KERESÉS search-close

Benji

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Benji"

Brazil, vagy klasszikus tanga?


szerző:
2018.07.04. 16:00
Brazil, vagy klasszikus tanga?

"Bugyi-bugyi, hát előbb-utóbb úgyis lekerül, tehát tökmindegy hogy milyen van rajtunk, nem?"

Benji exkluzív útibeszámolója Vietnámról

A 2014-es X-Faktor döntőse, Benji hosszú idő után láthatta újra a családját. Most viszont nem csak a vietnámi útjukról mesélt, hanem egy remek autentikus ételt is elkészített barátnőjével. Sőt, azt is elárulta, milyen bizarr ételeket kóstolt meg a távoli országban.

Story Extra 2017-10-04


szerző:
2017.10.04. 16:50
Story Extra 2017-10-04

Akaraterőből jeles! Zámbó Adrián 35 kilót adott le kőkemény edzéssel és diétával. Hogy miért határozta el magát és milyen karriert képzelt el magának a 22 éves fiú, rövidesen ő maga mondja el! Fiatalon futottak be! Egy ország volt értük oda a ’80-as években, ők mégis önbizalom hiányosak voltak. Legendás magyar modellekkel beszélgettük karrierjük kezdetéről. Hazalátogatott! 13 év után látogatott családja szülőföldjére, Vietnámba az X-Faktorban megismert Benji - aki alapos élménybeszámolót tartott nekünk.

Emlékeztek még az X-Faktoros Benjire?

A fiatal tehetséges zenész három évvel ezelőtt, ezen a napon igencsak elvarázsolta a mentorokat. Polgári nevén Le Quang Huy egyszerűen fergeteges hangulatot hozott a színpadra és énekhangja meg tökéletes volt. Nektek hogy tetszett a produkció?

Az óvodai beszoktatás nemcsak a gyereknek, a szülőnek is nagy próbatétel

Mikor gyermekünk bölcsibe vagy oviba megy, rengeteg kérdés merül fel bennünk. Hogyan kell felkészíteni egy gyermeket erre az időszakra? Hogyan kell elbúcsúzni tőle? Íme néhány jó tanács Farkas Edittől, aki óvoda- és gyógypedagógusként tudja, hogy kell áthidalni a felmerülő problémákat. 

KIFŐZDE: Wolf Katinak ízlett Benji banános zabsütije!

A heti gasztrofelelősünk Gökler Krisztina, a Zabkásakirálynő. Mielőtt a 2014-es X-Faktorban megismert Benji nekilátott a tízórai elkészítésének, elmesélte, mi történt vele az utóbbi időben, és még azt is megmutatta, hogy kell szabályos fekvőtámaszt csinálni.

Csodás családegyesítés Vietnámban

Benjit az X-Faktor ötödik szériájában ismerhette meg a nagyérdemű. Bár nem neki kellett nyomozni a családja után, mégsem találkozott soha több rokonával. A vietnámi származású énekes hosszú évek után most újra találkozhatott rég nem látott szeretteivel.

VÁGATLANUL: Benji 13 év után hazatért!

Az X-Faktor ötödik szériájának harmadik helyezettje hosszú évek után most tért vissza Vietnámba, ahol utoljára hatévesen járt. Benji hatalmas rokonságot hagyott kint, nagyik, unokatesók és nagynénik is örültek a most tizenkilenc éves énekesnek, aki édesapjával és öccsével utazott ki két hétre. A legnagyobb élménye az volt, hogy megismerhette féltestvérét, aki édesapja fia. Benji szülei bár Saigonból származnak, a jobb megélhetés miatt költöztek Magyarországra, a fiú már Budapesten született.

Új szívtipró tűnik fel a Mátyás király téren?

Két évvel ezelőtt kapott szerepet Gömöri András Máté a híres sorozatban. A Barátok közt Benjijét alakító színésznek rendkívül gyorsan nőtt a rajongó tábora, akik, főleg, a lányok köréből kerültek ki. A vele készült riportot itt tudod megnézni:

Sztárokkal izgultuk végig a ponthatárok kihirdetését

111 000 diák egyszerre örült, sírt és örömében pityergett tegnap este pontban 8 órakor, amikor kihirdették a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. A Fókusz az X-Faktor tehetségével, Benjivel együtt izgulta végig az utolsó perceket, mindjárt megmutatjuk, hogy az énekest felvették-e arra az egyetemi szakra, ahová jelentkezett.

