KERESÉS search-close

Adri

76 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Adri"

Adri: „A Lacika kevés ahhoz, hogy engem felidegesítsen!”

A csínytevései miatt Adrinak el kellett vonulnia a szaunába, persze ezt kihasználta és felvette gondolatait. Vajon mit gondol a királyáról?

Kihallgatták a Villa népét: ki a bűnös közöttük?

László király és Roli kancellár mindenkit kikérdeztek az alattvalóik közül, hogy kiderítsék, kik követték el a csínyeket. Ezek után pedig kiosztották a büntetéseket és a jutalmakat.

A király alattvalói lebuktak a csínytevéseikkel?

Az eldugott csokik és a stikában felhörpintett energiaitalok… László király vajon észreveszi a törvényszegéseket?

Hóemberépítés és hócsata a Villában!

Leesett a hó, a villalakók pedig kivonultak az udvarra, hogy új lakót alkossanak.

László király kórust alapított

Első Lacika szeretett volna egy kis muzsikát hallani, miközben alattvalói pakolnak, ezért azonnal ki is adta a parancsot.

A Villa népe fellázadt: mindent eldugtak királyuk elől?

Az alattvalóknak ki kellett pakolniuk mindent a konyhából, egyetlen finomság sem maradhatott ott. Reni, Adri és Greg azonban titkos akcióba kezdtek, hogy megmentsék a csokikat maguknak.

És ím, megkoronázták első Lacikát

A koronázási szertartás után – ahol elrepült a királyi ékszer – a kancellár ismertette a törvényeket a Villa népével.

Zsuzsuék nekiestek a kancellárnak!

A rangsor kihirdetése után kitört a veszekedés a Villában. Zsuzsu és Reni nem bírták elfogadni, hogy milyen számokat kaptak, ennek pedig hangot is adtak.

Laci király és kancellárja felállították a Villa-sorrendet

A király és első embere elvonultak, hogy kitalálják, kit akarnak a Villa-rangsor elejére és végére tenni.

Adri & Lacika: „Különlegesebb vagy, mint ők!”

Adri és Reni leültek egy kicsit beszélgetni Lacikával, akit megpróbáltak meggyőzni róla: mindegyik fiúnál többet ér.

Adri bevallotta Rolinak, hogy szereti?

A szalagok kiosztása után Hunor beindította a szerelem-kerekeket Adri és Roli között.

Kiderült, kit utálnak és kit szeretnek a leginkább a villalakók

Mindenki elmondhatta, kit szeret a legjobban vagy a legkevésbé a Villában. Piros és sárga szalagokat osztottak ki egymásnak, a kérdés már csak az volt: kik kapták a legtöbbet ezekből?

Vivi végrendelete mindenkit kiakasztott

Egy utolsó üzenetben még Vivi is „szólhatott” a villalakókhoz, akik nemcsak azt tudták meg, kire hagyta a szuperképességét, de még egy kis meglepetést is kaptak Vivitől.

Adri: „Tetszem a Rolandnak, tudom!”

A buli másnapján mindenki boldogan kelt fel. Adri nyugiban elemezte ki Gregnek Roli érzelmeit, azt azonban nem is sejtette, mi készül ellene.

Ordenáréra sikeredett Vivi búcsúztatása?

A villalakók lehetőséget kaptak, hogy képletesen, de még utoljára beszélhessenek Vivivel. Persze, eközben megkezdődött a tippelgetés: vajon ki esik ki legközelebb?

A VV lányok sztriptíz show-t csináltak a buliból

A limbózással induló bulit a lányok egyszercsak átváltoztatták: elkezdték ledobálni a ruháikat, beindultak a csípők, a fiúk pedig sasoltak.

ValóVilág9: így látják a villalakókat a szeretteik!

A ValóVilág9 powered by Big Brother játékosait már úgy ismerjük, mint a tenyerünket. De kik azok, akik a legközelebb állnak hozzájuk, akik minden este a képernyő elé tapadnak és izgatottan, vagy éppen pironkodva szemlélik szeretteiket? VV Greg édesanyja ITT még többet is mesélt fiáról!

A Villalakók már a 2019-es X-Faktorra gyakorolnak?

Ginu, Reni és Adri a kertben csillogtatták meg énekhangjukat. A felcsendülő dalok között olyan klasszikusok voltak, mint a Vuk, a Jégvarázs és a Hupikék törpikék főcímdala.

