KERESÉS search-close

Bárdosi Sándor

46 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bárdosi Sándor"

Bárdosi Sanyi retteg a glory hole-tól?

A Lufipukkasztás párbaj előtt érdekes kérdés ötlött fel a birkozó fejében…

A Lufipukkasztás párbajt itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Lufipukkasztás párbajt is!

Lali és Bárdosi kétségek nélkül indulnak csatába

Az Éjjel-Budapest sztárja magabiztosan üzent hadat az ellenfeleknek az erőt képviselő Bárdosi Sanyival a háta mögött.

Nádai Anikó csapata (Tizenhatodik adás)

Június 3-án vadonatúj évaddal tér vissza az Anikó Show az RTL Goldra, ám a talkshow háziasszonynak most csapatkapitányként is meg kell állnia a helyét Balázs nappalijában. Íme a csapata!

Mit NE posztoljunk gyerekeinkről a közösségi oldalakra?

Az anyukák és apukák lebombázzák a közösségi oldalakat a cuki gyerekfotókkal, de vajon megkérdezték őket erről?  Sokan nem is gondolnák, de a cuki gyerekfotóknak megvan az árnyoldala is. Hiszen évekkel később lehet, hogy gyermeke szégyellni fogja azt, esetleg az iskolában kinevetik, megszégyenítik őt egy világhálóra felkerült – évekkel azelőtt még cukinak, vagy épp viccesnek tűnő - tartalom miatt. Hol van egyáltalán a határ a gyerekes képek posztolásban?

Már nem körözik az olimpikont

Az olimpiai ezüstérmes birkózót korábban könnyű testi sértés miatt állították bíróság elé, akkor pénzbírságra ítélték. Csütörtökön adtak ki elfogatóparancsot ellene, mert büntetése fennmaradó részét - 75 ezer forintot - nem fizette ki. Már levették a fotóját a rendőrség oldaláról, miután rendezte tartozását.

Interjút adott Bárdosi Sándor

Interjút adott a nekünk a körözés alatt álló Bárdosi Sándor. Aki szerint az egész ügy egy óriási félreértés.

Peller Anna: „Miki, gyereket akarok!”

A Reggeli főzőshow egy csöppet másképp alakult, mint szokott…

A Konyhafőnök zsűrije feladta a leckét Bárdosi Sanyiéknak

Hurka, tofu és eperlekvár? Nem épp egy klasszikus reggeli összetevői, de Bárdosi Sanyinak és Bárdosi Ildikónak ebből kellett gazdálkodnia a mai Kifőzdében, hála a Konyhafőnök VIP 2 zsűrijének.

Bárdosi Sanyi és felesége elárulták a hosszú házasság titkát!

A Reggeli első vendégei Bárdosi Sándor és felesége, Ildikó voltak. Elmesélték, hogy Sanyi edzőterme hogyan vált bababaráttá, és házasságukat is próbára tették egy teszttel, a házastársi értékelés világnapja alkalmából.

Új szerelem Bárdosi Sándor életében: megszületett a kislánya!

Megszületett Bárdosi Sándorék második gyermeke, Maja. Az apuka már most a későbbi udvarlók miatt retteg, persze nemcsak erről, de a névadásról, kisfiáról és a babázás-mindennapokról is mesélt.

2016 a sztárbabáké


szerző:
2016.12.21. 17:25
2016 a sztárbabáké

Szinte minden hónapra jutott egy-két sztárbébi. De nemcsak itthon, hanem a világsztároknál, a tengerentúlon is beütött a babadömping. Néhány cukiságra bizonyára Önök is emlékeznek, mi viszont összegyűjtöttük és most megmutatjuk az év leghíresebb újszülöttjeit.

Dúdoló


szerző:
2016.12.16. 22:40
Dúdoló

Te felismernéd  röfögve Máté Péter híres dalát vagy ugatva az Egy szál harangvirágot? Pumped Gabo már az elején elvesztette a fonalat, de a többiek keményen próbálkoztak.

Hirtelen halál

Ezúttal a kémiai elemek, a magyaf film címek, a bibliai alakok, valamint a Tóth Veráról és Pumped Gabóról szóló igaz hírek izzasztották meg a sztárokat Balázs nappalijában.

Kicsi Picassók

Majka olyan, mint Gáspár Laci, Bereczki Zoltán, mint Erős Antónia, ráadásul Sebestyén Balázs, mint Istenes Bence? Íme, ahogy a gyerekek látják sztárjainkat!

Kérem a kezed!

A fogselymezés, a szugerálás és a tehénfejés csak a kezdet. Lássuk, hogyan teljesítettek a sztárok!

Bárdosi Sanyi elesett?

Azt is hihetnénk, hogy különös és rendhagyó dolog történt Balázs nappalijában, pedig nem!

Kelemen Annának befelé forduló a személyisége?

