KERESÉS search-close

Barabás Éva

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Barabás Éva"

Kimozdítottuk a faluból Ökörapáti egyik legdrágább örökösét!

A taxist megformáló Lengyel Ferenc mesél a Portréban a Drága örökösök kulisszatitkairól, álmairól, terveiről, fájdalmairól.

Ismét beteg gyerekek megsegítésére gyűjt a Fókusz

Ez már a 6. év, hogy gyereknap hétvégéjén adománygyűjtő adást készít a Fókusz Plusz. Tavaly 16 millió forintnál is többet gyűjtöttek a Bátor Tábornak.

Újvári Péter Amerikáig menekült a hírnév elől, ma újra itthon alkot

Több, mint 20 évvel ezelőtt fergeteges sikerrel robbant be a köztudatba az UP együttes Nap című slágerével, onnantól nem volt megállás. A siker azonban hirtelen jött, és a zenekar alapítója, Újvári Péter nem tudta ezt feldolgozni. Először csak kisebb időre tűnt csak el a szülei vidéki házába, majd egészen Amerikáig menekült.

Portré - Lengyel Tamás 2019-05-12


szerző:
2019.05.13. 00:05
Mi a közös Lengyel Tamás és az általa megformált Gyuri és Joci karakterében?

A “ráérés” problémáját boncolgatjuk Lengyel Tamással vasárnap a Portréban. Tamással, aki 60 százalékban üzletember és csak 40 százalékban színész. Persze csak most, hogy megalapította barátjával a Szabadszínész platformját. Azért aggódnunk nem kell, hiszen továbbra is láthatjuk őt színházban is, és a képernyőről sem tűnik el. Marton László osztályába járt a Színművészeti Főiskolán. A Portréban arról is mesél, hogyan élte meg a Marton botrányt. De könnyedebb történetekkel is gazdagít minket.

Sárközi Ákos magánéletéről és A konyhafőnök új évadáról árult el kulisszatitkokat!

Sárközi Ákos nemcsak a munkájában sikeres, de a magánéletében is óriási változások történtek. A házasságából kilépett, majd bekövetkezett az életében a várva várt, mindent elsöprő szerelem is. A Michelin- csillagos séf rengeteg kulisszatitkot is megoszt velünk A konyhafőnök új évadáról, a versenyzőkről, a kedvenc kanaláról, ami biztosan vele lesz most is, és azt üzeni versenytársának, Rácz Jenőnek, hogy a visszavágóban, kösse fel a gatyáját!

A Drága örökösök Valijának eleinte esze ágában sem volt a színészi pályát választani

Zsuzsit már kiskorában is színésznőnek szólították annak ellenére, hogy neki esze ágában sem volt ezt a pályát választani. Sodródó személyisége mindig arra ment, amerre a szél és az ösztönei vitték. A Drága örökösök egyik kedvelt családtagját, Valit játszó színésznő, Csarnóy Zsuzsi volt a Portré vendége.

Sárközi Gyula: Zenésznek szánták, sikeres táncos lett belőle

Prímás nagyszülei azt szerették volna, hogy ő is játsszon hangszeren, de Sárközi Gyula olyan pörgős kisgyerek volt, hogy zongoratanára azt tanácsolta, vigyék inkább táncolni. Több mint 100 gyerek közül választottak ki, amikor az akkori Állami Balett Intézetbe felvételizett. Ma már a szakmában tisztelet övezi, tánciskolájában pedig a legprofesszionálisabb módszerek szerint oktatnak.

Út a szegénynegyedből az Állami Balett Intézetbe

Sárközi Gyulát annak idején több, mint 100 gyerek közül választottak ki, amikor az akkori Állami Balett Intézetbe felvételizett. Nélküle a méltán híres Madách Tánciskola sem létezne. Édesanyja és édesapja mindenben támogatták őt, így sikerült kitörnie a VIII. kerületi szegénynegyedből.

Portré - Fekete Ernő (2019-04-07)


szerző:
2019.04.07. 23:50
Az Alvilág maffiafőnöke a vasárnapi Portréban!

