KERESÉS search-close

Ati

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ati"

Nem fogod elhinni, kibe szeretett bele VV Ati...

A ValóVilág powered by Big Brother játékosai, Ati és Dávid a Villában szoros barátságot kötöttek. Bár egyik fiú sem jutott el a Fináléig, úgy tűnik, hogy a való életben is jó viszonyt ápolnak, ráadásul Atira rátalált a szerelem is.

Ati búcsúja:

Még Ati és Dávid sem gondolták volna, hogy a ValóVilág powered by Big Brotherben igaz barátra lelnek. A srácok nagyon egymásra találtak, és mindent bevállaltak egymásért.

A Villa új királynője az Eb-himnuszt énekelte

Miután Vivi lett a Villa gólkirálynője, mindent a koronájában csinált. Reggel királynő módjára elkészült, majd dalra is fakadt, Ati legnagyobb örömére...

Lássuk, milyen konfliktusok szinesítették a villalétet

Gina úgy érzi, azért ment vissza a Villába, mert mindig felvállalta a véleményét. A múlthét elsősorban Gináról és Atiról szólt, de volt konfliktus bőven a Villában.

Dávid és Krisztián harci indulót írtak Atihoz

Ati támogató azt a feladatot kapták, hogy írjanak Atinak egy harci kedvet meghozó dicshimnuszt. Dávid és Krisztián annyira komolyan vették a feladatot, hogy még  harci festést is készítettek.

Dávidot nagyon megviselte Ati kiesése

A hetedik Párbajt Gina nyerte, így Dávid elvesztette villabeli legjobb barátját. A fiúban egy világ omlott össze, és már néhány órával Ati kiesése után egyedül érezte magát.

A támogatók verssel tüzelték fel a Párbajozókat!

Dávid és Krisztián harci indulót írtak Atinak, ráadásul a srácok még harci festést is készítettek. Vivien és Soma kettőse más oldalról közelítette meg a dolgot, és egy mókás verssel búcsúztak Ginától.

Atinak sok erőt adott a srácok támogatása

Ati megköszönte Dávidnak és Krisztiánnak a támogatásukat, és megígértette velük, hogyha visszajön a párbajról, buliznak egy hatalmasat. Gina Vivitől és Somától búcsúzott, és azt tanácsolta nekik, hogy maradjanak olyanok, amilyenek most.

 

 

Soma Vivinek:

A Párbaj reggelén Ati azt tervezgette, hogy mit csinál majd, amikor belép a stúdióba, Gina pedig elkezdett pakolászni. Eközben Vivi szokás szerint kissé rányomult Somára, a fiú pedig megpróbálta hárítani a támadásait.

 

Bika party volt a Sufniban!

A vesztes csapatnak, vagyis Dávidnak, Atinak és Krisztiánnak a Sufniban kellett aludnia. Krisztián nem bánta a dolgot, csak annyit kért Dávidtól, hogy ne eregessen galambokat.

Dávid a szívén viseli Ati kartonbábujának sorsát

Miután Ati kiesett, Dávid az Atiról készült papírbábuval mászkált a Villában, és befektette őt az ágyába. Vivien eközben arról beszélt Somáéknak, hogy minden ami szép, és minden ami rossz, elmúlik...

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 5. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Hoppá! Mit csinál Dávid Vivi melleivel?

Az esti buliban a villalakók kitalálták, hogy alkotnak egy kört, egy valakinek pedig mindig a kör közepén kell táncolnia. Krisztián és Dávid megpróbáltak szexin táncolni, Ati még Ginára is ráhajtott egy kicsit, Vivi pedig hozta a formáját...

Nem fogod elhinni, mi történt éjjel Vivivel!

Vivi annyira becsípett az esti buliban, hogy reggel még mindig úgy érezte, be van baszcsizva. A lány elmesélte Dávidnak, hogy mi történt vele éjjel, de a srácot nem hatotta meg Vivi története...

Kényszerzubbony került a két párbajozóra!

Ati és Gina kaptak egy-egy kényszerzubbonyt. A két párbajozót támogatóik segítették az alapvető dolgok végrehajtásában, Dávid pedig úgy érezte magát, mintha a bolondok házában lenne.

