KERESÉS search-close

Badár Sándor

92 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Badár Sándor"

„Te ne adj esélyt a kaszásnak!”

Badár Sándorral és Szőke Andrással erősít a rendőrség. A színészek a Veszprém megyei rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési kisfilmjében szerepelnek. Egyikük a renitens sofőrt alakítja, aki egy sor közlekedési szabályt szeg meg, míg másikuk a kaszás, aki lecsap rá.

Badár Sándor:

Nevetni mindenki szeret, ezért is szokták mondani, hogy a humor egyfajta gyógyszer is egyben. A nevettetés művészete pedig szintén egy komoly szakma, nem is alkalmas rá akárki. Badár Sándornak a nevettetés a szenvedélye.

Világjáró magyar sztárok minden mennyiségben

Badár Sándor a Himalájánál, Horváth Éva kisfiával utazgat, Kabáték pedig az egzotikus helyeket kedvelik, Iszak Eszti, Debreczeni Zita és Dukai Regina pedig modellként járják a nagyvilágot.

Showder Klub 20. évad 6. rész

A Showder Klub színpadán: Hajdú Balázs, Badár Tamás és Badár Sándor. Az est házigazdája: Kőhalmi Zoltán. Jó szórakozást!

Showder Klub 17. évad 4. rész

A Showder Klub színpadán: Mogács Dániel, Badár Sándor, Badár Tamás. Az est házigazdája: Kőhalmi Zoltán. Jó szórakozást!

Boldog szülinapot Badár Sándor!


szerző:
2018.02.08. 08:47
Boldog szülinapot Badár Sándor!

A humoristát nagy meglepetés érte az élménybeszámolója végén, hiszen Rami egy óriási tortával jelent meg a Reggeli stúdiójában. Sándor éppen ma lett 54 éves, úgyhogy jöhetett is a sütizés.

Badár Sándor újabb felfedező túrán járt

A humorista nagy világutazó, legizgalmasabb kalandjait külföldön éli meg. Kezdve az élve elfogyasztott polipoktól, a világ leggyorsabb vonatán át, egészen a legőrületesebb liftezéséig. Legutóbb például Indiában járt, az élményeiről pedig mesélt is Ramiéknak.

Showder Klub 16. évad 8. rész

A Showder Klub színpadán: Mogács Dániel, Badár Sándor. Az est házigazdája: Kőhalmi Zoltán. Jó szórakozást!

Showder Klub 15. évad 6. rész

A Showder Klub színpadán: Aranyosi Péter, Kovács András Péter, Badár Sándor. Az est házigazdája: Bellus István. Jó szórakozást!

Magyarok a téli olimpiákon

38 éve szereztek magyarok utoljára érmet téli olimpián, idén viszont gyorskorcsolyában éremesélyesek lehetünk! Volt már magyar humorista és fitnesz bajnok is téli olimpián, és megmutatjuk az elcsalt magyar arany és a balszerencsés kenukirály történetét is.

Fókusz Plusz 2018-01-13


szerző:
2018.01.13. 18:50
Japánban szerzett élményeiről mesélt Badár Sándor

Összeszámolni is nehéz, hogy hány országban járt már Badár Sándor. Ezúttal Japánban, immáron második alkalommal és végre olyan dolgokat is kipróbálhatott, amikre harminc évvel ezelőtt, az első útján nem volt lehetősége.

 

Showder Klub 13. évad 4. rész

A Showder Klub színpadán: Badár Sándor. Jó szórakozást!

Ilyen volt Badár Sándor japán kalandja az élő polipokkal

Részlet a 20. évad 6. részéből:

Badár Sándor nagy világutazó, legizgalmasabb kalandjait pedig éppen Japában élte meg. Kezdve az élve elfogyasztott polipoktól, a világ leggyorsabb vonatán át, egészen a legőrületesebb liftezéséig.

Nézd meg itt a teljes adást!

Showder Klub 7. évad 8. rész


szerző:
2017.10.24. 14:50
Showder Klub 7. évad 8. rész

A Showder Klub színpadán: Hadházi László, Badár Sándor, Csenki Attila. Az est házigazdája: Felméri Péter. Jó szórakozást!

