KERESÉS search-close

Alföldi Robi

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Alföldi Robi"

Alföldi meghatódott a régi Reggeli képkockáit látva

Fogadjátok sok szeretettel ezt az összeállítást, amiben a Reggeli legmókásabb, legjobb, és legemlékezetesebb pillanatait gyűjtöttük egy csokorba. A két veterán Reggelis, Alföldi és Stohl kicsit meghatódott a képsorokon, és azon, hogy közel 10 év után újra visszatértek a legendás stúdióba.

Stohl és Alföldi elbúcsúztak, Anna és Mikike fogadalmat tettek!

Alföldi Robi és Stohl András azt kívánták Annának és Mikikének, hogy érezzék jól magukat a Reggeliben, legalább annyira, mint ők évekkel ezelőtt. Az új műsorvezető páros megfogadta, hogy reggeleiket a nézők szolgálatának szentelik, és hogy legalább annyira szórakoztatóak lesznek, mint Stohl Buci

Horányi Juli nem áll színpadra akármiben

A színpad mögött csak egy egyszerű fekete ruhában volt szombaton az énekesnő, de a produkciója közben már nem hiányozhatott az a darab, ami igazán Julissá tette a negyedik élő show-s fellépő ruhát is.

Szabó Ricsi: Nagyon fog hiányozni ez a csoda, ami eddig tartott

Ricsi bácsi a műsortól ugyan búcsúzott, de nagyon szeretne még sokat tanulni mentorától, így meg is ígérte Alföldi Robinak, hogy nem fogja békén hagyni.

Trap kapitány haját az univerzumok közötti utazás viselte meg

Videónkból az is kiderül, hogy az objektív igazságot akkor leli meg az ember, ha nem ad igazat senkinek.

Horányi Juli úgy érzi kihozta magából a maximumot

Alföldi Robi szépelgőnek nevezte Juli produkcióját, amit az énekesnő megértett, de ettől függetlenül úgy érzi minden beleadott ebbe a dalba, amit bele kellett.

Borbély Richárd


szerző:
2014.10.12. 21:55

Szabó Richárd


szerző:
2014.10.12. 21:50
MENTORSEGÉDEK: „Átadtam magam annak a varázslatnak, amit okoztak”

Szikora Robi egy szintén tehetségkutatóból kiemelkedett előadót, Puskás Petit, míg Alföldi Róbert kollégáját és barátját, Stohl Andrást választotta maga mellé. A segédeknek sem volt könnyű dolga, és bizony voltak helyzetek, amikor parázs vita alakult ki a mentor és segítője között.
 

Szikora Robinak volt a legtöbb gondja a Táborban

A lányok mezőnye annyira erős volt, hogy Robi szíve szerint akár kétszer annyi énekest is továbbjuttatott volna a Mentorházba, mint a lehetséges létszám, de végül mégis meghozta a döntését, így pedig kialakult a 2014-es X-Faktor legjobb 24-es mezőnye.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való