KERESÉS search-close

Alvilág

94 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Alvilág"

Valaki elrabolta Nóra lányát!


szerző:
2019.03.26. 21:40
Valaki elrabolta Nóra lányát!

Nóra kétségbeesve próbálja megtalálni Natasát. Liptáknak sikerül megtörnie a család egyik tagját. Jozsó Nóráék segítségére siet. Schneider komoly bajba kerül.

Steve: „Képes lettél volna megöletni?!”

Nóra kétségbeesve próbálja megtalálni Natasát. Liptáknak sikerül megtörnie a család egyik tagját. Jozsó Nóráék segítségére siet. Schneider komoly bajba kerül.

Fegyverek az Alvilágból: nézz be a kulisszák mögé!

A sorozatban már nem egy veszélyes fegyverrel találkozhattunk, de milyen lehet ezekkel dolgozni? És milyen szabályokra kell odafigyelni? Kiderítettük!

Natasa beleszeretett Janóba?


szerző:
2019.03.19. 22:40
Natasa beleszeretett Janóba?

Natasa Janó iránta rajongása meglepő fordulatot vett.

Ervin megfenyegette Lipták nyomozó családját

Elszabadultak az indulatok Lipták és Ervin beszélgetése közben.

Alvilág - Kibeszélő 5. rész


szerző:
2019.03.19. 22:40
Alvilág - Kibeszélő 5. rész

Az Alvilág kibeszélő ötödik epizódjának vendége Nagypál Gábor, aki Lipták nyomozót alakítja a sorozatban.

Schneider Nórának: „Ugyanazt érzed, amit én?”

Nóra beavatja az apját. Lipták minden követ megmozgat, hogy megoldja az ügyet. A kikötőben probléma adódik a szállítmánnyal. Milánnak egyre gyanúsabb Steve. Nóra nagyon összeveszik a lányával.

Veszélyes a fegyveres „alvilági” jelenetek forgatása

Durrognak a fegyverek, autósüldözés, verekedések - az Alvilág című sorozatban egyre többet kell pisztolyt fogniuk a szereplőknek. Ez egyrészt nagyon izgalmas, másrészt nagyon oda is kell figyelni. Fegyverszakértők vigyáznak mindenre és mindenkire a forgatáson, hogy még véletlenül se essen baja senkinek.

FORGATÁS FEGYVEREKKEL: Az Alvilág veszélyes jelenetei

Az RTL-en futó krimisorozatban egyre gyakrabban kerülnek elő a fegyverek. Hogy a színészek biztonságban legyenek, elengedhetetlen ilyenkor a fegyverszakértő jelenléte és szaktudása. Behan Péter testőr mesélt arról, milyen fontos biztonsági szabályoknak kell megfelelni ezeken a forgatásokon.

Alvilág – Schneider és Nóra egyre közelebb kerülnek egymáshoz?

Az e heti epizódban még tovább bonyolódnak az RTL Klub krimisorozatának szálai.

50. születésnapját ünnepli az Alvilág sztárja, Hevér Gábor!

Az ötödik X-et ünneplő Hevér Gábor mesélt a sorozat kulisszatitkairól, családjáról, és a színészettel járó nehézségekről is.

Hevér Gábor ezt most nem úszhatta meg

Felköszöntöttük a ma 50 éves színészt, aki úgy feküdt le előző éjjel, hogy képek peregtek a fejében az életéről. Arról, hogyan éli meg ezt a születésnapot és az Alvilág forgatásairól is mesélt a Reggeliben.

Alvilág - Kibeszélő 4. rész


szerző:
2019.03.12. 22:50
Alvilág - Kibeszélő 4. rész

Az Alvilág kibeszélő negyedik adásának vendége Miller Dávid, aki Mátét játsza a sorozatban.

Schneider Nórának:

Schneider véres bizalmi tesztnek vetette alá Nórát...

Schneider visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Nórának

Schneider alkut ajánl Nórának. A rendőrség továbbra is a pendrive után kutat. Máté és Juli kapcsolata elmélyül, Bencét továbbra is rémálmok kísértik. Nóra és Koller nem várt helyen botlik egymásba.