Aranyosi Péter kapta a 43. Karinthy-gyűrűt

A kiugrott történelemtanár és Diósgyőr drukker. Nemrég az RTL II-n, a Showder Klubban egész este ő szórakoztatta a közönséget. Aranyosi most a csúcsra érve azt mondja, poénjaival soha nem bántott meg senkit, legalábbis így tudja, pedig többnyire be sem áll a szája.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Badár Sándor a világ körül!

Badár Sándor gyerekkora óta imád utazni, és több kontinenst is bejárt már az évtizedek alatt… persze az emlékezetes kalandokból is bőven jutott neki. A népszerű stand-upos, az Everest-expedícióról nemrég hazatért Badár Sándor amikor csak teheti, utazik. Rengeteg országot bejárt már, nyelvtudása - illetve annak hiánya - miatt rengetegszer keveredett már kalamajkába. Ezt egyáltalán nem bánja, sőt: csak további úti célok lebegnek a szeme előtt.

Story Extra 2017-05-15


szerző:
2017.05.15. 16:55
Rendhagyó útinapló az Everest expedícióról

Váratlan kőomlások, pusztító lavinák, végzetes hegyi betegségek, és rettentő hideg. Mindenkire ez vár a Himalájában, még azokra is, akik nem hegymászók, csak túrázóként szeretnének eljutni az Everest lábához.

Fókusz Plusz 2017-04-22


szerző:
2017.04.22. 18:50
BADÁR SÁNDOR: „Bízom benne, hogy a globalizált világ sosem ér el idáig”

A humorista sokkal többet kapott az expedíciótól, mint amire számított. Vicces és megdöbbentő szituációból is akadt bőven az út során, de azt mondja, még mindenképpen szüksége van egy-két hétre, hogy a sok élmény leülepedjen benne.

Geszti és Badár az elmúlt hetek küzdelmeiről meséltek

Peller Anna és Lukács Miki banános herével várta a vendégeket, akik élménybeszámolót tartottak a házigazdáknak. Geszti Péter és Badár Sándor nem rég tértek vissza a trekking túráról, ugyanis Lilu és Száraz Dénes mellett ők is elkísérték az alaptáborig Klein Dávidot és Suhajda Szilárdot.

BADÁR: SÁNDOR: „Ami nekünk a vég, az másoknak a kezdet”

A humorista azt mondta, megérte a szenvedés. Csodálatos érzés volt elérni az alaptábort, ahol úgy veszi körbe az embert a természet, hogy egyszerre figyelmezteti és védi-óvja.

A trekking csapat kalandja véget ért, de Klein Dávidéknak még csak most jön a java!

Végre megérkeztek az exkluzív felvételek a világ legmagasabb hegyének alaptáborából, ahova 8 napos, kőkemény túra után jutottak fel Klein Dávid és Suhajda Szilárd sztár kísérői. Folyamatosan követtük a csapatot az úton, így ott voltunk azokkal, akik elérték az 5344 méteres magasságot. Mert nem mindenki bírta végig.

 OXIGÉNMÉRÉS: furcsa módszert javasoltak a hegymászóknak az ödéma elkerülésére

Az Everest Expedíció sikerét leginkább a  hegyi betegségek veszélyeztetik. A betegségnek két veszélyes szövődménye a tüdő- és agyi ödéma, amikor a két szerv bevizesedik és akár bele is halhat a hegymászó. A két szövődmény ellen is vannak meglepő tanácsok a hegyi étteremben.    

11. nap: Elértük az alaptábort!

Magyar Everest Expedíció 2017, Az alaptábori trekking túra 8. napja – A Magyar Everest Expedíció 2017 trekking csapata elérte célját: A mai napon a csapat többsége feljutott a Mount Everest 5344 magasan fekvő nepáli alaptáborába. A trekking csapat minden tagjára büszkék lehetünk, hiszen akik nem érték el az alaptábort, azok is légvonalban pár száz méterre fordultak vissza, és kivétel nélkül mindenki 5100 méter fölé jutott.

Elérte a Mount Everest alaptáborát a magyar csapat

Nagy volt az öröm Nepálban a Mount Everest alaptáborában 5344 méteren péntek délután, amikor a Magyar Everest Expedíció tagjai, többek között Geszti Péter, Badár Sándor, Száraz Dénes és a két hegymászó, Klein Dávid és Suhajda Szilárd felértek oda. A leggyorsabb a hírességek között a tapasztalt túrázó, Száraz Dénes lett.