Mit tesznek a sztárok, ha rájuk tör az unalom?

Hírességeket faggattunk arról, hogy mit tesznek akkor, ha rájuk tör az unalom.

X-Faktor: Benji videóklip forgatása kis híján meghiúsult

Benji videóklip forgatását az időjárás kis híján meghiúsította. Az X-Faktor felfedezettje végigizgulta a forgatás napját, ahol természetesen mi is ott voltunk. A hajnalig tartó munkálatok végül sikerrel zárultak.

Sztárok az iskolapadban


szerző:
2015.09.19. 01:45
Sztárok az iskolapadban

Szeptember elején diákok ezrei ültek újra iskolapadba, köztük az X-Faktor fiatal felfedezettjei, Benji, Nagy Ricsi és Vavra Bence is. Benji számára különösen fontos az idei tanév, hiszen tavasszal érettségizik.

Reflektor 2015-09-18


szerző:
2015.09.19. 01:30
Reflektor 2015-09-18

Szeptember elején diákok ezrei ültek újra iskolapadba, köztük az X-Faktor fiatal felfedezettjei, Benji, Nagy Ricsi és Vavra Bence is. Csézy már alig várja, hogy anya legyen.

Reflektor 15-06-29


szerző:
2015.06.30. 02:20
Reflektor 15-06-29

Reflektor: Benji gyerekkori álma valóra vált. Ada katonai kiképzéssel indította a reggelt.

Benji gyerekkori álma valóra vált

A 2014-es X-Faktor harmadik helyezettje évekkel ezelőtt még csak álmodozott arról, hogy egyszer majd neki is lesz egy klipje. Annak ellenére, hogy mindez most, 17 évesen a valóság lett, Benji még mindig nehezen hiszi el, hogy van egy saját, menő kocsiban, gyönyörű lányokkal forgatott klipje.

Reflektor 15-05-22


szerző:
2015.05.23. 01:35
Reflektor 15-05-22

Reflektor: Érettségiző sztárok. Polgár Kriszta ismét kisfiút vár.

Így érettségiztek a magyar sztárok

Múlt heti élményeikről, izgalomról és lámpalázról, na meg a hogyan továbbról kérdeztük László Attilát, Teremy Kristófot és Benjit.

Készül Nagy Ricsi új dala


szerző:
2015.03.31. 19:09
Készül Nagy Ricsi új dala

És most jöjjenek az X-Faktor szívtiprói, akiket nagynehezen sikerült egy órára egy szobába összeterelni. Mindegyikük szingli és mindannyian nagyon elfoglaltak, de Nagy Ricsi barátjuknál most semmi és senki nem lehetett fontosabb.

Fókusz 15-02-09


szerző:
2015.02.09. 19:20
Fókusz 15-02-09

Fókusz: Sztárkavalkád - Conchita Wurst, bombariadó, merész dekoltázsok. A hazai celebvilág partija testközelből. Pótnagymama kerestetik - Fiatal felesége meghalt. Két kisgyereke mellé keres nagymamát a nagyrédei férfi. Luxus szőrmókok - Vajna Tímea is megmutatta gyönyörű cicáit. Macskakiállítás, ahol egy cica akár több millió forintot is érhet.

Benji visszaült az iskolapadba


szerző:
2015.01.22. 02:00
Benji visszaült az iskolapadba

 Az X-Faktor vietnámi származású felfedezettje, Benji úgy érzi, a tehetségkutatónak köszönhetően sokat változott a személyisége: nyitottabb és magabiztosabb lett. A 17 éves énekest elkísértük az iskolájába, ahol többek között azt is elárulta, mi az oka annak, hogy sokáig talán túlságosan is csendes és zárkózott volt.
 

Reflektor 15-01-21


szerző:
2015.01.22. 01:55
Reflektor 15-01-21

Reflektor: Benji visszaült az iskolapadba. Bencének Ya Ou és Sziki segít csajozni.