Nórának el kell nyernie Schneider bizalmát

Schneider alkut ajánl Nórának. A rendőrség továbbra is a pendrive után kutat. Máté és Juli kapcsolata elmélyül, Bencét továbbra is rémálmok kísértik. Nóra és Koller nem várt helyen botlik egymásba.

Fegyvert adnak Nóra kezébe az Alvilágban: mit kezd a helyzettel?

A Balsai Móni által alakított Nóra most először kerül szemtől szembe az alvilág legfélelmetesebb alakjával, Schneiderrel, aki egyre nagyobb nyomást gyakorol a családra. Az ő egyik kemény emberét Szabó Győző alakítja, aki a ma esti részben egy elhagyott gyárépületbe viszi a nőt. A három gyerekes anya kezébe fegyvert is adnak. Hogy elsül- e a pisztoly, és kit rejt a fekete maszk, ez is kiderül ma este az Alvilágból!

Alvilág - Schneider fegyvert kényszerít Nóra kezébe

A rettegett maffiózó felbukkanása után most már a sorozat főhősnőjével, Nórával is összeér az útjuk.

Az RTL kiemelkedő sorozatainak az egyik alkotója a vasárnapi Portréban

Az Alvilág, A Tanár, a Válótársak, az RTL legizgalmasabb sorozatainak kiemelkedő alkotója, Köbli Norbert a vasárnapi Portréban. A forgatókönyvíró olyan filmeket tudhat maga mögött, mint az Örök Tél, Félvilág, A berni követ, A vizsga, csak, hogy a legismertebbeket említsük. Most az Apró mesék c. mozifilm sikeréért izgulhatunk, Norbert legújabb alkotásáért.

A hideg is kiráz majd Fekete Ernő maffiózójától az Alvilágban

Az RTL Klub új sorozatának második részében óriási súly nehezedik a főhősnőre, akit Balsai Móni alakít. A helyzet pedig csak tovább nehezedik a harmadik epizódban.

Alvilág - Kibeszélő 3. rész


szerző:
2019.03.05. 22:50
Alvilág - Kibeszélő 3. rész

Az Alvilág harmadik epizódjának kibeszélőjében Hevér Gábor árult el kulisszatitkokat a sorozatról.

Schneider személyesen fenyegette meg Steve-t

Schneider úgy gondolta, ideje személyesen is elbeszélgetnie Steve-vel...

Ádám adóssága miatt támadtak rá Nórára

Nóra mindössze egy napot kapott arra, hogy összeszedjen kétmillió forintot...
 

Végre feltűnik Schneider, az Alvilág rettegett maffiózója!

Nóra szembesül Ádám, Ervin és Steve zavaros üzleteivel. A gyerekeket nagyon megviseli apjuk halála, a nagyszülők próbálják tartani bennük a lelket. Steve nyaka körül tovább szorul a hurok, Nóra pedig apja testőréhez fordul segítségért.

Alvilág: „Ha még egyszer hozzám érsz, akkor halott vagy!”

Nóra szembesül Ádám, Ervin és Steve zavaros üzleteivel. A gyerekeket nagyon megviseli apjuk halála, a nagyszülők próbálják tartani bennük a lelket. Steve nyaka körül tovább szorul a hurok, Nóra pedig apja testőréhez fordul segítségért.

IJESZTŐ: ilyen egy igazi börtönben forgatni!

Szokatlan kép a Kozma utcai börtönben: filmes öltöző kocsik és stábtagok nyüzsögnek, akikre végig fegyőrök vigyáztak. Több fontos jelenetet is felvett itt az Alvilág stábja, különleges engedéllyel. Hogy hogyan érezte magát Balsai Móni és Hevér Gábor a forgatáson? Kiderül a videóból! A teljes interjú ITT nézhető vissza!

FEKETE ERNŐ: „Schneider az Alvilág alvilágja!