Fekete Ernő fantasztikusan hiteles alakítása az Alvilág c. filmsorozatban mindenképp előidézi azt a jelenséget, hogy a busszal közlekedő színészre, más szemmel nézzenek az emberek. Ernő eddig ugyanis csak „jófiús” karaktereket játszott, azt is leginkább színházban. Ezért is gondolja azt, hogy a színház az ő otthona, csak mostanában jóleső kirándulásokat tesz a film világában is. Ebben a szakmában nem lehet hátradőlni, de van egy biztos középpont, amiben most ő maga is lubickol, hiszen ereje teljében érzi magát, mint színész.

Balsai Móni nevében vett át díjat Barabás Éva

A Fókusz Portré forgatása alatt teljesen egymásra hangolódott a műsorvezető és a színésznő, annyira megkedvelték egymást, hogy Móni megkérte Évát, vegyen át helyette egy díjat. Barabás Évi viszont nem akarta nélküle, ezért magával vitt róla egy embernagyságú papírmasé figurát.

Portré - Bagdi Bella (2019-03-31)


szerző:
2019.03.31. 23:55

Mi lehet a boldogság kulcsa?


szerző:
2019.03.29. 13:55
Mi lehet a boldogság kulcsa?

Bagdi Bella eszközt szeretne adni mindannyiunk kezébe ahhoz, hogy be tudjuk járni az életünk boldogság útvonalát. Célja, hogy a gyerekek már egészen kis korukban megértsék, mindenkiben vannak értékek, és mindenkitől egy kicsit jobb lesz a világ.

Portré - Apró Anna (2019-03-24)


szerző:
2019.03.24. 23:55
A legangyalibb cápa járt Barabás Évinél

Megdöntjük az előítéleteket a vasárnapi Portréban, Apró Anna társaságában. Anna valóban sugárzóan szép, fiatal, csinos, és mindemellett nagyon okos is. Barabás Évi úgy is konferálta fel, hogy túl szép, hogy igaz legyen. Pedig nagyon is igaz, és a Cápák között komoly és kemény üzletasszonyból néha, még a cserfes kislány is előbújt a beszélgetés alatt. Anna sikeres karrierjét tragikus történet árnyékolta be, hiszen édesapja halála miatt, az ő üzletét vette át, alig 22 évesen. Miért döntöttek így?

Dr. Páldy Anna, egy hétköznapi hős, akinek a munkája a szenvedélye

Hétköznapi hősöket kerestünk, és találtunk is, többek között Dr. Páldy Anna személyében, aki a Nemzeti Népegészségügyi Központ igazgatóhelyettese. A kutatóorvos szerint komolyan kell venni a klímaváltozás fontosságát, akár egyénileg, de társadalmi szinten is. Számtalan jó tanáccsal, ötlettel lát el bennünket, abban is a segítségünkre van, hogy, hogyan kerüljük el a trópusi szúnyogok elszaporodását.

Az RTL kiemelkedő sorozatainak az egyik alkotója a vasárnapi Portréban

Az Alvilág, A Tanár, a Válótársak, az RTL legizgalmasabb sorozatainak kiemelkedő alkotója, Köbli Norbert a vasárnapi Portréban. A forgatókönyvíró olyan filmeket tudhat maga mögött, mint az Örök Tél, Félvilág, A berni követ, A vizsga, csak, hogy a legismertebbeket említsük. Most az Apró mesék c. mozifilm sikeréért izgulhatunk, Norbert legújabb alkotásáért.

Portré - Kabir Bedi (2019-03-03)


szerző:
2019.03.04. 00:10
Sandokan, a szívek Maláj tigrise, vasárnap a Portréban

Sandokan szerepe teljesen megváltoztatta az életét, Európában nagy karriert futott be, de megnyíltak a kapuk Hollywoodban is. A Maláj tigris, azaz Kabir Bedi Budapesten volt, ahol kolléganőnk, Temesvári Csilla beszélgetett vele.

A Drága örökösök Szappanos Katája a Portréban!

Ifjú doktornő, akit mindenki kedvel Ökörapátiban vagy számító, ármánykodó testvér? Melyik karakterét kedvelték jobban? Horváth Sisa Anna meglepő választ ad Barabás Évinek a vasárnapi Portréban. Mintahogyan meglepő a válasz arra vonatkozóan is, hogy miért lett Horvát Annából, Horváth Sisa Anna.