Atiék megküldték a névnapi bulizást

Egy jó kis Republic, asztalon táncolás és buli-őrjöngés. Ati, Krisztián és Dávid élvezték Vivi névnapi buliját. Miután kitombolták magukat, jöhetett a Párbaj-találgatás.

Villa-kvíz: Gina és Ati kérdés-párbajoztak

Az utolsó feladatban eldőlt, ki nyeri a sorversenyt. Vivi tette fel a kérdéseket, Ginának és Atinak pedig válaszolniuk kellett, már ha tudták a választ. Mi az, hogy hedonista? Nehezen jött a megoldás.

Gina és Ati testét ellepték a csipeszek

A sorverseny második feladatában minél több csipeszt kellett a párbajozók testére rakniuk a csapatoknak. Gina a végén már a könnyeivel küszködött a fájdalomtól, azonban csak az egyikük győzhetett.

Vajon ki lett a Villa erő embere?

A párbajozóknak egy sorversenyben kellett összemérnie az erejüket: először a kitartás került elő, egy-egy ládát kellett kitartaniuk a fejük fölött. Atinak a fájdalmon túl a pisilhetnékjét is le kellett küzdenie.

A párbajozóknak sokkoló élményben volt részük

Ati és Gina nemcsak egy elő-Párbajt vívtak, de még egy sokkoló kütyüvel is izgalmasabbá tették az összecsapásukat. A kezdeti visítások után igazán egymásnak estek, Vivi pedig elaludt az unalomtól a nagy veszekedésben.

Atiék humoros kampányfilmet akartak forgatni

Ati irányította a filmkészítést, és poénos videót szerettek volna készíteni: végül Krisztián egy szál turbánban jósolta meg a párbajozó győzelmét.

EXKLUZÍV: Ez történt a Playback Párbaj után a Villában!

Miután Ati és Gina eltolták produkcióikat, a Villában elszabadult a "pokol". Gina úgy táncolt, ahogy Atinak kellett Prodigy bőrébe bújva, Krisztián pedig megmutatta, hogyan kell táncolni a Maniac című számra.

A két párbajozónak megrázó élményben volt része

A két párbajozónak, Ginának és Atinak sokkoló élményben volt része. Kaptak egy pici eszközt, ami rázott, és a másik negatív tulajdonságait emlegetve kellett gratulálniuk egymásnak. További részletek a ma esti összefoglalóban, 22:00-tól!

Gina és Ati műveltségüket is összemérték

A párbajozók egy kvíz keretein belül műveltségüket is összemérhették. A kvíz vezetője Vivien volt,a ma esti összefoglalóban pedig kiderül, melyik villalakó bizonyult műveltebbnek. 

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 4. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Döntsd el, melyik volt a ValóVilág powered by Big Brother legjobb csókjelenete!

A tegnapi nappal elkezdtük a nagy adVVenti visszaszámlálást, már csak 8 nap, és kiderül, ki nyeri a ValóVilág powered by Big Brothert!

Ma este láthatod Ati és Gina Playback Párbaját!

Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb televíziós formátuma, a Lip Sync Battle hazai kiadása december 2-től itthon is képernyőre kerül! Ma este nemcsak az RTL Spike mutatja be a Playback Párbajt, de a ValóVilág powered by Big Brother két párbajozója, Gina és Ati is összemérik az erejüket ebben a különleges műfajban!

Gina és Ati teljesen átalakultak!

A nézők szavazatai alapján Gina a Flashdance filmjének híres betétdalát adta elő, Ati pedig Prodigyvé alakult át. Az ma esti összefoglalóban a produkciókat hosszabban is láthatod majd!

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 3. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Viviennél a névnap egészen más jelent

Vivien nagyon várta már, hogy elérkezzen a mai nap, ugyanis ma van a lány névnapja. Hajnalban elújságolta Dávidnak és Atinak, hogy éppen ma 22,5 éves, ugyanis szerinte a névnapnál szokták azt mondani, hogy valamennyi éves, plusz egy fél.