A botrányhősnő kipróbálna egy macskát, mert szerinte olyanok, mint a nők, a férfiak pedig, mint a kutyák. A háziállat választás nem könnyű, ráadásul sok mindenről árulkodik. Sztárjaink elárulták, milyen kedvencet választanának.

Pikáns posztok gyerekekről, hol a határ?

Van, akinél a magzatmázas fotó veri ki a biztosítékot, vagy a szoptatás posztolása botránkoztatja meg, és előfordul olyan is, aki meztelen babáját teszi közszemlére a közösségi oldalakon, mit sem törődve az intim testrészekkel. A nézőközönség tagjai között persze akad olyan is, aki szerint ez teljesen természetes, mások viszont elképzelni sem tudják, hogy egy szülőt mi vesz rá arra, hogy gyermekét ehhez hasonló helyzetekbe hozza.

Bárdosi Sándor nekiment a kamerának

Az olimpiai ezüstérmes és világbajnok birkózó lett a legfrissebb Vágatlanul kiszemelt. Ahogy az lenni szokott a kérdéseket váratlanul szegeztük neki, miközben ő pakolt, papolt és a végén kicsit támadott is.
 

Bárdosi Sándor menekül a pelenkázás elől

A birkózó olimpikon kiveszi ugyan a részét a négy hónapos Sanyika körüli teendőkből, a fürdetést például szívesen vállalja, de pelenkázni nem hajlandó. A sportoló nyugodt családi életre vágyik, ezért is várja, hogy néhány hét múlva ítélet szülessen a garázdaság miatt indult büntetőperében.

Reflektor 15-06-04


szerző:
2015.06.05. 01:55
Reflektor 15-06-04

Reflektor: Pirner Almának kisfia lesz. Bárdosi Sándor menekül a pelenkázás elől.

Mit tegyünk, ha nem akar elaludni a kisbabánk?

Hajszárítóval, zsebkendővel, porszívóval, szemezős játékkal, vagy éppen mobillal. Ezek a módszerek keringenek az interneten arra, hogy hogyan lehet álomba ringatni egy csecsemőt minél gyorsabban. Van, aki esküszik rá, hogy a trükkök működnek, mások viszont nevetségesnek tartják azokat.

Ha nem akar elaludni a baba: házi praktikákat teszteltünk

Hajszárítóval, zsebkendővel, porszívóval, szemezős játékkal, vagy éppen mobillal. Ezek a módszerek keringenek az interneten arra, hogy hogyan lehet álomba ringatni egy csecsemőt minél gyorsabban. Van, aki esküszik rá, hogy a trükkök működnek, mások viszont nevetségesnek tartják azokat. Hollósi Szandra riportja.

Bárdosi Sándor bemutatja egyhetes kisfiát

Bárdosi Sándor és felesége, Ildikó otthonában fogadta stábunkat, hogy elsőként a Reflektor nézői láthassák büszkeségüket. Az újdonsült szülők együtt meséltek a kis Sándor Alexander születéséről.

Reflektor 15-01-20


szerző:
2015.01.21. 01:35
Reflektor 15-01-20

Reflektor: Bárdosi Sándor bemutatja egyhetes kisfiát. A Parkoló díszbemutatóján jártunk.

Reflektor 15-01-14


szerző:
2015.01.15. 00:05
Reflektor 15-01-14

Reflektor: Horányi Juli nem adja fel az álmait. A Dumapárbaj díszbemutatóján jártunk. Balla Eszter harmadik gyermekét várja. Megszületett Bárdosi Sándor első gyermeke.

Havazin 14-12-14


szerző:
2014.12.14. 12:30
Havazin 14-12-14

Havazin: Megmutatjuk az alpesi sí Világkupa legutóbbi szuperhőseit Lindsey Vonnal az élen és Miklós Edit exkluzív felvételeit a kanadai Lake Louise-ból. Felidézzük Bárdosi Sanyi esésekkel tűzdelt csúszásait, melyek Nagy Feróra is mély hatást gyakoroltak.

Reflektor 14-11-24


szerző:
2014.11.25. 00:20
Reflektor 14-11-24

Reflektor: Jakab-Péter Izabella búcsúzott az X-Faktortól. Bárdosi Sándor feleségét tanúként hallgatják ki.

Bárdosi Sándor feleségét tanúként hallgatják ki

Az olimpikon és felesége, Ildikó hamarosan kezében tarthatja első közös gyermekét, a házaspár örömét azonban beárnyékolja egy bírósági ügy, ami már évek óta húzódik.

Fókusz 14-10-08


szerző:
2014.10.08. 18:00
Fókusz 14-10-08

Fókusz: Vészhelyzet - Tűzvész miatt evakuálták a Celeb vagyok, ments ki innen! stábját. Összeült a válságstáb. Pofozkodás - Állítólag papuccsal verekedett. Ezért függesztették fel Bárdosi Sándor olimpiai életjáradékát? Pusztító! - A Balaton című sláger megőrjítette az internetezőket és már félmilliós letöltésnél jár. De ki az a V. Zolika? Megtaláltuk.

