KERESÉS search-close

Anna-bál

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Anna-bál"

KOCSIS KORINA: „Az Anna-bál a szívem csücske!”

A hagyományok szerint a közönség választja ki a legszebb 15, porcelánszívet viselő bálozót. Közülük pedig a zsűri dönti el, ki legyen a bál szépe. Kocsis Korina  a 185. Anna-bál szépe volt egykor, és ma már nyolc éve zsűrizik a rendezvényen.

ESZTERGÁLYOS CECÍLIA: 21 év után először együtt a bálban

Esztergályos Cecília Kossuth-és Jászai Mari-díjas színésznő is a díszvendégek között volt a balatonfüredi Anna-bálon, akit férje kísért el a rendezvényre.

 Kiderült, ki az Anna-bál szépe

26 éves budapesti lány lett a füredi Anna-bál szépe. Tóth Kinga Zoé most végzett az egyetemen, és különleges ruhájával kitűnt az indulók közül. A bálon a közönség szavazati alapján holtverseny alakult ki, így 15 lány helyett 16 szépség közül választhatott a zsűri, és az eső miatt is változtatni kellett a programon.

 

Ma tartják a 193. Anna-bált

Már tart a füredi Anna-bál. Egy jegy 70.000 forintba került, ennek ellenére már egy hónapja elfogyott az összes. Idén csaknem 600 vendég vesz részt a programon.

Az Anna-bál ihlette a fagyit

Az Anna-bál ihlette az idei Balaton Fagyiját. A zsűri tizennégy cukrászda finomságai közül választotta ki a sült almás, linzeres hideg édességet. Az Annabáli csemege megálmodója Márton Sándor cukrász szerdán vehette át a vándorkupát Siófokon.

 

Füredi lány lett az Anna-bál szépe

Boór Bettinát csaknem 300 lány közül választotta ki a zsűri és a közönség. A fiatal szépség a bál kezdetén arról beszélt az RTL Híradónak, hogy szeretne a legszebb 15 közé kerülni, maga is meglepődött, hogy ő lett a nyertes.

Gyönyörű lányok lepték el Balatonfüredet

Szombat este kezdődik a 190. Anna-bál. 500-an vesznek részt rajta. A jegyek hamar elfogytak, annak ellenére, hogy a legolcsóbb is 55 ezer forintba került.

Fókusz 10-07-27


szerző:
2010.07.27. 20:45
Fókusz 10-07-27

Fókusz: Kipakolták Cinit. Erős Antónia pécsi randevúja. Kocsis Korinna a legszebb „Anna”. A magyar kriminológia leghírhedtebb esetei. Egyre nagyobb a botrány a Part fesztivál körül.

Kocsis Korina a legszebb „Anna”


szerző:
2010.07.27. 18:47
Kocsis Korina a legszebb „Anna”

Korinna fejére nem először került korona: néhány éve Vas megye legszebbjének választották. Tavaly viszont országos figyelmet kapott, mert a Királynő című műsorban a Miss Earth címet nyerte el.

Anna-bál szépe lett a volt Miss Earth

Egy 20 éves jákfai diáklány nyerte a 185. Anna-bált Balatonfüreden.

Anna-bálozik Balatonfüred


szerző:
2010.07.24. 09:45
Anna-bálozik Balatonfüred

Az idei díszvendég Európa Kulturális Fővárosa, Pécs lesz.

Budapesti lány lett az Anna-bál királynője

Több mint 400-an vettek részt a 184. alkalommal megrendezett füredi eseményen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való