Dávid télből a nyárba utazott

Miközben Dávid teste csokiban úszott, újra elkezdte élvezni a nyár feelingjét. A fiú még egy limonádénak látszó "koktélt" is készített.

Pénteken Playback Párbaj a Villában!

Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb televíziós formátuma, a Lip Sync Battle hazai kiadása december 2-től itthon is képernyőre kerül! Holnap nemcsak az RTL Spike mutatja be a Playback Párbajt, de a ValóVilág powered by Big Brother két párbajozója, Gina és Ati is összemérik az erejüket ebben a különleges műfajban!

Ati a nyalásról győzködte Krisztiánt

Ati arról kezdett el beszélni, hogy ő miért szeret nyalni. Kiderült, hogy milyen a húsos punci, milyen a homlokos, és mi az a pulykatakony. Az orális élményeken kívül megtudhattuk azt is, hogy ha Vivinek orgazmusa van, kivirslisedik a szája.

Lóri tüllszoknyás kislányként tért vissza a Villába

Bár az adásból kimaradt, de nemcsak Zsófi, az ázsiai csoport, Erzsi néni és a Kretének voltak a Villában, de Lóri is, bár a srác szinte felismerhetetlen volt a parókában.

Vivi:

A villalakók folytatták a szexről való csevegést, szóba jött a nyalás, az anális szex, Vivi pedig váratlan vallomást tett.

Soma nemcsak a korán kelés miatt akart villamester lenni!

A villalakók körbeültek, és elmondták, hogy Ati miért volt jó villamester. A játékosok már-már kikiáltották őt a legkorrektebb villamesternek, de ekkor úgy döntöttek, Somát választják meg az új villamesternek.

Soma szívesen párbajozna Atival

A villalakókat meglepetésként érte a hétfői Kiválasztás. Soma végül - Vivi és Gina szavaival élve - tökös döntést hozott, és Atit küldte Párbajozni. A szőke srác később elmondta, hogy szívesen párbajozna Atival,  mert úgy érzi, nem őszinte a játéka.

Ati zokogva telefonált az édesapjával

Vivi már alig várta, hogy valaki megmotiválja. A lányhoz az anyukája érkezett, aki elmondta, hogy nagyon szereti, és büszke rá! Ati hiába várta, hogy valaki megjelenjen az üvegfal mögött, ugyanis ő találkozás helyett be kellett hogy érje egy telefonhívással. A fiú az apukájával beszélhetett, akinek elmondta, hogy ő a példaképe, és nagyon szereti!

 

Zsófi visszatérése felborzolta a kedélyeket!

A Villában megállt az idő. A villalakóknak gongszóra meg kellett fagyniuk, és vendégek jöttek hozzájuk. Először a ValóVilág powered by Big Brother első kiesője, Zsófi, aki melltartóban és bugyiban libbent be a Villába, majd ázsiai turisták, akik fotózkodtak a játékosokkal.

Erzsike néni Atinak:

Miután Zsófi és az ázsiai csoport elhagyta a Villát, megérkezett a bombázó Erzsike néni, aki perverz ajánlatokat tett a Villa férfi tagjainak. A játékosok azt hitték, ezt nem lehet fokozni, azonban ekkor bejöttek a Kretének...

Ati megköszönte a Jézuskának, hogy visszakapta Dávidot

Miután Dávid visszaérkezett a Villába, Ati a mosókonyhába rohant, hogy imával adjon hálát a Jézuskának barátja győzelme miatt. Miután Ati letudta a kötelezőket, vetett egy keresztett, és dobott egy sárgát.

Nézzük, mi történt a beauty héten!

A múlt hét tematikája a beauty hét volt. A villalakók nemcsak azzal szembesültek, hogy hány kilót szedtek fel, de egy extrém fotózáson is részt vehettek.

Soma Atit küldte harcba!

Mivel Gina és Ati ugyanannyi jelet kaptak a Kiválasztáson, a villamesteren, Somán volt a sor, hogy eldöntse: melyik villalakót küldi Párbajozni. Végül Soma Atit küldte harcba, így a vasárnapi Párbajon ő biztosan ott lesz!

Így jutott be Ati a TOP6-ba!

