KERESÉS search-close

Animal Cannibals

62 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Animal Cannibals"

Az Animal Cannibals tagjai imádják a meglepetéseket!

Ricsipí és Qka MC egykori tanárnőikkel találkoztak az Anikó Showban, ahol egy meglepetés performanszt is kaptak. Vajon ez volt az első fontos esemény, ahol múltat idéztek a hölgyekkel?

Az Animal Cannibals egykori tanárai dallal lepték meg a srácokat

Maca és Eszter több ajándékkal is készültek a srácoknak, azonban a legnagyobb attrakció mégis csak a rap számuk volt. Kíváncsi vagy, miről sztoriztak még egykori tanítványaikkal? A teljes adásból kiderül!

ANIMAL CANNIBALS:

A srácok nem bánják, ha közönségük nem tudja pontosan, mit hogyan kell énekelni. A félreahallások egyáltalán nem zavarják őket, a lényeg - mint mondják - az, hogy jót bulizzanak.

30 éves az Animal Cannibals!

30 éves lett az Animal Cannibals, amely az elmúlt 3 évtizedben 16 lemezt és több tucat dalt írt. A jubileumi évet természetesen a rajongókkal is megünneplik, augusztus közepén egy két órás koncerten adják majd elő az elmúlt harminc év legemlékezetesebb dalait!

Mérai Katának nincs olyan, hogy tabu

A Barátok közt színésznője mindent kipróbált, amire kíváncsi volt, de azért van, amit ő is nagyon utál. A gyerekekkel kapcsolatban pedig végképp nem híve a témák elhomályosításának. 

1989 óta nyomja a rapet az Animal Cannibals

Máté Péter-díat kapott az idén 30 éves rapzenekar, akiknek egymás melletti kitartása is példaértékű. Nekik már az is nagy kiesés, ha 3 napig nem beszélnek.

Animal Cannibals: Tarolnak az Emszik

Az Animal Cannibals új dalában több eddig ismeretlen tehetség is feltűnik, összesen 43.

Tehetséges rappereket mutat be az Animal Cannibals új klipjében

A rapper duó először 1998-ban fogta össze a hazai rap közösséget és a Mindenki című dalukkal mutatták be azokat, akiket kevésbé ismertek. A Tarolnak az Emszik ugyanezt teszi 2018-ban.

Károlyi Róbert: Minden változik (Animal Cannibals)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Károlyi Róbert produkciója!

Az Animal Cannibals elindította a Yozsefváros kihívást!

Kate McKinnon produkciója után Qka MC és Ricsipí útjára indította a Yozsefváros kihívást, de siessetek, mert nem sokáig vehettek részt benne!

Gorbunov Dmitrij a magyar nyelv szépségeiről és nehézségeiről

A 2016-os X-Faktor versenyzőjével beszélgettünk, miután Kate McKinnon után ő is elrappelte a Yozsefvárost, az Animal Cannibals kihívását teljesítve!

 

Az X-Faktor ukrán versenyzője is elrappelte a Yozsefvárost!

Gorbunov Dmitrij, a 2016-os X-Faktor versenyzője érkezett hozzánk, hogy Kate McKinnon után ő is elrappelje az Annimal Cannibals slágerét!

Az Animal Cannibals Yozsefváros kihívást indított!

Múlt héten robbant a hazai köztudatba Kate McKinnon, aki Jimmy Fallonnál rappelte el az Animal Cannibals slágerét, a Yozsefvárost - magyarul! A srácok most kihívást indítottak a témában!

Az Animal Cannibals is imádta Kate McKinnon Yozsefváros rapjét

Csütörtök reggel óta a világ ismét Magyarországról beszél. Pontosabban Budapest VIII. kerületéről, Józsefvárosról, köszönhetően a Szellemirtók sztárjának, Kate McKinnonnak. A színésznő ugyanis egy amerikai esti show műsorban csillogtatta meg parádés ritmusérzékét és magyar tudását.

 

Milliók látták már az amerikai színésznő magyar rapjét

Eljutott az Animal Cannibals köszönővideója Kate McKinnonhoz, aki a héten az amerikai showman Jimmy Fallon késő esti műsorában magyarul rappelte el a rapkannibálok több mint 20 éves slágerét, a Yozsefvárost. Az erről készült felvételt már csaknem hatmillióan látták.

HIHETETLEN SIKER: Köszönővideót küldtek Kate-nek a magyar rapért

Szinte tökéletes magyarsággal rappelte el Kate McKinnon az Animal Cannibals több mint 20 éves dalát, a Yozsefvárost Jimmy Fallon késő esti showjában a héten. Az erről készült videót már csaknem 6 millióan nézték meg néhány nap alatt az interneten. A srácok videóüzenetben köszönték meg a színésznőnek, és magyar sofőrjének Eriknek, aki megtanította neki a dalt, de a történetnek ezzel még nincs vége.