Balogh Levente, az ásványvízkirály a vasárnapi Portréban!

A vasárnapi Portré vendége Balogh Levente lesz, akinek neve már összeforrt a Szentkirályi Ásványvízzel. A beszélgetésben nemcsak kulisszatitkokat tudhatunk meg az RTL-re érkező Cápák Között című üzleti show-ról, hanem szó lesz még családról, tanyáról, nyereggyűjteményről, küzdősportról, és egy Dacia-ról is, mely kétséges volt, hogy valaha megérkezik – e Athénba. A teljes adást ITT nézheted vissza!

Sajtófotó kiállítás egy zseniális szakember fényképezőgépén keresztül

Válogatott kosárlabdázó is volt, végül fotós lett. A karrierje már itthon is felfelé ívelt, ő mégis maga mögött hagyta az országot és kalandvágyból elindult a feleségével, hogy fotós szemmel térképezze fel a nagyvilágot. Szlukovényi Tamás így lett többek között a Reuters világhírügynökség fotóigazgatója. Most a 37. sajtófotó kiállítás miatt érkezett haza, hiszen a zsűri elnökeként nagy szerepe van abban, hogy mely fotókban gyönyörködhetünk majd az áprilisi kiállításon.

Ullmann Mónika az ország szeme láttára vált gyerekszínészből népszerű színművésszé

Gyermekszereplőként kezdte, most pedig sikeres színésznő. Szakmailag felnőtt a vidéki színházakban, s most már független társulatok tagjaként megtalálta, amit keresett. De arról is mesél, hogy a zebrán miért csak a fehér sávra lép, és, hogy a lépcsőfokokat miért számolja…

A jazz szabadsága felszabadította Harcsa Veronikát

A jazz szabadsága felszabadította Veronikát, aki gyermekként rettegett a közönségtől, és lámpaláza is volt. Későn született, de nagyon várt kislány volt, akinek meg kellett küzdenie a ki nem mondott megfelelési kényszerrel, az elvárásokkal, és ez mégis ösztönzőleg hatott rá. Harcsa Veronika a Portréban édesapja elveszítéséről is mesél, a gyász feldolgozásáról, arról, hogyan lehet a zenében megélni az örömöt, bánatot, mennyi féle utat járhatunk be. A teljes adást ITT nézheted vissza!

Portré 2019-01-13


szerző:
2019.01.14. 01:00
Azt meséld el Pista helyett, azt meséld el Pali!

Kezei között felnőtté vált a színháza. Az Örkény István színház alapító igazgatója, Mácsai Pál összefonódott Örkény nevével. Habár ő azt mondja, inkább egy klassz, és érett írónak a farvizén utazik, idestova 20 éve. Tehetséges színész, igazgató, rendező, akinek inkább firkaéletműve van, mint képzőművészeti életműve, még akkor is, ha vitathatatlan, hogy festő édesapjától örökölte tehetségét. Az első színházi élménye a János Vitéz volt, ma is látja a kedvenc részletet a szemei előtt, mégsem ezért szeretett volna színész lenni. Erre az útra is Örkény vezette, diákként az egyperces novellák meghatározták a jövőjét.

Érzelmi hullámvasút Röhrig Gézával

Egy ember több élettel, aki Magyarországon és Amerikában is otthon érzi magát.  Röhrig Géza szabadságvágya egész életét végig kíséri. Költőként pedig mindezt, a verseihez is jó érzékkel használja. Nemrég megjelent verseskötetével pedig az utcán is találkozhatunk. Az Angyalvakond ugyanis hajléktalan történeteket mutat be, nemcsak hajléktalanoknak.

Adománygyűjtés Barabás Évivel és Tokár Tomival

Barabás Évi és Tokár Tomi szombat este együtt állnak majd kamera elé. A rendhagyó Fókusz adásban - sztárokkal karöltve- buzdítják majd a nézőket arra, hogy tárcsázzák az Ökumenikus Segélyszervezet adományvonalát és legalább 250 Forinttal segítsék a "szeretet.éhség." Országos Adventi Pénzadománygyűjtést. Már hívható a 1353!