A Magyar Everest Expedíció 2017 csapata elérte az alaptábort

A Magyar Everest Expedíció 2017 csapata, melynek kiemelt támogató partnere az RTL Klub, megérkezett az 5344 méter magasságban található alaptáborba, így Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászók számára napokon belül kezdődhet a táborlánc kiépítése. Az expedíció célja a Föld legmagasabb csúcsa, a 8848 méter magas Mount Everest (Csomolungma) elérése oxigénpalack nélkül, elsőként a magyar expedíciós hegymászás történetében. További érdekesség, hogy idén a Katmandu és az Everest alaptábora közötti szakaszra több hazai híresség is csatlakozott.

10. nap: Érzelmi hullámvasút

Magyar Everest Expedíció 2017, Az alaptábori trekking túra 7. napja (Dingboche  - Lobuche) - Ma megérkeztünk Lobuchébe, most már nagyon közel az alaptábor. Szállásunk a 7861 m magas Nuptsére néz, de látjuk az Everest Nyugati Vállát is. Az ide vezető út során megálltunk az Everesten elhunyt hegymászók emlékhelyénél. Többünket nagyon erősen érintett érzelmileg.

9. nap: Kőkemény akklimatizációs túra

Magyar Everest Expedíció 2017, Az alaptábori trekking túra 6. napja (Dingboche - Akklimatizációs nap) – Még véletlenül sem merem erre a napra a pihenőnap kifejezést használni. Az eddigi legkeményebb túránkon vagyunk túl, mindezt az akklimatizáció jegyében. A csapat többsége ma elérte az ötezer méteres magasságot.

ÁLDÁS: szerencsehozó sálat kaptak az Everest Expedíció tagjai

Az Everest Expedíció sztárcsapata már elérte a 4000 méter feletti magasságot. A kietlen vidéken Geszti Péter szerint már küzdenek a heggyel. A csapat célja elérése érdekében a láma elé járult, aki a púdzsa (púja) szertartás keretében áldását adta a csapatra egy színes, szerencsét hozó sállal.

CSAK ELŐRE: Geszti Péter megmutatta az ork várat!

Lehet, hogy a magaslati levegő teszi vagy sem, de Geszti Péter már a Gyűrűk Ura című film főszereplőjének, Zsákos Frodónak érzi magát a Mount Everest megmászása közben. Az énekest a filmhez hasonlóan legjobb barátja, Csavardi Samu is elkíséri az útra, akinek a szerepét Badár Sándor „játssza”. 

SZERZETESFOCI NEPÁLBAN: Óriási volt!

3380 méteren focizni nem semmi, főleg szerzetesekkel! A nem mindennapi élményt az Everest Expedíció csapata élhette át Tengboche-ban. A magaslati mérkőzésről Geszti Péter küldött egy rövid tudósítást a Fókusz szerkesztőségének, amiből az is kiderül, hogy a nepáli szerzetesek szerint melyik a legfontosabb magyar szó. 

8. nap: Megérkeztünk az óriások birodalmába

Magyar Everest Expedíció 2017, Az alaptábori trekking túra 5. Napja (Tengboche – Dingboche) - Leírhatatlanul szép, ugyanakkor néhányunk számára meglehetősen fárasztó napon vagyunk túl. Tengboche erdős, zöld vidékéről megérkeztünk a kövek és a hideg világába, 4350 méterre. 

MOUNT EVEREST: Élet a hegyek között

Összegyűjtöttük azokat az életképeket, amiket a Magyar Everest Expedíció csapata él át a Himalája közepén. Ha kíváncsi arra, hogy Geszti Péter milyen kapus vagy, hogy mit énekelnek a csapat tagjai hegymászás közben, akkor mindenféleképpen nézze meg összeállításunkat!

BADÁR SÁNDOR: Helyzetjelentés 4000 méteren

Badár Sándor 4000 méteren sem veszti el a humorérzékét. A színész a Magyar Everest Expedíció sztárcsapatát erősíti Liluval, Geszti Péterrel és Száraz Dénessel együtt. Az biztos, hogy minél magasabbra mászik a magyar csapat, annál több ruhadarab kerül fel a hegymászókra.

7. nap: Az alaptábori trekking túra 4. napja

Magyar Everest Expedíció 2017 (Namche Bazar – Tengboche) - Csodás napra ébredt az Everest Expedíció 2017 trekking csapata. A tegnapi lazítás után ma egy közepesen nehéz nap várt ránk. 