Fekete Ernő maffiafőnökként tűnik fel az Alvilág harmadik részében. A színész szerint Schneider karakterében az a legijesztőbb, hogy látszólag nincs benne semmi ijesztő: kifinomult ízlésű, udvarias modorú, menő üzletember. Persze mindez csak a látszat, mert van egy másik, a külvilág elől elrejtett, gonosz és kegyetlen énje. A teljes interjú ITT nézhető vissza!

Méltó ellenfelet kap az Alvilág mindenre elszánt anyatigrise!

Az Alvilág harmadik részében végre láthatjuk a sokak által emlegetett maffiafőnököt, Schneidert, valamint a Hevér Gábor által alakított karakter egy verekedésbe keveredik a börtönben. Ennek a felvétele komoly előkészületet igényelt, ahol a Fókusz stábja is ott volt!

Miller Dávid az Alvilágról és Jennifer Lawrence-szel közös meztelenkedéséről mesélt

Hamarosan más sorozatban is felbukkan az Alvilág fiatal tehetsége az RTL Klubon, de nemcsak erről mesélt, azt is elárulta, milyen külföldi filmes munkái voltak eddig és miért szeret angolul játszani?

Díjat kapott az Alvilág című sorozat rendezője, Ujj Mészáros Károly

Díjat kapott az RTL Klubon futó Alvilág című sorozat rendezője, Ujj Mészáros Károly Portugáliában. A rendező az „X - A rendszerből törölve” című filmjének forgatókönyvéért vehette át a díjat a Fantasporto nemzetközi filmfesztiválon. A thriller főszereplője, csakúgy, mint az RTL Klub új sorozatában, Balsai Móni.

Rangos díjat nyert az Alvilág rendezője

A sorozat főszereplője, Balsai Móni igazán jó hírt osztott meg rajongóival, ami mellé ráadásul egy nagyon megható képet is kitett.

Végre felbukkan az Alvilág rettegett maffiózója!

Kedd este 21:35-kor tovább folytatódik a sorozat, amelynek a következő részében nemcsak Schneiderrel találkozhatunk, de egy durva börtön-verekedés is átélhetünk.

Nézz be az Alvilág kulisszái mögé - ilyen, amikor megütnek egy hamutartóval

A sorozat második része után Kecsmár Alexandra Molnár Leventével ült le beszélgetni a színész karakteréről, Steve-ről és természetesen a látványos Szabó Győzős jelenetéről.

Schneider verőembere nem kímélte Steve-t

Rusznyák (Szabó Győző) minden eszközt bevetett, hogy megtudja Steve-től, ki ölte meg Schneider embereit...

Alvilág - Kibeszélő 2. rész


szerző:
2019.02.26. 22:40
Alvilág - Kibeszélő 2. rész

Az Alvilág kibeszélő második adásának vendége Molnár Levente, aki Steve-t kelti életre a sorozatban.

Szabó Győző is feltűnik az Alvilágban!

Ádám életveszélyes állapotban kerül kórházba. Steve-et Schneider emberei szorongatják, Nórát pedig a rendőrség faggatja: a férje ügyében nyomozó Lipták egy pendrive-ot szeretne megtalálni. Eközben újabb tragédia történik.

Ütős lesz Szabó Győző belépője az Alvilágba!

Szabó Győző az Alvilág második részében mindjárt két bunyóval is felhívja magára a figyelmet, miközben Ádám gyerekei a kórházi ágyánál látogatják meg a súlyos állapotban lévő apjukat.

SCHMIED ZOLTÁN: Órákig feküdt a hideg földön egy jelenet kedvéért

Az Alvilág első része egy váratlan tragédiával ért véget: a családfőt egyik gyermeke szeme láttára lőtték le. Kevesen tudják, hogy egy ilyen jelenetet hosszú órákig, több kameraállásból vesznek fel. Schmied Zoltán, a családapát alakító színész beavatta a Fókusz stábját a részletekbe!

SZABÓ GYŐZŐ: Nem viccel, ha üzletről van szó!

