KERESÉS search-close

Apró Anna

51 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Apró Anna"

Sztárok árulják el, hogy mi a magabiztosságuk titka!

A siker egyik titka az önbizalom. De vajon mi fán terem a magabiztosság? Apró Anna, Cinthya Dictator, Solti Berni és Simon Kornél elárulják!

Hogyan védjük a bőrünket a magas UV-sugárzástól?

Apró Annának, Cynthia Dictatornak és Solti Berninek is megvan a biztos módszere arra, hogyan előzze meg a leégést és a bőrük korai öregedését. 

El tud-e indulni a napunk kávé nélkül?

A stúdió sztárvendégei, Apró Anna, Cynthia Dictator, Solti Berni és Simon Kornél meséltek arról, hogyan kezdődik a reggel náluk és szerintük egészséges-e, ha valaki rögtön kávéval ébred?

Ez az önbizalom-építés titka Apró Anna szerint

A magabiztosság elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki sikeres tudjon lenni. Ennek a kialakulásáról beszélt a Cápa, Apró Anna, akinek a korral jött meg az önbizalom, ami az érvényesüléshez szükséges.

Ilyen férfire vágyik Apró Anna

A Forbes magazin a 30 legsikeresebb magyar fiatal közé választotta a Cápák között befektetőjét, aki nemcsak a szakmai sikereiről mesélt, hanem arról is, milyen férfira vágyik?

Apró Anna élete legnehezebb pillanatairól vallott

A Cápák között legangyalibb befektetője most nagyon szomorú, hogy véget ért a műsor, szerette a forgatásokat. Annát sokan irigylik, de a Reggeliben elárulta, hogy az ő életében is voltak kilátástalannak tűnő pillanatok.

Az egyik befektető hoppon maradt a Cápák között utolsó részében!

Zsolt és László úgy döntöttek, hogy csak az egyik Cápa ajánlatát fogadják el. Vajon Apró Anna vagy Fehér Gyula ajánlata volt szimpatikusabb számukra? Nézd meg a Cápák között 9. adását az RTL Moston!

Az évadzáró adás előtt végigvesszük a Cápák között eddigi legjobb és legdrámaibb pillanatait!

A cápák eddig 16 vállalkozásban láttak fantáziát, öten összesen 271 milliót fektettek be. A legtöbb pénzt András invesztálta, 100 millió forintot adott ki a keze közül a nyolc adás alatt. Most lássuk a Cápák között eddigi legviccesebb, legizgalmasabb és legdrágább jeleneteit!

Balogh Péter: „Ez így nem egy elfogadható ajánlat!”

Balogh Péter és Apró Anna kiértékelték a Budapest Makery pitchét! Extra videónkból kiderül, hogy miért nem szállt be senki az üzletbe!

Apró Anna: „Amikor az üzleti részére tévedtünk a dolognak, akkor megremegtek a lábak!”

Apró Anna és Balogh Péter kiértékelték az Eddie csapatának pitchét! Extra videónkból kiderül, hogy mi az a mondat, amit egy befektető semmilyen körülmények között nem szeret hallani!

Fehér Gyula ciki gyógyszertári termékeket rendelt Balogh Péter otthonába!

A Mobil Gyógyszer pitchének kiértékelésekor kiderült, hogy Fehér Gyula tartotta a szavát, és már meg is kezdte a ciki termékek rendelését a patikákból.

Apró Anna: „4-5 millió forintos éves profittal nem éri meg vállalkozni!”

Balogh Péter és Apró Anna kiértékelték Lékai Tamás, a Blup tulajdonosának pitchét! Ha kíváncsi vagy, mit tanácsolnak neki a befektetők, nézd meg extra videónkat!
 

Apró Anna 20 millió forinttal szállt be a Mobil Gyógyszerbe!

Apró Anna 20 millió forint befektetést adott a Mobil Gyógyszer tulajdonosának 8% tulajdonrészért cserébe. A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Most kiderül, hogyan főznek a Cápák között befektetői!

