KERESÉS search-close

Balázs Fecó

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balázs Fecó"

Izgatottan készül a Story Gálára a sztárvilág

Idén már tizenkilencedik alkalommal díjazzák a kimagaslót alkotó művészeket, sportolókat és médiaszemélyiségeket. Pataki Ági, és Rózsa György már tavaly is a díjat odaítélő testület tagjai voltak, melléjük csatlakozott idén Kovács Kati olimpia bajnokunk, Udvaros Dorottya és Balázs Fecó. Ők együtt öt kategóriában adják át az Érték-díjakat.

 

Újra a régi formában Balázs Fecó!

Több kilót hízott, újra egészségesnek érzi magát Balázs Fecó. Egy interjúban mesélt arról, hogy szívritmus zavar diagnózisa után fél évig pihent, de most újra készen áll arra, hogy színpadra álljon.

Újra száll a homok a szélben!


szerző:
2017.09.29. 09:12
Újra száll a homok a szélben!

2018 májusában nagykoncerttel ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a Korál! Balázs Fecó és Dorozsmai Péter a közelgő koncert mellett a zenekar múltjáról is érdekes titkokat árult el.

Balázs Fecó küzd a betegségével

Dalok hatalmas energiával, erővel és mondanivalóval – mindez egy legendás magyar előadótól, aki régebben egy év alatt 460 koncertet adott a Korál zenekarral, volt, hogy egy nap négyet. Bele is fáradt a szíve: Balázs Fecóval otthonában elevenítettük fel a múltat.

Story Extra 2017-09-28


szerző:
2017.09.28. 16:55

Portré - Balázs Fecó


szerző:
2017.08.11. 00:00
Balázs Fecót köszöntjük születésnapja alkalmából!

Szülinapi portré! Sok szeretettel köszöntjük Balázs Fecót 66-ik születésnapja alkalmából! Az idő nem múlik el nyomtalanul, az évszakok változnak, az viszont egészen biztos, hogy ez nem a csend éve lesz, hiszen Fecóék jubileumi koncertre készülnek.

Balázs Fecó egészsége!


szerző:
2017.01.30. 17:25
Balázs Fecó egészsége!

A zenész súlyos betegsége miatt sokan a visszavonulásról suttogtak, de mi igaz a pletykákból?

BALÁZS FECÓ:

Nyáron még azért drukkoltunk, hogy ne legyen komolyabb baja, most pedig már újra a színpadon Balázs Fecó. A legendás zenésznek szívritmuszavara volt, és egy ideig úgy volt, hogy nem zenélhet többet. Igaz, hogy csak két dal erejéig, de újra zongora mögé ült Mága Zoltán teltházas újévi koncertjén a művész. Az énekes azt is elárulta a Fókusz stábjának, hogy már a búcsúkoncertjét tervezi.

Balázs Fecó újra zongora mögé ült Mága Zoltán koncertjén

Ötszáz művész egy színpadon, tizenháromezer néző előtt. Balázs Fecó visszatérése és világsztár vendégek, - köztük az Ötödik elem című film dívája- is felléptek a kilencedik alkalommal megrendezett Mága Zoltán újévi koncerten.

Lingura Tibor: Maradj velem (Balázs Fecó)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Lingura Tibor produkciója!

Továbbra sem egészséges!


szerző:
2016.09.01. 17:25
Továbbra sem egészséges!

Bár nagyon szeretett volna ott lenni, Balázs Fecónak ki kellett hagynia a Korál együttes jubileumi koncertjét. Szívbetegsége miatt minden fizikai megterheléstől óvakodnia kell, mint mondta, már három dal eléneklése is gondot okoz neki.

Balázs Fecó gondolatai újra a zene körül járnak

Az énekest már tavasszal fel akartuk keresni, amikor megkapta a Kossuth-díjat. Ám nem sokkal később hosszú amerikai turnéra utazott. Egy ideje itthon van, de az élet rákényszerítette, hogy csak az egészségével törődjön. Már jól van, azt mondja, saját elmúlása nem foglalkoztatja, de az igen, hogy a műfaj, amit 50 éve képvisel Magyarországon, ne tűnjön el.

Story Extra 2016-06-17


szerző:
2016.06.17. 17:25
Szűcs Judith Balázs Fecóval készül a 45 éves jubileumi koncertre

Judith azt mondja, csak a briddzsel tud kikapcsolódni, ráadásul a partikra mindig elkísérő őt lett származású vőlegénye is. Az esküvő azonban még várat magára, ugyanis Judith gőzerővel készül énekesnői karrierjének 45 éves jubileumára.

Március 15: 18-an kaptak Kossuth-díjat

Lukács Sándor, Benedek Miklós színművész és Balázs Fecó zenész. Hárman az idei Kossuth díjasok közül. A szokásoknak megfelelően idén is március 15-én, a Parlament kupolatermében adták át az elismeréseket. A díjazottak között van az Oscar-díjas Saul fia című film rendezője, operatőre és főszereplője is.