Benji: Most is akarom azt a Grammy-díjat

Amikor először lépett az X-Faktor színpadára, büszkén vállalta, hogy már tizenhat évesen is a Grammy-díj a legnagyobb célja, és Benji fél évvel később sem felejtette el az álmait, amihez az X-Faktorban megszerzett harmadik helyével csak közelebb került.

Lehull a lepel a szavazatok alakulásról!

Megmutatjuk azt, amit az adásokban eddig nem láthattak. Így szavaztak Önök az X-Faktor versenyzőire!

X-Faktor Finálé: Tóth Andi párbaj nélkül menetelt a csúcsig

A 15 éves Tóth Andi szinte zokogott az izgalomtól a színpadon, amikor Istenes Bence kimondta a nevét. A családtagjaival is madarat lehetett fogatni, hogy Andi idén mindent vitt. Párbaj nélkül menetelt végig, ahogy tavalyelőtt Oláh Gergő, és tavaly Danics Dóra is.

Az X-Faktor döntősei meséltek a Fináléról

Horányi Juli, Benji, és Nagy Ricsi az X-Faktor 2014 finalistái meséltek élményeikről, és arról, hogyan élték át az utolsó hétvégét. Nagy Ricsi úgy érzi, az elmúlt hónapokban mély barátságok alakultak ki,így nem vetélytársként néztek egymásra, sokkal inkább olyanok lettek, mint egy nagy család. Juli számított a második helyre, hiszen tudta, hogy a mezőny legfiatalabbjának, Andinak hatalmas rajongó tábora van, mégis nagyon boldog, amiért a második hely az övé lett. Benji cseppet sem szomorkodik a harmadik hely miatt,sőt, nagyon hálás azért, hogy a részese lehetett ennek a csodának. A karácsonyt mindannyian otthon töltik, és kipihenik a verseny fáradalmait,de utána teljes erőbedobással folytatják az éneklést!

Vendégünk Tóth Andi, az X-Faktor 2014 győztese

Tegnap este kiderült, hogy ki lett az X-Faktor győztese, és ezzel ki érdemelte ki az év hangja címet. Tóth Andi fel sem tudja fogni, hogy ő nyerte meg a versenyt, de az eddigi X-Faktor győztesek megnyugtatták, hogy ez így lesz még hónapokig. Danics Dóra, Vastag Csaba, Kocsis Tibor, és Oláh Gergő sok jó tanáccsal látták el Andit, és szívből gratuláltak az eredményéhez. Tóth Andi tervei között szerepel, hogy felköltözik a fővárosba, és az énekléssel fog foglalkozni,de most az első, hogy kipihenje a versennyel járó fáradalmakat.

Benji örül annak, hogy idáig eljutott

Benjinek volt talán a legmegterhelőbb érzelmileg a verseny, mégis úgy gondolja, hogy nagyon sokat feljődött, így ő is győztesként fejezhette be a műsort.

A legfiatalabb versenyző nyerte meg az X-Faktort!

A 2014-es X-Faktor Finálé méltó lezárása volt az idei évadnak. A három döntős, Benji, Tóth Andi és Horányi Juli világszínvonalú produkciókkal örvendeztetett meg minket. Miután Benji megkapta a bronzérmet, a magyarországi X-Faktor történetében először két lány küzdhetett meg a végső győzelemért. De az arany konfettieső csak egyikőjüket várhatta a végén.

A Finálé dallistája


szerző:
2014.12.21. 20:00
A Finálé dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

Benji búcsúfilmje


szerző:
2014.12.21. 19:35

Benji búcsúzott!


szerző:
2014.12.21. 19:35
Benji búcsúzott!

A Finálé első eredményhirdetésében Benjinek kellett búcsúznia. A tisztalapos versenyzőként az élő show-ba jutott fiú így bronzérmesként hagyhatta el az X-Faktort.

Benji - Második produkció


szerző:
2014.12.21. 19:25
Benji - Második produkció

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Benji - Első produkció


szerző:
2014.12.21. 19:10
Benji - Első produkció

Alex Clare - Too Close

Színpadon a tizenkét döntős!

Kocsis Tibor – Meglepetés

A három finalista legjobb élményeiről és álmairól is mesélt

Benji, Horányi Juli és Tóth Andi együtt emlékeztek vissza a legszebb pillanataikra. Különleges produkciókból és nagy pillanatokból egyikük X-életében sem volt hiány. 

