KERESÉS search-close

Balázs László

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balázs László"

Ismerjétek meg az ország egyik legjobb mentőkutyáját, Symbát!

Bemutatjuk azt a magyar mentőkutyát, akit a világ öt legjobb speciálisan képzett kutyája között tartanak nyilván. A kilenc éves Symba és gazdája, Laci Magyarországon több súlyos bűncselekmény helyszínén is dolgozott. A belga juhász zseniális személyisége és sikere azért is szenzációs, mert egy éve súlyos műtéten esett át, az is kétséges volt, hogy újra tud-e majd mozogni.

Kölyök rendőrkutyát ajándékoztak az oroszok a franciáknak

Bejárta a közösségi oldalakat Diesel, a hős belga juhász fényképe, aki sajnálatos módon áldozatul esett a párizsi terrortámadásnak egy rajtaütés során. A francia kommandósok a roham megindítása előtt 7 éves kutyát engedték a vadul lövöldöző terroristák lakásához azzal a feladattal, hogy ugatással jelezze, ha tartózkodik a helyiségben valaki. A merénylők azonban a kutyát habozás nélkül lelőtték, ő volt az egyetlen rendőri áldozata a párizsi eseményeknek. De mit kell tudni erről a fajtáról és mi mindenen mennek át, mire bevetik őket? Ezt megtudhattuk Balázs Lászlótól, a Megyei Kutató-Mentő Szolgálat szolgálatvezetőjétől és Urbancsok Adrienn, Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat kutyavezetőjétől.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való