KERESÉS search-close

Angéla

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Angéla"

Tragikusan végződött máltai nyaralás változtatta meg a család életét

Angéla fiát 2016-ban egy máltai nyaralás során vesztette el, azután beteg férjét kellett ápolnia, aki nem tudta legyőzni a rákot. A lajosmizsei asszony most két fiával akar új életet kezdeni Németországban. Az asszony nem fél a változástól, azt mondja: "Megtanultam azt, hogy el kell engedni dolgokat. Jövünk, megyünk, nyomot hagyunk emberekben, helyeken, és aztán távozunk.”

Családi tragédiák után Németországba költöznek (részlet)

A következő adásban Angéla történetét mutatjuk be. A háromgyerekes feleségből kétgyerekes özvegy lett. Vajon a külföldre költözés segíthet gyermeke és férje elvesztésének feldolgozásában?
A teljes riportot ide kattintva nézheti meg.

Márk és Angéla közt ismét izzik a levegő!

Angéla kerek perec rákérdezett Márknál, hogy mi volt az a korábbi csók, ám amikor tettekkel válaszolhatott volna a srác az Erdész lány kérdésére, Noémi ismét színre lépett...

A teljes adásért kattints IDE!

Noémi rajtakapta Angélát és Márkot...

Márk nem győzött hálálkodni Angélának, hogy segíti őt a bajban, amikor betoppant Noémi...

A teljes adásért kattints IDE!

Comet: szavaztak az Oltári csajok színészei is!

Idén nem csak a cometlive.hu oldalon lehet szavazni a jelöltekre, hanem az RTL24 applikáción keresztül is. Nézd meg, hogy kire szavazott az Oltári csajokban Angélát alakító színésznő és a Márkot alakító színész!

Egyszerre két nőről szól Márk dala?

Vera nem tudta értelmezni a Márk által írt dalszöveget, mert az az érzése támadt, mintha két emberhez szólna a szerelmes dal. Vajon ki a titokzatos második?

Angéla rájött Márk titkára!

Verának köszönhetően Angéla azonnal rájött, hogy Márk dala valójában róla szól. A srác reakciója pedig mindent elárult, amikor az Erdész lány szembesítette őt ezzel a felismerésével...

A teljes adásért kattints IDE!

Teljesen átszellemültek!


szerző:
2017.04.05. 17:25
Teljesen átszellemültek!

Puskás Peti és szerelme, Angéla egy esküvői fotózás kedvéért picit maga is belegondolt, milyen esküvőt szeretne. Hogy, melyikük vágyik nagyobb lagzira, rövidesen kiderül!

Maja végre belátja, hogy Kristóffal akar lenni

Maja reggel nagyon féltékenyen reagált Angélára, Kristóf pedig emiatt úgy gondolja, hogy Majának még mindig vannak érzései iránta. Kristóf ezt közölte is a lánnyal, de Maja mindent tagadott. Kristóf azonban nem adta fel ilyen könnyen…

Maja ezúttal túl messzire ment?

A lányok csajos estét tartanak, de Maja túlságosan a pohár fenekére néz, agresszív lesz, és magára marad. Otthon ezután még Kristóf szeretőjével, Angélával is egymásnak esnek, a részeg lány nem tud uralkodni magán és „meglepetést” hagy Angéla táskájában…

Fókusz Plusz 14-03-22


szerző:
2014.03.22. 19:30
Fókusz Plusz 14-03-22

Fókusz Plusz: Teljes testcsere - Angéla fiúnak született, de ma már női testben élhet. Végigkísértük az átalakulás utolsó fázisait. A jövő sztárjai - Ma még gyerekek, akikben ott az ígéret. Kiből lehet a következő magyar Messi vagy Rafael Nadal?

Fókusz 12-06-15


szerző:
2012.06.15. 20:55
Fókusz 12-06-15

Fókusz: Halálra ítélték - A magyar férfi 18 év után szabadult thaiföldi börtönéből. Első interjúját a Fókusznak adta Dél-Afrikában. Újra itt a Dallas - Az RTL Klubon folytatódik a világ legnépszerűbb sorozata. Megszólalnak a szereplők. Anya és lánya - Bár 32 év van köztük, egymást edzik a fitneszmodell-bajnokságra.

Angélát és VV Fecót álmatlan éjszakák gyötrik

Ahol két gyerek elfér, jut a harmadiknak is! Fecóék hosszú éjszakákon át győzködték egymást, de úgy tűnik, rossz anyagi körülményeik miatt megszakítják a terhességet.

„Megtévesztő” magyar szépségek a világ kifutóin

Csinos, magas, szép, ráadásul kettő van belőle! A dupla vizuális élmény pedig nem csak itthon, hanem külföldön is nagy figyelemnek örvend. A Repcsik ikerpár modellként beutazta már a földet.

A mulatós Fecó rajtra kész


szerző:
2012.03.19. 19:00
A mulatós Fecó rajtra kész

Bár a főnyereményt nem vitte el, talán sokkal nagyobbat nyert az egész játékon, ugyanis visszakapta Angélát. Fecót Pécsen látogattuk meg, hogy megnézzük, hogyan alakul az élete a Villa után.