Nem lesz több éhező gyermek?


szerző:
2015.03.13. 19:25
Nem lesz több éhező gyermek?

Három hónappal ezelőtt egy látvány- és díszlettervező nem tudott aludni. Horgas Péternek pár számjegy járt a fejében. 40 000. A rádióban hallotta, hogy ennyi gyerek éhezik naponta Magyarországon. Polgár Géza riportja.

40.000: Ennyi gyermek éhezik ma Magyarországon

Három hónappal ezelőtt egy látvány- és díszlettervező nem tudott aludni. Horgas Péternek pár számjegy járt a fejében. 40 000. A rádióban hallotta, hogy ennyi gyerek éhezik naponta Magyarországon. Polgár Géza riportja.

Sztárok horgász kalandjai!

Balázs Fecó és Németh Kristóf imád horgászni. Hogyan jött ez a szenvedélyük? Arról őket faggattuk.

8:08 – Minden reggel 13-11-29

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Reggeli 11-10-11


szerző:
2011.10.11. 08:35
Reggeli 11-10-11

Reggeli: Minden hétköznap reggel 6.55-től várjuk Önöket a legfrissebb hírekkel, információkkal, hétköznapi történetekkel, a sztárvilág pletykáival!

XXI. század 11-10-04


szerző:
2011.10.04. 23:25
XXI. század 11-10-04

XXI. század: Összehoztuk a kőszívű ember fiait - Vak lovak, szép nők, borozások és egy október 6-i kivégzés. A kőszívű ember fiai, azaz a három Baradlay fiú újra együtt a XXI. században. Törött csukló terelte zenei pályára - Balázs Fecót gyerekkorában két dolog érdekelte: a foci és a zene. Amikor egy edzésen elesett, és csuklóját törte, szembesülnie kellett azzal, hogy még egy ilyen sérülés, és nem zongorázhat többet.

Törött csukló terelte zenei pályára Balázs Fecót

Balázs Fecót gyerekkorában két dolog érdekelte: a foci és a zene. Amikor egy edzésen elesett, és csuklóját törte, szembesülnie kellett azzal, hogy még egy ilyen sérülés, és nem zongorázhat többet.

László Attilának melegebb lett a szíve a Kapcsolat koncerten

Balázs Fecó sok hasonlóságot érez a fiatal énekessel, még új albumán is ad neki helyet.

Fél Kettő 11-04-15


szerző:
2011.04.15. 14:15
Fél Kettő 11-04-15

Fél Kettő: Kívül tágasabb - VV Laci élete a villalét után. Divatfőváros - modellek, kifutók - luxus és csillogás Budapesten. Megtalált boldogság - Balázs Fecó 60. születésnapján nősül.

Fókusz Plusz 11-04-09


szerző:
2011.04.09. 19:30
Fókusz Plusz 11-04-09

Fókusz Plusz: Rocklegendák csúcsformában - Kóbor már a 70-hez közelít, de nincs egy szabad perce se, D. Nagy 60 fölött élvezi igazán az életet, Balázs Fecó nősülni készül és Bródy is boldog kispapa. Mi tartja őket fiatalon? Páratlan összefogás - Egy család, amelynek története az egész országot megdöbbentette. Hat gyerek és a nagypapa, akik egy életveszélyes házban tengődnek. Riporterünk megszervezte az adománygyűjtést!

Miben rejlik a rockpapák titka?

A Fókusz Pluszban a magyar zenei élet nagy öregjeit látogatjuk meg. Hosszú hajú lázadókat kerestünk, békés családapákat találtunk.

Fél Kettő 11-03-04


szerző:
2011.03.04. 14:20
Fél Kettő 11-03-04

Fél Kettő: Öntudatlan állapotban - Akár gondolatainkat, testünk erejét is uralhatják a parafenoménok. Kerek évforduló - Balázs Fecó 60 éves! Vendégünk az énekes-zeneszerző. Siker Berlinben - Gryllus Dorkát dicsérte a legnagyobb német napilap.

Balázs Fecó örül, hogy részese lehetett egy korszaknak

A legendás énekes úgy érzi megvalósította önmagát, és hálás a sorsnak, hogy ebbe az irányba terelte őt.

Randi-faktor élő legendákkal


szerző:
2011.01.14. 19:55
Randi-faktor élő legendákkal

Saját otthonukban fogadták közismert zenészek az X-Faktor sztárjait. Kiderült, Pataky Attila végig Vastagéknak szurkolt, Nikolas és Balázs Fecó már a bejáratnál összebarátkozott, Bródy pedig még gitározott is Janicsák Vecának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való