A villalakók közel három hónapot töltöttetek bent a Villában, mi pedig megmutatjuk, hogyan jutott el idáig Ati! A srác elmondta, hogy szerinte azért szimpatikus a nézőknek, mert nem vitatkozik sokat a Villában.

Vivi bepöccent Gina kornyikálása miatt

Vivi az esti buliban kért egy szomorú számot, Gina azonban nyekeregni kezdett, Vivi pedig nagyon felhúzta magát. Végül az udvaron Vivi újra pityeregni kezdett, és Somáékat szórakoztatta a könnyekkel vegyített kornyikálásával.

Az esti buliban újra benépesült a Villa

Dávid győzelme után elkezdődött az esti buli, a villalakókhoz pedig különleges vendégek "érkeztek": a villalakókat ábrázoló papír figurák. Vivi büszke volt magára és papírmására, és nagyon megnyugodott, amikor rájött, hogy ő könnyebb, mint az igazi Vivi.

Vivi megijedt Ati

Vivi és Ati akárcsak két kisgyerek, a zuhany alatt játszadoztak egymással, és egymás nemiszerveivel...

Zsolti és Dávid barátot, Mici szerelmet talált a Villában

Elérkezett a hármas Párbaj előtti utolsó éjszaka, és a búcsú ideje. Mici ráhagyta Krisztiánra a plüss nyusziját, és azt tanácsolta neki, hogy ha kiesik, csak magára koncentráljon. Zsolti búcsúajándékkal is készült Vivinek, és arra kérte, hogy ha kint marad se törjön össze. Ati és Dávid a szaunában búcsúztak egymástól, és bíztak abban, hogy másnap együtt folytathatják a napi rutint.

Csoportos reszelés a Villában!

Zsolti Vivient, Mici Krisztiánt, Dávid pedig Atit reszelte hátulról. Hogy mi történt a Villában, és mi vezetett idáig, az a ma esti összefoglalóból kiderül!

Ati egy sokat megélt szexkatona

A fiúk elmerültek a szokásos szexbeszélgetésükben, ahol nemcsak a csúnya nemiszervek kerültek szóba. Mindent kitárgyaltak: áradtak a sztorik.

Íme, a világ legtartalmasabb beszélgetése

Ati és Dávid a legjobb barátok a Villában. És hogy miről szoktak beszélgetni nyugodt perceikben? Most kiderül!

A párbajozókból eladható termékek lettek!

A párbajozók elcsendesedtek, a feladat most a többieknél volt: el kellett mondaniuk, miért nem érdemes a VV-árukat megvenni. Kritika és tévéshop egyben!

A villalakók kaptak egy kis kényeztetést

Az egész Villa a fotózásra készült, és most az edzések után jöhetett egy kis kellemes szieszta is: fogfehérítéssel és arcápolással.

A villalakók választották, jöhetett a haditanács

A villalakóknak három párbajozó közül kellett választania: Mici, Zsolti és Dávid mellé sorolhattak be. Miután kialakultak a támogató csapatok, jöhettek a Párbaj-megbeszélések.

Akkor most Gina melyik párbajozó mellé áll?

A Kihívás után mindkét csapatban akadt némi feszültség, az ok pedig ugyanaz volt: Gina. Senki sem értette, miért hagyta maga mögött Miciéket, egyedül Zsolti támogatta, mert átérezte a helyzetet.

A lányok kiakadtak: nyomozni kezdtek!

Gina és Vivi nagyon rosszul fogadták a többiek kritikáit, ezért nyomozni kezdtek, hogy vajon kik voltak velük ennyire "rosszindulatúak". Miciék kintről figyelték a kiborulásukat és röhögve kommentálták a hisztit.

A villalakók kritikáikkal sokkolták egymást!

Mici és Zsolti csapata is őszintére vették a figurát, és leírták mindenkiről, hogy miért nem lehetnének modellek. Ment a kritika-áradat, és persze a legerősebbek nagyon betaláltak.

Ricsi, a kecske döntött a Sufni sorsáról!

Eldönttetett, hogy ki alhat a Sufniban a Párbajig: Ricsi, a kecske választott! A villalakóknak salátákat kellett készítenie, és amelyiket lerabolta a kis állat, az győzőtt. Végül Miciék ugrálták körbe boldogságukban Ricsit.

