexandra lett Európa legjobb színésznője

Az Európai Filmdíj berlini eseményeit kamerával is végigkövettük. Borbély Alexandra többször is mesélt nekünk filmezésről, az érzéseiről, az öröméről…

IFA 2017 – Az okosjövő már karnyújtásnyira van

Idén is bemutatták Berlinben a jövő szórakoztató technológiáit és kütyüjeit, melyek között okoshűtőtől, az okosszárítóig mindent megtaláltak az érdeklődők. Az idei év nagy versenyzői az LG és a Samsung elképesztő OLED, illetve QLED televíziói voltak.

Berlinnek elege lett Erdoganból

"Európa nem nézheti tovább tétlenül, ami Törökországban történik" - ezt mondta a német államelnök, aki szerint Erdogan elnök letért a demokrácia útjáról, megfélemlíti az ellenzéket és a szabad sajtót, és börtönbe záratja azokat, akik kritizálni merészelik. Berlin kemény gazdasági szankciókkal fenyegette meg Ankarát arra az esetre, ha továbbra is semmibe veszi az emberi jogokat.

Berlin: Továbbra is szabadlábon a 12 áldozatot követelő terrorcselekmény elkövetője

Bekövetkezett, aminek nem szabadott volna, megtörtént, amitől mindenki félt, a berlini terrortámadás híre megrendítette a világot. Egy magyar szemtanú végignézte, ahogy a terrorista, a kamionnal hatvan kilométer per órás sebességgel letarolja a karácsonyi vásár bódéit és halálra gázolja az ajándékokat vásárlókat. Tizenketten meghaltak, negyvennyolcan megsérültek.

ÍGY LÁTJA BERLINT A TÁMADÁS UTÁN:

A helyszínről küldött videókon és fotókon látszik, csendes a város, félárbocra eresztették a nemzeti zászlót, virágok vannak a tragédia helyszínén, de ugyanúgy zajlik minden a városban, mint korábban. Szikra Csaba szerint Berlin lakói meglepően nyugodtak, mindenki olyan, mint bármikor máskor. Talán még egy picivel is udvariasabbak is.

 

TERROR BERLINBEN: Fékezés nélkül hajtott a teherautó a tömegbe

Hétfőn este egy teherautó hajtott a tömegbe Berlin egyik legnagyobb karácsonyi vásárján. A rendőrség megerősítette, hogy legkevesebb 9 halottja és 50 sebesültje van a terrortámadásnak.

TERROR BERLINBEN: 9 halott, 50 sebesült

Több halottja és legalább félszáz sebesültje van egy berlini incidensnek. Lengyel rendszámú kamion hajtott az egyik karácsonyi vásárba  - a szemtanúk szerint több bódén is átgázolt, mire megállt. A berlini rendőrség közvetlenül az eset után már 9 halottról beszélt, de más források és a szemtanúk is arról számoltak be, hogy a teherautó több emberen is áthajtott.

Terrorkészültség Berlinben

Legkevesebb 9-en meghaltak és 50-en megsebesültek, amikor egy lengyel rendszámú kamion a tömegbe hajtott hétfő este az egyik legnagyobb berlini karácsonyi vásáron. A helyi hatóságok szerint terrortámadás történt. Valószínű, hogy a lengyel kamiont a támadó délután kerítette hatalmába. Az incidens után megpróbált elmenkülni, de elfogták. Elképzelhető, hogy a lengyel sofőr holttestét találták meg a vezetőfülkében. A magyar külügyi szóvivő nem tud arról, hogy magyar áldozatok is lennének.
 

 

Terror Berlinben


szerző:
2016.12.19. 21:47
Terror Berlinben

Több halottja és legalább félszáz sebesültje van egy berlini incidensnek. Lengyel rendszámú kamion hajtott az egyik karácsonyi vásárba  - a szemtanúk szerint több bódén is átgázolt, mire megállt. A berlini rendőrség közvetlenül az eset után már 9 halottról beszélt, de más források és a szemtanúk is arról számoltak be, hogy a teherautó több emberen is áthajtott. Az eddigi információk szerint a sofőr elmenekült. A helyi hatóságok elsőre terrortámadásnak kezelik a történteket és magasfokú készültséget vezettek be. A Welt című lap úgy tudja, hogy néhány napja fenyegetést kaptak, ami arról szólt, hogy a berlini karácsonyi vásár célpontja lehet egy támadásnak.