Ma este lesz az első nagy belépője Szabó Győzőnek az Alvilágba, aki ajtóstul ront majd be a házba. A színész egy mindenre elszánt maffia tagot alakít majd. Szabó Győző azt is elmesélte a Fókusz stábjának, hogy miért örül különösen ennek a szerepnek!

Szabó Győző az Alvilágról: „Brutális belépőm van!”

Ma este 21:35-kor folytatódik az Alvilág, amiben a színész is feltűnik, nem is akárhogyan. Győző a Reggeliben mesélt karakteréről és a forgatás izgalmairól.

Szabó Győző is alvilági ügyekbe keveredik

Az életmód-váltásba kezdett színész sok fölös kilótól megszabadult, de rosszfiús karakterét így sem vesztette el. Olyannyira nem, hogy a ma esti Alvilágban verőlegényként fog feltűnni.

Szabó Győző verőemberként robban be az Alvilágba!

Kedden 21:35-kor jön az Alvilág második része, amiben nemcsak Szabó Győző tűnik fel.

Színfalak mögött: merülj el velünk az Alvilág kulisszáiba!

Az RTL új krimi sorozatában az alvilági történetekkel párhuzamosan betekinthetünk egy nem hétköznapi család életébe is. A történetben Ádámnak és Nórának három gyermeke van, a feleség sokáig csak tisztes polgári létre neveli a gyerekeit, ami aztán hirtelen megváltozik. A Fókusz stábja a sorozat alkotóit, szereplőket kérdezett az Alvilágról és a forgatásról is mutatunk érdekes részleteket!

Egy sorozat, ahol a családanya is belefolyik az alvilág piszkos ügyeibe

A családi idill hirtelen szerte foszlik az RTL új krimi sorozatában, amikor egy motoros támadó lelövi Nóra férjét, így a nőnek is bele kell folynia a piszkos ügyekbe.

BALSAI MÓNI: „Minél többet fogom a fegyvert a kezemben, annál jobban vonz!”

Balsai Móni az Alvilágban egy háromgyerekes édesanyát játszik, akinek meg kell küzdenie családja életéért: nyomában a rendőrség és a kokainbizniszben utazó alvilág is. Hogy milyen a kapcsolata a színésznőnek a fegyverekkel? Kiderül az interjúból!

 WERK: vajon túléli Ádám a lövést?

Az Alvilág első része azzal ért véget, hogy a sorozatban megismert családfőt, Ádámot egy motoros támadó lelövi. Azt még nem árulhatjuk el, hogy mi lesz a háromgyerekes apát alakító Schmied Zoltán sorsa, azt azonban megmutatjuk, hogy hogyan vették fel az akciódús jelenetet!

Alvilág 1. rész - Csütörtök 22:30!

Az Alvilág 1. részét csütörtök este újra megnézheted - utána pedig ajánljuk figyelmedbe Kibeszélőnket a sorozat színészeivel!

Csütörtök esti műsorváltozás az RTL Klub-on!

A Gyertek át! után nem a Páratlan páros következik majd, hanem Ujj Mészáros Károly és Balsai Móni újabb közös munkájának gyümölcse!

Balsai Mónit megtámadta egy drón az Alvilág forgatásán!

Kedd esténként 21:10-kor az Alvilágé a főszerep az RTL Klubon. A saját gyártású krimi sorozat első részét már láthattátok is, sőt a főszereplőkkel kielemeztük a sorozatot, akik még kulisszatitkokról is meséltek.

Alvilág - Kibeszélő 1. rész


szerző:
2019.02.19. 22:15
Alvilág - Kibeszélő 1. rész

Az Alvilág első epizódjának Kibeszélőjében a sorozat két főszereplőjével, Balsai Mónival és Schmied Zolival beszélgetett Kecsmár Alexandra.

Fegyveresek ütöttek rajta Ádámék raktárán

Ádám, Ervin és Steve éppen a legfrissebb szállítmányukat ellenőrizték, amikor váratlan látogatóik érkeztek...

Alvilág: „Innen nem lehet csak úgy kiszállni!”