Íme az ezerarcú villalakók!

A villalakók gőzerővel készülnek a fotózásra. A videóból nemcsak az derül ki, hogy milyen fejet vág Zsolti, amikor elveszik a kiskutyája, de azt is láthatod, hogyan pózol Mici zombiként.

Dávid Zsoltinak:

Az összecsapás utolsó felvonásában még inkább előjött a Dávid-Zsolti ellentét, ami még a box meccs után sem ért véget!

Na, ki a legnagyobb pózer a Villában?

Mindegyik villalakó bevonult a Sufniba, hogy bebizonyítsák, nekik aztán számtalan arcuk van és mindent képesek lereagálni. Persze, a társaik kintről figyelték őket, röhögve.

A hatodik Párbajon 3 villalakó csap majd össze!

Közeleg a végjáték, így az események is felgyorsultak ValóVilág powered by Big Brotherben!

Eljött a sorversenyek sorversenye!

Zsoltiék egy olyan versenyt akartak összehozni a társaiknak, amiben egyesítik az eddigi sorversenyek legtöbb feladatát. A párosok estek-keltek és úsztak a trutyiban rendesen.

A villalakók táncban is egymásra hangolódtak

Miután mindannyian felkészültek az első báljukra és kicicomázták magukat a sötétben, jöhettek a közös táncok. A párosok persze változtak, így akadt romantika és ökörködés is bőven.

Gina és Mici között kitört az igénytelenség-harc

A villalakóknak meg kellett szavazniuk a legeket. A legönzetlenebb vagy a legszexibb még nem okozott gondot, amikor azonban a legigénytelenebb Soma és Mici lettek, Mici teljesen kiakadt - főleg Ginára, aki poénból szavazott rá.

Vivi és Mici nem lettek a sorversenyek királynői!

A lányok nem egy szmötyit megjártak arccal, már semmit sem láttak a fejükön csordogáló trutyiktól, és a végén még az is kiderült Viviről, hogy erő-bajnok sem lehet belőle. Kifogott rajta a vizes palack.

Vivi és Zsolti óriás fülekkel gyűjthetik a legújabb pletykákat!

Miután a villalakók megválasztották a legtöbbet csicsergő, pletykálkodó társaikat (Vivit és Zsoltit), jöhetett is a "jutalom": izgi fejfedők, pontosabban fülfedők kerültek a kiválasztottak fejére.

A lányok igazi sör-hangulatba kerültek!

A sorversenyek harmadik és egyben utolsó feladatában Vivi és Krisztián próbáltak a győzelemig egyensúlyozni, a lányok azonban elökörködték és inkább a sörre koncentráltak.

Vajon kik lettek a Villa sörpong mesterei?

A sorverseny második feladata egyesítette az alkoholt és a lyukérzéket: a sörpongban a lányok nem igazán jeleskedtek, cserébe viszont mindannyian elmerülhettek egy picit az alkoholban.

A villalakók egymás bőrébe bújtak!

Mindegyik versenyzőnek valaki másnak kellett beöltöznie. Volt nagy öröm és vihogás, szeximitálás és DiCaprió-féle alakítások is. A végén mégis Zsolti hozta mindenkire a frászt egy Gina-féle pánikroham/kiakadással.

Dávid és Ati balhét akartak! Vajon összehozták?

Dávid és Ati ültek a szerkesztői székekbe, és mindenképpen akartak egy kis feszkót a villalakók között, szavazást rendeltek el: vajon ki a legbefolyásolhatóbb? A végén nem a kiválasztott drámázott, másnál rúgták el a pöttyöst ezzel a feladattal.

Vivien a nyugalom érdekében

Ati és Dávid beküldtek egy levelet a villalakóknak, amiben arra szólították fel Ginát, hogy a szerkesztők testi-és lelki egészségének megőrzése érdekében ne énekeljen. Gina persze nem akart szót fogadni a srácoknak, ezért Vivien lebirkózta a lányt.