Teherautó hajtott a tömegbe a berlini karácsonyi vásáron - 9-en meghaltak

Hétfőn este egy teherautó hajtott a tömegbe az egyik legnagyobb berlini karácsonyi vásáron. Legkevesebb 9 halottja és 50 sebesültje van az incidensnek.

Vivi:

A lány elárulta Micinek és Atinak, hogyan követte nagy szerelmeit Európa szerte, illetve azt a hármat, amit annak vélt négy év alatt.

Rémület Berlin felett

Sokk és pánik. Elszabadult egy hőlégballon Berlinben. A légijármű kosarában 20-an voltak, amikor a szél elragadta ballont. Szerencsére sikerült lehozni őket, így senki nem sérült meg.

Autóbomba ölte meg a sofőrt

Felrobbant egy autó kedd reggel Berlinben, a benne ülő sofőr még kimászott, de azután meghalt. A kocsi a belváros felé tartott, a vezetőn kívül más nem utazott benne. Mivel az áldozat ismert figura volt az alvilágban, a rendőrség nem terrortámadásra, hanem bűnözők közötti leszámolásra gyanakszik.

​Felrobbantottak egy autót Berlinben

A rendőrség tájékoztatása szerint az autó a német főváros Charlottenburg nevű városrészében egy forgalmas úton haladt reggel, amikor működésbe lépett a robbanószerkezet.

Telefonfülke a világ legkisebb diszkója

A világ legszűkkörűbb szórakozóhelyét nyitották meg Berlinben – egy telefonfülkében. Az alig egy négyzetméteres klubba érmével lehet bejutni, és a zene mellett minden megtalálható benne, ami egy diszkóból nem hiányozhat: füstgép, stroboszkóp, diszkógömb, sőt, egy beépített kamerával még szelfiket is készíthet magáról tánc közben a maximum három-négyfős közönség.

Varnus Xavér Berlinben talált új otthonra

Nem ő az egyetlen művész, aki arra a döntésre jutott, hogy más országban szeretné kamatoztatni tehetségét. Varnus Xavér bejelentése nagy visszhangot váltott ki. Az orgonaművész Berlinben keresett és talált új otthon magának. Úgy tervezi, hogy rendszeresen hazalátogat idős szüleihez, döntéséért sokan támadták.

VARNUS XAVÉR: Berlin az igazi multikulti!

Varnus Xavér az interneten kapott hideget-meleget, amikor kiderült, hogy Berlinbe költözik. Először nekünk mutatta meg új otthonát és döntésének okairól is beszélt. Felpezsdíti a berlini élet, amit kulturális sokszínűség és az emberek nyitottsága jellemez.

Híres magyarok a berlini reklámfilmben

Németországban is híres magyar, Dárdai Pál és Fischer Iván a főszereplője egy Berlint népszerűsítő kisfilmnek. Mindketten a német fővárosban dolgoznak, Dárdai a helyi focicsapat edzője, Fischer Iván pedig évek óta vezeti az egyik neves berlini zenekart. Azt mondják, a fociedzői és a karmesteri munka sokkal jobban hasonlít egymásra, mint azt az első pillanatban gondolnánk.

Varnus Xavér világgá ment!


szerző:
2016.02.01. 19:14
Varnus Xavér világgá ment!

Az orgonaművész eladta budapesti lakását és meg sem állt Berlinig, annak is az egyik elegáns negyedéig, itt ebben az egyszerűen berendezett lakásban kezdett új életet a közelmúltban.

Bombafenyegetés miatt szállt le egy utasszállító a Liszt Ferenc reptéren

Ferihegyen szakította meg útját tegnap délelőtt egy német légitársaság Berlinből az egyiptomi Hurghadába tartó járata. A repülőgép Belgrád térségében fordult vissza Budapest irányába miután a légitársaság jelezte a pilótáknak a veszélyt. A leszállást követően a készenléti rendőrök átvizsgálták a gépet, bombát nem találtak. Vendégünkkel Márványi Péterrel, szakújságíróval az ilyen esetekben érvénybe lépő protokollról beszélgettünk.

Visszaküldené harcolni a menekülteket Szíriába

Harcba küldené a szír menekülteket a lengyel külügyminiszter, aki a lengyel közszolgálati televízióban úgy fogalmazott: nem szabad hagyni, hogy a szírek kávézgassanak Berlinben, miközben európai katonák harcolnak az ő hazájukért a Közel-Keleten.

