KERESÉS search-close

Bán Teodóra

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bán Teodóra"

A Margaret Island nyitja idén a Budapesti Nyári Fesztivált

Június 1-jén kezdődik a fesztivál, ami a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon és a Városmajori Szabadtéri Színpadon zajlik majd. Koncertek mellett színházi előadásokat is láthatnak az érdeklődők.

Már most készül a nyárra a Szabad Tér Színház

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. évfordulója alkalmából egész nyáron gazdag programkínálattal és a legnevesebb magyar és nemzetközi sztárokkal fogadta a főváros közönségét és idelátogató vendégeit a Budapesti Nyári Fesztivál, amelynek látogatottsága idén átlépte a bűvös számot.

Ha nyár, akkor irány a Margitszigeti Szabadtéri Színpad!

Idén 80 éves a Margitszigeti Szabadtéri Színpad! A születésnap alkalmából olyan fesztiválprogramot álmodott meg a színház vezetősége, amely egyre több külföldit is vonz. A részleteket Bán Teodóra igazgató árulja el!

Ha csak egy fesztiválra mész idén, ez legyen az!

Az ország egyik legimpozánsabb nyári játszóhelyének, a nagymúltú Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. évfordulója alkalmából kivételes nyári évadra készül a Budapesti Nyári Fesztivál 2018-ban - a részletekről Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház igazgatója mesélt!

KEVEHÁZI KRISZTINA:

Keveházi Krisztina sokáig azt hitte lányáról, Jázminról, hogy ő is a családi hagyományt fogja követni, és balett táncos lesz. Jázmin mára már betöltötte a tizenöt évet, és mindenre nyitott kivéve a balettra nem az. Még akkor is, ha nagymamája Bán Teodóra, nagyapja Keveházi Gábor, édesanyja pedig Keveházi Krisztina az ország legismertebb balett művészei. A fiatal lány a tánc helyett nemcsak a színészkedésbe, hanem a modellkedésbe is belekóstolt, méghozzá olyan sikerrel, hogy lehet, hogy ő lesz Palvin Barbara utódja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való