KERESÉS search-close

Balatoni József

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balatoni József"

A Reggeli műsorvezetőit vizsgáztatta mindenki Jocó bácsija

Ma kezdődik a magyar érettségi, ennek kapcsán vendégünk volt Balatoni József, aki szeretné megnyugtatni a diákokat, hogy az érettségi nem is olyan szörnyű, mint amennyire rettegnek tőle.

Megőrizhető a kreatív játék modern kütyükkel is

Izgalmas programok mellett nem jut eszébe a gyerekeknek a telefon és a tablet - ezt vallja Balatoni József író és tanár, valamint Balatoni Kata, neveléstudományi kutató.

Házi feladat nélküli szünetet!

Ne adjanak tanárok a téli szünetre házi feladatot, ezt kéri a Facebookon egy budapesti pedagógus. Balatoni József, vagy ahogy sokan ismerik "Jocó bácsi" azt kéri pedagógustársaitól, hogy hagyják pihenni az egyébként is túlterhelt diákokat a karácsonyi szünetben.

Szülők, diákok és pedagógusok egy jobb oktatási rendszerért

Beázott tantermek, fűtés nélküli iskolák. Túlterhelt diákok, alulfizetett pedagógusok, tüntetések és sztrájkok. Lassan évek óta ez jellemzi a magyar oktatást. A diákok jobb feltételeket, a szülők színvonalasabb oktatást, a pedagógusok pedig nagyobb megbecsülést és magasabb fizetést szeretnének. Vagyis röviden: egy jobb oktatási rendszert.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való