Tokár Tomi és szerelme cetliken árulja el egymásnak a vágyait

A Fókusz műsorvezetője mesélt róla, hogyan telik náluk a karácsony és az is kiderült, hogy a saját és Dóri családján kívül legjobb lány barátjával is együtt ünnepel, Dóri nélkül.

Börtönorvos, infektológus, pszichológus - Szlávik János a Portréban

Dr. Szlávik János, infektológus 31 éve dolgozik trópusi fertőzéses és AIDS osztályon, de a világ bármely részén, akár a legveszélyesebb területeken is gyógyítja az embereket. Szlávik doktor börtönorvosként is funkcionál, és egy kicsit pszichológus is. Tabutémát feszegetünk a vasárnapi Portréban, hiszen a kezdetekben nemcsak az emberek, hanem az orvosok is nagyon féltek az AIDS-től, ma pedig hiába a legkorszerűbb felszerelések és gyógyszerek, a társadalom számára továbbra is félelmetes és misztikus betegségről van szó.

Vasárnap levetkőztetjük a Rossz versek főszereplőjét!

Persze „csak” lelkileg, de addig is itt egy kis ízelítő!

Reisz Gábor filmrendező és Barabás Évi filmélménye a vasárnapi Portréban!

Reisz Gábor a torinói fesztiválról, a Rossz versek c. filmjének díjesőjével tért vissza. A vasárnapi Portréban tehát Reisz Gábor, aki visszakérte verseit egy lánytól, aki kikészült, ha szülei lehalkítva nézték a filmjét, és még gyermekkori énjeivel is összeölelkezik.

Portré 2018-12-02


szerző:
2018.12.03. 00:15
Szikora Robi, aki nem fél szembe menni mindennel

Kisfiúként sok mindent kipróbált, sportolt, zenélt, s bár a családban mindenki mást akart, a Beatles feltette az i-re a pontot. Onnantól csak a zenének élt, és autodidakta módon tanult meg hangszereken játszani. A Hungária volt a csúcs, de a nézeteik nem egyeztek. A Hungária után mégsem volt megállás, bár az egyetlen lemezkiadó meg is fenyegette, hogy ha elhagyja az együttest, soha többé nem lesz nagylemeze. Ő azonban hátat fordított az exkluzív szerződésének, felesége pedig mindenben támogatója volt.

 

Teca, és aki mögötte van: Portré Bata Éváról!

16 évesen eldöntötte, hogy színész akar lenni, 30 évesen pedig nem akármilyen lépésre szánta el magát!

Bata Éva szabadúszóként élvezi munkája minden percét

Bata Éva 16 éves korában döntötte el egy fürdőkádban, hogy színész lesz, és nem is akárki rendezésére vágyott, Alföldi Róbert volt a kedvence. Azt, hogy ma már együtt dolgoznak, elképesztő sikerként éli meg. Bár Éva azt mondja, szereti A Mi kis falunk című filmbéli karakterét, mégis bántja az önérzetét, ha civilben is Tecának szólítják. Egy ismerős, jellegzetes, füstös hang várja Önöket a vasárnapi Portréban. Tartsanak velünk!

Rábai Balázst nagyon meglepték a Reggeliben

A televíziózás világnapja alkalmából köszöntötték a Reggeli stúdiójában Endrei Juditot. A műsor vendége volt Rábai Balázs is, aki nagyon örült a találkozásnak. Már korábban is többször beszélt róla, hogy a legendás tévés az egyik kedvence.

Így indítottuk a televíziózás világnapját!

November 21. a televíziózás világnapja, ennek apropóján az egész Reggeli a tévésekről szólt, legendás képernyős és az ország első televíziós sorozatának ikonikus alakja is a vendégünk volt.

Miben változott a nők képernyős megjelenése az elmúlt évtizedekben?

Endrei Juditot és kolléganőit senki nem felügyelte, mielőtt felöltöztek képernyős megjelenésükhöz, ma már stylist nélkül nincs műsor. Rábai Balázst pedig egy rövidnadrág miatt szólták meg a nézők.

Gyerekjog világnap: ma mindenhol felcserélődtek a szerepek!

