KERESÉS search-close

Bazilika

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bazilika"

400 gyerek táncolt a TérTáncKoncerten!

A tolerancia ünnepe - így nevezete az ötödik alkalommal megrendezett ingyenes TérTáncKoncertet Fischer Iván. A Fesztiválzenekar az ő vezetésével játszott Budapesten a Bazilika előtt, 400 gyerek táncolt a zenére. Romák és nem romák, nehéz sorsúak és jó körülmények között élők. A produkciót mintegy négyezren nézték végig.

TérTáncKoncert: 400 gyerek közösen táncol vasárnap a Bazilika előtt!

Sokan életükben nem jártak még Budapesten azok közül a gyerekek közül akik vasárnap a Bazilika előtt a világhírű Budapesti Fesztiválzenekar zenéjére táncolhatnak majd. Négyszáz gyerek hónapokon át tanulta szerte az országban ugyanazt a koreográfiát. A riportból az is kiderül, hogy milyen volt a zenekar vezetője, Fischer Iván a világhírű karmester gyerekként!

Ez volt az év egyik legmeghatóbb lánykérése!

Könnyfakasztó lánykérésnek lehettek tanúi azok, akik tegnap este a Szent István Bazilika előtt gyönyörködtek a fényfestésben, ugyanis Gergő pont ezt a pillanatot találta a legalkalmasabbnak arra, hogy feltegye Ninettának a nagy kérdést, amit show részeként a bazilika falára vetítettek.

Befejeznék Sagrada Familiát


szerző:
2015.10.23. 18:50
Befejeznék Sagrada Familiát

Jó munkához idő kell: építésének megkezdése után 144 évvel, 2026-ra elkészülhet Barcelona leghíresebb műemléke, a Sagrada Familia bazilika.

Ropták a csárádást a Bazilika előtt

Mezőségi szökős és sűrű csárdás az utca népének. Az éppen ma 20 éves Fonó Budai Zeneház jubileumára készült klipben a Szent István Bazilika előtt több százan táncoltak és énekeltek vagy ahogy ők mondják, tették bele a cifrát. Már több mint hetvenezren látták a videót.

A Bazilikát látni, és haza kullogni

Gabi és Ádám azt tervezi, hogy kettesben töltik az estét, azonban a bébiszitter váratlanul lemondja a gyerekvigyázást. Nincs más hátra, mint teljes gyereklétszámmal nekivágni a randinak. De hogy lehet így romantikázni? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A Bazilika előtt rázták


szerző:
2015.03.28. 18:45
A Bazilika előtt rázták

Rendhagyó zumba órát tartottak pénteken a Szent István Bazilika előtti téren. Az eseményen a hideg és a szél ellenére több százan táncoltak együtt. Az este 8 órától meghirdetett mulatságot a Táncolj bárhol világkezdeményezés keretében szervezték. A Híradónk által megkérdezett legfiatalabb és legidősebb résztvevő között 71 év volt a korkülönbség.

A város, ahol hazánk legnagyobb egyházi épülete áll

Vasárnap hazánk egyik legfontosabb történelmi városába utazunk. Nem kisebb esemény, mint a magyar állam születése kapcsolódik ehhez a helyhez. Talán már ki is találták:  Esztergomba utazunk. Ellátogatunk a bazilikába, megnézzük a város vadonatúj múzeumát és elmegyünk a város életében kulcsszerepet játszó autógyárba!

Esztergom csodái


szerző:
2014.11.16. 13:00
Esztergom csodái

Ezúttal hazánk egyik legfontosabb történelmi városába, Esztergomba utazunk. Nem kisebb esemény, mint a magyar állam születése kapcsolódik ehhez a helyhez.

Fókusz 14-09-03


szerző:
2014.09.03. 17:55
Fókusz 14-09-03

Fókusz: Megjött a szőke ciklon - Szabó Zsófi az Rtl-hez igazolt, először mesél a Fókuszban terveiről és a magánéletéről. Életveszélyben - Az ukrán férfit a testi épségét kockáztatta, amikor a Bazilikát és az Erzsébet hidat is megmászta. Hidegzuhany - Sokan csak a szórakozást látják a kihívásban, és nem a jótékonyságot. Ki kapja az adományokat?

Életveszélyes produkció a Bazilika tetején

Mustang Wanted megmászta Budapest néhány magas pontját. Az ukrán fiatalember, aki magas épületekre specializálódott, csak öt napot töltött a magyar fővárosban, de nem akart mászás nélkül hazarepülni Kijevbe.

Életveszélyes produkció a Bazilika tetején

Mustang Wanted megmászta Budapest néhány magas pontját. Az ukrán fiatalember, aki magas épületekre specializálódott, csak öt napot töltött a magyar fővárosban, de nem akart mászás nélkül hazarepülni Kijevbe.

Megszépül a pannonhalmi Bazilika


szerző:
2011.09.10. 16:18
Megszépül a pannonhalmi Bazilika

Uniós támogatással mintegy 600 millió forintból újítják fel a Pannonhalmi Főapátság Bazilikáját.

Új püspöke van Pécsnek


szerző:
2011.04.25. 18:21
Új püspöke van Pécsnek

Beiktatta az új pécsi püspököt, Udvardy Györgyöt Juliusz Janusz pápai nuncius a Pécsi Bazilikában tartott szentmisén.

„A segítség éve volt”


szerző:
2010.12.25. 16:25
„A segítség éve volt”

Az idei katasztrófák megmutatták, hogy még él az emberek szívében a segítőkészség - jelentette ki Erdő Péter bíboros az ünnepi szentmisén.

Csöpögött a víz a Tiziano festményről

Tűzoltáshoz használt víz rongálta meg a reneszánsz festőművész, Tiziano egyik alkotását Velencében.

Német turisták a Bazilika liftjének fogságában

A hatszemélyes liftbe kilencen szálltak be, ezért a lift süllyedni kezdett, és félúton elakadt.

Elbúcsúztatták Varga Zoltánt


szerző:
2010.04.16. 17:38
Elbúcsúztatták Varga Zoltánt

Pénteken helyezték örök nyugalomra Varga Zoltán olimpiai labdarúgót a Szent István-bazilika altemplomában.

Utcára vonultak a fiatal orvosok


szerző:
2009.11.12. 17:15
Utcára vonultak a fiatal orvosok

Ezernél is több fiatal orvos demonstrált csütörtökön délután a fővárosi Bazilika előtt.

Fiatal orvosok szerveznek tüntetést

Tarthatatlan helyzetük miatt tüntetnek 4 egyetem hallgatói jövő csütörtökön a Bazilikánál.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való