Veres Ádám sógorával, Ervinnel és társukkal, Steve-vel drogcsempészetből él. Amikor Ervin nagyra tör és lenyúlja a rettegett maffiózó, Schneider hatalmas kokainszállítmányát, Nóra választás elé állítja férjét: vagy kiszáll a drogbizniszből, vagy a gyerekekkel elhagyja őt.

Milyen az, ha bűnöző az apánk és drogkereskedő a nagypapánk?

A legjobb családban is vannak fekete bárányok, de amikor már a gyerekek is veszélybe kerülnek a bűnöző felmenők miatt, akkor valami komoly baj van. Kérdés, hogyan lehet ebből kimászni? Indul az Alvilág az RTL-en! Aki még jobban szeretne elmerülni az alvilág bugyraiban, nézze az RTL Moston az Alvilág kibészélő műsorát, ami az első epizód után kezdődik, Balsai Mónival és Schmied Zoltánnal !

Exkluzív: Nézz bele Te is az Alvilág első epizódjába

Nyerj bepillantást az RTL Klub legújabb krimi sorozatába: Alvilág, minden kedden 21:10-től az RTL Klub műsorán!

Összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell az Alvilágról!

Ma este 21:10-kor elrajtol az RTL Klub vadonatúj krimi sorozata, a főszerepben Balsai Mónival, Schmied Zoltánnal és Fekete Ernővel. Mielőtt bekockulnál a tévé elé, hangolódj velünk az Alvilágra.

Ma este startol az RTL Klub krimi-dráma sorozata, az Alvilág

A rendező szerint a nők nagyon erősek, ezért itt volt az ideje, hogy női főszereplője legyen egy krimi-dráma sorozatnak. Az Alvilágban ezt az erős nőt Balsai Móni alakítja.

Nézd meg Te is az Alvilág főcímét!

Nézd meg az RTL Klub új krimi sorozatának főcímét! Alvilág, minden kedden 21:10-től az RTL Klub műsorán.

Miller Dávid: „Szuper alakítások vannak ebben a sorozatban”

A fiatal színész Mátét alakítja a sorozatban, de mit kell tudnunk a család legidősebb gyermekéről? Dávid beavatott minket egy kicsit, és abba is, mire számíthatunk a február 19-én induló sorozattól.

Bujáki Zsófi: „Egy nagyon vagány lányt játszom!”

Zsófi a főszereplő család középső gyermekét alakítja, aki egy igazán lázadó tini. Vajon mi az, amit irigyel Natasától? Kíváncsi vagy, mit gondol az Alvilágról a fiatal színésznő?

Balsai Móni: „Egy anya foggal-körömmel harcol a gyermekeiért”

A főszereplő Nórát alakító Balsai Móni már a sorozat kezdete előtt közelebb hozta hozzánk a karakterét. Milyen motivációi vannak? Mitől működik igazán ez a krimi? Elmesélte!

Alvilág - krimi sorozat az RTL-en

Az Alvilág című széria legelső részét még a színészek is csak most látták először egy vetítésen. Egy igazi rosszfiú, maffiózó apuka és a szerető család, ahogyan túléli a mindennapokat…

NAGYPÁL GÁBOR: „A hatalom csúcsán magányos lesz az ember!”

Shakespeare egyik legismertebb tragédiája elevenedik meg a Szkénében. A címszerepet Nagypál Gábor alakítja, aki az RTL Klub jövő kedden induló új krimisorozatában, az Alvilágban is szerepel. A színésszel készült bővebb interjút megnézhetik ITT

Fanni


szerző:
2019.02.07. 16:27
Fanni

Az apa harmincas szerelme. Őszinte rajongással szereti a férfit, aki az apja is lehetne. Viszonyukból nem hiányzik az érzékiség, sokszor látványosan nyalják-falják egymást. A családban idegenül mozog, és az összejöveteleken kénytelen tűrni az anya epés megjegyzéseit.

Milán


szerző:
2019.02.07. 16:22
Milán

Nóra apjának a testőre, bizalmasa. Hallgatag, titokzatos, amolyan magányos westernhős figura. A családot olyan alázattal és hűséggel szolgálja, mint egy szamuráj a hűbérurát.

