KERESÉS search-close

Anna and the Barbies

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Anna and the Barbies"

Pásztor Annát sokkolta zaklatója öngyilkossága!

Pásztor Anna zaklatója tegnap éjjel a börtönben saját maga döntött úgy, hogy véget vet életének. Vajon mit érezhetett az énekesnő, amikor megtudta a hírt? Megkönnyebbülést vagy valami egészen más? A férfi talán az énekesnőt is képes lett volna megölni, Anna mégis sokkot kapott most a történtek után. A teljes interjú elérhető: ITT!

Pásztor Anna: “Egy picit levágták a szárnyaimat…”

Az énekesnő zaklatási ügye óta a zenekar többé már nem sminkesre, hanem biztonsági őrre költ…

Bocsánatot kért Pásztor Annától zaklatója!

Nem hoztak ítéletet Pásztor Anna zaklatójának ügyében, a vád módosult: zaklatás helyett emberölés előkészülete miatt ítélhetik –akár több éves- börtönbüntetésre a férfit, akit egy koncerten kaptak el, a cipője talpába dugott késsel. Anna a tárgyalás után adott exkluzív interjút a Fókusz stábjának! A zaklatási-ügyről még többet megtudhatsz ITT!

PÁSZTOR ANNA: Ha kiengedik, akkor felkészülök bármire

A bíró szerint azt is meg kell vizsgálni, hogy nem emberölésre készült-e Pásztor Anna zaklatója. Az énekesnőt szerelmével üldöző férfi szerdán azt mondta a bíróságon, hogy játéknak gondolta az egészet. Az Anna and the Barbies énekesnőjét fenyegő férfit tavaly egy koncerten fogták el, a cipőjében kést találtak.

Szembe kell néznie zaklatójával Pásztor Annának

A férfi a vád szerint hónapokon keresztül naponta üzenetekkel bombázta az Anna and the Barbies énekesnőjét, és később megfenyegette, hogy megöli. Végül az együttes egyik tavaly augusztusi, budapesti koncertjére egy cipőjébe rejtett késsel érkezett. A férfi pénteken először a bíróságon beismerte bűnösségét, aztán azt mondta, hogy az énekesnő is akarta a kapcsolatot.

Elkapták Pásztor Anna zaklatóját

Nyáron egy Anna and the Barbies koncerten fogták el P. Józsefet , aki azért ment állítólag, hogy megkéselje az énekesnőt. A férfi előtte két éven át zaklatta is a közösségi médián keresztül. Most azonban vádat emeltek Pásztor Anna fenyegetője ellen.  Ezt az énekesnő születésnapi ajándéknak tekintette, hiszen annál megnyugtatóbb hírt nem is kaphatott volna, hogy a hatóság is úgy ítéli meg, a férfinek rács mögött a helye.

Pfeifer Melany: Márti dala (Anna and the Barbies feat. Kiss Tibi)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Pfeifer Melany produkciója!

Ismét jár a Dallamos Villamos


szerző:
2018.09.08. 18:55
Ismét jár a Dallamos Villamos

Este kilenc óráig zenés lesz a budapesti Nagykörút. Délután indult útjára a Dallamos Villamos, aki szeretne tehát még most is felszállhat rá, a négyes villamos vonalán. A nosztalgiajárat kocsijaiban egy időben két, rögtönzött koncertet is tartanak.

Se munkája, se jövedelme Pásztor Anna zaklatójának

Se munkája, se jövedelme, az édesanyja tartja el. Úgy tudjuk, hogy ezt mondta a kihallgatásán az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy meg akarta késelni Pásztor Anna énekesnőt.

Nagyobb baj is történhetett volna Pásztor Anna koncertjén

Pásztor Anna hétvégi koncertjén nagyobb baj is történhetett volna, de a biztonsági őrök közbeléptek és megfékezték az énekesnő zaklatóját.

 

Tragédia történhetett volna, ha nem kapják el Pásztor Anna zaklatóját

A rajongó az elején még csak levelekkel bombázta az Anna and the Barbies énekesnőjét, Pásztor Annát, de amikor a sztár egyértelműen visszautasította az udvarlásba átcsapó közeledést, fenyegetőzésbe csapott át. Azt írta, ott lesz a tömegben a koncertjén és megöli.