Berlinben is akar szóvivőt a magyar kormány

Lázár János szerint azért van erre szükség, mert rossz a kormány megítélése külföldön. A miniszterelnökséget vezető miniszter az RTL kérdésére válaszolva azt mondta: már az amerikai volt republikánus képviselő, Connie Mack megbízására is azért volt szükség, hogy valaki elmagyarázza a tengeren túl, hogy mit miért tesz az Orbán-kormány. A kabinet hivatalos lobbistája - a Századvéggel közösen - havi 28 millió forintért teszi ezt.

Csodálatos természeti környezet: a Spreewaldban barangoltunk

Mai adásunkban némileg rendhagyó módon külföldre utazunk, mégpedig Németorszég keleti határvidékére a Spreewald régióba. Hagyományok és népszokások, csodálatos természeti környezetben a mai Kalandorban, egyenesen Németországból.

Újabb menekültszállások égtek le

Ismét leégett egy menekültszállónak szánt épület Németországban. Ezúttal egy Berlin melletti tornateremben pusztítottak lángok. Hétfőre virradóra Németország nyugati részén történt meg ugyanez.

Kelet-nyugati párbeszéd magyar szakértőkkel

Ukrajna: a harcok közepette ki tudja, hány halott, sebesült, nélkülöző a szomszédukban. Polgárháború, kényszerből magtanultunk együtt élni vele, nézzük a híradókat, de keveset tudunk arról, mi motiválja Putyin orosz elnököt, és mennyiben eltérő Berlin és Washington álláspontja.

RTL II: Nyert az „újratervezés”

Magyar rövidfilmsiker Berlinben! Első lett az autóban játszódó kisfilmek versenyében az "Újratervezés" című alkotás egy német fesztiválon. Tóth Barnabás 12 perces filmjének 23 vetélytársa volt, de egyikre sem szavaztak annyian az interneten, mint a magyar kisfilmre.
 

A szórakoztató elektronika fejlődése

A szórakoztató elektronika növekedése dinamikájának legnagyobb százalékát a televíziós ipar adja. A berlini IFA-n a nagy brandek már bemutatták a karácsonyra készült termékeiket, melyekre főleg a letisztult forma jellemzi.

Berlin gasztroszemmel


szerző:
2014.07.16. 16:08
Berlin gasztroszemmel

Ezúttal egy speciális nézőpontból vesszük górcső alá Európa egyik legmenőbb, legizgalmasabb fővárosát. Azoknak próbálunk meg tippeket adni, akik egy-egy utazás egyik legfontosabb elemének, ha nem a legfontosabbnak, azt tartják, hogy jókat egyenek-igyanak.

Házon kívül 14-02-26


szerző:
2014.02.26. 23:50
Házon kívül 14-02-26

Házon kívül: Lúzer betörő - Hatezer forintot vitt el a 300 millió helyett. El - Kivándorló fiatalok, magyar filmsiker Berlinben. Vége - Képviselők, akik kiszállnak a magyar politikából.

Kivándorló fiatalok, magyar filmsiker Berlinben

Nemzetközi sikert ért a fiatalok elvándorlásáról szóló magyar film. A fiatal rendezőt Berlinben díjazták azért a filmért, ami Magyarország egyik legnagyobb problémáját dolgozza fel.

Ki nyeri az ázsiai aranytorkú énekesek versenyét?

Remek énekhang, egzotikus külső és ázsiai származás. Az Asian Voice, vagyis ázsiai hang nevű tehetségkutatóra mindössze ennyi volt a jelentkezés feltétele.

XXI. század 12-04-04


szerző:
2012.04.04. 23:45
XXI. század 12-04-04

XXI. század: Hitler álma: Germánia - Hitler már börtönévei alatt elkezdte tervezni a várost, amelyet majd felépít, ha hatalomra kerül. A náci diktátor kiégett bunkerében 1945-ben az amerikai katonák megtalálták a város pontos tervrajzait. Papíron minden nagy, sőt, óriási volt. A sugárutak, a szökőkutak és a győzelem diadalíve is.

Hitler álma: Germánia


szerző:
2012.04.02. 17:30
Hitler álma: Germánia

Hitler már börtönévei alatt elkezdte tervezni a várost, amelyet majd felépít, ha hatalomra kerül. Az álomváros a XXI. században!

További merényletektől tartanak Berlinben

Három nap alatt 15 gyújtóbombát találtak a pályaudvarok közelében, fokozott készültséget rendeltek el.