VV Krisztiánt Csókkirálynak SE hívják a háta mögött

VV Zsuzsu és Greg szörnyülködik, Adri és Krisztián nyalakodik, Cintike meg csak les, hogy mi van. Meg mi is.

Adri


szerző:
2018.11.04. 17:00
Adri

"Itt az ideje, hogy egy nő nyerjen. Mutassuk végre meg, hogy mire képes egy 21. századi nő! Nincs több elnyomás!"

VV9 powered by Big Brother - ismerd meg az első beköltözőket!

Reni, Csoki, Adri, Cintike és a többiek - ismerd meg a ValóVilág 9 powered by Big Brother első belköltözőit! Milyen embernek tartják magukat, mi fog nekik a legjobban hiányozni a villából, és mit kezdenének, a 36 millió forinttal, ha ők nyernék meg a játékot!

Less be velünk a Survivor castingra!

Idén Iliász és Klaudia is erősíti a Survivor casting csapatát, akik jelenleg is teljes erőbedobással keresik a 2018-as túlélőshow játékosait. Megmutatjuk, hogyan zajlik a casting!

Survivor Adri csúnya vereséget szenvedett...

Zita kihívta Adrit, hogy kiderüljön, melyikük jobb asztaliteniszben, a Survivort is túlélő lány azonban csúf vereséget szenvedett.

Survivor Adri hat év után újra a sípályán!

Adri síelés közben mesélt Debreczeni Zitának Survivorös élményeiről. Ha kíváncsi vagy, hogyan csúszik a Fülöp-szigeteket is megjárt lány, nézd meg a videót!

Adri jó tanácsai a Survivor jelentkezőinek!

Könnyebb nőként érvényesülni a Survivorben? Mire érdemes odafigyelni a játék során? Miért kihagyhatatlan lehetőség ez a műsor? Többek között ezekre a kérdésekre is választ ad Adri, aki a saját élményein keresztül mutatja be a túlélőshow lényegét! Kattints ide, és jelentkezz!

Hihetetlen változások: előtte-utána fotók a Survivor játékosairól!

Hatalmas szakállak, vastagodó szemöldökök, napbarnított bőr. Nézd meg, hogy mennyit változtak a szigetlakók több mint egy hónap alatt, amit egy lakatlan szigeten töltöttek el, távol a civilizációtól!

Adri a pszichikai terror miatt akadt ki?

Fizikai és - lelki fájdalom, kiközösítés és pszichikai terror. A Holtak szigete kemény hely, amelyet Adri csak rövid ideig bírt. A Fókusz riportere pszichológust kérdezett arról, hogy mit élhetett át a lány a szigeten.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Adri egy dolgot nagyon megbánt a játéka során

A Holtak párbaján Adri lett az utolsó, így neki végleg el kellett búcsúznia a játéktól. A fiatal lány nagyon örült, hogy részt vehetett a Survivorben, de egy dolgot visszacsinálna, ha tehetné. Ha kíváncsi vagy, hogy mi az, nézd meg exkluzív interjúnkat a kiesővel!

A Holtak kiközösítették Adrit?


szerző:
2017.09.26. 20:05
A Holtak kiközösítették Adrit?

Gergőék azt a tervet eszelték ki, hogy külön vonulnak Adritól, abban bízva, hogy a lány így feladja a játékot. Vajon sikerül a tervük?

Gergő megríkatta Adrit, aki szerint egyszerűbb lenne feladni...

Adri érkezése felkorbácsolta Gergő hangulatát, és a fiú hangot is adott a haragjának. Gergő egyszerűen nem tudott beletörődni, hogy kiszavazták őt a többiek, és biztos benne, hogy Adri szövetségesei sem azok, akinek a lány hiszi őket. A lányt annyira megviselte a sráccal való veszekedés, hogy még azt is megfontolta, hogy feladja a játékot.

Kis híján párbajjal ért véget a Törzsi Tanács

A legutóbbi Törzsi Tanácson Adri és Barbi között oszlottak meg a szavazatok, azonban egyikőjükre többen voksoltak, így nem alakult ki párbaj helyzet.

Adri és Szandi közös kis titka még sohasem volt ennyire édes!

Istenes Bence a röplabda mérkőzést megelőzően félrehívta Adrit és Szandit, hogy megossza velük a játék szabályait, azonban egészen mást adott át nekik a megbeszélésen. A lányok ugyanis egy üveg mogyorókrém birtokába kerültek, és nagyon kell ügyelniük arra, hogy mindez titokban maradjon, különben ők sem élvezhetik tovább a mennyei ízeket...