6. nap: Ma végre megpillantottuk az Everestet!

Magyar Everest Expedíció 2017 – Az alaptábori trekking túra 3. napja (Namche Bazar – akklimatizáció)

A trekking harmadik éjszakáját is a 3440 méteren fekvő Namche Bazarban tölti az Everest Expedíció 2017 trekking csapata. Erre szükség van, hogy legyen ideje a szervezetünknek hozzászokni a nagy magassághoz. 

4. nap: Megérkeztünk a Himalája szívébe

Magyar Everest Expedíció 2017 - Túléltük a leszállást a világ legveszélyesebb repterén, az Everest trekking elkezdődött!

Túlélték a veszélyes repülést Liluék!

A Magyar Everest Expedíció 2017 csapata a kora reggeli órákban indult a fővárosból Luklába egy garantáltan emlékezetes élményt nyújtó belföldi járattal. A mai estét már a 2610 méteres tengerszint feletti magasságban elhelyezkedő Phakdingban töltik.

3. nap:  Katmandu – Bhaktapur

Magyar Everest Expedíció 2017, Alaptábori trekking túra - Az expedíció és a trekking túra harmadik napja. A „hegyre” való indulásunk előtti utolsó nap Katmanduban,  további logisztikai ügyintézés és városnézés a szomszédos Bhaktapurban.

Veszélyes útra készült Lilu

Az Magyar Everest Expedíció csapata - melynek kiemelt támogató partnere az RTL Klub – péntek hajnalban elhagyta Katmandut, majd repülőgépre szálltak, hogy a világ egyik légveszélyesebb repülőterén landoljanak.

Kalandos érkezés, izgalmak és szmog

A Magyar Everest Expedíció 2017 csapata szerencsésen megérkezett Katmanduba egy 22 órás út után. 

Geszti Péter különleges temetkezési szertartáson vett részt

Az Magyar Everest Expedíció 2017 csapata megérkezett Katmanduba. Geszti Péter - aki Liluval, Badár Sándorral és Száraz Dénessel egészen az Everest alaptáboráig kíséri Klein Dávidot és Suhajda Szilárdot - az első benyomásairól mesélt. 

2. nap: Katmandu


szerző:
2017.03.30. 10:20
2. nap: Katmandu

Magyar Everest Expedíció 2017, Alaptábori trekking túra - Első teljes napunk Katmanduban. Szálláshelyünk, a négycsillagos Hotel Shanker bőséges büféreggelivel kényeztet bennünket, melyet egy hatalmas bálteremben szervíroznak. Kissé szürreális és eklektikus az épület, de megvan a maga bája. Hab a tortán a hatalmas kert a szabadtéri medencével, ahol a virágzó bokrok illata tölti be a levegőt.

1. nap: Megérkeztünk Katmanduba

A Magyar Everest expedíció 2017 csapatával szerencsésen megérkeztünk Katmanduba, 22 órás út után. Qatar fővárosában, Dohában szálltunk át, ahová éjjel kettőkor érkeztünk. A gépünk csak reggel indult tovább, igy az éjszakát jobb híján csövezéssel töltöttük a reptér közepesen kényelmes, pihenésre szánt, de arra kevésbé alkalmas pihenőjében.

Lilu: „Tényleg én vagyok az egyetlen csaj!”

Tegnap délután elstartolt a Magyar Everest Expedíció 2017, melyben nemcsak a „Keresem a családom!” csinos műsorvezetője vesz részt, hanem Geszti Péter, Száraz Dénes, Badár Sándor, Szalay Balázs és Bunkóczi László is felgyalogol az 5300 méter magasságban található alaptáborba.

Elindult a Magyar Everest Expedíció

Klein Dávid és Suhajda Szilárd célja, hogy oxigénpalack nélkül másszák meg a Föld legmagasabb hegycsúcsát, a Mount Everestet. Az útra ismert emberek is elkísérik őket: Lilu, Geszti Péter, Száraz Dénes és Badár Sándor is felgyalogol az 5300 méter magasságban található alaptáborba, ahogy Jász Zoltán kollégánk is. Dávid és Szilárd csúcstámadása májusban kezdődhet. A Fókusz rendszeresen beszámol az eseményekről és szurkolunk az expedíció résztvevőinek.

