KERESÉS search-close

Balkan Fanatik

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balkan Fanatik"

Sikeres évet zár a Balkán Fanatik

Fanatik A zenekar 2015-ben nemcsak Olaszországban adott nagysikerű koncertet, de a kínai közönség előtt is bemutatkozhatott, a sikeren felbuzdulva pedig Lepe és Yorgos elhatározta, hogy jövőre az amerikai kontinenst is meghódítja.

Reflektor 2015-12-21


szerző:
2015.12.22. 00:35
Ősi dallamok, melyek mindig kitörnek a feledés homályából

Nem csoda, hogy ősi dallamaink mindenütt hatalmas sikert aratnak, hiszen legnagyobb zenekaraink is folyamatosan táplálják a tüzüket. Így több száz, vagy akár ezer éves szerzemény kicsit felturbózva, még ma is kiköthet a slágerlisták legelején.

Fókusz Plusz 13-03-02


szerző:
2013.03.02. 19:30
Fókusz Plusz 13-03-02

Fókusz Plusz: Pop-prímások - Illés, Republic, Holdviola. Zenekarok, akik sikerre vitték a népzenét még a toplistákon is. Mi a titok? - A Queentől a Grammy-díjas dalokig, miért népszerűek a magyar dallamok a határokon túl?

Bombasiker: Liszt művek sajátos stílusban

A 200 éve született Liszt Ferenc előtt tisztelgett több hazai zenész.

Fókusz Plusz 11-03-19


szerző:
2011.03.19. 19:30
Fókusz Plusz 11-03-19

Fókusz Plusz: Sóly, Muhi, Mohács, Győr, Pákozd. A magyar történelem leghíresebb csatáinak helyszíneit kutattuk fel. Ám nem ott találtuk meg őket, ahol hivatalosan lenniük kellene. Nagy csatákról derítettük ki, hogy alig voltak áldozatok, vagy hogy sokszor ott sem volt az ütközet miatt híressé vált uralkodó. - Turmixolt dallamok: folkmetál, elektro-ethno és irodalomóra szájdobkísérettel, Gesztitől a Balkan Fanatikon át a Kávészünetig. A fiatalok imádják, míg sokan szörnyülködnek tőlük. Szabad-e átírni a legnagyobb klasszikusokat? Kiderül a Fókusz Pluszból!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való