Iliászék megelégelték Barbi kavarását

Miután Iliász és Barbi megbeszélték, hogy milyen taktika szerint haladnak tovább, a lány megosztotta tervüket Klaudiával és Benedekkel. Iliász persze egyből kiszúrta, hogy Barbara miben sántikál és ellene fordult.

Lilla mindenkit meglepett a döntésével a Törzsi Tanácson

A Buwaya első Törzsi Tanácsát igencsak emlékezetessé tette Lilla, aki bár nemet mondott az Anitával való párbajozásra, és bevetette védettségi amulettjét, mégsem úgy tette mindezt, ahogy arra számítani lehetett, így végül Anitának kellett elbúcsúznia a játéktól.

Iliászék inkább a vereséget választanák?

Szandra, Adri, Iliász és Lilla tisztában vannak vele, hogy hamarosan elérkezik az egyéni játék ideje, és ha szeretnék magukat biztonságban érezni, ki kell szavazniuk Anitát és Gergőt. Ezt azonban csak akkor tudják megtenni, ha Törzsi Tanácsot tartanak, vagyis direkt elveszítik a védettségi játékot...

Anita, Szandra és Adri szövetségre léptek?

Miután Anita átkerült a Buwaya törzsbe, rögtön megpróbálta felmérni az erőviszonyokat és a kapcsolatokat. Először Szandrával kezdte az ismerkedést, majd Adri következett! Vajon megbízhat Anita a korábban is piros csapatot erősítő lányokban?

Ferencnek már régen volt ilyen jó dolga!

Mivel a Buwaya törzs szerint Ferinek köszönhetik az eddigi győzelmeket, ezért meglepetéssel készültek neki és három választottjának: szappan, meleg víz és ínycsiklandó vacsora várt rájuk csodás környezetben!

Fiúkat megszégyenítő teljesítményt nyújtottak a lányok

A második zsákmányszerzésen párnákat és takarókat nyerhettek a játékosok. Ezúttal a lányoknak kellett megküzdeniük és egy súlyokkal megpakolt rudat egyensúlyozniuk a vállukon. Vajon az Ibon vagy a Buwaya győzedelmeskedett?

Adri miatt nem nyert a Buwaya?


szerző:
2017.08.31. 20:15
Adri miatt nem nyert a Buwaya?

A második zsákmányszerzést a Buwaya bukta el, azonban Adri nem tudott belenyugodni a vereségbe. A lány úgy érezte, hogy ha egy kicsit tovább kitart, akár másképpen is alakulhatott volna a végeredmény.

Így foglalta el a szigetet a győztes Buwaya!

A daráló nevű zsákmányszerző versenyt a piros csapat nyerte, így egy tűzgyújtóval gazdagabban ők foglalhatták el először a szigetüket, ahol ínycsiklandó gyümölcsök várták őket.

Adri unja, hogy anyukája rövid pórázon tartja őt

Adri jóban van az anyukájával, de Szilvi nagyon rövid pórázon tartja őt. Az anyuka szíve szerint azt is megszabná, kivel randizzon a lánya, mit csináljon, és rendszeresen beleszól a magánéletébe. Adri azért jött az Anikó Show-ba, hogy megkérje anyukáját, ne szóljon bele ennyire az életébe. Vajon mit reagál Szilvi lánya kérésére?

A Heckmann ikreket sokkolta Melinda és Adri lehengerlő személyisége

Adri és Melinda Youtube-csatornája nagyon népszerű. Az ikrek azért jöttek el az Anikó #show-ba, hogy két legyet üssenek egy csapásra: bepasizzanak és kicsit népszerüsítsék saját Youtube-csatornájukat. Adri és Melinda verssel is készültek a Heckmann ikreknek, de a produkció előtt egy picit megviccelték a srácokat.

Ilyen az, amikor Zsolti növeli a csapásszámot

Íme egy összeállítás Zsoltiról, aki hallgatott Adrira, és növelte a csapásszámot. Lebontotta a fél konyhát, volt ideje dalra fakadni, és igyekezett egyszerre több dolgot csinálni.

Zsolti művészeti válságba került főzés közben

Zsolti kicsit kiborult a pirospaprikától, Adri pedig a májas hagymás trutyit látva úgy döntött, újrakezdik a főzést, ugyanis a libamáj májkrémmé alakult át.