Rusznyák


szerző:
2019.02.07. 16:21
Rusznyák

Schneider rettegett verőembere. A tagbaszakadt, kigyúrt, kopasz keménycsávó gyakran előbb üt, és csak utána kérdez, és gyilkolni is képes hidegvérrel.

Schneider


szerző:
2019.02.07. 16:18
Schneider

Schneiderben az a legijesztőbb, hogy látszólag nincs benne semmi ijesztő: kifinomult ízlésű, udvarias modorú, menő üzletember. Látszólag. Mert van egy másik, a külvilág elől elrejtett, gonosz és kegyetlen énje: ő a rettegett maffiózó, akit Ervin lenyúl…

Lipták


szerző:
2019.02.07. 14:13
Lipták

Negyvenes, munkamániás nyomozó. Pontosan tudja, hogy Nóra azért utasítja vissza a rendőri védelmet, mert egyedül vívja az alvilággal való küzdelmét, és védi a család érdekeit. Egy igazi konok, fáradhatatlan kopó.

Hajni


szerző:
2019.02.07. 14:12
Hajni

Nóra másik közeli barátnője. Egyedül üzemeltet egy fodrász szalont, amiből jól megél. A múltban kavart Ervinnel, de a kapcsolatból végül nem lett semmi.

Szandra


szerző:
2019.02.07. 13:42
Szandra

Nóra egyik legjobb barátnője. Homokba dugja a fejét, és próbál nem tudomást venni róla, hogy a férje droggal üzletel. Inkább csak élvezi az ezzel járó anyagi jólétet: galériát üzemeltet, trendi éttermekbe jár.

Steve


szerző:
2019.02.07. 13:40
Steve

A szélhámos kisgengszter Ádám és Ervin társa a drogbizniszben. Bár nem áll vérségi kapcsolatban a többiekkel, de szoros szálak kötik a családhoz. Felesége, Szandra Nóra egyik legjobb barátnője.

Janó


szerző:
2019.02.07. 13:34
Janó

Mariann harminc körüli férje festőművészként igazi kakukktojás a családban. Tisztában van felesége családjának kétes hátterével, de ő próbál a lehető legtávolabb maradni a drogbiznisztől.

Mariann


szerző:
2019.02.07. 13:32
Mariann

Nóra harminc körüli húga. Áldozatkész, önzetlen, derűs, optimista alkat. Próbálja magát távol tartani a család alvilági ügyleteitől, és Janót, a fiatal festő férjét megóvni a bűntől.

Anya


szerző:
2019.02.07. 13:30
Anya

Nóra hatvan körüli anyja. A szókimondó, néha metszően cinikus nő, bár Nóra apjától rég elvált, a szíve mélyén a mai napig szereti a vén szoknyapecért. Minden alkalmat megragad, hogy valami gúnyos megjegyzést tegyen volt férje harminc évvel fiatalabb barátnőjére.

Apa


szerző:
2019.02.07. 13:28
Apa

Nóra apja hatvan felett is egy igazi nőcsábász, aki egy nála harminc évvel fiatalabb nővel él együtt. A család bűnözői élete vele kezdődött, de az öreg az alvilágból kivonult és napjai nagy részét az általa üzemeltett kocsmában tölti.

Ervin


szerző:
2019.02.07. 13:26
Ervin

Nóra macsó bátyja igazi rosszfiú: Ádámmal és Steve-vel közösen viszi a családi drogbizniszt. A férfi nagypályás maffiózó szeretne lenni és önálló akcióba kezd. Ezzel azonban nemcsak magát és az üzlettársait, hanem szeretteit is veszélybe sodorja.

Bence


szerző:
2019.02.07. 13:24
Bence

Nóra legkisebb, 14 éves kisfia. Imád videójátékokkal játszani, de megvan benne a világra való nyitottság is. Elsődleges támasza az anyja, aki azonban nem tud mindig mellette lenni.

