KERESÉS search-close

Bálint Antónia

67 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bálint Antónia"

Három év után először nálunk szólalt meg Bálint Antónia

Bálint Antónia megszólalt! 3 év után először a Story Extrának ad interjút a volt szépségkirálynő. Elmeséli az öngyilkosság gondolata is megkörnyékezte, amikor elvették a koronáját. Most egy nyomdokaiba lépő fiatal szépség mellett is kiáll, akit plasztikáztatással vádol most a közvélemény úgy, mint egykor Toncsit.

ÉNB Karola és VV Dennis

VV Dennis és ÉNB Karola megmutatták milyen tetoválások díszítik testüket, valamint vendégünk volt Bálint Antónia is,egyedülálló anyaként is igyekszik mindent megadni kislányának. Hajas Laci pedig tippeket adott arra, hogyan ápolják hajukat a kismamák. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Segítség, egyedülálló lettem!

Bálint Antóniát számos kihívás elé állította az élet, amióta egyedül neveli a kislányát. Hogy mivel kell megküzdenie egy egyedülálló anyukának a hétköznapokban és hogyan sikerül időre-időre megoldania Toncsinak minden ügyes-bajos dolgát, hogy kislánya semmiben ne szenvedjen hiányt, reggel elmesélte.

Bálint Antónia kínos magyarázkodásra kényszerült

Kínosan retusált képek Bálint Antóniáról. Az egykori szépségkirálynő közösségi oldalának követői és a BorsOnline újságírója vette észre, hogy valami nem stimmel Antónia néhány fényképével.

Fókusz 15-03-03


szerző:
2015.03.03. 19:20
Fókusz 15-03-03

Fókusz: Pénzükre várnak - Még mindig nem kaptak kártérítést a hurghadai buszbaleset túlélői. Elmondják, min mennek keresztül három éve. A milliomos első napja - Korábbi munkahelyére is elment VV Robin. Mi várt a ValóVilág7 nyertesére a villalét után? Megölelné édesanyját - Mindegyik végtagja hiányzik, mégis teljes életet él. Szabolcs álma, hogy mesterséges karokat kapjon.

Fotói miatt támadják Bálint Antóniát

Kínosan retusált képek Bálint Antóniáról. Az egykori szépségkirálynő közösségi oldalának követői és a BorsOnline újságírója vette észre, hogy valami nem stimmel Antónia néhány fényképével. Bekarikázták, hogy a korrekció miatt hol torzult el a háttér: meggörbült a bordásfal, az ajtó és a csempe, ezek mind egy rosszul sikerült karcsúsító retus árulkodó jelei. Fehér István riportja.
 

Nem jutott be a szépségkirálynő

Nem szerepeltek jól a vasárnapi választáson azok a jelöltek, akiket korábban nem a politika világából ismerhettek az emberek. Hiába volt egykori szépségkirálynő és világbajnok kenus is az indulók között, egyikük sem járt sikerrel. Nem jelentett viszont akadályt, ha valaki részegen dülöngélő korábbi alpolgármester, vagy esetleg - a gyanú szerint - az élettársát bántalmazó egykori képviselő volt.
 

Ismertek, máshonnan jönnek, de politizálnának

Két nagyon különböző pályafutású embert mutatunk be Önöknek. Közös bennük, hogy ismertek, és az is, hogy most akarnak belekóstolni a politikába, önkormányzati képviselők szeretnének lenni. Egyikük volt szépségkirálynő, jelentek meg róla pucért fotók, rendszeresen szerepelt a bulvársajtóban, például a viharos magánéleti kapcsolataival. Másikuk sportoló, focista, válogatott is volt. Bálint Antóniával és Thomas Sowumnival Moskovics Judit találkozott.

Házon kívül 14-09-17


szerző:
2014.09.18. 00:30
Házon kívül 14-09-17

Házon kívül: Két nagyon különböző pályafutású embert mutatunk be. Közös bennük, hogy ismertek, és az is, hogy most akarnak belekóstolni a politikába, önkormányzati képviselők szeretnének lenni. Egyikük volt szépségkirálynő, jelentek meg róla pucért fotók, rendszeresen szerepelt a bulvársajtóban, például a viharos magánéleti kapcsolataival. Másikuk sportoló, focista, válogatott is volt.