Úton a világhírnév felé? – Megszólalt az Animal Cannibals

Kate McKinnon produkciójától hangos az internet, de vajon mit szól hozzá Qka MC és Ricsipí?

Magyar rap szólt Jimmy Fallon talk showjában!

Magyar raptől volt hangos Amerika egyik legmenőbb esti beszélgetős műsora a „The Tonight show” stúdiója. Kate McKinnon amerikai színésznő - jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista az USA-ban - Jimmy Fallon-nál Józsefvárosról rappelt, cseppet sem elviccelve a dolgot.

Józsefvárosról, magyarul rappelt az amerikai színésznő - az Animal Cannibals imádta!

Magyar raptől volt hangos Amerika egyik legmenőbb esti beszélgetős műsora a „The Tonight show” stúdiója. Kate McKinnon amerikai színésznő - jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista az USA-ban - Jimmy Fallon-nál Józsefvárosról rappelt, cseppet sem elviccelve a dolgot. De hol is kezdődött a hip-hop történelem? Nosztalgiázzunk kicsit az Animal Cannibalses fiúkkal!

Magyarul szólt a rap Jimmy Fallon show-jában!

Magyarul, némi akcentussal, de elképesztő lelkesedéssel rappelte el Kate Mckinnon az Animal Cannibals slágerének részletét Jimmy Fallon show-jában. A színésznő tavaly forgatta Budapesten A kém, aki dobott engem című vígjátékot Mila Kunissal és Justin Therouxval, és úgy tűnik, nagy hatással volt rá az itt töltött időszak.

FÓKUSZ ANNO: Kis hip-hop történelem a legnagyobbakkal

A Yozsefváros szerzői Ricsipí és Qka Mc szinte még most sem hiszik el, hogy több mint 20 éves daluk éppen Amerikát készül meghódítani. A videó reggel óta több, mint 40 ezer megosztásnál jár, nézettsége pedig a 3 milliót is meghaladta. De hol is kezdődött a hip-hop történelem? Nosztalgiázzunk kicsit!

ANIMAL CANNIBALS: „Ha egy szóval kellene leírnunk: zseniális!”

Felrobbantotta az internetet, hogy egy amerikai színésznő az egyik legnézettebb amerikai talk show-ban magyarul rappelt, méghozzá az Animal Cannibals 1995-ös Yozsefváros című slágerét. A fiúk azóta sem tértek magukhoz a meglepetéstől, és azt ígérik, lesz még folytatás.

Yo! Kate McKinnon magyarul rappelt Jimmy Fallonnál!

Ezt nem láttuk jönni: a Hivatali karácsony és a női Szellemirtók sztárja, Kate McKinnon az Animal Cannibals egyik slágerének részletét adta elő, ráadásul magyarul!

Rapcirkusz: Hip-hop mindig is volt, van és lesz!

A magyar rap dübörög. Annyira megy, hogy egyszer csak felmerült egy olyan esemény ötlete, ahol a magyar hip-hopnak nagyjából a színe-java jelen van. Így született meg az első magyar rapcirkusz, ahol a Story Extra is ott volt.

 

Qka MC: ˝Nagyon termékeny apuka vagyok˝

Nincs olyan ember, akit ne inspirálna ez a két menő manó, akik már 29 éve a pályán vannak és szórakoztatnak minket. Idén három frontról is támadnak! De hogy miről is van szó pontosan, azt RicsiPí és Qka MC árulta el Gergőnek és Rozinának a Reggeliben.

Újabb magyar rekord született!


szerző:
2018.05.28. 08:05
Újabb magyar rekord született!

Pénteken újabb magyar rekord született! Sok felnőtt összefogott és még több gyerek megvalósította. Hogy pontosan miről van szó, azt Pécsi Orsolya játszóház vezető, férje Lui Bűvész, és az Animal Cannibals egyik tagja, Ricsipí árulja el!

Kis hip-hop történelem

Újra él a hip-hop! Nem hogy nem tűnt el a süllyesztőben, hanem jobban nyomul, mint valaha…Nézzünk a múlt és a ma nagy sztárjait, Kendrick Lamart, Drake-et és a magyar nagymenőket: Ganxtaa Zolee-t, Punnany Massif-éket és az Animal Cannibals-t!

Kifőzde: Qka MC és Ricsipí a konyhában!

A keddi Reggeliben az Animal Cannibals főzött. Nézd meg, hogy mit alkotott Qka MC és Ricsipí a konyhában!

Új klippel rukkolt elő az Animal Cannibals

A keddi Reggeliben Qka MC és Ricsipí vendégeskedett és bemutatták vadiúj klipjüket, majd a Somló Cirqszól is meséltek, ahol ők is felléptek.