Natasa


szerző:
2019.02.07. 13:20
Natasa

Nóra középső, tizenhat éves lánya. Viszonyuk tele van feszültséggel. Natasa a lázadó korszakát éli: a családi tragédia és Nóra alvilági kálváriája érzelmileg teljesen összezavarja az egyébként is érzékeny lányt.

Máté


szerző:
2019.02.07. 13:18
Máté

Nóra legidősebb, tizennyolc éves gyermeke. Érzékeny, intelligens, épp a felnőtt kor küszöbén áll. Szeret a gördeszkapályán a haverokkal lógni. Máté nem tudja pontosan, hogy édesanyja mekkora bajban van, de azért sok mindent sejt…

Ádám


szerző:
2019.02.07. 13:15
Ádám

Nóra férje és a gyerekek apja. A feleségét őszintén szereti és a gyerekekért is odavan, de a drogkereskedelem szélsőséges élethelyzetekbe sodorja. Ádám legnagyobb dilemmája, hogy a bűnt hogyan egyeztesse össze a békés családi élettel.

Nóra


szerző:
2019.02.07. 13:09
Nóra

A negyvenes évei elején járó, háromgyerekes családanya sokkoló módon komoly tartozásokat kap a nyakába egyik napról a másikra. Ráadásul ezt a tartozást nem a bank, hanem alvilági személyek felé kell törlesztenie. Mihamarabb.

Nézz be az Alvilág kulisszái mögé Balsai Mónival!

Az RTL Klub új krimisorozatának forgatásáról a főszereplőnő Balsai Móni osztott meg néhány izgalmas információt és werk fotót.

Ilyenek lesznek az új műsorok az RTL-en!

Ahogy mindenkinek, úgy a Toplista című vadonatúj műsor vezetőjének, Szabó Zsófinak is megvan a maga toplistája, amelynek első helyén jelen pillanatban a kisfia áll. Az RTL nemsokára induló műsorai között az Isten Veled Magyarország talán a legszívszorítóbb. Ebben magyar családokkal együtt költözünk valahová külföldre, miközben megtudjuk miért döntöttek így.

Ízelítő az Alvilágból - Ez vár Rád Február 19-től!

Február 19-től kedd esténként 21:10-től vadonatúj, saját gyártású heti krimisorozatot indít az RTL Klub.

Megérkeztek az első képkockák az Alvilágból!

Február 19-től kedd esténként 21:10-től vadonatúj, saját gyártású heti krimisorozatot indít az RTL Klub, a főszerepben Balsai Mónival, Schmied Zoltánnal és Fekete Ernővel.

Ne hagyd ki: ezek az újdonságok lesznek az RTL-en tavasszal!

Nemsokára visszatér a képernyőre A mi kis falunk, és folytatódik a Drága örökösök, meg A Tanár. Vadonatúj krimisorozat is lesz: Balsai Móni főszereplésével indul az Alvilág. Néhány nap múlva szinte minden este új műsorral találkozhatnak itt az RTL-en, amellett, hogy Sebestyén Balázs is visszatér, a Gyertek át!-tal.

Kulisszák mögött: így zajlott az RTL Magyarország sajtótájékoztatója!

Hogy pontosan milyen megújuló és teljesen új műsorokkal készül az RTL Magyarország 2019. tavaszára? Ide kattintva kiderül!

Február 18-tól vadonatúj műsorok érkeznek az RTL Klubra!

Hétfőn a Cápák között és az Isten veled Magyarország, kedden az Alvilág, szerdán a Toplista, csütörtökön a Gyertek át! - A sztárvetélkedő, pénteken pedig a Doktor Murphy lesz látható az RTL Klubon február 18-tól.

Ilyen lesz az RTL Magyarország tavasza 2019-ben

Formabontó showműsorok, vadonatúj, saját gyártású krimisorozat, szórakoztató visszaszámláló show, dokusorozat a külföldre költöző magyarokról – ezekkel várja nézőit az RTL Klub 2019 tavaszán. De érkezik a Doktor Murphy új évada, folytatódik A mi kis falunk, valamint megújul a Barátok közt és új csatornán lesz látható az Éjjel-Nappal Budapest is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való