A Budapest Makery csapata szerint mindenki képes elkészíteni a felsorakoztatott hozzávalókból egy ételt, a Cápák azonban ezt másképp gondolják. Cápák között hétfő esténként 21:40-től az RTL Klubon!

Óriási bulihangulat a Cápák között stúdiójában!

Balázs és Bence fergeteges hangulatot hoztak magukkal a befektetők elé. Balogh Levente és Apró Anna még a party szemüvegüket is felpróbálták! Kapcsolj hétfőn 21:40-kor az RTL Klubra a Cápák között következő részéért!

Balogh Péter megfejtette a rejtélyt: ezért lágyult meg Moldován András a HamiKabi láttán!

Apró Anna és Balogh Péter ezen a héten is elmondták a véleményüket az adásban elhangzott pitchek kapcsán. Most az is kiderül, hogyan látták a HamiKabi megálmodóját!

Apró Anna elárulta, hogy melyik volt a Cápák között forgatásának legdrámaibb pillanata!

Apró Anna és Balogh Péter kiértékelték a Flywear tulajdonosainak pitchét, majd kiderült, hogy Anna mikor volt a legszomorúbb a Cápák között forgatásán.

Apró Anna aggódott Fehér Gyula testi épségéért!

Apró Anna és Balogh Péter kiértékelték Miklós és Norman pitchét! Ha lemaradtál a SportIN Card bemutatójáról, kattints ide!

Nem fogod elhinni, hogy miért szállt be a Gulyásbomba bizniszbe Balogh Péter!

Apró Anna is megkóstolta a Gulyásbombát, és extra videónkból az is kiderül hogy ízlett neki. Balogh Péter pedig meglepő vallomást tett a befektetésével kapcsolatban.

Németh Franciska: „Nagyon-nagyon jól tudunk együtt dolgozni Annával!”

A Telekom Tettrekész díjának nyertese, Németh Franciska a Gyerekdokik alkalmazásról, a jövőbeli terveiről és az Apró Annával való közös munkáról is mesélt a Telekom Székházába vezető úton.

Apró Anna a Healthy Cleaningről: „Nem vitt el magával az ötlet...”

Így látta Seres Szilárd, terület és levegő tisztító specialista pitchét Apró Anna és Fehér Gyula!

Apró Anna elárulta, hogy miért adott pénzt a Zooro kutyakefe vállalkozójának!

Így látta Apró Anna és Fehér Gyula Somogyi Róbert prezentációját és termékét, a Zoorót! A prezentálást ide kattintva tudod visszanézni!

A legangyalibb cápa járt Barabás Évinél

Megdöntjük az előítéleteket a vasárnapi Portréban, Apró Anna társaságában. Anna valóban sugárzóan szép, fiatal, csinos, és mindemellett nagyon okos is. Barabás Évi úgy is konferálta fel, hogy túl szép, hogy igaz legyen. Pedig nagyon is igaz, és a Cápák között komoly és kemény üzletasszonyból néha, még a cserfes kislány is előbújt a beszélgetés alatt. Anna sikeres karrierjét tragikus történet árnyékolta be, hiszen édesapja halála miatt, az ő üzletét vette át, alig 22 évesen. Miért döntöttek így?

Fehér Gyula a Cápák között forgatása után egyből letöltötte a telefonjára a Kisvilág Magazin alkalmazást!

Apró Anna és Fehér Gyula kiértékelték Kerék Dávid, a Kisvilág Magazin megalkotójának pitchét. Extra videónkból kiderül, hogy a két befektető milyen véleménnyel volt a vállalkozóról és az applikációról!

Apró Anna: „Ez egy különleges eset volt!”

Apró Anna ajánlatot tett a Zooro tulajdonosának, aki rövid gondolkodás után elfogadta azt. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Ezt tanácsolnák a Cápák között befektetői a fiatalkori énjüknek!

Vajon mit mondanának a Cápák, ha visszautazhatnának az időben, és üzenhetnének a fiatalkori énjüknek? Extra videónkból kiderül! Cápák között minden hétfőn 21:35-kor az RTL Klubon!