Bálint Antónia kitárta a szívét a boldogság előtt

Az ex-szépségkirálynő új párjáról, sok mindent hallhattunk már, a zenész körökben jól ismert férfi azonban mindeddig elzárkózott attól, hogy kamera elé álljon. Az újdonsült szerelmesek elsőként a Reflektornak meséltek a kapcsolatukról.

8:08 – Minden reggel 13-07-18

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Szépséges botrányok története


szerző:
2013.06.25. 19:00
Szépséges botrányok története

A magyar szépségversenyek történelme botrányoktól egyáltalán nem mentes, de ha kicsit jobban megvizsgáljuk a nemzetközi helyzet is hasonló.

Reflektor 13-06-17


szerző:
2013.06.18. 00:30
Reflektor 13-06-17

Reflektor: Erdei Zsolt élete fenekestül felfordult. Sztárok kínos pillanatai.

Reflektor 13-06-03


szerző:
2013.06.04. 00:40
Reflektor 13-06-03

Reflektor: Ábel Anita és Mautner Zsófi ízes kalandja. Varga Viktor igazi művészlélek.

8:08 – Minden reggel 13-05-27

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Bálint Antónia és Ganxsta Zolee ringbe szállt

Az egykori szépségkirálynő és a rapper természetesen nem egymással küzdött meg a hétvégén tartott bokszgálán. Egyiküktől sem áll távol ez a sport, hisz Zoli felesége boxedző, Antónia pedig már egy éve az ökölvívás szerelmese.

Reflektor 13-05-22


szerző:
2013.05.22. 23:40
Reflektor 13-05-22

Reflektor: Ada a világsztárok és a divat fellegvárában. Alexandra Burke, Heidi Range és Jessica Lowndes. Csak néhány név azok közül, akikkel Ada találkozhatott. Bálint Antónia és Ganxsta Zolee ringbe szállt.

Szombat Esti Láz 2013 - Best of 13-05-01

Szombat Esti Láz 2013 - Best of: A nagy sikerrel futott 2013-as Szombat Esti Láz legszebb pillanatai.

Reflektor 13-04-16


szerző:
2013.04.17. 00:20
Reflektor 13-04-16

Reflektor: Toncsi és édesapja elválaszthatatlanok. Bunyós Pityu egyengeti Lali zenei karrierjét. Mégse ment tönkre Ozzy Osbourne házassága.

Így tudsz szavazni a Szombat Esti Láz táncosaira!

Az SMS díja 330 Ft ÁFA-val. A hívás díja 330 Ft ÁFA-val. Ügyfélszolgálat: (1) 371-4820.

Vastag Csaba nyerte a Szombat Esti Lázat

A Szombat Esti Láz döntője Vastag Csaba és Mármarosi Tünde győzelmével ért véget. Így Csaba az énekverseny után, a táncverseny első helyét is bezsebelhette.

Fókusz 13-04-10


szerző:
2013.04.10. 19:50
Fókusz 13-04-10

Fókusz: Irány a döntő! - Ki lesz Czene, Csonka és Katus utódja? A Szombat Esti Láz egykori nyertesei felidézik a végső összecsapást. Sárdobálás - Megnyerte az újabb pert és boldogan fogadta a Fókuszt Bálint Antónia, aki az újabb rágalmazásokra is reagált. Nincs lehetetlen - Nyaktekerő mutatványok, döbbenetes ugrások. Jönnek a hazai streetdance legjobb képviselői.

A táncosok sorsa a nézők kezében!

Szombat este kiderül, hogy ki lesz a hat hete tartó Szombat Esti Láz nyertes párosa. A zsűri most is értékel, de pontjaik már nem befolyásolják a végeredményt, a fináléban minden a nézőkön múlik. Ha szeretnéd, hogy a kedvenc párosod álljon a dobogó legfelső fokán nincs más dolgod: szavazz rá!

Istenes Bence és Iringó könnyes búcsút vett

Röpködtek a tízesek a negyedik élő show-ban. Vastag Csaba produkcióját két tízessel is jutalmazták, Szilvesztert még azzal is meggyanúsították, hogy táncolt, Bence egyszerre volt komoly és őrült, Iza szexuális töltetű tánca elvarázsolt mindenkit, Gabi pedig triplázott!