Ati és Dávid torpedózással ütötték el a munkaidőt

Ati és Dávid megunták a szerkesztői munkát, és monoton torpedózásba kezdtek. A srácok egészen addig játszottak, amíg meg nem szólalt a levelet jelző hang, ekkor ugyanis újra hozzáfogtak a munkához.

Dávid a Villa legnagyobb bikája

Ati és Dávid feszítgettek a hálóban, és azon versenyeztek, kinek izmosabb a hasa, a combja, vagy épp a vádlija. Miután Krisztián is csatlakozott hozzájuk, Soma zsűrizte a fiúkat, és kiderült, hogy szerinte Dávid a legbikább srác.

A villalakók döntöttek: Zsolti a legsunyibb villalakó!

A játékosoknak arról kellett szavazniuk, ki a Villa legsunyibb embere. Mici, Ati, Dávid és Krisztián Zsoltira tették a jelüket, amit a fiú nehezen viselt, és úgy érezte, hogy egy elég durva lejárató kampány folyik ellene..

 

Soma:

Gina és Soma már a műszakkezdés előtt összevitatkoztak, mert a lány túl sok ideig szépítkezett. Miután beértek a munkahelyükre, a fiatalok tovább folytatták a civakodást, Soma pedig finoman szólva sem volt odáig Gina ötleteiért.

 

 

Tivy visszatért a Villába!

A villalakók a Sufniban találkozhattak a Párbaj vesztesével, Tivyvel, és elmondhatták neki legmélyebb gondolataikat. Mici például azt, hogy Tivy egy világi bohóc...

Ati a gongolást élvezte, Vivi pedig a kukkolást

Dávid és Ati voltak az első szerkesztők. Ők egy ügyességi versennyel mozgatták meg a többi villalakót, és Ati kifejezetten élvezte, hogy nézheti a játékosok "szenvedését."

Kezdetét vette a Villa a Villában hét!

Hétfőn kezdetét vette a ValóVilágba ágyazott ValóVilág! A villalakók a következő napokban párokban fogják irányítani a játékot, és nemcsak a ValóVilág powered by Big Brother szereplőiként lesznek jelen, hanem ők lesznek a műsor szerkesztői is!

A villalakók alaposan kitárgyalták a nemiszerveket

Zsoltiék a hímvesszőkről kezdtek el beszélgetni, és mindenki elmondta személyes tapasztalatait a témával kapcsolatban. Ati azt is elmesélte, hogy találkozott már "nem szép nunival", de úriember módjára kezelte a helyzetet.

HetiKlasszikusok 11. felvonás - a

A ValóVilág powered by Big Brother tizenegyedik hete nyitotta meg kapuit. Minden héten jelentkezünk a villalakók legjobb aranyköpéseivel, felelevenítve az elmúlt napok történéseit. Bár igyekszünk minden szállóigét és elszólást összegyűjteni, ha eszetekbe jutna még olyan, ami nem szerepel a listán, akkor bátran írjátok meg hozzászólásba! Nincs más hátra, mint előre: jöjjenek a legjobb szállóigék!

Ati és a szüzesség: mikor is vesztette el?

Mennyi nő volt és mennyi nő lesz, de mégis, mikor volt meg az első? Gina lélektani kérdéseket boncolgatott, amikor Atit kérdezgette a nemi életéről.

Kié lesz a Sufni? Kitört a balhé a szavazás előtt!

A sufni központi téma lett! Jött is a levél: szavazzák meg, ki alhat ott a Párbajig. Ezek után kitört a balhé Zsolti és Mici között. A villalakók a szavazáson Krisztiánék mellé álltak, és rájuk voksoltak, hogy együtt lehessenek.

Krisztián vezetőnek született?

Eljött megint a nagy döntések pillanata: Krisztiánnak kellett levezényelnie a rendeléseket. A villalakók pedig hangosak és makacsak voltak, ha a saját cuccaik kerültek szóba...

Tivy megjósolta, ki nyeri a ValóVilág powered by Big Brothert!

Tivy megjósolta, hogy ki fogja megnyerni a játékot, és ki hányadik helyen fog kiesni a ValóVilágból.

Vivi

Vivien elosztotta a lányokat, és elég mohónak bizonyult, ugyanis rá három fiú jutott, míg a másik két lányra egy, vagy a legjobb esetben kettő.