A három finalista már tűkön ülve várja a nagy döntőt

Benji alig bírt aludni a vasárnapi megmérettetés előtt, végig azon kattogott, hogy nemsokára újabb Élő Show-n állnak a közönség elé. Tóth Andi magához hűen óriási energiával várja az estét, és minden vágya, hogy megnyerhesse az X-Faktort. Horányi Juli pedig alig várja, hogy újra bizonyíthasson.

Így készül a Fináléra a TOP3!

Benji még most sem meri elhinni, hogy bejutott a Fináléba. A fáradhatatlan Andi alvással készül, Juli pedig a következő kilométerkőre, azaz a holnapi produkcióira koncentrál.
 

A tizedik élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

Sokk és ájulás közeli állapot a színpadon

A Finálé hétvége olyan, mint a karácsony: egyszer van egy évben, de két napig tart! Ma este eldőlt, kik lesznek az idei TOP3-ban, vagyis kik küzdenek vasárnap este a végső győzelemért.

Nagy Richárd búcsúfilmje


szerző:
2014.12.20. 21:25

Eredményhirdetés


szerző:
2014.12.20. 21:10

Extra produkció


szerző:
2014.12.20. 21:05
Extra produkció

Szabó Balázs Bandája feat. Julie Rens – Hétköznapi

Közös produkció


szerző:
2014.12.20. 21:00
Közös produkció

Maroon 5 - Animals
 
 

Benji & Bogi duett


szerző:
2014.12.20. 20:50
Benji & Bogi duett

Bogi: We all

Tóth Andi - Második produkció

Jennifer Hudson - One Night Only

Benji - Második produkció


szerző:
2014.12.20. 20:30
Benji - Második produkció

Adele - Don't you remember

Horányi Juli - Második produkció

Sia – Chandelier

Nagy Richárd - Második produkció

Edda - Álmodtam egy világot

Benji - Első produkció


szerző:
2014.12.20. 20:15
Benji - Első produkció

Koncz Zsuzsa: Ha én rózsa volnék

Tóth Andi - Első produkció


szerző:
2014.12.20. 20:10
Tóth Andi - Első produkció

Liza Minelli – Cabaret

Horányi Juli - Első produkció

Simon & Garfunkel - Bridge over troubled water

Kezdetektől a döntőig!

Több ezer önjelölt tehetség vágott neki 2014-ben az X-Faktornak. Hosszú hónapok után végül csak négyen maradtak. Emlékeznek még Benjire a válogatóról? Esetleg Horányi Julira, Nagy Ricsire vagy Tóth Andira? A szemünk előtt váltak igazi előadóvá, és most bemutatjuk Önöknek ezt az átalakulást.

Nagy Richárd - Első produkció

Robbie Williams - Love Somebody

Hogy is volt az elején? X-Faktor: a válogatástól a döntőig

Több ezer önjelölt tehetség vágott neki 2014-ben az X-Faktornak. Hosszú hónapok után végül csak négyen maradtak. Emlékeznek még Benjire a válogatóról? Esetleg Horányi Julira, Nagy Ricsire vagy Tóth Andira? A szemünk előtt váltak igazi előadóvá, és most bemutatjuk Önöknek ezt az átalakulást.

Fókusz Plusz 14-12-20


szerző:
2014.12.20. 20:00
Fókusz Plusz 14-12-20

Fókusz Plusz: Hatalmas a tét - Már csak négyen vannak, de a végén csak egy maradhat. Ki lesz a befutó? Ricsi, Andi, Juli vagy Benji? Akinek sikerült - Hogyan élték meg a sikert az X-Faktor eddigi győztesei? Mire számíthat az idei nyertes? Jó tanácsok és a csillogás kulisszatitkai.

FINÁLÉ ELŐTT: Benji folyton elégedetlenkedik önmagával

Benji valahol mélyen még mindig nem hiszi el, hogy bejutott a döntőbe. Felidézi a legszebb emlékeit, és megfejti, mit ronthatott el a legelejétől kezdve.

A mentorok elárulják, hogyan készülnek a fináléra!