Gyere, és szerepelj az Animal Cannibals legújabb klipjében!

A fiúk kirobbanó hangulatban érkeztek a Muzsika TV Extra című műsorának forgatására. Percek alatt lázba hozták a közönséget, de minket is, hiszen rengeteg titkot árultak el nekünk, miközben a zseniális poénjaikkal minket is levettek a lábunkról.

Újra elárasztották a bulizni vágyók Sopront!

Tegnap elkezdődött a VOLT Fesztivál. Már a -1. napon is tízezrek buliztak a nagyszínpadnál: Fatboy Slim tétovázás nélkül tolta dj szettjében a legerősebb ütemeket. Az 53 éves angol DJ-nek az éjszakai forróság ellenére is sikerült megtáncoltatnia közönségét. Az Animal Cannibals szombaton lép fel a nagyszínpadon, de műsorvezetői kötelezettségei és a keddi Linkin Park koncert miatt már hétfőn Sopronba utaztak. A több mint 20 éve alapított pop-rock bandáról Ritchie Pí is elismeréssel szólt. 

Így érettségiztek sztárjaink!

Pont egy évvel ezelőtt a Stroy Extra stábja letesztelt néhány hírességet, mennyire tudnának helytállni magyar irodalomból, magyar nyelvtanból és történelemből. Dombóvári István, Aranyosi Péter és az Animal Cannibals mérte össze a tudását.

Innen indult!


szerző:
2017.04.07. 17:25
Innen indult!

Magyar zenészekkel jártunk utána, vajon Magyarországon miből nőtt ki a rap? Ganxsta Zolee, az Animal Cannibals, a Punnany Massif és még sokan mások is mesélnek a kezdetekről.

Story Extra 2017-04-07


szerző:
2017.04.07. 16:55

27 éves az együttes


szerző:
2016.11.29. 17:25
27 éves az együttes

Qka MC-t és Ricsipít egy közönségtalálkozón kaptuk el, és a mindig közvetlen srácok még most sem menekülnek a rajongóktól. A szelfizés és az autogram osztás közben tőlünk sem, úgyhogy kapva az alkalmon kifaggattuk őket az elmúlt 27 színpadon töltött évről...

 

Story Extra 2016-11-29


szerző:
2016.11.29. 17:25
PONT OTT PARTI: „Főiskolásnak lenni a legjobb dolog”

Tegnap este volt a nagy pontváró buli. A Fókusz riportere több hírességgel is összefutott a rendezvényen. Dombóvári István úgy emlékezett, hogy már 1875-ben is voltak ponthatárok, az Animal Cannibals szerint pedig, akármi is lesz az eredmény, mindig van ok a koccintásra.

Érettségi elé állítottuk sztárjainkat!

Mivel a héten tartják a középszintű szóbeli érettségiket, a Story Extra stábja letesztelt néhány hírességet. Dombóvári István, Aranyosi Péter és az Animal Cannibals tagjai számot adtak magyar nyelvtan, irodalom, és történelem tudásukból. Sőt, osztályzatot is kaptak!

Story Extra 2016-06-14


szerző:
2016.06.14. 17:25
Elegük lett saját slágerükből

Jöjjenek azok a megaslágerek, amiket mi akár évtized múltán is szenvedéllyel énekelünk, előadóik viszont azt kívánják, bár soha ne léptek volna velük színpadra. Az Omega például a Petróleumlámpától mászik falra, és máris mutatjuk melyik Tankcsapda dal miatt telefonált Lukács Laci az egyik rádióba.

Az Animal Cannibals másik tagját is elkaptuk!

Csütörtökön Ricsipínél, az Animal Cannibals egyik frontemberénél jártunk. Sok mindent megtudtunk, de sajnos nem volt időnk mindenre. Ezért ma visszamentünk, hogy a másik fenegyereket, Qka MC-t is kifaggassuk, és még több titkot megtudhassunk róluk. Qka rappelt nekünk celluxról, eljárt egy csárdást, és bebizonyította, hogy ha valakinek kerek a popsija, attól még lehet jó matekból.

Story Extra 2016-05-06


szerző:
2016.05.06. 16:55
Megismertük az Animal Cannibals legsötétebb titkait!

A fiúk már több mint 25 éve vannak a pályán, de magánéletükről szinte semmit sem tudunk. Legtöbben még az igazi nevüket sem ismerik, hiszen mindenki csak Ricsipíként és Qka Mc-ként emlegeti őket. Meglátogattuk hát Ricsipít, és megpróbáltunk minél többet kideríteni róla.

Story Extra 2016-05-05


szerző:
2016.05.05. 16:55
Teltházzal dübörög a VOLT

Ismét vissza Sopronba, ahol ma már teljes házzal dübörög a VOLT Fesztivál. Riporterünk, Kilyén Tamás úgy látszik túlélte a tegnapi alapozást.