A Konyhafőnök győztesének vállalkozására négy cápa is ráharapott!

Böröcz Zsófi a N'icerollal lenyűgözte a cápákat, így Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter és Fehér Gyula is beszállt az üzletbe! A teljes adásért kattints ide!

Jógázó cápákat még biztosan nem láttál!

A Cápák között befektetői a hétfői részben még jógázni is fognak! Ha kíváncsi vagy a miértekre, kapcsolj március 11-én 21:35-kor az RTL Klubra!

Tippek a cápáktól! Ezekre figyelj, ha vállalkozni szeretnél!

A kezdő vállalkozók sokszor mind ugyanabba a hibába futnak bele. A Cápák között befektetői elárulták, hogy mik ezek, és hogyan lehet kivédeni őket!

Apró Anna hat hónapos inkubációs programot ajánlott a fiatal feltalálónak

Apró Anna úgy döntött, hogy Tóth Bencét, a Telekom Tettrekész díjának nyertesét mint tehetséget támogatja, ezért egy hat hónapos inkubációt ajánlott neki. A teljes adás ide kattintva érhető el!

Hiába tett jobb ajánlatot Apró Anna, mégis Moldován Andrást választotta a vállalkozó!

Tipton Zakariás, a K&H Cápák között különdíjának jelöltje úgy döntött, hogy lemond Apró Anna kecsegtetőbb ajánlatáról, és Moldován Andrást választja befektetőnek. Vajon mit szólt mindehhez Anna? Kattints ide a teljes adásért!

Újabb érdekességeket tudhattunk meg Apró Annáról!

A Cápák között legszebb befektetője a Reggeli vendége volt, ahol több dolgot is elárult magáról!

Így látja Apró Anna a baltadobálók vállalkozását és prezentációját!

Apró Anna befektető kiértékelte Koltai Balázs és Rostás Gergely előadását, melyben a baltadobálás üzletét mutatták be az öt cápa előtt. Ha újra megnéznéd a srácok pitchét, kattints ide!

Apró Anna jó tanácsa vállalkozóknak: „Nem érdemes csak az érzelmekre alapozni!”

Apró Anna befektető Metcalf Éva ruhatervező pitchét elemezte ki extra videónkban. Ha visszanéznéd a Me&myMummy megálmodójának előadását, kattints ide!

Apró Anna komolyan megsértődik a ma esti Cápák közöttben

Csoportos chatet vezetnek mindennap az RTL Klub cápái, egészen reggeltől a jó éjszakát-ig megy közöttük a diskurzus. Apró Anna elárulta, hogy történik valami, ami hosszan tartó duzzogást okoz neki a ma esti adásban.

Hamarosan valóra válik a Cápák között ápolónőjének álma

Németh Franciska a szülőknek akar segíteni Gyerekdokik nevű applikációjával, ami arra a kérdésre ad választ, hová vigyék a gyereküket egészségügyi probléma esetén? Apró Anna látott ebben fantáziát és befektetett 10 millió forintot.

A cápák elárulták, hogy melyik befektetésükre a legbüszkébbek!

Apró Annát, Balogh Leventét, Balogh Pétert, Fehér Gyulát és Moldován Andrást arról kérdeztük, hogy mire a legbüszkébbek az eddigi befektetéseik közül.

Cápák között: meglátogattuk az első adás nagy nyerteseit!

Elstartolt az RTL Klub vadonatúj üzleti showműsora! A cápák már az első adásban 60 millió forintot fektettek be. A hétfő este másik nagy nyertese Németh Franciska volt, akinek Apró Anna tíz millió forintot ajánlott fel, és egy akcelerációs programot. A tárgyalás közben megtapasztalhattuk, milyen, amikor két céltudatos nő összecsap a stúdióban. Cápák között új időpontban, 21:35-kor itt, az RTL-en!

Apró Anna: „Ami egy jó vállalkozóhoz kell, az ugyanúgy meglehet egy nőben, mint egy férfiban.”