Fél kettő 11-10-04


szerző:
2011.10.04. 14:15
Fél kettő 11-10-04

Fél kettő: Világvárosok között - Marozsán Erika Berlin és New York között ingázik, most egy táncos darab kedvéért szerepel Pesten. Börtön előtt - Stohl András a Portréban Barabás Évának ad interjút, vendégem volt a műsorvezetőnő. Terézanyu utóélete - Rácz Zsuzsát a legbefolyásosabb magyar nők közé választották.

Terrorcselekményt hiúsítottak meg Berlinben?

Feltételezések szerint készülő terrortámadást hiúsított meg a berlini rendőrség.

Mégis segítenek a németek is a görögökön

Marad a német részvétel a görög mentőcsomagban, de bonyolultabb lesz az euróövezeti országok megsegítése Berlin részéről.

Rejtély fedi a baleset körülményeit

Fegyveres Zotán gipszkartonépítő július végén az álommunka reményében indult útnak, EU-s munkavállalási papírokkal, TAJ-kártyával a zsebében, de élete a Berlin-Hamburg autópályán szó szerint 360 fokos fordulatot vett.

Luxuskocsik a gyújtogatók„kedvencei”

Rejtélyes autógyújtogatások Berlinben. 5000 eurós nyomravezetői díjat felajánlottak annak, aki segít kézrekeríteni a tetteseket.

Gyújtogatási hullám Berlinben


szerző:
2011.08.17. 11:29
Gyújtogatási hullám Berlinben

Rejtélyes autógyújtogatási hullám tartja félelemben Berlin előkelőnek számító kerületeinek lakóit.

Bringaút az egykori berlini fal körül

50 éve, hogy Berlinben elkezdték a fal megépítését, amely a német fővárossal együtt a kapitalista és szocialista blokkot is elválasztotta egymástól.

Méhek „mesélnek” a légszennyezettségéről

A helyi méhek és az általuk termelt méz tanulmányozásával vizsgálják a levegő minőségét a Schönefeld repülőtéren.

Teljes rendőri készültség Németországban

Berlin és Hamburg utcáira több ezer rendőrt vezényelnek, hogy az antifasiszta és neonáci csoportok rendbontásait megakadályozzák.

Overdose zsokéja csókot dobált

Nyert és több, mint három és fél másodperccel javította fel Overdose a régi pályacsúcsot a Berlin melletti Hoppegartenben.

Agykárosodás miatt halt meg Knut?

Korábban nem diagnosztizált agykárosodás okozhatta a berlini állatkert sztárja, Knut halálát.

Jegesmedve-gyász Berlinben


szerző:
2011.03.21. 19:15
Jegesmedve-gyász Berlinben

Gyászkönyvet nyitottak a berlini állatkert hétvégén elpusztult kedvenc jegesmedvéje emlékére.

Meghalt Knut, a világhírű jegesmedve

Elpusztult a berlini állatkert világhíres jegesmedvéje, Knut. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a jegesmedve mitől halt meg.

Újabb tüntetés a sajtószabadságért

Budapest és Debrecen mellett Berlinben és New York-ban is biztosan lesz tüntetés március 15-én a magyar sajtószabadság mellett.

Fél Kettő 11-03-04


szerző:
2011.03.04. 14:20
Fél Kettő 11-03-04

Fél Kettő: Öntudatlan állapotban - Akár gondolatainkat, testünk erejét is uralhatják a parafenoménok. Kerek évforduló - Balázs Fecó 60 éves! Vendégünk az énekes-zeneszerző. Siker Berlinben - Gryllus Dorkát dicsérte a legnagyobb német napilap.

Gála Gorbacsov tiszteletére


szerző:
2011.02.25. 13:53
Gála Gorbacsov tiszteletére

Az utolsó szovjet kommunista pártfőtitkár és elnök vasárnap lesz 80 éves. Ennek alkalmából nagyszabású gálát tartanak Berlinben.

A torinói ló volt a befutó Berlinben

Tarr Béla magyar filmrendező alkotása, "A torinói ló" a Berlinálén a zsűri nagydíját nyerte el.

Tarr Béla filmjét díjazták Berlinben

Tarr Béla kapta meg a filmkritikusok nemzetközi fődíját a Berlini Filmfesztiválon.

Szurkolók építették a legújabb F1-es autót

Apró darabonként a nyílt utcán rakták össze az új Forma 1-es autót a csapatszurkolók. A végén még Hamilton és Button is beszállt az építésbe.

Műanyag szárnyasokkal demonstráltak

A tüntetők a nemrég kipattant dioxin-botrány miatt vonultak a minisztérium elé.

Túszejtő akcióra készültek a Reichstagban?