Annával készült beszélgetést ide kattintva nézheted meg hosszaban.

Elmeorvoshoz küldenék Anna zaklatóját

Nem akarta bántani Pásztor Annát, a kést csak azért vitte a koncertre, mert azzal szokott enni. Egyebek között ezt mondta kihallgatásán az a férfi, aki a gyanú szerint pénteken az Anna and the Barbies koncertjén meg akarta ölni a zenekar énekesnőjét.

PÁSZTOR ANNA: Azt írta, be fog teljesedni a végzetünk

A zaklató 9 hónappal ezelőtt kezdett el írogatni az énekesnőnek, aki ahogy minden rajongójának az elején még kedvesen válaszolt, később azonban 4 különböző profilját volt kénytelen letiltani.

Meg akarták ölni Pásztor Annát?

Az Anna and the Barbies énekesnőjét egy elvakult rajongó akarta megkéselni az egyik koncertjén.

Mennyit keresnek a magyar zenészek?


szerző:
2017.11.18. 21:00
Mennyit keresnek a magyar zenészek?

A gázsiról beszélni mindig is tabunak számított. Most azonban néhány magyar sikeres zenész elmeséli, általában mennyi a gázsijuk, és ebből körülbelül mennyit kapnak kézhez.

Pásztor Anna:

Az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna a legjobb női előadó kategória egyik jelöltje az idei Cometen, ami óriási meglepetés volt számára, ugyanakkor azt is elárulta, hogy miért tartja fontosnak, hogy egy olyan előadó neve is felmerült a Comet kapcsán, mint az övé. Szavazz kedvencedre a cometlive.hu/szavazas oldalon vagy az RTL24 applikáció segítségével!

Survivor: Jótanácsok túléléshez!

Tele váratlan fordulatokkal, komoly izgalmakkal, meglepetésekkel, harcokkal, drámákkal és igazi küzdelmekkel. Hétfőn kezdődött a Survivor. És hogy ki nyeri? Messze még a túlélő show vége. Éppen ezért tanácsok mindig jól jönnek: korábbi játékos elevenítette fel az emlékeit. Az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna.

Story Extra 2017-08-31


szerző:
2017.08.31. 16:50
PÁSZTOR ANNA: „Szerintem minden anya díva!”

Pásztor Anna második gyermekének adott életet 2016-ban. A negyvenhárom éves énekesnőt az anyaság örömeiről kérdezte a Fókusz stábja, még a szülés előtt.

Ünnepelj velünk!


szerző:
2016.07.26. 19:00
Ünnepelj velünk!

Sorra vettük, mivel foglalatoskodnak mostanában az Anikó és az Anna nevű hírességeink: Nádai Anikó új projektjére pihent rá, míg Kelmen Anna a tűzzel játszva készült a nyárra. Pásztor Anna sosem nyugszik, VV Anikónak pedig nagy tervei vannak.

PÁSZTOR ANNA: Legyőzte a sátán kutyáját

Pásztor Anna legnagyobb gyerekkori félelme egy hatalmas farkaskutya volt, akivel minden nap szembesülnie kellet az iskolából hazafelé vezető úton. A félelmetes állat mindig megijesztette az általános iskolás kislányt, ezért nevezte el a sátán kutyájának. Az énekesnő végül szembenézett félelmével: amikor egyszer körbekerítette a kutya, ő nem menekült el, hanem farkasszemet nézett az ebbel, aki végül nem bántotta. Az Anna and the Barbies frontembere szerint csak akkor tudjuk legyőzni a félelmeinket, ha mihamarabb szembe nézünk azokkal. 

PÁSZTOR ANNA: „Amióta van baba, azóta van megélt pillanat”

A baba figyelmeztet, hogy már megint rohansz, állj meg – mondja az extravagáns énekesnő, aki sokat tanult gyermekeitől. Hogy hogyan érte el a tökéletes összhangot, kiderül a videóból!

Nincs megállás: Pásztor Anna két babával is pörög!

Vadóc énekesnő, aki még terhessége utolsó hónapjaiban is koncertezett kicsit több mint 2 éve, amikor még első gyermeke, Benji a pocakjában volt.  És nem volt ez másképp most sem, második kisbabája,Zoé születésekor. A végsőkig énekelt.  De az Anna and the Barbies frontemberénél, Pásztor Annánál inkább az lett volna furcsa, ha ez nem így lett volna.