Két nagyszínpad is lesz a VOLT fesztiválon

Két nagyszínpad, tízezer lufi, mobilvécék helyett tiszta mellékhelyiségek. Több újdonság is lesz az idei VOLT fesztiválon. Tucatnyi világsztár és kerek évfordulót ünneplő hazai zenekarok lépnek majd fel. A többi között 20. születésnapját Sopronban ünnepli majd az Animal Cannibals és a Gangsta Zoli és a Kartell is. A brit világsztárral John Newmannel pedig akár a városban is összefuthat majd bárki, ugyanis több napig marad Magyarországon.

Az Animal Cannibals tagjai nem tudnak megöregedni

Idén ünnepli 25. szülinapját a két, mindig jókedvű rapperből álló formáció.

„A szex és az erőszak mindig elad”

Ganxta Zolee, Fluor és az Animal Cannibals tagjai elemzik, mitől megy a gettófeeling.

Az Animal Cannibals 80 évesen is rappelni szeretne

Az Animal Cannibals a megalakulása óta azt az elvet követi, hogy mindig olyan dalt készítsen, amilyet még nem, vagy ahogyan még nem. Még nagypapakorukban, akár még 80 évesen is zenélni akarnak, főleg, hogy mostanában a zenekar a másodvirágzását éli, és új dalukkal sorra döntik meg a rekordokat.

Pénzen, nőn és kaján nem veszekednek az Animal Cannibals-es fiúk

A hétfői 8:08 – Minden reggel adásában arra kerestük a választ, hogy mennyire ronthat meg egy barátságot a közös munka? Qka MC és Ricsipí már a közös munka elején lefektették a szabályokat, de ha mégis véleménykülönbség adódnak köztük azt kő, papír, ollóval döntik el.

8:08 – Minden reggel 13-09-02

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Érdemes a konfliktusokat humorral kezelni?

Az Animal Cannibals életében kulcsszerepet játszik a humor. Szerintük fontos, hogy az ember saját magán is tudjon nevetni, így a konfliktusok is könnyebben kezelhetőek.

Fókusz 13-07-17


szerző:
2013.07.17. 20:50
Fókusz 13-07-17

Fókusz: A gyanú árnyékában? - Tényleg megcsalta Palácsik Timi Andy Vajnát? Kinek higgyen a producer? És mi lesz a hollywoodi esküvővel? „Lecsúszott sztárok” - VV Anett és a Kannibálok nem féltek a csobbanástól. Ki volt a legbevállalósabb? Kínos kilók - Péter nemcsak zsírpárnáitól szabadult meg, hanem kőkemény izmokat is épített. Hogyan sikerült neki?

„Lecsúszott sztárok"


szerző:
2013.07.17. 20:46
„Lecsúszott sztárok

Bevállalós hírességek vízálló kamerával a kezükben vetették mélybe magukat az ország legkegyetlenebb csúszdáinak tetejéről. Az Animal Cannibals mindent túlélt, VV Anett pedig előttünk győzte le fóbiáit.

A Cannibalok meglett családapák lettek

Nőn, pénzen, kaján nem érdemes veszekedni. Legalábbis így gondolják az Animal Cannibals tagjai, akik szerint csakis ennek köszönhető, hogy már több mint két évtizede tart a barátságuk.

Reflektor 12-03-30


szerző:
2012.03.31. 00:40
Reflektor 12-03-30

Reflektor: A Cannibalok meglett családapák lettek. Lejtőre kerültek az Apollo23 tagjai. Bálint Antónia szerint elszemtelenedtek a férfiak.

Extrém őrültködés sztárokkal


szerző:
2011.08.03. 19:48
Extrém őrültködés sztárokkal

A bárhol, bármikor lehasalók már lassan unalmasnak tűnhetnek, mivel az extrém őrültségek sorában máris itt vannak a legújabbak. A baglyozók, vízbeugrálók, fogpiszkálózók és a lassan sétálók.

Haddaway örülne egy magyar barátnőnek

A világsztár Szolnokon lépett színpadra, és kiderült, hogy bejönnek neki hazánk lányai. Ám azt is elárulta, szerinte egy kapcsolathoz idő kell, ő pedig rengeteget utazik.

Exkluzív interjú Taio Cruzzal!


szerző:
2011.07.12. 07:50
Exkluzív interjú Taio Cruzzal!

A világsztár Siófokon perzselte fel a hangulatot, a Reflektornak sikerült mikrofonvégre kapnia.

Csak csajok 10-07-12


szerző:
2010.07.12. 09:19
Csak csajok 10-07-12

Hogyan tovább egy szakítás után? Maradhatunk barátok exeinkel? Erről faggattuk a hétfői Csak csajokban Fésűs Nellyt és Vámosi Vikit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való