Profi hegymászók és sztárok indulnak a Mount Everest meghódítására

Ma délelőtt a káposztásmegyeri Jégpalota jegén mutatták be a Magyar Everest Expedíció résztvevőit. Klein Dávid és Suhajda Szilárd az RTL KLUB támogatásával március 28.-án indulnak Nepálba, hogy a magyar expedíciós hegymászás történetében először oxigénpalack nélkül jussanak fel a világ tetejére, 8850 méter magasra.

Badár Sándor: „Nincs teljesíthetetlen dolog, csak elképzelhetetlen!”

A humorista is hamarosan nagy fába, pontosabban hegybe vágja majd a fejszéjét. Klein Dávid és Suhajda Szilárd Everest Expedícióra készül, de őket többen is elkísérik. Többek között Lilu, Geszti Péter, Száraz Dénes és Badár Sándor is.

MOUNT EVEREST: A sztárok is készülnek az expedícióra

Ma délelőtt a káposztásmegyeri Jégpalota jegén mutatták be a Magyar Everest Expedíció résztvevőit. Klein Dávid és Suhajda Szilárd az RTL KLUB támogatásával március 28.-án indulnak Nepálba, hogy először a magyar expedíciós hegymászás történetében oxigénpalack nélkül jussanak fel a világ tetejére, 8850 méter magasra. Az alaptáborig, vagyis 5344 méteres magasságig Lilu, Badár Sándor, Geszti Péter és Száraz Dénes is a hegymászókkal tartanak. Lilu izgul, Badár Sándor kihívásnak érzi a feladatot, de az mindenkiben közös, hogy életük egyik legnagyobb kalandjának tartják a rájuk váró túrát.

Sanyi és Peti Vietnámban!


szerző:
2017.01.30. 17:25
Sanyi és Peti Vietnámban!

Badár Sándor és Aranyosi Péter a Távol-Keletre utazott egy kicsit turistáskodni és persze ihletet meríteni. Utazásokról folyton posztolnak a Facebookon: innen tudhattuk meg, mennyire elkeseredett Aranyosi, mikor megtudta, a háborús múzeum zárva van.

Amikor egy KAP, egy okosteló és egy rendőr találkozik

Részlet a 15. évad 6. részéből:

Megvannak az autós telefonálók típusai, KAP-nak köszönhetően most már mindenki képben lehet. Persze Kovács András Péter autós-mobilos-rendőrös sztorija se semmi.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Badár Sándor és fia csak karácsonykor merészkedik be a konyhába

Az ünnepek közeledtével olyanok is bemerészkednek a konyhába, akik egyébként messzire elkerülik ezt a helyet az év többi időszakában. Nincs ez másként a Badár családban sem. Sanyi és Tomi nem féltek bemutatni főzőtudományukat a Story Extra nézőinek. Apát és fiát kedvenc ételük elkészítése közben faggattuk arról, mi vár rájuk az elkövetkezendő hónapokban. Vajon ez a finomságok rovására ment?

 

Story Extra 2016-12-08


szerző:
2016.12.08. 17:25

Angliában nevettetnek!


szerző:
2016.09.23. 17:25
Angliában nevettetnek!

Londonban járt a napokban  Badár Sándor, Dombóvári István, és Hadházi László. Nem nyaralni mentek, együtt léptek fel a szigetországban.

Badár Sándor a bóják réme?


szerző:
2016.09.17. 12:30
Badár Sándor a bóják réme?

A humorista bedumálta magát a filmművészetbe, a reklámiparba, a showbizniszbe, a stand-up comedybe, és meg se állt a terepraliig. Lássuk, hogy teljesített!

Badár Sándor: vasutasból lett humorista

Badár Sándor kiváló humorista, egykori vasutas, most rendbe teszi életrajzát. Mikor volt színész, mikor vasutas, és hogy pontosan mi áll a névjegykártyáján, ha egyáltalán van neki. Azt is elárulja, hogy vezet és hogy hogyan drukkolt focistáinknak az Eb alatt.

Story Extra 2016-07-04


szerző:
2016.07.04. 17:25
Íme, Badár Tamás eredettörténete!