PÁSZTOR ANNA: Egy igazi, XXI. századi nő!

Pásztor Anna énekesnő megállíthatatlan! Énekesnő és most már kétgyermekes édesanya. Anna azonban mégse fárad, úgy érzi a gyerekek nem elvették, hanem megsokszorozták az energiáját. Azt mondja, minél több sávon fut az ember élete, annál színesebb, annál több dallam van benne.

Pásztor Anna megálmodta, hogy kislánya lesz

Az Anna and The Barbies énekesnője, Pásztor Anna már elmúlt negyven, amikor megszületett a kisfia, második babájának pedig 43 évesen ad majd életet. Ő azonban úgy érzi, nem maradt le semmiről, a lehető legjobbkor érkeztek a gyerekei az életébe

Reflektor 2015-12-02


szerző:
2015.12.03. 01:05
Reflektor 2015-12-02

Az Anna and The Barbies énekesnője, Pásztor Anna már elmúlt negyven, amikor megszületett a kisfia, második babájának pedig 43 évesen ad majd életet. Megmérkőztek egymással az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai.

Reflektor 14-03-07


szerző:
2014.03.08. 00:15
Reflektor 14-03-07

Reflektor: Pásztor Anna megmutatja a kisfiát. Rúdtáncra perdültek a sztárok.

Pásztor Anna már a kilencedik hónapban van

Az Anna and the Barbies énekesnője a kilencedik hónapban van, úgyhogy már csak hetek, vagy talán napok választják el a szüléstől.

Fókusz 13-10-02


szerző:
2013.10.02. 19:45
Fókusz 13-10-02

Fókusz: Hátborzongató vidék - Mit láthatott maga körül a soroksári édesanya, akit futás közben támadtak meg? Bejártuk ugyanazt az útvonalat. Vundersőn és Zuperszexi - Mire készülnek Sebestyén Balázsék? Ott voltunk az első forgatáson. Zúzós babavárás - Nyolcadik hónapban is koncertezik a magyar rockzene kaméleonja. Pásztor Anna a negyedik X-ben is kirobbanó formában van.

Terhesen vitte extázisig közönségét

A punk-rock magyar nagyasszonya igazi kaméleonként egyre növekvő pocakkal is ott volt minden fesztiválon. A színpadról utolérhetetlenül diktálta a tempót rajongóinak. Honnan ez a rengeteg energia, hogyan képes 41 évesen úgy pörögni, mintha 20 lenne?

Portré 13-08-25


szerző:
2013.08.26. 00:45
Portré 13-08-25

Portré: A Portré vendége egy rendkívül összetett személyiség, megjelenésében feltűnő, szakmailag pedig a csúcson van. Pásztor Annával, az Anna and the Barbies frontemberével beszélgetett Barabás Éva.

Édesanyja szerint „megmarhult”


szerző:
2013.08.26. 00:45
Édesanyja szerint „megmarhult”

A Portré vendége egy rendkívül összetett személyiség, megjelenésében feltűnő, szakmailag pedig a csúcson van. Pásztor Anna, az Anna and the Barbies frontembere beszélgetett Barabás Évivel.

Milyen titkokat őriznek a legnagyobb slágerek?

Minden ember életében vannak meghatározó dalok, melyek számtalan témát dolgozhatnak fel és mindenkinek mást jelenthetnek. De vajon egy számunkra szerelmes gondolatokat ébresztő szám, valóban a szerelemről szól? Vagy éppen az ellentettjéről?

Hogyan születik a sláger?


szerző:
2012.10.19. 19:00
Hogyan születik a sláger?

Mi kell ahhoz, hogy ütős legyen egy dal? Hogyan születik meg egy sláger, és egyáltalán hogyan jön az ihlet? Zeneszerzők és szövegírók vallomásai.

A Survivor döntőjéig jutott az énekesnő

Az Anna and the Barbies zenekart a Pásztor testvérek hívták életre. Anna, az énekesnő igazi kaméleon, aki anno majdnem megnyerte az RTL Klub túlélőshow-ját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való