„UFO-tangóval” búcsúzott Győrfi Pál

Igazi magyaros cha-cha-chával indult a show, aztán egy díva tangózott a színpadra, majd egy csődör táncolt be. A legmeghatóbb pillanat az volt, mikor Tóth Gabiból profi született, miközben rossz élményeit táncolta ki magából a tangón keresztül.

Bálint Antónia és Keleti Andrea visszaült az iskolapadba

A Szombat Esti Láz sztárjainak életében több a közös pont, mint gondolnánk. Egy napon születtek, egy iskolába jártak, mindketten férfiszabónak készültek. Toncsit és Andreát a Reflektor stábja elkísérte egy kis időutazásra.

Reflektor 13-03-20


szerző:
2013.03.20. 23:40
Reflektor 13-03-20

Reflektor: Bebe nagy, olaszos családra vágyik. Bálint Antónia és Keleti Andrea visszaült az iskolapadba.

Dundika mosolyogva táncolt ki a Szombat Esti Lázból

Az este folyamán jive-ot és angol keringőt láthattunk táncos sztárjainktól. Volt, aki szerelmet mímelt a győzelemért, más rock and rollt is bevetett, és volt, aki a zsűrit vörös rózsával próbálta lekenyerezni.

Fókusz 13-03-11


szerző:
2013.03.11. 19:55
Fókusz 13-03-11

Fókusz: Kiborult - Sírva hagyta el a stúdiót Bálint Antónia. Események percről percre a Szombat Esti Láz kulisszái mögül. Meglepő fordulat - Váratlanul meggondolta magát. Janics Natasa úgy döntött, mégis Magyarország színeiben versenyezne. Hazatalált – Felidézzük Cipővel készített riportjainkat. Legjobb barátai és zenésztársai mesélnek legszebb emlékeikről.

Bálint Toncsi zokogva búcsúzott a Szombat Esti Láztól

Az első Szombat Esti Lázban a szambáé volt a főszerep. A színes, szexi ruhák, a vérforraló zenék, és persze a csinos táncos lányok és sármos táncos fiúk igazi karneváli hangulatot teremtettek a stúdióban, mégis sírással végződött az est.

Szombat Esti Láz 13-03-09

Szombat Esti Láz: Az első Szombat Esti Lázban a szambáé volt a főszerep. A színes, szexi ruhák, a vérforraló zenék, és persze a csinos táncos lányok és sármos táncos fiúk igazi karneváli hangulatot teremtettek a stúdióban. Voltak ott vadmacskaként táncoló, „szeretkező” párok, szexuális kisülés, egyszóval fülledt erotika uralkodott.

Fókusz Plusz 13-03-09


szerző:
2013.03.09. 19:24
Fókusz Plusz 13-03-09

Fókusz Plusz: Őrült tempó - Nagy kiborulások, sérülések és határtalan szorgalom. A Szombat Esti Láz versenyzői már két hónapja a táncparketten készülnek a rajtra. Árgus szemmel - Mivel lehet elbűvölni őket és milyen szempontok szerint pontoznak? Meglestük a zsűrit, akik mindannyian különleges módon készülnek a versenyre.

Szombat Esti Láz szavazás szabályzat

Az RTL Kábeltelevízió Kft. és a Telekom New Media Zrt. által közösen szervezett Szombat Esti Láz című műsorszámhoz kapcsolódó szolgáltatás leírása és szabályai

Bálint Antónia megfelelő partnerre talált

Bő egy hónap múlva, március 9-én kezdődik a Szombat Esti Láz negyedik szériája, úgyhogy a show-műsor versenyzői már nagy erőkkel készülnek a megmérettetésre. Köztük az egykori szépségkirálynő, Bálint Antónia is, aki Angyal András partnereként lép majd a táncparkettre.

Reflektor 13-02-04


szerző:
2013.02.05. 00:55
Reflektor 13-02-04

Reflektor: Ördög Nóra és Sebestyén Balázs a díjazottak között. Bálint Antónia megfelelő partnerre talált.

Fókusz 13-02-04


szerző:
2013.02.04. 20:55
Fókusz 13-02-04

Fókusz: Csillaghullás - Ördög Nóri, Sebestyén Balázs, valamint az X-Faktor aratott az év legexkluzívabb díjkiosztó gáláján. Kirobbanó formában - Bálint Antónia lefogyva és megszépülve érkezett a Szombat esti láz próbatermébe, elárulja, hogy kitől tart a versenyben. Brutális diagnózis - Gyógymódok és remények a rák ellen vívott harcban. Sikersztorik és kutatók, akik nem adják fel.