Vivien elmesélte, hogy diákként rotakapának csúfolták

A diákok nosztalgiázni kezdtek, és elmesélték legemlékezetesebb, vagy épp legkellemetlenebb sztorijukat.

A felülés miatt esett egymásnak Tivy és Soma!

A villalakóknak az volt a feladata, hogy egy percben belül minél több felülést megcsináljanak. Soma teljesen kiborult Tivyék eredményétől, és kirobbant a balhé: biztos, hogy sem Ati, sem Tivy nem csinált több felülést, mint ő!

Dávidnak elege lett: lázadni akart földrajz órán!

Dávidék feleltek először a világtérképnél, azonban csak négyest kaptak Zsoltival. Amikor később rájött, hogy mindenki ugyanezt a jegyet kapja, lázadni akart a tanár úr ellen.

Elszabadultak az indulatok a titkos szavazáson!

Ki a legszerethetőbb? És a leggyávább? A legelviselhetetlenebb? Hiába zajlott titokban a szavazás, az eredmények hallatán nem kis feszültség alakult ki a Villában.

Szekrényre fel! A villalakók estek-keltek!

A nap végén jöhetett egy kis testmozgás a Villában. A feladat szekrényugrás volt, és már az első próbálkozónál (Krisztiánnál) kiderült, hogy nem lesz ez egy könnyű menet.

Taj Mahal vagy a Fehér Ház? A villalakók villantottak föci órán!

Földrajz órán a műemlékek kerültek a középpontba, ami a villalakóknak nem kis problémát okozott. Kisebb küzdelmek zajlottak a táblánál, amikor a tanárúr bekérdezett.

Kifogás kellene a késésre? Vivi segít!

Vivi alig bírt kikelni az ágyból, annyira fáradt volt, így el is késett a matek óráról. Amikor a tanárnő rákérdezett miért, nem habozott: nem ment rá a nadrágja. Ezek után jöhettek a matek-ásítások és a hely csereberék.

VV Ati: Vers Ginához

A villalakók azt a feladatot kapták irodalomból, hogy írjanak egy verset egy társukról, vagy társaikról. Ati úgy döntött, Gináról ír verset.

Föci órán nemcsak a térkép, a villalakók is vakon voltak!

Miután bemutatkozott a villalakóknak András, a földrajz tanár, kezdetét vette a vaktérképes szintfelmérő. Hamar kiderült, hogy a tanoncok nincsenek tisztába az égtájakkal, és az is, hogy Magyarország legmagasabb hegycsúcsa Dobogókő.

Zsolti érezte, hogy Ati nyeri a Párbajt

Zsolti a Sufniba hívta Atit, és elmondta neki, hogy felírta a győztes nevét egy lapra. Zsolti számításai bejöttek, ugyanis valóban Ati tért vissza győztesen, Soma pedig megfogadta Tivynek, hogy Evelin miatt végigcsinálja a játékot.

Soma teljesen összetört Evelin kiesésétől

Soma nem az udvaron, hanem a hálóban várta a győztes párbajozót, és azt remélte, Evelin tér vissza a Villába. Amikor meghallotta Dávid ordibálását, akkor már tudta, hogy Ati győzött a Párbajon...

Soma Evelinnek:

Mielőtt a párbajozók csatába indultak volna, elbúcsúztak a többiektől. Soma csak annyit kért Evelintől, hogy nyerje meg a Párbajt, és ha visszajön bulizzanak egy nagyot, Vivien pedig szájrapuszival búcsúzott Atitól.

Vivien visszavárja a Villa Jázmin hercegnőjét

Krisztián azért szeretné, ha Evelin győzne a Párbajon, mert Atival ellentétben ő egy igazi karakter. Vivien szeretné visszakapni a bombázóját, Soma pedig nem kíváncsi Atira, aki másokat majmol.

Hupsz! Rudat kapott az arcába Ati!

Ati és Evelin újabb feladatban mérték össze ügyességüket. Először Evelin, majd Ati bújt át a limbóléc alatt, aztán egy váratlan pillanatban a léc Ati fejére esett...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való