A Spiegel magazint informátoruk értesítette, hogy szélsőséges iszlamisták túszejtő akcióra készülnek a Reichstag épületében.

„Gondolkozz, miközben exponálsz!”

Martin Munkácsi kétszázötven fotójából nyílik kiállítás október 7-én Budapesten, a Ludwig Múzeumban.

Hitler álma: Germánia


szerző:
2010.09.01. 10:30
Hitler álma: Germánia

Hitler már börtönévei alatt elkezdte tervezni a várost, amelyet majd felépít, ha hatalomra kerül. Az álomváros a XXI. században!

Félmillióan partiztak a melegfesztiválon

Csaknem félmillióan buliztak szombaton Berlinben az idei Meleg Büszkeség napi fesztiválon.

Ádok Zoli nem árul zsákbamacskát

Az énekes-táncos sokáig játszotta Berlinben a Macskákat, ezúttal új szerepben domborít, itthon.

Baloldaliak a neonáci masírozás ellen

A berlini rendőrség bejelentése szerint súlyosan megsérült egy rendőr a szombat esti összecsapásokban.

Készenlétben a rendőrség a május 1-i demonstrációk miatt

A május 1-jét megelőző este a békés mulatozás gyakran erőszakba torkollik Berlinben.

Szökésben a pókeresek kifosztói

A berlini szállodában történt rablótámadásban többen megsérültek. A rablók csaknem 1 millió eurót zsákmányoltak.

A "Méz" kapta az Arany Medvét


szerző:
2010.02.21. 12:22
A

A Méz című török film kapta a Berlini Filmfesztivál fődíját. Az őrizetben lévő Polanskit is kitüntették.

Menetrend: Berlin 4.


szerző:
2009.12.13. 12:00

Budapesten pörgetett Dr. Motte


szerző:
2009.11.21. 14:20
Budapesten pörgetett Dr. Motte

Több száz ember előtt lépett fel Budapesten a Love Parade legendás alapítója.

Üdvrivalgás közepette dőlt le a dominófal

Több százezer ünneplő nézte végig a Berlini falat szimbolizáló dominók ledőlését.

Berlini fal Székesfehérváron


szerző:
2009.11.09. 20:23
Berlini fal Székesfehérváron

Fallal választották el Fehérvár legforgalmasabb utcáját. Így emlékeztek a berlini eseményekre.

20 éve dőlt le a berlini fal


szerző:
2009.11.08. 17:31
20 éve dőlt le a berlini fal

A fal leomlása után egy évvel egyesült újra Németország.

Zsúfoltak a berlini szállodák az ünnep miatt

November 9-én lesz 20 éve, hogy ledöntötték a hidegháború jelképévé vált falat.

Tapírbébi az új sztár Berlinben

Bemutatta a berlini állatkert a legújabb lakóját, a 12 napos Mayát, a tapírbébit.

Britney Spears Berlinbe költözött

Az amerikai énekesnő rezidenciája a magyar nagykövetség mellett található.

Bemutatkoztak a jaguár hármas ikrek!

A berlini állatkert új kölyöksztárjai nagyon jól érzik magukat anyjuk mellett.

Elvtársnők pucéran


szerző:
2009.05.18. 16:26
Elvtársnők pucéran

Pincérnők, ápolónők, titkárnők pózoltak a fotográfusok lencséi előtt.

Cukorka bombák Hitler kedvenc repterére

Tudósítónk Berlinben járt, mikor Tempelhofot ismét megnyitották - az ünneplők előtt.

Tilos a politikusoknak a puszi


szerző:
2009.05.07. 09:56
Tilos a politikusoknak a puszi

Távolságot kell tartaniuk egymástól a Saar-vidék parlamenti képviselőinek.

Pokol Berlinben, 289 letartóztatott

A német fővárosban hosszú évek óta ez volt a legerőszakosabb május elseje.

Erőszakos munka ünnepe Berlinben


szerző:
2009.05.02. 12:05
Erőszakos munka ünnepe Berlinben

Az RTL Hírek.hu berlini tudósítója a helyszínen járt.

Összecsapások Berlinben és Hamburgban

Összecsaptak a demonstrálók és rendőrök, csaknem 50 tüntetőt vettek őrizetbe.

Berlin retteg!


szerző:
2009.04.30. 21:45
Berlin retteg!

Az RTLHirek.hu berlini tudósítójának exkluzív beszámolója!

Bombát találtak Angela Merkel házánál

A robbanószerkezet még a II. világháborúban hullott a német kancellár szomszédjába.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való