Új évaddal jelentkezik a Szombat Esti Láz

Március 9-től újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Az RTL II képernyőjén új évaddal jelentkezik a nagy sikerrel futó Szombat Esti Láz.

Reflektor 13-01-23


szerző:
2013.01.23. 23:30
Reflektor 13-01-23

Reflektor: Bálint Antónia társat keres. Újra itthon Szalay Balázs csapata! Hazaérkezett az idei Dakar legsikeresebb magyar versenyzőpárosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László.

Reggeli - Csak csajok 13-01-03

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Sztárok az érettségiről: mennyire fontos a papír?

Szirota Jennifer, Bagosi Alexa, a Hooligans együttes tagjai, vagy éppen Bálint Antónia. Van közöttük olyan, aki beérte 8 általánossal és olyan is, akinek még egy diploma sem volt elég.

Reflektor 12-09-11


szerző:
2012.09.12. 00:20
Reflektor 12-09-11

Reflektor: Rábai Balázs a hírek szerelmese. Bálint Antónia belefáradt.

Reggeli - Csak csajok 12-07-30

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-07-20

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-07-18


szerző:
2012.07.18. 20:05
Fókusz 12-07-18

Fókusz: Kocsis Tibi megdöbbent a meglepetésén, Malek Miki pedig beszólt mentortársainak a koncert előtt. Bálint Antónia megelégelte az ismeretlen zaklató szexuális SMS-eit és most visszavág. Nem fizették ki és a családi házát is elvesztette a Megyeri híd alvállalkozója. Van-e kiút a családja számára?

Reggeli - Csak csajok 12-05-29

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Bálint Antónia szerint elszemtelenedtek a férfiak

Az egykori szépségkirálynő régóta egyedül neveli a kislányát, de mint mondja, egyedülálló anyaként nincs könnyű dolga. Ő azonban kitartóan keresi az igazit, sőt, úgy tűnik, már van is egy kiszemeltje.

Reflektor 12-03-30


szerző:
2012.03.31. 00:40
Reflektor 12-03-30

Reflektor: A Cannibalok meglett családapák lettek. Lejtőre kerültek az Apollo23 tagjai. Bálint Antónia szerint elszemtelenedtek a férfiak.

Reggeli - Csak csajok 12-01-26

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Újra nyitva áll Bálint Antónia szíve

Bálint Antónia nyitott egy új kapcsolatra. Az egykori szépségkirálynő nehéz időszakon van túl, de úgy érzi, túljutott a nehézségeken, és már a hódolók is megjelentek körülötte.

Reflektor 11-12-15


szerző:
2011.12.16. 00:35
Reflektor 11-12-15

Reflektor: Új fába vágja a fejszéjét Király L. Norbi. Valóra vált álmok az X-Faktorban. Újra nyitva áll Bálint Antónia szíve.

Csak csajok 11-09-29


szerző:
2011.09.29. 09:05
Csak csajok 11-09-29

A Csak csajokban szó esett a jótékony exekről, valamint hogy , mennyire szerencsés kapcsolatban maradni az egykori kedvessel.

Fél kettő 11-08-22


szerző:
2011.08.22. 14:45
Fél kettő 11-08-22

Fél kettő: Apasági perben L.L. Junior. A DNS-teszt igazolta, nem ő az apa. Lehetséges forgatókönyvek - Hogyan folytatódik a Barátok közt? Vendégünk R. Kárpáti Péter. Új feladatok - Az X-Faktor webes oldalán fog dolgozni Király L. Norbi.

Reggeli 11-08-16


szerző:
2011.08.16. 08:35
Reggeli 11-08-16

A keddi Reggelit ellepték a sikeres nők: vendégül láttuk Erős Antóniát, Bálint Toncsit és egy Hollywoodban népszerű magyar kaszkadőrnőt.

Csak csajok 11-07-08


szerző:
2011.07.08. 09:05
Csak csajok 11-07-08

A pénteki Csak csajokban barnára festettük VV Anettet, de beszélgettünk az ideális fogyókúráról és Szandi érettségiéről is.