Fókusz 12-02-24


szerző:
2012.02.24. 20:15
Fókusz 12-02-24

Fókusz: Hogyan élik meg a Barátok közt szereplői az erotikus jeleneteket? Együtt néztük velük az emlékezetes pillanatokat. Meglepő szerelmi vallomás Dyától! De ez vajon mennyire befolyásolja Fecó és Attila párbaját? Balázs is készült az új vetélkedőre. És meglátogattuk azt a játékost, akinek hobbija a talicskagyűjtés.

Fókusz 12-02-23


szerző:
2012.02.23. 20:15
Fókusz 12-02-23

Fókusz: Tarolnak az X-Faktoros nagyágyúk! Elkészült Kocsis Tibi és Muri Enikő első dala, de Tarány Tomi is zúzza a rockot! Vajon kit választ Fecó? Felesége és édesanyja szerint egyértelmű lesz a döntés! Vajon mostantól börtönbe küldik az orvost, ha hibázott? Kepes András kiáll Geréb Ágnes mellett.

Nótár Mary is emelte a lagzi fényét

Fecó örömkönnyeivel küzdve fogadta az énekesnőt, aki igazi romalagzi-hangulatot teremtett a Villában, és minden Villalakót megtáncoltatott.

Fókusz 11-12-16


szerző:
2011.12.16. 20:05
Fókusz 11-12-16

Fókusz: Boldogságsokk - Fecó majdnem rosszul lett szerelme láttán, előtte viszont Angéla hiánya viselte meg. Véghajrá - Muri, Kocsis, Baricz egy ország kedvencei lettek. Vajon ki nyeri meg közülük az X-Faktort? Rockkarácsony - A sztárok meglepetés bulira készülnek. De miért kell elfelejteni a fenyőfás hangulatot?

Történelmi Villaesküvő a Való Világban

Fecó érzelmi vákuumba került. Szerencse, hogy az elkeseredés után bekövetkező boldogság miatt nem kellett hozzá orvost hívni. Amíg ő néhány órán belül megjárt mennyet és poklot, addig szerelme fodrászok és sminkesek gyűrűjében készülődött.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-14

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Az egész Villa nagyban készül Fecó esküvőjére, a vőlegény az egyetlen, aki mit sem sejt az egészről. A titkolózás mellett pedig tovább folyik a nyílt ellenségeskedés is.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-13

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Angéla, Fecó kedvese a Villában járt, és elmondta a nagy hírt: esküvő lesz, méghozzá titokban. De ennek, csak Kinga és Csaba tudott felhőtlenül örülni!

Fókusz 11-12-13


szerző:
2011.12.13. 20:05
Fókusz 11-12-13

Fókusz: Füstölgő gumik - Sebastian Vettel így köszöntötte rajongóit! Exkluzív riportunk Milton Keynesből! Vidéki sanzon - Feljutottunk a Magna Cum Laude turnébuszára! A zenekar egy kamionnyi ajándékkal készült legutóbbi koncertjére! Ilyen még sosem volt! - A menyasszony esküvőre készül, a vőlegény nem sejt semmit! Igazi esküvő először magyar valóságsóban.

Titkos esküvő a Villában


szerző:
2011.12.13. 19:00
Titkos esküvő a Villában

VV Fecónak Angéla már megbocsájtott, és kiderült az is, régi álmuk, hogy összeházasodjanak, csak erre eddig nem volt lehetőségük.

Fecó bábu-Angélával randizott a nyugiban

A Dumagép már teljesen ki van készülve szerelme hiányától, de Angéla próbababára ragasztott képe is enyhített kicsit a fájdalmán.

Fókusz 11-12-06


szerző:
2011.12.06. 20:10
Fókusz 11-12-06

Fókusz: Világpremier: csak a Fókusznak készített musical paródiát Kasza Tibi Balázsékról. Jön a nagy leleplezés! Hűségteszt - vajon visszafogadja-e VVFecót élettársa? Angéla döntése már megszületett. Szuperebek - rózsaszín körmök, csinos rucik. Az ország első kutyamodell versenyét követtük végig egészen a döntőig.

Megbocsátást hozott a Mikulás VV Fecónak

Fecónak hiába született két gyermeke is Angélától, az asszony kiadta az útját. Úgy éreztük, az önmegtartóztatás hosszú hónapjai után itt az idő feszegetni a kérdést: vajon Angéla meg tud-e bocsátani neki?

Az ígéret szép szó, és Shadi meg is tartotta

Kezdett Columbo soha nem látott feleségére emlékeztetni. Fecó a Villában annyit emlegeti szerelmét, hogy már egy országot tett kíváncsivá. Eljött az idő, hogy Angéla a nyilvánosság előtt beszéljen Fecóról. Shadival látogattuk meg őt.

„Rossz döntések sora okozta az árvizeket”

Sok vezető hozott rossz döntést az idei árvíz alatt, ezért lett ilyen nagy az árvízkár - ezt mondja a Tudományos Akadémia egyik elnöke.

Szabó Győző és Póka Angéla időutazása

Angéla szerint Győző abszolút alfa hím, akárcsak a 30-as években élt férfiak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való