Részlet a 17. évad 4. részéből:

Hogy hogyan is látta meg a napvilágot ifjabbik Badár? Ki más tudná ezt jobban, részletesebben és viccesebben előadni, mint az édesapja, Badár Sándor?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Badár Tamás az édesapját sem kíméli, ha a bűvészetről van szó

Részlet a 17. évad 4. részéből:

A fiatal humorista nem hagyta ki műsorából édesapját sem, így Badár és Badár együtt szerepeltek a Showder Klub színpadán. Akadtak itt madzag és kártyatrükkök egyaránt, és persze egy csinos segítő is.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Badár apaságból jelesre vizsgázott

Az elmúlt időszakban a figyelem a népszerű humoristáról egy másik Badárra szegeződött. Sándor fiát, Tamást ugyanis szintén beszippantotta a színpad világa. A gyorsan jött népszerűség pedig még közelebb hozta egymáshoz az örökgyerek apukát és villámkezű fiát.

Story Extra 2016-02-24


szerző:
2016.02.24. 17:25
Badár Tamás örökölte édesapja humorát

Ahogy azt néhány hete a Hungary’s Got Talentben is láthattuk, Badár Tamás örökölte édesapja tehetségét, no és persze a humorát, hisz tehetségével szinte mindenkinek mosolyt csalt az arcára.

A Got Talent zsűritagja aranygombbal jutalmazott

A pillanat, amikor a magyar Hungary’s Got Talentben először arannyá változott az egész stúdió. Csuja Imre nyitotta a sort, az Infusion trió pedig rögtön bejutott az élő adásba.

Továbbjutott a Hungary’s Got Talentben Badár Sándor fia

Mindenkinek leesett az álla szombat este, aki látta a Hungary’s Got Talent legutóbbi részét. Badár Sándor 21 éves fia Tamás elképesztő trükkökkel ejtette ámulatba a nézőket. A produkciója hatalmas sikert aratott, így nem is volt kérdés, hogy 4 igennel tovább is juttatta őt a zsűri. Badár Sándor és Tamás voltak reggel a vendégeink.

Badár Tamás elég jól keveri a kártyát

A Got Talent nevezője csont nélkül megszerezte a továbbjutást, de a színfalak mögött is kártyatrükkökkel szórakoztatta a várakozókat. Például ezzel itt.

BADÁR SÁNDOR: A humorista fia bűvészként a HGT színpadán

A humorista a szavak mestere, fia azonban a viccek és poénok helyett már gyerekkora óta a trükkök és a varázslat bűvöletében él. Most szombaton a Hungary's Got Talent zsűrije előtt próbálja majd ki magát.

A bűvészek megszenvedtek a sikerért

A Hungary's Got Talent múlt szombati válogatójában feltűnt peches bűvészekre mi is pont úgy csodálkoztunk rá, mint a nézők. Aztán egyik riporterünk kutakodott az emlékeiben, meg az archívumunkban és kiderült mi már láttuk egyikük hipnotikus előadását, ahol a szombatihoz hasonló szürreális élményben volt részünk.  

Pechsorozat miatt nem sikerült az áttörés

A Hungary’s Got Talent múlt szombati válogatójában feltűnt peches bűvészekre mi is pont úgy csodálkoztunk rá, mint a nézők. Aztán egyik riporterünk kutakodott az emlékeiben, és az archívumunkban és kiderült, mi már láttuk egyikük hipnotikus előadását, ahol a szombatihoz hasonló szürreális élményben volt részünk.

Badár Sándor és a Drivingcamp


szerző:
2015.09.06. 12:15
Badár Sándor és a Drivingcamp

Legutóbb Kőváry Barna hibátlan produkciót nyújtott a Drivingcamp pályájon, most viszont Badár Sándornak kellett tolatnia. Sikerült neki?

Hogyan stoppoljunk nem hatékonyan? (Aranyosi, KAP, Badár)

Részlet a 15. évad 6. részéből:

Más a stratégiája KAP-nak és Badárnak is, egy a közös, egyik sem hatékony!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Börtön sztorik és az addiktológia rejtélye (Aranyosi, KAP, Badár)

Részlet a 15. évad 6. részéből:

KAP és Badár is megjárta a börtönt, mármint fellépésileg. Ezt persze még bőven meg lehet fejelni egy Addiktológiai Intézettel, habár az azért segíthet a felkészülésben, ha tudjuk mit jelent az addiktológia...