Reggeli 11-07-08


szerző:
2011.07.08. 08:35
Reggeli 11-07-08

Eseménydúsra sikerült a pénteki Reggeli is: Bálint Antónia, Peller Anna és Csala Zsuzsa is nálunk járt.

Csaj csajok 11-06-27


szerző:
2011.06.27. 09:05
Csaj csajok 11-06-27

A hétfői Csak csajokban Soma arról mesélt, mi okozta múltjában a hullámvölgyeket. Csak csajok Ördög Nórával, Somával és Bálint Antóniával. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Fókusz 11-06-24


szerző:
2011.06.24. 20:45
Fókusz 11-06-24

Fókusz: Fluor, mirigy-módra - Az irigy fiúk most Mizu Tomit vették a szájukra, de mást is tűrnie kellett. Adok-kapok - Bálint Antónia azt állítja, kitálal, ha gyermekének apja továbbra is így áll hozzá. Tuti tippek - Gigi és Anikó segítségével teszteltük, hogyan lehet formába lendülni a strandszezonra.

Reggeli 11-06-24


szerző:
2011.06.24. 08:35
Reggeli 11-06-24

A hét utolsó Reggelijében a tűzugró sztárok mellett eljött hozzánk Rippel Feri is és Bálint Antónia is.

Ha nem jön az álommanó


szerző:
2011.03.21. 19:10
Ha nem jön az álommanó

Shodeinde Dorka és Bálint Antónia is beengedett minket a hálószobába, és megmutatta, náluk hogy zajlik az esti altatás. A nagy kérdésre is próbáltunk választ kapni: együtt, vagy külön aludjunk el a gyerekünkkel?

Fél Kettő 11-03-03


szerző:
2011.03.03. 14:20
Fél Kettő 11-03-03

Fél Kettő: A lelki teher megbetegít? - Bálint Antónia szerint magánéleti problémái miatt lett melldaganata. Fiatalos lendület - 84 évesen is játszik Lorán Lenke, sőt, most volt premierje. Nemes cél - Fiatal tehetségeket támogató alapítvány mellé állt Csányi Sándor. Vendégünk volt a színész.

Fél Kettő 11-01-13


szerző:
2011.01.13. 14:25
Fél Kettő 11-01-13

Fél Kettő: Kegyes halál - Európában már több helyen is engedi a törvény az eutanáziát, mi a helyzet itthon? Egyedül maradt - Bálint Antónia vall gyermeke édesapjáról, Földesi-Szabó Lászlóról. Nemzetközi porondon - Európa legszebb színésznőjének választották Valentin Titániát, vendégünk a színésznő.

Fókusz 10-12-16


szerző:
2010.12.16. 20:40
Fókusz 10-12-16

Fókusz: Szöszi királylány - Első közös fotózására kísértük el az egykori szépségkirálynőt, Bálint Antóniát és kislányát. Szandika - A szókimondó villalakót édesapja mindig is óvta a plasztikai műtétektől, de hiába. Sorskeresők - Sebestyén Balázs is érdeklődik az indiai pálmalevelek iránt, azt mondja, nincsenek titkok.

Toncsi bemutatta legféltettebb kincsét

Egy napot tölthettünk az anyatigrissé vált ex-szépségkirálynővel és szöszi angyalkájával.

Reggeli 10-12-10


szerző:
2010.12.10. 09:05
Reggeli 10-12-10

Reggeli: A szerelem volt a fő téma a pénteki Reggeliben: Tabáni István és Gregor Bernadett új kapcsolatáról, Bálint Antónia pedig a hűségről vallott.

Fél Kettő 10-10-12


szerző:
2010.10.12. 14:40
Fél Kettő 10-10-12

Fél Kettő: Iszapkatasztrófa - Még senki sem költözhet vissza otthonába, de a többség nem is akar. X-Faktor baba - Gyermekével együtt költözik az X-Faktor lakásba Shodeinde Dorka, vendégünk az énekesnő édesanyja. Új utakon - Négy év után szakított párjával Bálint Antónia. Hogyan tovább? Vendégünk a műsorvezető.

Csak csajok 10-05-25


szerző:
2010.05.25. 10:23
Csak csajok 10-05-25

A keddi Csak csajokban Nagy Sándor színművész tanulhatta meg szakértőnktől a hátszín elkészítésének fortélyait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való