Vajon van-e különbség a nők és a férfiak között a vállalkozói- és befektetői szférában? Apró Anna, a Cápák között egyetlen női befektetője válaszol!

Apró Anna jóvoltából megvalósulhat az álma a Gyerekdokik applikáció kitalálójának!

Apró Anna 10 millió forintot ajánlott Németh Franciskának, a Gyerekdokik kitalálójának 10% tulajdonrészért. A teljes adást ide kattintva tudod megnézni!

Hazai vállalkozók jobbnál jobb üzletekkel versengnek majd a Cápák kegyeiért

Köztük lehet korunk Rubik Ernője? Igazi világsiker az RTL Klubon! Február 18-án olyan műsor magyar változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította az egész világot. A televíziós vetélkedőre sokszáz eltökélt pályázó jelentkezett. Nagyszerű találmányaikhoz, sokat ígérő üzleteikhez keresnek partnert, de csak egy módon érhetik el a céljaikat: ha meggyőzik a kérlelhetetlen Cápákat.

Ismerd meg jobban Apró Annát!


szerző:
2019.02.13. 13:19
Ismerd meg jobban Apró Annát!

A Cápák között legangyalibb befektetője a kemény üzleti világban is boldogul, de hogyan jutott oda, ahol most van? A Fókusz riportjából kiderül!

Ezek alapján a szempontok alapján mérlegelnek a Cápák között befektetői

Milyen szempontokat vesz figyelembe Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula és Moldován András mielőtt befektet egy vállalkozásba?

Apró Anna, a legangyalibb befektető

Apró Anna volt már aerobikbajnok, szépségkirálynő és modell, most új szerepben mutatkozik be a nyilvánosság előtt. Cápa lesz, nagybefektető, egy lélegzetállítóan izgalmas üzleti show egyik főszereplője.

Így telik egy sikeres befektető átlagos napja!

Ha kíváncsi vagy, hogy mivel tölti egy napját egy befektető, és hogyan szoktak kikapcsolódni a cápák, nézd meg extra videónkat!

Apró Anna, a legangyalibb befektető

A Cápák között egyik befektetője Apró Anna. Az egyik legtekintélyesebb befektetői csoport egyetlen női tagjaként 20 céget mentorál, specialitása az üzletfejlesztés, szívügye az egészségügy. Cápák között február 18-tól hétfő esténként az RTL Klubon!

Cápák között február 18-tól az RTL Klubon!

Igazi világsiker az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas show-műsor 5 főszereplője - Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula, Moldován András - a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. A műsorra sok száz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat. Heteken át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve végleg elvérezni. A műsort, mely heves érzelmekkel, vitákkal, megrendítő fordulatokkal teli, csak erős idegzetű nézőknek ajánljuk!

Cápák között: Az 5 befektető elárulta, hogy mi a mottója!

Apró Annától, Balogh Leventétől, Balogh Pétertől, Fehér Gyulától és Moldován Andrástól azt kérdeztük, hogy mi a mottójuk. Extra videónkból kiderülnek a válaszok!

Apró Anna


szerző:
2019.02.05. 08:00
Íme az első képkockák a február 18-án induló Cápák között című műsorból!

Február 18-tól egy igazi világsiker lesz látható az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas showműsor 5 főszereplője a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. A műsorra sokszáz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat. 9 héten át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve, végleg elvérezni. A műsort, mely heves érzelmekkel, vitákkal, megrendítő fordulatokkal teli, csak erős idegzetű nézőknek ajánljuk!

Szenzációs új műsor az RTL Klubon  - Próbára teszed magad a mélyvízben?

A következő napokban valódi nagyragadozók költöznek a képernyőre. Olyan emberek, akiktől eddig távol állt a média, a nyilvánosság, akik csendben üzleteltek és a háttérben mozgatták a szálakat. Most azonban vállalják a szereplést, hogy láthassuk, hogyan gondolkodnak, hogyan kötnek üzletet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való