Hétvégén kiderül, hogy ki nyeri meg az idei X-Faktort, ki lesz az év hangja, ki énekelheti majd el végül a győztes dalát, a hónapokig tartó, kitartó és hosszú munka után. A közös munkában pedig kulcsszerepük van a mentoroknak is, hiszen ők csiszolgatták heteken keresztül a versenyzőket igazi gyémántokká, akik ragyoghatnak majd a fináléban a színpadon. Hogyan telt a közös munka és milyen tnaácsokkal indítják útnak a mentoráltjaikat, Szikora Robertet, Tóth Andi mentorát és Litte G Weevilt, Horányi Juli mentorát kérdeztük.

Hétvégén kiderül, ki nyeri az X-Faktort!

Már csak pár nap és kiderül, ki lesz a 2014-es X-Faktor győztese. A négy versenyző szinte már enni és aludni is alig tud, de egy pillanatra sem hagynák abba a gyakorlást. Az utolsó napok izgalmáról és a megfeszített tempóról maguk meséltek.
 

Tóth Gabi az utolsó csapatát is elveszítette

Az X-Faktor 9. élő show-jában sem volt hiány könnyekből. Tóth Andi Whitney Houston örök klasszikusával még Tóth Gabit is megríkatta. Nagy Ricsi pedig egy szál zongorával nyűgözött le mindenkit.


 

Könnyzápor, elnémult zsűri és tomboló közönség

Tóth Andi Whitney Houston örök klasszikusával még Tóth Gabit is megríkatta. Nagy Ricsi pedig egy szál zongorával nyűgözött le mindenkit. A stúdióban lélegzetvisszafojtva hallgatták a katartikus előadást. Ez történt a véghajrá előtt!


 

Benji tartott Kállay Saunders dalától

Bár először félt attól, hogy hogyan fog szerepelni a My baby című dallal, később mégis nagyon megszerette szombati második produkcióját, amiben végre ki tudta élni magát.

A Tha Shudras az X-Faktor legújabb kiesője

Szombaton rendkívül fontos nap volt az X-Faktor versenyzői számára, hiszen nem kisebb volt a tét, mint a döntőbejutás. Azonban mint mindig, most is valakinek búcsúznia kellett a versenytől.

Benji megmutatja új talizmánját

Benji egyre magabiztosabbnak tűnik, megmutatja, mi az a kis tárgyacska, ami segítette őt az előadás során is.

Alföldi kiesne, hogy a Tha Shudras folytathassa a versenyt

Alföldi Robi szerint azért párbajozott Benji, mert az első dala gyengébben sikerült. Szerinte sokszor nem elég a 100 százalék, 120 százalékon kell égni. Benji úgy érezte, mindent kirakott, amit csak lehetett.
 

Trap kapitány és csapata köszönt el az X-Faktortól

Benji, a Tha Shudras, Horányi Juli, Nagy Ricsi és Tóth Andi két-két egyéni produkcióval is elkápráztatott minket. A mentorok nem tudtak választani Benji és a Tha Shudras közül, így a nézők hozták meg a végső döntést.

A döntés


szerző:
2014.12.13. 21:15
A döntés

Kilencedik Élő Show - 2014.12.13

Párbaj - Benji


szerző:
2014.12.13. 21:10
Párbaj - Benji

Kilencedik Élő Show - 2014.12.13

Benji - Második produkció


szerző:
2014.12.13. 20:35
Benji - Második produkció

Kállay Saunders András - My Baby

Benji - Első produkció


szerző:
2014.12.13. 20:20
Benji - Első produkció

Christina Perri - A Thousand Years

Közös produkció - 9. Élő Show

Sigma ft Paloma Faith – Changing

Hogyan látják a kezdeteket az X-Faktorosok?

Az X-Faktor döntőseit arra kértük, hogy a finálé kapujában nosztalgiázzanak egy kicsit és – mondjuk úgy – tapasztalt fejjel értékeljék legelső szereplésüket a tehetségkutató színpadán. A célegyenesben már mindennek hatalmas jelentősége van, ezért az éppen gyengélkedő Horányi Juli az egész napot ágyban töltötte, hogy szombaton a legjobb formáját hozhassa.

ILYENEK VOLTUNK: Nosztalgiázás X-Faktor módra

A Tha Shudras tagjaival, Tóth Andival, Nagy Ricsivel és Benjivel néztük vissza első X-Faktoros szereplésüket. Hogy mit szóltak hozzá és miben változtak meg a műsor alatt, az rögtön kiderül!