Zsoltin kifogott az aprítógép

Adri rájött, hogyha Zsolti aprítógéppel dolgozik, egy csomó időt nyernek. Zsoltin aztán kifogott az aprítógép, ugyanis nem jött le a teteje, aztán szerencsére megoldotta ezt a bonyolult feladatot.

Adri gratulált Zsoltinak a teljesítményéért

Zsolti szerint a második főzés egy fokkal jobban ment, csak az volt a baj, hogy magas hőfokon izzott a libamáj. Zsolti azt mondja, könnyebben megtalálta a konyhai alkatrészeket, mégsem kapott kedvet a főzéshez.

Zsolti a paprikáról:

Bence arról faggatta Zsoltit, milyen csajok jönnek be neki. Miközben Zsolti az ideáljairól mesélt, elkezdte szórni a pirospaprikát, de szerinte Adri rosszul instruálta, ugyanis ennyi paprikával egy házat ki lehetett volna festeni.

Adri:

Zsolti jellegzetes mozdulattal kereste a konyhában lévő dolgokat. Állítása szerint azért választotta ezt a módszert, mert amíg keresgélt, Adrinak volt ideje instruálni, bár a lány elégedett volt Zsolti tempójával.

Zsolti furcsán érezte magát a konyhában

Zsoltinak érdekes közeg volt a konyha, hiszen otthon nem szokott főzni. Bence megkérdezte tőle, felismeri-e a konyhai kellékeket, Zsolti pedig egyből felismerte a pirítót.

Elsöprő sikert arat Alexa dalbemutató koncertje

Alexa ezerrel készült az esti fellépésre, azonban a próbán semmi sem alakult jól. Adri képtelen volt elfogadni, hogy Alexa szólóban lép fel, ezért mindent szabotált...

 

Feloszlik a csajbanda, és Alexa szóló karrierbe kezd

Alexa nagyon izgult a stúdiófelvétel miatt, és beigazolódott a baljós megérzése, ugyanis Adri és Tilda borzasztóan teljesítettek. Végül Adri sértődötten otthagyta a bandát, Bécy pedig beleegyezett, hogy a banda feloszlása után Alexa egyedül csináljon karriert...

Kristóf és Alexa összegabalyodnak síelés közben

Adrienn a fotózáson is folyamatosan keresztbetett Alexának. Végül hála Kristóf határozottságának, profi fotók készültek. A munka után Alexa és Kristóf síelni indultak, és összegabalyodtak egymással...

Obertauernben fotózták ÉNB Alexát

Az osztrák síparadicsomban, Obertauernben, a sípálya közepén készültek szexi képek az Éjjel-Nappal Budapest mongol származású sztárjáról.

Bécy Alexának:

Miután Alexáék odaérnek a szállodához, Bécy elismeri Alexa tehetségét, de a lány tisztázza, hogy köztük soha semmi nem lesz szakmai kapcsolaton kívül.

Bécy, Kristóf és a csajbanda megérkezett Obertauernbe

Kristóf és Bécy útnak indult a három lánnyal a fotózásra, de a lányok már az autóban rettenetesen összevesztek, így Bécy durva kihívás elé állította őket... 

Háromszoros hurrá: megalakul Bécy lánybandája!

Alexát Bécy mellékesen értesíti, hogy ma lesz a csajbanda 3. tagjának a válogatója. Alexa elrohan a castingra, ahol borzalmasan érzi magát, többek közt azt is megértve, hogy itt többet számít, ki hogy néz ki, mint hogy tud-e énekelni...

Tildával kiegészülve megalakul Bécy lánybandája

Bécy reggel felhívta Alexát, hogy délután lesz a csajbanda harmadik tagjának a válogatója. Alexa elrohant a castingra, ahol borzalmasan érezte magát, és megszületett a döntés, miszerint Tilda lesz a banda harmadik tagja.

Adri:

Bori és Karola kiszabadítják Adrit, és felteszik egy Győrbe induló buszra. Karola Adrinak adja a Gyulától kapott pénzt, mert a lánynak semmije sincs, így a lányok békében válnak el.

Előző rész (2017. január 05.)

Simon és Patri lefekszenek egymással. Tamás egy romantikus nappal lepi meg Paulát. Karola Adrinak adja a Gyulától kapott pénzt.

Karola apja vidékre viszi Adrit?

Karola kiszabadítja Adrit egy igen kínos helyzetből, majd jobb híján befogadja saját albérletébe. Este azonban megjelenik az apjuk, és kijelenti, hogy elküldi Adrit vidékre, hogy a lány minél messzebb legyen Karolától.

Következő rész (2017. január 05.)