Mihez van joga egy tíz éves gyereknek, vagy egy 17 éves kamasznak? Joga van a szüleivel beszélni arról, hogyan nevelik, vagy joga van beleszólni, hozzászólni ahhoz mit és hogyan tanulhat a suliban? A gyerekjogok világnapján talán nekik van a legtöbb joguk ahhoz, hogy magukról beszéljenek. Ma mindenhol felcserélődtek a szerepek: a gyerekek kérdeztek, kezelték a kamerát és az RTL székház legtitkosabb helyeire is bejutottak.

Portré a legértékesebb magyar labdarúgóval

Süle László kollégánk, a szászországi Lipcsében látogatta meg az egyik legjobb magyar labdarúgót, Gulácsi Pétert, akinek a focicsapata a Bundesliga tagja. Gulácsi értéke a Transfermarkt szerint 8 millió euro, azaz 2.5 milliárd forint, ezzel toronymagasan ő a legértékesebb magyar labdarúgó.

Rakonczay Gábor és extrém kalandjai a Portréban!

Rakonczay Gábor  a Fókusz stábjával vág neki a Déli-sarknak. A Portréból kiderül, hogy milyen veszélyeknek teszi ki magát a kalandor az expedíció során és az is, hogy miért nem vihetnek magukkal kutyákat a Déli-sarkra. 

Rakonczay Gábor: az extrém sportoló belső utazásai

Rakonczay Gábor már átevezte az óceánt, néhány éve ultrafutóként gyűjti a kilométereket, Grönland pedig egy főpróba volt számára. Most a Fókusz stábjával vág majd neki a Déli-sarknak. A Portréból kiderül majd az is, hogy milyen veszélyeknek teszi ki magát a kalandor az expedíció során és, hogy miért nem vághatnak neki kutyákkal a Déli-sarknak. Vasárnap is Portré Barabás Évivel!

Portré 2018-10-28


szerző:
2018.10.29. 01:40
Ganxsta Zolee: az egyetlen szakállas Winnetou a Portréban

Ganxsta Zolee most a Szenzációs Négyes című szórakoztató műsor zsűritagjaként szórakozik nagyon jól, önkritikával tekint magára. Kulisszatitkok a műsorról, a zenekarról, nevelési elvekről, futballról, tetoválásokról, és a hídról, az Unikum tér mellet, a vasárnapi Portréban. A napszemüveg mögött a sötét nagyúr, Darth Vader oldalán, Zana Zoltán.

A természet kategória 1. díját egy guberáló rétisas vitte el

Fehérfejű rétisas lakomázik a kidobott húsból egy szupermarket szeméttárolójában az alaszkai Dutch Harbor kikötőnegyedében. A fotós Corey Arnold.

Vecsei H. Miklós a Portréban


szerző:
2018.09.30. 23:30
Vecsei H. Miklós a Portréban

Vecsei H. Miklós kíséretében a vasárnapi Portréban! Miklós játszik, ír, rendez, önálló estre készül, és egészen biztos, hogy a színház történelembe beírta a nevét a Pál utcai fiúk Nemecsek szerepével, csupa nagybetűvel!

A vasárnapi Portréban a kutya legjobb barátja, Halász Árpád kutyakiképző

Világsztárokkal dolgozik együtt, emellett az ember legjobb barátja is a kollégája, Halász Árpád kutyakiképzőnek. Brad Pitt, Harrison Ford, és a magyar film krémje is kizárólag vele szeretnének dolgozni, hiszen nemcsak színvonalas profi munkát végez, hanem állatvédelméről is méltán ismert. Halász Árpád Barabás Évivel beszélget a vasárnapi Portréban.