Bárdosi: Nem pofozkodtam, ne vegyék el a pénzem

A magyar kempószövetség elnöke azt állítja, hogy Bárdosi Sándor megverte őt egy papuccsal, ezért garázdaság miatt feljelentette korábbi jó barátját. Az olimpiai ezüstérmes birkózó ellen eljárás indult könnyű testi sértés miatt is. Bárdosi azt állítja, Lacza többször megfenyegette, hogy tönkreteszi és elveteti tőle 150 ezer forintos olimpiai életjáradékát.
 

Papuccsal verekedett Bárdosi Sándor?

Garázdaság miatt feljelentették és elvették olimpiai életjáradékát Bárdosi Sándornak. Az egykori birkózó most elmesélte, hogy mi is történt pontosan és hogyan keseríti meg évek óta az életét egykori barátja. Kerestük az balhé másik érintettjét is, ő azonban a tárgyalás végéig nem kívánt kamera elé állni.

 

Bárdosi Sándornak fia lesz


szerző:
2014.07.23. 00:05
Bárdosi Sándornak fia lesz

Az olimpiai ezüstérmes birkózó és felesége, Ildikó régóta készült a családalapításra, Sanyi mégis nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy januárban megszületik első gyermeke, akiről már az is kiderült, hogy kisfiú lesz.

Reflektor 14-07-22


szerző:
2014.07.23. 00:05
Reflektor 14-07-22

Reflektor: Bárdosi Sándornak fia lesz. Szinetár Dóra reagált a vádakra.

Balázs és Jani a celebek tűréshatárát feszegeti

A Celeb vagyok, ments ki innen ősszel induló, harmadik évadát a jó bevált páros, Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti majd. A két műsorvezető az első évad egyik játékosával, Bárdosi Sándorral nosztalgiázott.

Muri Enikő a babaarcú fiúkat szereti, Bárdosi Sándor pedig harcsabajuszra vágyik

Nemrég volt a bajusz és szakáll világbajnokság, ahol az egyik kategóriában magyar versenyző hozta el az első díjat. Bárdosi Sanyit kifaggattuk, hogy körszakáll, vagy bajusz mellé tenné a voksát. Enikőt pedig arról kérdeztek mennyire tetszenek neki a Tom Selleck bajszot viselő férfiak.

Mi idegesíti a sztárokat a másikban?

Bárdosi Sándor, Fésüs Nelly, Valkó Eszter és VV Attila arra próbáltak választ találni, hogy mi a idegesítő nőkben és a férfiakban. Előkerültek a szokásos dolgok, mint a kocsikban sminkelő nők és az ülőkét le nem hajtó férfiak, és olyan megállapítások is elhangzottak, hogy a férfiak figyelhetnének egy kicsit jobban is a nőkre.

Szabó Dávid elbánt Bárdosi Sanyival

Ne gondoljanak rosszra, senki sem sérült meg, de Sanyi úgy döntött, mutat egy két fogást az X-Faktor énekesének arra az esetre, ha bajba kerülne. Dávidnak amúgy sem árt az edzés, hisz a sorozatos fellépései miatt jó kondiban kell lennie. Mester és tanítványa együtt gyűrték a szőnyeget.

Nosztalgiázás két birkózóval


szerző:
2012.11.14. 08:15
Nosztalgiázás két birkózóval

Közös edzőterem, olimpiai ezüstérem és egy-egy csodás párkapcsolat. De nem csak ez a közös Bárdosi Sanyiban és Lőrincz Tamásban. A két birkózó ugyanis régóta jó barátságot ápol, így a találkozásuk alkalmával egy kis nosztalgiázásra invitálták a Reflektor nézőit.

Bárdosi megpróbáltató nászútja

Bárdosi Sanyi és felesége majdnem elhagyták egymást, persze csak New York legforgalmasabb terén, a Time Squeren. Ám az amerikai nászút izgalmai ezzel korántsem értek véget.

Reflektor 12-08-22


szerző:
2012.08.22. 23:15
Reflektor 12-08-22

Reflektor: Bárdosi Sanyi és felesége majdnem elhagyták egymást. Magassarkúban edzenek a sztárok.

Reflektor 12-06-01


szerző:
2012.06.02. 00:45
Reflektor 12-06-01

Reflektor: Bárdosi Sándor majdnem megszökött az esküvőjéről. Londonban is hódít a Bikini.

Csak csajok 11-09-06


szerző:
2011.09.06. 09:05
Csak csajok 11-09-06

A keddi Csak csajokban Keresztes Ildikót az X-Faktor kulisszatitkairól faggattuk.

Reggeli 10-07-23


szerző:
2010.07.23. 09:05
Reggeli 10-07-23

Reggeli: Fekete Lacit és fiait nem lehet legyőzni, a Reggeliben mágikus családi erejükről meséltek, Galambos Lajos pedig nemcsak együtt zenél fiaival, de közösen segítenek rászorulókon is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való