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Badár fényt kapott


szerző:
2015.04.27. 23:00
Badár fényt kapott

Részlet a 15. évad 6. részéből:

Mármint alkoholt. Egy fesztiválon. A lényeg, hogy utána nem volt ugyanaz az ember.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

A részegjárás ismérvei Kovács András Péterrel

Részlet a 15. évad 6. részéből:

Az alkoholizmusnak sok veszélyei van, főleg ha részegen próbálunk válaszolni a feleség kérdéseire. És persze ott van az elkerülhetetlen járás problémakör is.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Duma Jam: egy helyett három, három helyett négy

Bellus Pisti közbenjárásával a Badár-Aranyosi-KAP hármas bevette a Showder Klub színpadát, és egymást – és a közönséget – nem kímélve csaptak egy jó kis humor jamet. Egy fellépő helyett rögtön hármat kaptunk!
 

Badár Sándor


szerző:
2015.04.27. 22:16

Badár útja a Showderbe


szerző:
2014.05.05. 23:15
Badár útja a Showderbe

Badár Sándor önálló esttel készült a stand up comedy színpadjára, ám ehhez előbb el kellet valahogy jutnia a felvételre.

Reflektor 13-07-19


szerző:
2013.07.20. 00:50
Reflektor 13-07-19

Reflektor: Kutyarajongók a Barátok közt sztárjai. Badár Sándor a saját életéből merít ötleteket a produkcióihoz.

Badár Sándor szerint mindenki ért magyarul

A színésszel a hétvégi Balaton Soundon találkoztunk, ahol a fellépése után azt is elárulta, hogy idén nyáron, melyik európai ország tengerpartján fogja magyarul megértetni magát.

Reflektor 12-07-18


szerző:
2012.07.18. 23:50
Reflektor 12-07-18

Reflektor: A Barátok közt Julija szorult helyzetbe került. Mérai Katalin színésznőt a többi közt arról faggattuk, mi történik, ha Julinak nem sikerül megmenekülnie. Badár Sándor szerint mindenki ért magyarul.

Portré 11-08-21


szerző:
2011.08.22. 00:40
Portré 11-08-21

Portré: Volt már rovarirtó munkás, dolgozott vasutasként, kipróbálta a szánhúzókutya-versenyzést, most pedig a színészkedés mellett lovasoktatóként fiatalokkal is foglalkozik. Hogy hogyan lett Badár Sándorból főállású szórakoztatómester, mit gondol az emberi kapcsolatokról és mit vár a jövőtől, kiderül a Portréban!

Rovarirtóból lett színész Badár Sándor

Hogy hogyan lett Badár Sándorból főállású szórakoztatómester, mit gondol az emberi kapcsolatokról és mit vár a jövőtől, ez is kiderül a Portréból.

Felméri vezetésével zárult a Showder Klub 7. szezonja

Felmérit is megihlette Fluor Tomi, majd kollégáiról rántotta le a leplet két fellépő között. Hadházi saját magát sem bírta nevetés nélkül, miközben a múltba kalauzolta el közönségét.

Rovarirtóból lett színész


szerző:
2011.03.04. 17:28
Rovarirtóból lett színész

Hogy hogyan lett Badár Sándorból főállású szórakoztatómester, mit gondol az emberi kapcsolatokról és mit vár a jövőtől, ez is kiderül a Portréból.

Badár és Kőváry akciókalandja Bamakóban

Badár Sándor és Kőváry Barna verseny kategórában csinálták végig a 6. Budapest-Bamako Rallyt.

Esti Showder Fábry Sándorral 11-01-13

Esti Showder Fábry Sándorral: Az X-Faktor legjobbjai: Janicsák Veca, Takács Nikolas, Király L. Norbert és Vastag Csaba Fábrynál! A showman vendége volt még a búcsúszentlászlói dumagép, Bödőcs Tibor. És nincs Esti Showder paródia nélkül! 2010 legnagyobb botránya: Nyuszómuszó és Berni, azaz Bagi Iván és Nacsa Olivér, valamint Badár Sándor és Aranyosi Péter.

Esti Showder Fábry Sándorral 10-10-07

Esti Showder Fábry Sándorral: Telejósda Showder módra - Badár Sándorral, Nacsa Olivérrel és Bagi Ivánnal! Vendégünk továbbá a Kétfarkú Kutya Párt bukott jelöltje, Mogács Dániel, valamint Kovács Lázár, a népszerű sztárséf. A zenei színpadon pedig Bereczki Zoltán szórakoztatja a nagyérdeműt.

Esti Showder Fábry Sándorral 10-06-03

Az eddigi legkeményebb, legőrültebb Mónika Show-paródia az Esti Showderben!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való