KERESÉS search-close

Aurea

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Aurea"

Hová tűnt Aurea cipője?


szerző:
2011.12.07. 07:35
Hová tűnt Aurea cipője?

A portugál világsztár mezítláb lépett az X-Faktor színpadára. A Reflektor riportere interjút készített Aureával, és természetesen erre is rákérdezett.

Reflektor 11-12-06


szerző:
2011.12.06. 23:40
Reflektor 11-12-06

Reflektor: Hová tűnt Aurea cipője? A portugál világsztár mezítláb lépett az X-Faktor színpadára. A Reflektor riportere interjút készített Aureával, és természetesen erre is rákérdezett. Márciusban érkezik a baba Héder Barnáékhoz. Az ismert televíziós az elmúlt hónapokban mindent elkövetett, hogy szagmentes otthont biztosítson várandós feleségének, Ildikónak.

Fókusz 11-12-05


szerző:
2011.12.05. 20:20
Fókusz 11-12-05

Fókusz: Beigazolódtak Kováts Vera baljós gondolatai - az énekesnő már az X-Faktor délutánján megérezte, hogy párbajozni fog. Megmutatjuk a show legfeszültebb pillanatait! De ott voltunk akkor is, amikor Annamarinak el kellett hagynia a ValóVilág stúdióját! Döbbenten szembesült a róla szóló újságcikkekkel, és először beszélt gyermekéről, akit korábban örökbefogadó szülőkre bízott.

Nikolas őrült tempót diktál


szerző:
2011.12.05. 19:00
Nikolas őrült tempót diktál

Nikolas egyszerre készült önálló nagykoncertjére, X-Faktoros meglepetésére, videoklip-forgatására, és arra, hogy élményeit megossza Portugália első számú sztárjával, Aureával.

Fókusz 11-12-02


szerző:
2011.12.02. 20:20
Fókusz 11-12-02

Fókusz: Pofonosztók - Bunyós Pityu újra csúcsformában, a Villalakók végre legálisan moshatnak be egymásnak. Világszám az X-Faktorban - Portugáliában Nikolas volt, nálunk Aurea lesz a sztár. Az énekesnő megérkezett Budapestre. Kozsó házimozija - Másfél év után visszakapta lefoglalt autóját, a happy endet saját maga videózta le.

Nikolas és partnere készen áll a nagy duettre

Megérkezett Budapestre az X-Faktor szombati meglepetés sztárvendége. Portugália első számú énekesnője, Aurea csütörtök délután landolt a Liszt Ferenc repülőtéren.

Legjobb barátjukkal kerültek szembe a Rocktenorsosok

A Rocktenors négyszer párbajozott, háromszor győztesen került ki az ütközetből. Geszti Péter utolsó állva maradt csapatának énekesei, szombaton azonban legjobb barátjukkal kerültek szembe.

Fókusz 11-11-24


szerző:
2011.11.24. 20:20
Fókusz 11-11-24

Fókusz: Különválnak? - Keresztes Ildikó elmondja, mi az igazság a felröppent hírekről, házassága válságáról. A nagy találkozás - Nikolas meghódította Portugáliát. Több ezer rajongó előtt az ország első számú sztárjával lépett fel. Megszólalt - Megtörte a hallgatást VV Gergő édesanyja, aki fia börtönéveiről és az előítéletekről is mesélt.

Nikolas és Aurea megtalálta a közös „hangot”

Villámlátogatása alatt egy új országban szerzett magának rajongókat Takács Nikolas. Portugália leghíresebb énekesnőjével előadott duettjét ezrek tapsolták meg. Aureával akkora sikerük volt, hogy Nikolast már vissza is hívták Lisszabonba.

Reflektor 11-11-08


szerző:
2011.11.08. 23:35
Reflektor 11-11-08

Reflektor: Takács Nikolas elhagyja az országot! Nem örökre költözik el a kalapos fiú, csak egy fellépés kedvéért repül Portugáliába, ahol sztárvendégként lép színpadra a világhírű portugál énekesnő, Aurea koncertjén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való