Fókusz 14-12-08


szerző:
2014.12.08. 19:25
Fókusz 14-12-08

Fókusz: Halálos rémület - A hétvégén a II. kerületben lövöldözött egy férfi. Mit tegyünk, ha fegyveres ámokfutóval találkozunk? Tönkretették az életét - A Fekete Sereg tartotta rettegésben, majd hét évet ült jogtalanul. Egy férfi megrendítő vallomása meghurcoltatásáról. Szerelem az X-Faktorban? - Tényleg a Spoon egyik tagjával jár Palvin Barbara? Mi az igazság a pletykákból?

A Spoon búcsúzott az X-Faktortól

Már csak két hét és kiderül, ki nyeri a 2014-es X-Faktort, és hogy ki lesz az az előadó, aki csatlakozhat a Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő és Danics Dóra által alkotott győztes csapathoz. Mivel szombaton a Spoon Benjivel szemben alulmaradt a párbajon, a fiúbanda számára véget ért a verseny, a többiek azonban tovább küzdhetnek azért, hogy valóra váljon az álmuk.
 

A Spoon az X-Faktor nyolcadik kiesője

A hat döntősnek ezúttal nemcsak egyéniben kellett bizonyítania, hanem duettekben is összemérhették a tudásukat. A sors fintora, hogy két olyan előadónak kellett párbajoznia, Benjinek és a Spoonnak, akik nem sokkal korábban még közös dallal álltak a színpadon.

Benji a duettben volt igazán önmaga

Imádta a közös munkát a Spoonnal, hiszen Marcival olyan jól összeillett a hangjuk, hogy igazán elmerülhettek a dalban. A Wonderwall előadásában a mentorok találtak némi kivetnivalót, mégis ezt az estét igazán a magáénak érezte Alföldi Róbert mentoráltja.

Benji már összekaparta magát

Benji nagyon nem volt elégedett a múlt heti teljesítményével, de a héten újult erővel vágott bele a versenybe!

A párbaj sosem könnyű, de Benjivel még nehezebb volt

A spoonos fiúk láthatóan még mindig nem ocsúdtak fel a kiesésükből. Nehezen tudták elhinni, hogy pont az ellen a versenyző ellen kellett párbajozniuk, akivel korábban még egymást biztatták és erősítették.

Duettpartnerekből párbaj ellenfelek lettek

A hat döntősnek ezúttal nemcsak egyéniben kellett bizonyítania, hanem duettekben is összemérhették a tudásukat. A sors fintora, hogy két olyan előadónak kellett párbajoznia, akik nem sokkal korábban még közös dallal dobogtatták meg a szívünket.
 

Párbaj: Benji


szerző:
2014.12.06. 21:00
Közös Produkció - 8. Élő Show

Santa Claus is Coming to Town

Benji és Spoon - 8. Élő Show

Craig David ft. Sting - Rise & Fall

Benji - 8. Élő Show


szerző:
2014.12.06. 20:25
Benji - 8. Élő Show

Oasis - Wonderwall

A nyolcadik élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

Benji egy ideig még biztosan dühös lesz magára

Nemcsak a szavakat, de önmagát is kereste a produkciója után: a mentorok nem találták őt a dalban, és ő is így érezte, azonban az okokat ő sem tudta igazán. Kicsit máshol járt, feszült volt, pont ezért is ért egyet a mentorok kritikáival.

A földlakók megmentették a Tha Shudras-t

Az X-Faktor 100. adása nemcsak szenzációs extra fellépőket, hanem számtalan meglepetést is tartogatott. A Tha Shudras másodjára kényszerült párbajozni, és a mentorok ezúttal sem tudtak dönteni.
 

Benji maga alatt volt az elmúlt héten

Benji a héten kicsit összezuhant, megtudhatjuk, mi bántotta őt az elmúlt időszakban.

Közös produkció: A hét döntős és Kern András

Kern András és Zorán - Hé' 67'

Benji - 7. Élő show


szerző:
2014.11.29. 20:15
Benji - 7. Élő show

The Animals - Don't Let Me Be Misunderstood

A hetedik élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való