Portré 2018-09-02


szerző:
2018.09.02. 23:15

Portré 2018-08-26


szerző:
2018.08.27. 00:30

Portré 2018-08-19


szerző:
2018.08.20. 00:10

Portré 2018-08-12


szerző:
2018.08.13. 01:25

Portré 2018-08-05


szerző:
2018.08.06. 01:10

Portré 2018-07-29


szerző:
2018.07.30. 01:35

Portré 2018-07-22


szerző:
2018.07.23. 02:20

Portré 2018-07-15


szerző:
2018.07.16. 00:20

Portré 2018-07-08


szerző:
2018.07.09. 00:50

Portré 2018-07-01


szerző:
2018.07.02. 00:25
Ubrankovics Júlia, A Tanárnőnk a Portréban

Ubrankovics Júliát Németország és Amerika ihlette a munkájában, kétlaki életet él. Juli, ha éppen ott volt kedve, akkor Hawaii-on csinált színházat, de leginkább Los Angelesben dolgozik. Külföldön több sorozatban és filmben feltűnt már, és most, itthon is újra megcsillogtathatja tehetségét. Hisz abban, hogy határok csak fejben léteznek, s habár külföldön nagyon nehéz az újrakezdés, ott legalább nincsenek címkék, nem ismerik az embert, és szabadon azt tehetjük, amit szeretnénk.

 

Portré 2018-06-24


szerző:
2018.06.24. 23:50

Portré 2018-06-17


szerző:
2018.06.18. 00:50
A Portréban Aranyosi Péter megdumálta Barabás Évit

Aranyosi hiába lenne HT, vagyis háború esetén túsz, a hadtörténelemhez, a tankokhoz nagyon is jól ért, sőt, szenvedélye ez. Diplomamunkáját is ez a téma ihlette. Különleges tankmúzeumokba is eljutott, bár mostanság online harcol a tankokkal. Történelem tanár sosem volt, édesanyja egyébként is papnak, vagy nőgyógyász orvosnak szánta. Peti egyébként azt mondja, amatőr szinten nagyon is érdekli a nőgyógyászat. Emellett még érdekli a barlangászat is, ifjú titánként „Kecsap” néven fedezte fel a földalatti világot.

Földes László Hobo elképesztő életútja

Elképesztő életútról, életúthoz, elképesztő életmű kötet dukál. A Kossuth-díjas zenész, színész, előadóművész, Földes László, Hobo a Portré vendége. Életmű kötete kapcsán olyan mélységébe engedett betekintést az életébe, melyre ritkán van példa.

A teljes beszélgetést itt nézhetik meg!

Portré 2018-06-10


szerző:
2018.06.11. 00:40

Portré 2018-05-27


szerző:
2018.05.27. 23:30
A Fókusz Plusz ötödik alkalommal gyűjt a Bátor Tábornak

A Fókusz rendszeresen gyűjtést szervez: karácsonykor az Ökumenikus Segélyszervezetnek, gyereknap alkalmából pedig a Bátor Tábornak. A szombati Fókusz Plusz adásában ismét arra bíztatják a nézőket, hogy segítsenek. Barabás Évi mesélt egy kicsit a fontos adománygyűjtő adásról és a táborról is.

Portré 2018-05-20


szerző:
2018.05.21. 01:10

Portré 2018-05-13


szerző:
2018.05.14. 00:50
BARABÁS ÉVI: így védi Hugó egészségét!

Barabás Évivel az RTL Híradó stábja egy kutyák szívférgességét megakadályozó rendezvényen találkozott, ahol a Fókusz műsorvezetőjét arról kérdeztük, hogy ő hogyan védi kutyája, Hugó egészségét. Az interjú végén, persze nem maradhatott ki néhány trükk Hugótól, aki már élő adásban is megmutatta Évi mellett, hogy mi tud.

Portré 2018-05-06


szerző:
2018.05.07. 00:55

Portré 2018-04-29


szerző:
2018.04.30. 00:00

Portré 2018-04-22


szerző:
2018.04.23. 01:25

Portré 2018-04-15


szerző:
2018.04.16. 00:50

Portré 2018-04-08


szerző:
2018.04.09. 01:10
Cuki sztárok, akik azonnal levesznek a lábadról

Édesek, szőrösek és az ember azonnal beléjük szeret. Ezek az okos és tehetséges kutyák gyakran nagyobb népszerűségre tesznek szert, mint kollégáik. Ismerd meg Hugót a Fókuszból, Dandyt az Oltári csajokból és Rockyt az Éjjel-Nappal Budapestből!

Az RTL Klub állati sztárjai

Az RTL Klub híresen állatbarát, ezért nem csoda, hogy sok produkcióban feltűnik egy-egy kutyus. Ismerjék meg Hugót a Fókuszból, Dendit az Oltári csajokból és Rocky-t az Éjjel-Nappal Budapestből!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való