Simon és Patri lefekszenek egymással. Tamás egy romantikus nappal lepi meg Paulát. Karola Adrinak adja a Gyulától kapott pénzt.

Adri Karolának:

Karola elfogadja az apja ajánlatát, és bedumálja magának, hogy nem érdekli őt Adri, és nem a pénzért teszi, amit tesz. 

Előző rész (2016. december 15.)

Barbi mindent megtesz annak érdekében, hogy elkerülje Robit. Mióta Patri Simonnal dolgozik, a fiú igyekszik kerülni a nőt. Karola megvédi a testvérét az apjától, és Adri mégis nála maradhat!

Karola a védelmébe veszi kishúgát

Miután Karola reggel megtudta az apjától, hogy Adri nyom nélkül eltűnt, elkezdett aggódni a féltestvére miatt. Adri nem sokkal később megjelent Bécy villája előtt, és megkérte nővérét, hadd lakjon ott nála a villában.

Adri Karola otthonába költözik

Amikor Karola apja megjelenik Bécy villájában, haza akarja vinni Adrit, de a tetováló lány csak azért is dacosan megvédi a testvérét: kishúga mégis nála maradhat!

Következő rész (2016. december 15.)

Barbi mindent megtesz annak érdekében, hogy elkerülje Robit. Mióta Patri Simonnal dolgozik, a fiú igyekszik kerülni a nőt. Karola megvédi a testvérét az apjától, és Adri mégis nála maradhat!

Karola ismét szembekerül az apjával

Adri elhívja Karolát az iskolai buliba, ám a lány nem túl lelkes, de végül Gréti meggyőzi, és igaza lesz: mindhárman nagyon jól érzik magukat a bulin. Amíg fel nem bukkan Adri és Karola apja is, és megint kitör a balhé.

Karola húga rámozdul Igorra

Karola és Adri kibékültek ezért a lány azonnal be is állít hozzá a szalonba és szemet vet Igorra. Karola közli húgával, hogy Igor nem az ő súlycsoportja! Adri ekkor még egy lapáttal rátesz, és becserkészi a fiút, hogy ezzel imponáljon Karolának.

Előző rész (2016. december 01.)

Alexa nagy nehezen ráveszi magát, és előadja Bécynek, hogy a klubban szeretne fellépni. Robi megcsókolja Barbit. Karolát furdalja a lelkiismeret, amiért kihasználta Adrit.

Következő rész (2016. december 01.)

Alexa nagy nehezen ráveszi magát, és előadja Bécynek, hogy a klubban szeretne fellépni. Robi megcsókolja Barbit. Karolát furdalja a lelkiismeret, amiért kihasználta Adrit.

Karola Adrit kihasználva akar bosszút állni az apján

A lány ördögi terve, az hogy elrontja Adrit, ezért este elviszi magával a kiskorút egy klubba, ahol egy kompromittáló videót készít a flörtölő húgáról, és azt továbbküldi az apjuknak. Mikor később Gyula megjelenik a klubban, Karola átadja neki a másik lányát…

Karola az apja ellen fordítja kishúgát?

Karola reggel ismét összeveszett az apjával, mert Adri az éjszaka elment otthonról, és Gyula azt hitte, hogy Karolánál van. A dühös apa megkérte Karolát, hogy tartsa magát távol a féltestvérétől, de amikor nem sokkal később Adri megjelent a szalonban, Karola bosszút forralt...

Előző rész (2016. november 23.)

Felbukkan a tetováló szalonban Karola 17 éves féltestvére, Adri. Lali és Gábor kibékülnek egymással. Levi véletlenül tönkreteszi az Evelin által készített romantikus reggelit.
 

Karolát meglátogatja a féltestvére, Adri

Adri szeretné megismerni Karolát, ám a lány kihajítja, mert az apjára emlékezteti, akit gyűlöl. Miután Gréti a lelkére beszél, Karola beleegyezik, hogy ebédeljenek hármasban, azonban az ebéd alatt Karola dührohamot kap…

Következő rész (2016. november 23.)

Felbukkan a tetováló szalonban Karola 17 éves féltestvére, Adri. Lali és Gábor kibékülnek egymással. Levi véletlenül tönkreteszi az Evelin által készített romantikus reggelit.

ValóVilág - Beszavazó show, Plasztik cicák 10-12-01

ValóVilág: Ismét a nézők dönthettek arról, hogy a Plasztik cicák közül ki költözzön be kilencedikként a luxusbörtönbe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való