KERESÉS search-close

Arany Glóbusz

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Arany Glóbusz"

Ők lehetnek a Golden Globe-nyertesek!

Ma jelentették be a jövő évi Arany Glóbusz jelölteket, és bizony mindenkinek fel kell kötnie a gatyáját, hiszen elég erős a mezőny! Lássuk!

Saul fia – Arcra fényképezett történelem

A magyar film első Arany Glóbusz díját nyerte, majd négy másik filmmel együtt a héten a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjára is jelölték Nemes Jeles László rendező Saul fia című, az auschwitzi koncentrációs tábort felidéző első játékfilmjét. Vendégünk a rendező és Erdély Mátyás operatőr.

Nemes Jeles László lesz Baló György vendége

Itt lesz Nemes Jeles László rendező, akinek első filmjét Oscar-díjra jelölik. A Cannes-i és Arany Glóbusz-díjas Saul fia kockáztat: egyetlen ember arcára fényképezi egy náci koncentrációs tábor mindennapjait. És – kérdezzük kritikusoktól -, mit kezd ezzel a filmmel és világsikerével egy megosztott ország, ahol divatba jött holokauszt tagadása.

Golden Globe-díjat kapott a Saul fia

A Saul fia kapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Golden Globe-díjat, Nemes Jeles László rendező munkája az első magyar alkotás, amely elnyerte a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szervezetének (HFPA) elismerését. A legjobb dráma A visszatérő, a legjobb vígjáték a Mentőexpedíció lett.

Fókusz 12-01-16


szerző:
2012.01.16. 19:48
Fókusz 12-01-16

Fókusz: Egymásnak estek - Elhagyta a Villát és máris bajba került. Péter és Cristofel kamerák előtt vesztek össze. Vészhelyzet - Mit kell tenni katasztrófa esetén? Újabb megdöbbentő felvételek a luxushajó balesetéről. Hihetetlen család - 16 gyerek ugyanattól az anyától. Beköltöztünk az ország legnépesebb famíliájához.

Tarolt a Közösségi Háló!


szerző:
2011.01.17. 08:10
Tarolt a Közösségi Háló!

Golden Globe: bejött a papírforma, de azért akadtak meglepetések.

Az egyik honlap már odaítélte a Golden Globe-ot

Vasárnap kiderül, a mértékadó portál főnöke mennyire jó szakember, milyen jól tippelt vagy éppen milyen jól mérte fel az erőviszonyokat.

Vasárnap átadják az Arany Glóbuszt

Összegyűjtöttük, amit erről a díjról tudni lehet, kik a jelöltek és mi kerül majd a gálavacsora asztalára.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való